Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių rūpesčiai...

QUOTE(Roswella @ 2008 02 04, 17:42)
skirtumas toks, kad jie ramiau i viska reaguoka ir nekukuoja naktim atsigule kaip mes doh.gif  lotuliukas.gif

Ir dar, kaip sako MB "abu panikuot negalim, nes tada nieko nesigaus". Tai va, jei atlieka to saltojo proto vaidmeni smile.gif
Atsakyti
QUOTE(paliulaite @ 2008 02 12, 09:09)
Ir dar, kaip sako MB "abu panikuot negalim, nes tada nieko nesigaus". Tai va, jei atlieka to saltojo proto vaidmeni smile.gif

na bet cia ir suskele tavo MB doh.gif lotuliukas.gif . Maniskis kazkaip panasiai irgi megino issisukti, bet kadangi as kaip ir nelabai panikuoju, tai tenka jam prisideti prie organizavimo.
MB rupinasi pakvietimais, rysiais su baznycia ir kursais kuriuos reikia lankyti, norint tuoktis baznycioje. Daro JAM patinkanciu dainu sarasa ir megina ieskoti temos vestuvems. thumbup.gif
Atsakyti
MB ejo isklausyti kursu uz mus abu, pas Kuniga... Pasirupino muzikantais, fotografais ir saskaitu apmokejimu thumbup.gif ax.gif
O as viskuo, kas liko smile.gif
Atsakyti
Manasis MB is kart rupinosi viskuo, tai vieta, muzikantais, fotografu, filmuotoju thumbup.gif ziedus sake drauge issirinksim, o rubai, geles saldumynai lieka man thumbup.gif tai beveik pusiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Chippie @ 2008 02 12, 15:41)
na bet cia ir suskele tavo MB  doh.gif  lotuliukas.gif . Maniskis kazkaip panasiai irgi megino issisukti, bet kadangi as kaip ir nelabai panikuoju, tai tenka jam prisideti prie organizavimo.
MB rupinasi pakvietimais, rysiais su baznycia ir kursais kuriuos reikia lankyti, norint tuoktis baznycioje. Daro JAM patinkanciu dainu sarasa ir megina ieskoti temos vestuvems. thumbup.gif

Tai jis neissisukineja, daro viska, ka liepi smile.gif tik su iniciatyva tai doh.gif Bet tikrai galiu pasijausti vos ne kaip asmenini psichologa turedama: as panikuoju, o jis sako "spesim" biggrin.gif
Atsakyti
maniskis tai kartais nenori nieko net girdeti... bet jau kai uzeina upas! biggrin.gif tai pats viska daro pasako vaziuojam ten ir ten, pas ta ir ta! thumbup.gif
Atsakyti
kaip as jums pavyzdiuz baltu pavydu merginosss verysad.gif unsure.gif maniskis nieko nepadeda ir net kai noriu pasitarti kartais atsako daryk kaip nori... g.gif jis tik pinigais dugiausiai prisideda prie vestuviu ir tiek nors ir as nemazai idedu lesu i tas vestuves... bet darau ir organizuoju viska viena doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgituke... @ 2008 02 24, 11:10)
kaip as jums pavyzdiuz baltu pavydu merginosss  verysad.gif  unsure.gif maniskis nieko nepadeda ir net kai noriu pasitarti kartais atsako daryk kaip nori...  g.gif jis tik pinigais dugiausiai prisideda prie vestuviu ir tiek nors ir as nemazai idedu lesu i tas vestuves... bet darau ir organizuoju viska viena  doh.gif

nieko bet pasidarysi taip kaip tau geriausia thumbup.gif
nors as savuoju negaliu skustis padedak kiek gali, bet labiausiai tai man mamaa padeda ax.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Jurgituke... @ 2008 02 24, 12:10)
kaip as jums pavyzdiuz baltu pavydu merginosss  verysad.gif  unsure.gif maniskis nieko nepadeda ir net kai noriu pasitarti kartais atsako daryk kaip nori...  g.gif jis tik pinigais dugiausiai prisideda prie vestuviu ir tiek nors ir as nemazai idedu lesu i tas vestuves... bet darau ir organizuoju viska viena  doh.gif

sunku sitaip.. Bet jeigu jis nekritikuos to, ka darai, tai irgi gerai smile.gif Tik siaip smalsu, ar jam tokie dalykai nepatinka ir kaip vyras nemato reikalo del visko jaudintis ar kaip? ax.gif
Atsakyti
na kadangi mums beweik niekuo nereikia rupintis.. turiu super tetuka-planuotoja.. labai jis jau ten su didele iniciatywa planuoja.. biggrin.gif ir kiek jau priplanawes tai mums su MB labai patinka... thumbup.gif .. wa o MB dabar internete iesko man sukneles blush2.gif .. ir saukia "ateik.. paziurek.. " biggrin.gif
Atsakyti
Mano diedas pasirupins tik vienu biggrin.gif mašinom ir ne bet kokiom o tik BeMWe, nes jis ištikimas tik "bemsam". dar jis sudalyvauja visuose užsakymyose. mane palydi.
Visa kita aš viena daraum ieškau planuomu mastau , o jis tik ant gatavo eina pasirašynėt sutarčių biggrin.gif
Atsakyti
Maniškio atsakomybei buvo palikta auto nuoma wink.gif
O visi kiti dalykai daugiau ar mažiau buvo suorganizuoti iš mano pusės. Bet tai suprantama, nes turiu daugiau "ryšių" vestuviniuose reikaluose, be to, būtent mano darbo pobūdis yra toks, kad visą dieną tenka prie kompo sėdėti, tad natūralu, kad turiu daugiau galimybių kažką surasti ar susižinoti. Bet aš visiškai nesijaučiu apkrauta, juo labiau, kai dauguma dalykų jau suderinta thumbup.gif
O sprendimus priimam abu wink.gif Tik suknelė, puokštės, makiažai ir šukuosenos yra jau ne jo reikalas biggrin.gif
Atsakyti