Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių rūpesčiai...

o MB nenori bernvakario, sako as zinau tuos draugus plevesas tai nieko gero nesugalvos o tik... doh.gif bet sako as geriau su busimu uosviu i sodyba nuvarysiu pazvejoti, o tu tai sako varyk su draugem pasibut biggrin.gif bet kazkaip paskutiniu metu galvoju kad as irgi nelabai jo noriu g.gif nei tu dideliu vestuviu bus, nei pamergiu o ir siaip man kazkaip schmoll.gif
Atsakyti
Kadangi mano MB ivaziavo vel i Norvegija tai beveik visas smulkmenas kontroliuju as,bet kol jis buvo salia visa menesi tai patikekit tikrai nebuciau pagalvojus,kad svente jam labai svarbi bet isitikinau kad jis svente nori ruost ne maziau negu as nes praktiskai vieta vestuvems,muzikantus,fotografus rado jis smile.gif Jis tikras mano auksas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Mazeniukas @ 2010 11 01, 11:24)
Kadangi mano MB ivaziavo vel i Norvegija tai beveik visas smulkmenas kontroliuju as,bet kol jis buvo salia visa menesi tai patikekit tikrai nebuciau pagalvojus,kad svente jam labai svarbi bet isitikinau kad jis svente nori ruost ne maziau negu as nes praktiskai vieta vestuvems,muzikantus,fotografus rado jis smile.gif Jis tikras mano auksas wub.gif

Faina kaip thumbup.gif maniskis tai namie su manim visada, bet planavimas jam nelabai, viska as sutvarkiau beveik blush2.gif aisku vaziavo kartu kavines paziuret,su fotografais susitikt, alkoholi ir kt.pirkti, bet as turejau viska rasti, paskaiciuoti ir pan. Jam labiau rupi slydinejimo kelione planuot (vaziuosim ziema, po medaus menesio). toks jau jis pas mane ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Panele* @ 2010 11 01, 00:01)
o MB nenori bernvakario, sako as zinau tuos draugus plevesas tai nieko gero nesugalvos o tik...  doh.gif  bet sako as geriau su busimu uosviu i sodyba nuvarysiu pazvejoti, o tu tai sako varyk su draugem pasibut  biggrin.gif  bet kazkaip paskutiniu metu galvoju kad as irgi nelabai jo noriu g.gif  nei tu dideliu vestuviu bus, nei pamergiu o ir siaip man kazkaip  schmoll.gif

Ai as irgi kazaip ne baisiai noriu to mergvakario, is pradziu tai net nenorejau,dbr jau kazkaip nei noriu,nei nenoriu, bet bus ax.gif O bernvakaris tikiuosi be pokstu praeis, nes jei jam merga nusamdys, tikrai susaudysiu lotuliukas.gif netoleruoju as tokiu dalyku blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(*Beautiful*eyes* @ 2010 11 01, 19:12)
Ai as irgi kazaip ne baisiai noriu to mergvakario, is pradziu tai net nenorejau,dbr jau kazkaip nei noriu,nei nenoriu, bet bus  ax.gif  O bernvakaris tikiuosi be pokstu praeis, nes jei jam merga nusamdys, tikrai susaudysiu  lotuliukas.gif  netoleruoju as tokiu dalyku  blush2.gif

man irgi tokie dalykai nelabai, bet kad bernai kitaip neisivaizduoja doh.gif kiek bernvakariu girdejus is pazistamu visur taip buvo... o geriausiai kaip sia vasara MB sesuo istekejo ir darem tuos mergvakarius ir bernvakarius tai pana irgi perspejo kad be jokiu mergu butu, tai negana to kad ir merga uzsake jam i sodyba atveze, bet dar ir dvi paras neparveze jaunikio namo lotuliukas.gif maniskis tai is vakaro dar grizo namo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Panele* @ 2010 11 01, 19:15)
man irgi tokie dalykai nelabai, bet kad bernai kitaip neisivaizduoja  doh.gif  kiek bernvakariu girdejus is pazistamu visur taip buvo... o geriausiai kaip sia vasara MB sesuo istekejo ir darem tuos mergvakarius ir bernvakarius tai pana irgi perspejo kad be jokiu mergu butu, tai negana to kad ir merga uzsake jam i sodyba atveze, bet dar ir dvi paras neparveze jaunikio namo  lotuliukas.gif  maniskis tai is vakaro dar grizo namo  4u.gif

Nu va kaip buna doh.gif as saviskiui is kart pasakiau,kad jokiu man mergu nebutu, o tas sako: tai kas padarysiu,gi ne as organizuoju blush2.gif tai sakiau, kad supyksiu, o kaip bus pamatysiu jau savaitgali ax.gif saviskem mergom irgi pasakiau,kad jokiu bernu nemegintu man samdyt,tai tikiuosi paklausys mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*Beautiful*eyes* @ 2010 11 01, 19:42)
Nu va kaip buna  doh.gif  as saviskiui is kart pasakiau,kad jokiu man mergu nebutu, o tas sako: tai kas padarysiu,gi ne as organizuoju  blush2.gif  tai sakiau, kad supyksiu, o kaip bus pamatysiu jau savaitgali  ax.gif  saviskem mergom irgi pasakiau,kad jokiu bernu nemegintu man samdyt,tai tikiuosi paklausys  mirksiukas.gif

Dalyvavau dviejuose mergvakariuose, o mano V trejuose bernvakariuose smile.gif Ir visada šokdavo striptizą smile.gif Aš kažkaip nieko prieš smile.gif Tik žinot teko girdėt, kad ne visada geri draugai iškviečia tik šokėją.....tai ir vestuvės gali neįvykti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kiuvete @ 2010 11 01, 21:32)
Dalyvavau dviejuose mergvakariuose, o mano V trejuose bernvakariuose  smile.gif Ir visada  šokdavo striptizą smile.gif Aš kažkaip nieko prieš smile.gif Tik žinot teko girdėt, kad ne visada geri draugai iškviečia tik šokėją.....tai ir vestuvės gali neįvykti smile.gif

Tokiu atveju as tikrai pasiusciau gun_bandana.gif vis gi mane nervina toks mastymas: vedi, tai reikia paskutini karta i mergas paspoksot, erotini masaza isbandyt ir pan. doh.gif as manau, kad jei zmogui reikia tokiu dalyku, tai jis ir po vestuviu ras ir pasinaudos siomis paslaugomis, o jei nereikia - tei neeis. Nemanau, kad bernvakaris/mergvakaris yra ta proga,kai galima daryti ka nori schmoll.gif . As tikrai supyksiu ant MB ir jo draugu, jei bus kokia merga ir jis tai puikiai zino blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Beautiful*eyes*: 01 lapkričio 2010 - 22:40
QUOTE(*Beautiful*eyes* @ 2010 11 01, 23:39)
Tokiu atveju as tikrai pasiusciau  gun_bandana.gif  vis gi mane nervina toks mastymas: vedi, tai reikia paskutini karta i mergas paspoksot, erotini masaza isbandyt ir pan.  doh.gif  as manau, kad jei zmogui reikia tokiu dalyku, tai jis ir po vestuviu ras ir pasinaudos siomis paslaugomis, o jei nereikia - tei neeis. Nemanau, kad bernvakaris/mergvakaris yra ta proga,kai galima daryti ka nori  schmoll.gif . As tikrai supyksiu ant MB ir jo draugu, jei bus kokia merga ir jis tai puikiai zino  blush2.gif

drinks_cheers.gif su protu reikia viska daryt, cia nuomone mano tokia pat kaip tavoji ax.gif
Atsakyti
Daug kas manau priklauso nuo charakterio ir dar nuo kažko biggrin.gif Niekada nebūčiau pagalvojus, kad vaikinai turi vestuvių vizija, kad, na gal nesvajoja, bet bent jau pagalvoja, kaip norėtų, kad įvyktų jų vestuvės. O gavau būtent tokį sužadėtinį biggrin.gif jis neturi tokios nuostatos, kad tai jaunosios šventė, netgi pyktelėjo, kai fotografas pasakė, kad visas dėmesys tą dieną bus skirtas jaunajai lotuliukas.gif mirksiukas.gif o dėl prisidėjimo prie šventės organizavimo, tikrai neturiu priekaištų, nors aš suradau fotografą, filmuotoją ir muzikantus, vietą, bet susitikti eidavom kartu pasikalbėti dėl paslaugų. Net kišasi į tikrai mano reikaliukus, raudonos puokštės negalima, balta arba kreminė, bateliai balti lotuliukas.gif doh.gif suknelė jam irgi pastebėjau patinka tortinė, bet per daug nemąstau klausyti mirksiukas.gif ax.gif svarbiausia man patiktų ir aš gerai jausčiausi. Aš pati bandau jį įtraukti į pasiruošimą, tik, kai matau, kad būtų lengviau vienai, pvz. dėl salės puošimo, tai tik ką nusprendžiau pasakau.
O apie benrvakarį jis išvis nemąstė, tik, kai išgirdo, kad aš planuoju mergvakarį turėt (aišku netradicinį, nuogo vyro kūno manau dabar prisižiūrėti galima ir be mergvakarių lotuliukas.gif mirksiukas.gif ) tai ir jis jau galvoja, nors gal tik erzina, nes jam tokie dalykai, tai filmų palikimas, jo draugų kompanijoj tai net nėra priiimtina lotuliukas.gif o man faina su mergikem pasibut, galima net nevaadinti mergvakariu biggrin.gif
Atsakyti
maniskis pats nesiverzia eit daryt kazka, bet kur kvieciu, visur vaziuoja kartu be problemu (kazka pirkti, rinktis, kvietimus dalinti ir t.t.). siaip viskas ok, neturiu priekaistu jokiu, isskyrus tai, kad kostiumo niekaip nesugeba nusipirkti, baisiai nemegsta po parduotuves duotis doh.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MuzikALI: 30 gegužės 2011 - 13:04
QUOTE(MuzikALI @ 2011 05 30, 15:04)
maniskis pats nesiverzia eit daryt kazka, bet kur kvieciu, visur vaziuoja kartu be problemu (kazka pirkti, rinktis, kvietimus dalinti ir t.t.). siaip viskas ok, neturiu priekaistu jokiu, isskyrus tai, kad kostiumo niekaip nesugeba nusipirkti, baisiai nemegsta po parduotuves duotis  doh.gif  doh.gif

Pas mus panasi situacija drinks_cheers.gif
Atsakyti
O as saviskiui nedraudziu ir nepyksiu jeigu bus sokeja bernvakary. Mes kartu virs 12 metu ir pasitikim vienas kitu. Manau mergvakaris ir bernvakaris ne "paskutiniam pasispardymui" organizuojamas o tiesiog gerai praleisti laika smile.gif
Atsakyti