Įkraunama...
Įkraunama...

Knygų skaitytojų klubas, 78 tema

QUOTE(bulkute @ 2011 11 18, 20:47)
Merginos, noriu paprasyti jusu pagalbos - turiu uzsakyti knygu kaledinems dovanoms lietuviskai mokyklelei. Vaiku amzius 5-10 metu. Bukit geros, pasidalinkit mintimis apie labiausiai patikusias vaikiskas knygeles, geriausia butu -  lietuviu autoriu.  rolleyes.gif

Cipolinas

kiek suprantu mokyklele uzsienyje, tai patarciau nepirkti lietuvisku pasaku, nes jos daugumai neiveikiamos...

Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2011 11 21, 11:12)
Kažkodėl iki šiol vis apeidavau Murakamį. Dabar pasikrapščiusi pakaušį nutariau visgi imt ir pabandyt ką nors. Ar yra kokia jo knyga, nuo kurios rekomenduotumėt pradėt pažintį, ar visiškai tas pats, kurios imtis?

as pradejau nuo "mylimoji sputnik", ir iki siol ji man - viena megstamiausiu wub.gif o siaip tai manyciau nera didelio skirtumo, jei patiks, tai patiks murakamis, o jei ne tai ne... tik serijas, aisku geriau is eiles skaityt biggrin.gif
Atsakyti
Alexia, Gemma, ačiū 4u.gif 4u.gif 'Sputniko' ir ieškosiu.
Atsakyti
Aš ir jau užsimaniau tos Sputnik, kad jau taip giriate biggrin.gif Avies medžioklė su Dansu dansu dansu patiko, Stebuklų šalis dar labiau bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(groovy @ 2011 11 21, 23:51)
Aš ir jau užsimaniau tos Sputnik, kad jau taip giriate biggrin.gif
Galiu trečiadienį atnešti, jei ateisi. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(klopedija @ 2011 11 22, 06:49)
Galiu trečiadienį atnešti, jei ateisi.  mirksiukas.gif

Dėkui, bet mačiau, kad bibliotekoje jų nemažai, kaip tik šiandien arba ketvirtadienį važiuosiu. O ateiti norėčiau, 16 val. ania? Einu tartis su darbdaviais.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2011 11 21, 22:28)
'Sputniko' ir ieškosiu.

parsisiunčiau. Belieka tik susikaupti ir pradėti smile.gif
Vyras įteikė skaityklę, tai dabar siunčiuosi, siunčiuosi..
Atsakyti
Neužmirštam!!!
QUOTE(prieplauka @ 2011 11 17, 19:13)
Mielos knygės kaunietės ir ne tik mirksiukas.gif , lapkričio 23 d. (treciadienį) po  16 val. renkamės įprastoj vietoj -  Berneliuose !  4u.gif

QUOTE(groovy @ 2011 11 22, 11:59)
Dėkui, bet mačiau, kad bibliotekoje jų nemažai
Gerai. cool.gif
Papildyta:
Priminkit: mūsų diskusija apie "Aistrų naštą" ištrinta? verysad.gif
Norėjau pasiskaitinėt ir pati kažką parašyt, bet nerandu. verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo klopedija: 22 lapkričio 2011 - 18:49
QUOTE(klopedija @ 2011 11 22, 18:53)
Priminkit: mūsų diskusija apie "Aistrų naštą" ištrinta?  verysad.gif
Norėjau pasiskaitinėt ir pati kažką parašyt, bet nerandu.  verysad.gif

Jei ir istrinta, tai bent nedingusi, sita ir apie "Dangaus prieglobsti" dar spejom issaugoti, tik ner kada i svetaine sudeti... ax.gif Nors dar pabandysiu paieskoti, gal neistrinta dar unsure.gif

Deja, nieko neradau ir as... verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurzole: 22 lapkričio 2011 - 19:51
QUOTE(prieplauka @ 2011 11 17, 20:13)
Mielos knygės kaunietės ir ne tik mirksiukas.gif , lapkričio 23 d. (treciadienį) po  16 val. renkamės įprastoj vietoj -  Berneliuose !  4u.gif

Rodos, suderinau vaiku prieziura - pasistengsiu buti po 17 val. Gal kas "Flobero papuga" turetu paskolinti?
Atsakyti
Aš ateisiu 4u.gif
Atsakyti
Kate Morton „Užmirštas sodas“ – labai įdomi detektyvinė istorija. Beieškant šeimos šaknų atskleidžiamos įvairios paslaptys, be to, pasakojamos ir tiesą norinčios sužinoti herojės gyvenimo detalės. Tiks ir detektyvinių, ir istorinių romanų gerbėjams.

Saly Beauman „Meilės peizažas“ – taip pat šeimos praeities paslaptis atskleidžianti knyga. Beje, ji pasirodė visiškai kitokia, nei tos pačios autorės „Likimas“. Šioje knygoje mažiau fatališkos meilės, likimo peripetijų, joje tvyro šiek tiek mistiška nuotaika.

Kristina Sabaliauskaitė „Silva Rerum“ – trečiasis iš eilės mano skaitytas istorinis romanas apie šeimą. Na, čia padirbėta tikrai kaip reikiant. Šeimos vaizdas piešiamas tikroviškai, prieš akis veriasi vaizdai. Tik vis nepaleidžia jausmas, kad po visu tuo įmantriu pasakojimu slepiasi ne kas kita, o tiesiog fatališkos meilės istorija. Tiesa, dar neskaičiau antrosios dalies, tad nežinau, kaip viskas pasisuks joje. Šiaip ar taip, esu 11 laukiančiųjų eilėje biggrin.gif
Atsakyti