Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių rūpesčiai...

QUOTE(Joa @ 2007 03 10, 14:41)
Pas mus tokia pati situacija  drinks_cheers.gif Ir mane tai labai tenkina, jam uztai pinigus geriau uz mane sekasi taupyti  cool.gif

pas mus ir tokia pati situacija kaip ir pas Joa...maniskis rupinasi pinigeliais, o as rupinuosi kaip naudingiau juos isleisti...galetu tie musu vyrai ir daugiau prisideti, tada zinoti realia situacija ir nereiketu bambeti , kad labai islaidaujame... g.gif
Atsakyti
o mano vyrelis (mes katik susituokem, tai jau is patirties dideles rasau ) padejo visas vestuves suplanuot ir uzdirbo visus pinigelius joms wink.gif
nors as, aisku, irgi labai daug nervu ant to padejau, ir taip[ pat dirbu, bet jis pas mane tikras saunuolis - dziaugiuosi turedama toki vyra, kuris visada padeda, netgi del maziausiua smulkmenu wink.gif
Atsakyti
o maniskis kazkaip nelabai padeda planavime. jis man sako: jus merginos labiau situose dalykuose nusimanote doh.gif
na bet renkantis sodyba, fotografa ir muzikantus tai jau tures savo nuomone issakyti.
o del visu kitu smulkmenu tai ir gerai, kad nesikisa, nes as pasidarysiu taip, kaip as noresiu, o vyrams tai juk visada gerai taip kaip yra tongue.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gala @ 2007 10 25, 17:50)
o maniskis kazkaip nelabai padeda planavime. jis man sako: jus merginos labiau situose dalykuose nusimanote  doh.gif
na bet renkantis sodyba, fotografa ir muzikantus tai jau tures savo nuomone issakyti.
o del visu kitu smulkmenu tai ir gerai, kad nesikisa, nes as pasidarysiu taip, kaip as noresiu, o vyrams tai juk visada gerai taip kaip yra  tongue.gif  biggrin.gif

Na as irgi nepykstu ant savojo kad mazai kisasi i planavima. As susiskambinu su kuo reikia, o kai jau reikia nusprest (rinkomes sodyba), tai varom kartu. Na bet jis man dazniausiai pritaria, nes jam ne taip svarbios tos smulkmenos kaip man smile.gif
Atsakyti
o MB sako "tu surask", "tu paskambink", "Tu susitark", bet viska turi parodyt, pasitart, tada puse atmeta. ir kiekviena diena is naujo biggrin.gif O labiausiai kisasi i sukneles paieskas - sita negrazi, tik tokios neimk... Gerai kad po salonus nereikes jo tampytis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(millena @ 2007 10 26, 11:32)
o MB sako "tu surask", "tu paskambink", "Tu susitark", bet viska turi parodyt, pasitart, tada puse atmeta. ir kiekviena diena is naujo biggrin.gif O labiausiai kisasi i sukneles paieskas - sita negrazi, tik tokios neimk... Gerai kad po salonus nereikes jo tampytis smile.gif

niu o man del sukneles taip isreze: jaunikis neturi matyt nuotakos sukneles iki vestuviu dienos biggrin.gif
Atsakyti
Mes abu viska planavom, viska rinkomes, zinoma as daugiau, nes MB lietuviskai nemoka. Bet del visko visko abu taremes,abu rinkomes, MB sarasiukus vis sudarinejo, kad tik ko nepamirsus. Paskutine savaite pries vestuves is vis be MB buciau isprotejus, tai jis mane ramino, vis is vakaro kitai dienai planeli sudarydavo. Nesikiso tik i mano sukneles paieskas, is karto pasake, kad jis iki vestuviu dienos nieko apie tai nenori zinoti ax.gif ir labai ziaugiuosi, kad abu viska darem, juk vestuves dvieju zmoniu svente wub.gif
Atsakyti
Idomu, o kuo rupinasi sio meto planuotoju brangieji? smile.gif
Atsakyti
As pradejau viska ieskot internete, nes darbe sedziu visa diena prie kompo. Veliau kartu susitikinejom su muzikantais, su kunigu, del sales(jis sale rado). Su fotografu MB snekejo telefonu. Transporta jis surado. Torta jis be manes uzsisake. Meniu kartu sudarem. Del kursu baznycioje susitare jis. Viesbuti vestuviu nakciai suradom kartu. Suknele, geles ir grozio salona palikau sau mirksiukas.gif
Taigi MB pats geriausiais...Man wub.gif
Atsakyti
Maniskis irgi per daug nesikisa i planavima,bet visur kartu vaziuoja tartis ar apziureti,dazniausiai su viskuom sutinka,kvietimus kartu rinkomes,ir ziedelius kartu rinksimes,siaip visur einam ir darom kartu,tik ieskau dazniausiai as,jo tevai labai padeda,pavezioja visur thumbup.gif
Atsakyti
Tai, Lanka, auksas tavo namuose o ne vyras thumbup.gif
o maniskis irgi visiems skambina ir tariasi, kada as galeciau pas juos nueiti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(paliulaite @ 2008 01 24, 09:05)
Tai, Lanka, auksas tavo namuose o ne vyras  thumbup.gif 
o maniskis irgi visiems skambina ir tariasi, kada as galeciau pas juos nueiti  lotuliukas.gif

Auksas wub.gif
Bet kai tik pradejom planuot, klausiau gal kuo ypatingo nori per musu vestuves. Atsake: "Vestuviu ir kad Tu butum mano zmona". Tai doh.gif Ir dziugu wub.gif
Vyrus nepakeisi. Taigi, mergynos, neliudekit jeigu jusu 'vyras' nepadeda jums 4u.gif Jis vis tiek laukia jusu dienos wub.gif
Atsakyti