Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių rūpesčiai...

QUOTE(MiretaJ @ 2010 09 27, 14:19)
As taip pat noriu pasidalinti labai gerais ispudziais savo vestuviu, sventeme rugpjucio pabaigoj. Rengemes sventei labai jos nesureiksmine, dareme viska skoningai ir su protu. Galu gale viskas isejo  SUER  thumbup.gif . Ir kol kas netgi nei vienos pastabos nesam gave, nei neigiamo atsiliepimo, dar ilgai busime euforijoj. Muzikantai buvo labai geri. Kadangi pries 3 dienas atsiemem nuotraukas ir vestuvini albuma noriu isskirtinai pagirti fotografa, energingas, subtilus, o kas svarbiausia darbo rezultatas labai, labai nustebino, nesitikejau tokio grozio. Tikrai rekomenduociau, tai Sigitas Gaudeza, issirinkau ji pagal darbus ir likau 100 proc. patenkinta  thumbup.gif .Labai svarbus ir publika, is ties gali buti viskas tobula, bet yra zmoniu kuriems neitiksi. Tad sekmes besiruosiantiems, kad liktu tokie nepakartojami ispudziai  smile.gif

laba. smagu, kad esi patenkinta savo vestuvemis. as jas planuoju ir lb bijau ir jaudinuose sad.gif vis galvoji, kad viskas pavyktu, taip kaip nori smile.gif as paziurejau tavo fotografo darbus internete. jie nuostabus!!! mirksiukas.gif man lb patinka. jei ne paslaptis kiek kainavo jo paslaugos? jis fotografavo visa diena ar tik kelias valandas? ax.gif
Atsakyti
Pas mus tai pagrindine planuotoja esu as blush2.gif ax.gif MB tik pakonsultuoja jei man reikia, nuveza kur reikia ir tiek, o siaip viskas mano rankose mirksiukas.gif bet man ir patinka, uz tai galiu daryt kaip man reikia biggrin.gif ai ir siaip jam ta svente kaip ir nelabai svarbi, sako svarbu,kad mano zmona busi wub.gif
Atsakyti
tai darote tradicines vestuves? smile.gif
Atsakyti
mes tai abu viską planavom, tarėmės ir vykdėm smile.gif
Atsakyti
QUOTE(BaddAngell @ 2010 10 25, 23:54)
tai darote tradicines vestuves?  smile.gif

Jei klausimas man, tai ne, netradicines pas mus mirksiukas.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*Beautiful*eyes* @ 2010 10 26, 14:47)
Jei klausimas man, tai ne, netradicines pas mus  mirksiukas.gif  ax.gif

as bandau planuoti, nedaug laiko liko, bet tiesa sakant nesikuria visai, jokiu ismintingu ideju neturiu, bent kolkas:( o taip noretusi kazko ypatingo... wub.gif
Atsakyti
mes irgi viską kartu su vyru darome.
Atsakyti
QUOTE(BaddAngell @ 2010 10 27, 00:20)
as bandau planuoti, nedaug laiko liko, bet tiesa sakant nesikuria visai, jokiu ismintingu ideju neturiu, bent kolkas:( o taip noretusi kazko ypatingo... wub.gif

Na, speti visada galima, tik noro reikia drinks_cheers.gif o idejos tai labai priklauso nuo Jusu sventes pobudzio,dydzio ir pan. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*Beautiful*eyes* @ 2010 10 28, 19:50)
Na, speti visada galima, tik noro reikia  drinks_cheers.gif  o idejos tai labai priklauso nuo Jusu sventes pobudzio,dydzio ir pan.  mirksiukas.gif

matau jums liko 15dieneliu...as nekyla jauduliukas? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(BaddAngell @ 2010 10 29, 01:45)
matau jums liko 15dieneliu...as nekyla jauduliukas?  smile.gif

Ai kaip kada, kartais kyla, kartais - ne ax.gif net nezinau, bet vistiek jaudulys yra ir prades didet atrodo, o ypac po mergvakario blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(*Beautiful*eyes* @ 2010 10 29, 09:26)
Ai kaip kada, kartais kyla, kartais - ne  ax.gif  net nezinau, bet vistiek jaudulys yra ir prades didet atrodo, o ypac po mergvakario  blush2.gif

ka veiksite per mergvakarai? o gal tai pamergiu siurprizas?smile.gif
Atsakyti
QUOTE(BaddAngell @ 2010 10 29, 20:42)
ka veiksite per mergvakarai? o gal tai pamergiu siurprizas?smile.gif

Pamergiu pas mus nebus, mes tik dviese busim savo pulke biggrin.gif O del mergvakario nieko nezinau, pasake tik,kad ateis pas mane vakarop, vaziuosim i kluba paskui (isprasiau,jog bent tiek pasakytu,kad zinociau kaip dazytis,rengtis ir pan), o ka pries tai darys nezinau blush2.gif tikiuosi nieko blogo lotuliukas.gif
Atsakyti