Na beveik viska organizavau pati, jis pinigais rupinosi
(o taip labai labai svarbu
). Bet susitarti del paslaugos (paziureti operatoriaus video, pas fotografa i kita miesta, apziuret sales it t.t) vykdavome kartu. Tiesiog pasiulymus as teikdavau. O beveik visos idejos tai is supermama.lt
Saunu, kuriu vyrukai yra aktyvus!! Maniskis tai organizavimo klausimuose ne itin aktyvus... O gal cia taip nori nusimuilinti
Bet jam svarbiau,kad man patiktu ir butu kaip as svajoju... Arba tik taip sako
BEt as daug ideju ir minciu randu supermamoj!!! Niu ir siaip lauziu,kad kai ka ir jis padarytu!!!
BEt as daug ideju ir minciu randu supermamoj!!! Niu ir siaip lauziu,kad kai ka ir jis padarytu!!!
Vestuves organizavau pati, tik vyras pasakydavo savo nuomone ar jam tai patinka ar ne.
Dabar jis man kartoja,kokia as sauni
,koki zygdarbi padariau
. Na o as
Jaunikis "tvirtina" ir kokiu nors pasiulymu pateikia. Paprasius mielai padeda kokia smulkmenele padaryt. Ir siaip pastebejau, kad gal mes pacios per daug apsiimam. Jei pasakai, kad as dabar darau ta ir ana, o tu tuo tarpu galetum padaryti kitka, mielai daro. Kadangi didzipji dalis darbu vis tik tenka man, tai MB megsta klausiantiems apie pasiruosima vestuvems pasakyti, kad "vestuviu rupesciai neslegia, nes... daug kuo rupinasi nuotaka"
Mano irgi tik skambineja, pasikalba, tada jau kartu vaziuojam kalbetis, pats tai dar niekur nebuvo susitares. Visi apsisprendimai ant mano peciu, jei man gerai, tai ir gerai.
Papildyta:
Zinoma, jei pasakyciau, tai ir rastu ir uzsakytu, bet man gi, kaip turbut ir daugumai moteru, atrodo, kad pati geriau padarysiu
Papildyta:
Zinoma, jei pasakyciau, tai ir rastu ir uzsakytu, bet man gi, kaip turbut ir daugumai moteru, atrodo, kad pati geriau padarysiu
QUOTE(Katusik @ 2004 06 23, 09:55)
sveikos, mielosios,
vat paskaiciau jusu zinutes, paskaiciau - ir apranga jus rupinates, ir ziedus renkate, ir apie muzikantus galvojate, ir net gi apie transporta (linkejimai Dzudi) susimastote...
siat ir kilo klausimas: O KA DARO JUSU ISRINKTIEJI? KUO JIE RUPINASI?
vat paskaiciau jusu zinutes, paskaiciau - ir apranga jus rupinates, ir ziedus renkate, ir apie muzikantus galvojate, ir net gi apie transporta (linkejimai Dzudi) susimastote...
siat ir kilo klausimas: O KA DARO JUSU ISRINKTIEJI? KUO JIE RUPINASI?
Cia buvo gerazzz klausimas
jei atvirai mano vyras nesirupina niekuo
taciau...nera to blogo kas neiseitu i gera: jis rupinasi statomu namu
QUOTE(uogute @ 2006 12 17, 23:56)
Cia buvo gerazzz klausimas
kas sietina su vestuvem
Maniskis tai pats parode iniciatyva tik del dvieju dalyku:
1. pasirupinti visu transportu (be papuosimo) ir vairuotojais
2. graziai papuosti tvenkini, kuris bus sodyboje
Visa kita darau as. Aisku kartu rinkomes sodyba, muzikantus, forografa. Cia reikejo jo pritarimo. Tik kas blogai - jis niekada nesidera ir sutinka su tokia kain, kokia jam pasiulo. Tad derybos irgi lieka man
daro kazka 
siaip negaliu sakyti padeda, bet visa iniciatyva is mano puses, o kadangi as ganetinai isranki, tai dabar jau prieje prie to tasko, kad jeigu man gerai, tai ir jam gerai (nors puikiai zinau, kad taip nera)
siaip negaliu sakyti padeda, bet visa iniciatyva is mano puses, o kadangi as ganetinai isranki, tai dabar jau prieje prie to tasko, kad jeigu man gerai, tai ir jam gerai (nors puikiai zinau, kad taip nera)
Mes abu kartu planuojame
musu nuostabiausia svente
Mes irgi abu planuojam, bet man atrodo, kad as vistiek labiau...