Įkraunama...
Įkraunama...

Knygų skaitytojų klubas, 78 tema

Klopedija!.. (Kaip gi be jos?.. )
Gemma
prieplauka
Dolitlė
Brūkšniukas
Mamce
groovy (tikriausiai)
martux

Klopedija, tikrai nuotraukos puikios. 4u.gif Tik pokalbiuose Tavęs šiek tiek trūko. Labai užimta buvai. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo martux: 25 lapkričio 2011 - 19:31
Na, tai žinai - naujas žaisliukas. lotuliukas.gif
Jurzole, kai klausei, dar neturėjau naujo žaisliuko. biggrin.gif
Bet nuomonę apie "Knygą apie san Mikelę" vis tiek spėjau išsakyti.

Taigi, beveik metų sensacija: baigiu skaityti Akselio Miuntės „Knygą apie San Mikelę“. Didžiausiam mano pačios nustebimui knyga be jokių išlygų patinka. Brūkšniukas sakė, kad gi čia ne iškrypus knyga, bet aš manau, kad iškrypus, tik į kitą - gerąją - pusę. lotuliukas.gif Knyga perdėm idealizuota, romantiška, jausminga, dvasinga, trykštanti sveiku humoru (ojojoi, kiek kvatojau vietomis lotuliukas.gif ) ir autoironija. Daug spalvingų, gyvų personažų, filosofinių pamąstymų egzistenciniais klausimais, subtiliai komiškų situacijų, radikalių įžvalgų. Ir nėra jokių aštrių "kampų". Estetiška, humaniška, subtilu. thumbup.gif Ne veltui knyga ir mūsų skaitmeniniame amžiuje (ironizuoju hihihi.gif ) tebėra populiari.
Nors Darius Pocevičius tada dar nebuvo gimęs, bet, manau, būtų skyręs kokias LLLLL.
Papildyta:
Marakeš, po šitos jamsiu "Ritualus", pažadu. hihihi.gif
Atsakyti
Mergikės, gal kas skaitėt Wassmo 'Šimto metų istoriją'?
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2011 11 25, 21:45)

skaičiau
Atsakyti
Ir?.. g.gif
Atsakyti
tai daugiau klausimų nebuvo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(klopedija @ 2011 11 25, 21:08)
Čia irgi klausimas. hihihi.gif
Atsakyti
Apziurejau nuotraukas, visos labai grazios, bet ypac patiko Klopedijos ir Klopedino foto. Jau tokia prie kits kito deranti pora...
O as siuo metu klausausi G.Brandreth "Oskaras Vaildas ir zmogzudystes zvakiu sviesoje". Smagus detektyvas, labai man patinka piesiamas O. Vaildo portretas. Zodziu, lengvas malonumas detektyvu megejams
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2011 11 25, 19:45)

skaiciau, patiko. Tapau net H. Wassmo fane ir perskaiciau visa Dinos trilogija susiradus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(martux @ 2011 11 25, 20:31)
Klopedija!.. (Kaip gi be jos?..  )
Gemma
prieplauka
Dolitlė
Brūkšniukas
Mamce
groovy (tikriausiai)
martux

Gintarelia
Atsakyti
QUOTE(langana @ 2011 11 26, 19:36)
O as siuo metu klausausi G.Brandreth "Oskaras Vaildas ir zmogzudystes zvakiu sviesoje". Smagus detektyvas, labai man patinka piesiamas O. Vaildo portretas. Zodziu, lengvas malonumas detektyvu megejams

o lietuviškai nėra? g.gif na, ant popieriaus ax.gif

QUOTE(gintarelia @ 2011 11 27, 20:34)
Gintarelia

ale kaip lakoniškai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Brūkšniukas @ 2011 11 28, 08:53)
o lietuviškai nėra? g.gif na, ant popieriaus ax.gif

yra mirksiukas.gif va, tokia
Atsakyti