Daug kas manau priklauso nuo charakterio ir dar nuo kažko

Niekada nebūčiau pagalvojus, kad vaikinai turi vestuvių vizija, kad, na gal nesvajoja, bet bent jau pagalvoja, kaip norėtų, kad įvyktų jų vestuvės. O gavau būtent tokį sužadėtinį

jis neturi tokios nuostatos, kad tai jaunosios šventė, netgi pyktelėjo, kai fotografas pasakė, kad visas dėmesys tą dieną bus skirtas jaunajai

o dėl prisidėjimo prie šventės organizavimo, tikrai neturiu priekaištų, nors aš suradau fotografą, filmuotoją ir muzikantus, vietą, bet susitikti eidavom kartu pasikalbėti dėl paslaugų. Net kišasi į tikrai mano reikaliukus, raudonos puokštės negalima, balta arba kreminė, bateliai balti

suknelė jam irgi pastebėjau patinka tortinė, bet per daug nemąstau klausyti

svarbiausia man patiktų ir aš gerai jausčiausi. Aš pati bandau jį įtraukti į pasiruošimą, tik, kai matau, kad būtų lengviau vienai, pvz. dėl salės puošimo, tai tik ką nusprendžiau pasakau.
O apie benrvakarį jis išvis nemąstė, tik, kai išgirdo, kad aš planuoju mergvakarį turėt (aišku netradicinį, nuogo vyro kūno manau dabar prisižiūrėti galima ir be mergvakarių

) tai ir jis jau galvoja, nors gal tik erzina, nes jam tokie dalykai, tai filmų palikimas, jo draugų kompanijoj tai net nėra priiimtina

o man faina su mergikem pasibut, galima net nevaadinti mergvakariu