Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių rūpesčiai...

Pas mane barnguji tik pakurstyt reikia biggrin.gif pririnkau informacijos visokios apie stalu puosybas, sventimo vieta, tai tik spek gaudyt jo idejais kai pradeda fantazuot thumbup.gif
Atsakyti
Mano vyras rupinasi tik medaus menesiu.. del viso kito sako "man svarbiausia, kad vesiu tave, o kaip tu nori ta padaryti, tai jau ir padaryk" rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Rassytte @ 2009 12 07, 21:38)
Mano vyras rupinasi tik medaus menesiu.. del viso kito sako "man svarbiausia, kad vesiu tave, o kaip tu nori ta padaryti, tai jau ir padaryk"  rolleyes.gif

Ta pati situacija drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Rassytte @ 2009 12 07, 22:38)
Mano vyras rupinasi tik medaus menesiu.. del viso kito sako "man svarbiausia, kad vesiu tave, o kaip tu nori ta padaryti, tai jau ir padaryk"  rolleyes.gif

po vestuvių viskuo rūpintis irgi teks tau pačiai
iš pradžių tai labai patiks, o paskui pradės taip užknisti, kad norėsis tam "brangiausiajam" vožtelti per galvą
Atsakyti
mano MB siuo metu uzsieni, tai dauguma darbu tenka man, bet jis irgi padeda kiek gali, nes supranta kad man vienai per daug visko doh.gif tik kartais mane erzina tai kad as jam pasiulau, sakau rinkis ir ka jau nuspresi ta uzsakysiu tai jis tiek bijo atsakomybes, sako tu pasakyk kuris tau geresnis, nes as bijau jeigu pasakysiu sita o paskui nepatiks tai jausiuosiu kaltas biggrin.gif tai va taip ir gyvenam pasitariu pasitariu pati su savimi ir nusprendziu biggrin.gif
Atsakyti
mano vyras pagrinde remontus dare pries vestuves.. isremontavo virtuve.. tvora perdaze, lauko terasa.. zodziu namo estetini remonta dare... veliau rupinosi darbais kurie susiejo su kompiuteriu.. kvietimu rasimai , dare zemelapi vestuvni ( miesto palanas ir ikelie nuotraukas kas kur kada vyks...) veliau lipdukus ant buteliu... ax.gif palyginus darbeliu dirbo.. clap_1.gif beja vestuvinius ziedus surado jis... mane tik atsivede paklasut nuomones ir pasimatuot ji blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zuikiene Puikiene: 21 sausio 2010 - 02:11
MB kvietimus sukūrė, šventimo vietą rado, na, žodžiu, man tik vestuvėse pasirodyt reikia biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo citrinutė: 23 sausio 2010 - 20:19
Mes tai pasidalijom taip: as planuoju vestuves, MB - povestuvine kelione. Aisku, prie vestuviu planavimo ir jis prisideda: savo minti pasako, pataria, padeda apsisprest, bet kas bus, kada, kaip, kur - cia jau mano reikalas smile.gif O as nesikisu del povestuvines keliones. Darysim Eurotripa dviese automobiliu. Zn tik preliminaru marsruta, o kur konkreciai vaziuosim, stosim, nakvosim ir visa kita - busimojo vyro rupestis smile.gif
Atsakyti
As pati rupinuosi viskuo , nes taip susitarem jis pinigus daro ir savo nuomone pasako smile.gif as vestuves planuoju, su juo pasitaru ar jam tinka jei ne ieskom kompromiso, bet va baznycia ir ziedus tai jau kartu rinksimes, nes cia jau ir jam parupo biggrin.gif O didziausiam jo malonumui palikau surasti masinas tai cia gincu nera issisiepes ziurineja visus modelius lotuliukas.gif
Atsakyti
Čia vestuvių scenarijus (namuose)
10 Piršlio įsakymų
Jaunosios ir Jaunojo pasai
Jaunųjų įsipareigojimai
Liūdyjimas
Medaus mėnesio suteikimas
Meilės ministro įsakymai
Meilės receptas
Patarimai jaunąjai ir jaunąjam
Pirmos nakties protokolas
Piršlio ir Svočios pasas
Piršlio korimas, Kaltinimas
Piršlio testamentas
Stalo išpirkimo sutartis
Stalo valdžios pakabukai
Telegramos
Vestuvių laikraštis
Vestuvių programa
Žaidimas “Darbų pasidalinimas”
Sąrašas
Vestuvėms atlikti pasiruošimo darbai
Vestuvių scenarijus

Mielai siulau parsisiųsti smile.gif spausti čia
Atsakyti
Labas vakaras, mielosios. Noriu pasidalinti ispudziais kur nesvesti vestuviu ir kitu svenciu, jei nenorite susigadinti savo nuotaikos ir svenciu smile.gif

Taigi musu vestuves ivyko visai nesanai, dareme jas Panevezio rajone, ir maneme, kad puiki vieta svesti butu "Seduvos malunas". Nuoroda http://www.seduvosmalunas.lt/
Taigi noredami, kad jums taip nenutikru NEREKOMENDUOJAME SVESTI SEDUVOS MALUNE.

Visu pirma kai pirma karta susitikome su ju atstove. p. Jolanta, kuri veliau pasirode yra savininko zmona, manasis vos nesusivaidijo. Mes atejome nusiteike, paziureti, ka jie siulo, o jie puole mus, kad pasakytume suma ir jie uz ja mums padarys vestuves. Pasirode ponia, kaip didziausia nesisilavinusi nemoksa, neparode nei patiekalu, nei papuodisimu, bet mes nepasidaveme, nes labai risomes pries baznycios, maneme, kad patys pasikarsciavome,taciau tai buvo klaida.

Pasirodo, jie daro bizni is visko biggrin.gif jei sako, kad padarys nemokamai, vadinasi reiks sumoketi. Jie nepuosia kedziu, sales ir t.t. Is nuomuoja tik palapine, be kedziu ir stalu.....kraupu, kai paaiskejo, kad uz viska reiks sumoketi, net kedziu atnesima .... biggrin.gif bet detis nebuvo kur, nes viskas buvo suderinta su zmonemis, muzikantais ir t..t

Nepatikesite, nors musu bendras uzsakymas buvo didesnis nei 6000Lt. jie nepadare ne cento nuolaidos, motyvuodami, kad jie geriausi....KO TIKRAI NERA IR NIEKADA NEBUS.

Jei norite grazios sventes, NEDARYKITE JOS SEDUVOS MALUNE. Kaip veliau paaiskejo, mums torta kepusi moteriske, mus buvo gerai ispejusi, tad tikimes, kad tokios klaidos niekas nepadarys....sad.gif

Sekmingo svenciu planavimo. VENKITE ZIGMO IR JOLANTOS DAUKSU!!!!!!
Atsakyti
As taip pat noriu pasidalinti labai gerais ispudziais savo vestuviu, sventeme rugpjucio pabaigoj. Rengemes sventei labai jos nesureiksmine, dareme viska skoningai ir su protu. Galu gale viskas isejo SUER thumbup.gif . Ir kol kas netgi nei vienos pastabos nesam gave, nei neigiamo atsiliepimo, dar ilgai busime euforijoj. Muzikantai buvo labai geri. Kadangi pries 3 dienas atsiemem nuotraukas ir vestuvini albuma noriu isskirtinai pagirti fotografa, energingas, subtilus, o kas svarbiausia darbo rezultatas labai, labai nustebino, nesitikejau tokio grozio. Tikrai rekomenduociau, tai Sigitas Gaudeza, issirinkau ji pagal darbus ir likau 100 proc. patenkinta thumbup.gif .Labai svarbus ir publika, is ties gali buti viskas tobula, bet yra zmoniu kuriems neitiksi. Tad sekmes besiruosiantiems, kad liktu tokie nepakartojami ispudziai smile.gif
Atsakyti