Įkraunama...
Įkraunama...

Knygų skaitytojų klubas, 78 tema

QUOTE(marakeš @ 2011 12 06, 14:36)
ir pabaigai citatų:

thumbup.gif
Atsakyti
Tikrai jėginės citatos - ypač apie atmintį biggrin.gif

prisiduodu cool.gif

Pabaigiau Silva rerum II
na..... reiktų priskirti prie geros literatūros - skaitosi gerai, kalba turtinga, išsami, situacijos vyniojasi įdomiai.... bet.
Persūdyta daugiau negu reikia! jeigu pirmoje dalyje yra daug meilės, nuotykio, tarpusavio ryšių, tai antroje dalyje per kraštus liejasi bjaurastis - kūno, gyvenimo, žmogiškumo... regis rašytoja kaip reikalas yra pasišlykštėjusi visa žmonių gimine, jeigu sugeba taip rašyti. Maža to - ji mėgaujasi aprašinėdama pasibjaurėtinas detales, ypač - prievartos, sužaloto kūno, mirusiojo. Kam? Čia dabar tokia rašytojų mada?

man liko labai ir labai nemalonus prieskonis perskaičius.

nerekomenduosiu.

nebeskaitysiu.
Atsakyti
QUOTE(Brūkšniukas @ 2011 12 06, 15:37)
man liko labai ir labai nemalonus prieskonis perskaičius.

nerekomenduosiu.

nebeskaitysiu.

Ei, o aš jau tik 5 eilėje lotuliukas.gif
Nors šiaip man po pirmos dalies irgi toks kažkoks prieskonėlis išlikęs buvo.

Tai kad nėr ką ir skaityt, ar III kepa? biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo groovy: 06 gruodžio 2011 - 16:07
QUOTE(Helianta @ 2011 12 06, 11:29)
Sveikos 4u.gif

kokios puikios naujienos bigsmile.gif sveikinimai oro_buckis.gif daug saldaus miegelio mazyliui ir ramiu valandeliu mamytei
Papildyta:
QUOTE(groovy @ 2011 12 06, 16:06)
Ei, o aš jau tik 5 eilėje lotuliukas.gif
Nors šiaip man po pirmos dalies irgi toks kažkoks prieskonėlis išlikęs buvo.

Tai kad nėr ką ir skaityt, ar III kepa? biggrin.gif

tai kad kazkuriam interviu sabaliauskaite minejo, kad jau ketvirtos dalies pirma ir paskutini sakini galvoje besinesiojanti mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gemma: 06 gruodžio 2011 - 16:26
QUOTE(Gemma @ 2011 12 06, 16:32)
tai kad kazkuriam interviu sabaliauskaite minejo, kad jau ketvirtos dalies pirma ir paskutini sakini galvoje besinesiojanti  mirksiukas.gif

OMG, o kada žada trečią iškept?
Atsakyti
Helianta, nuosirdus sveikinimai dominancios literaturos pasikeitimo proga! tongue.gif
Jurzole, "Tarnaites pasakojima" kaiciau rusiskai, garsinio varianto neradau. Lietuvisko vertimo visagalis googlas irgi nerodo. Pamenu, buvau pasiurpusi po sios knygos, seniai bebuvau skaiciusi tokia itikinama antiutopija. Smagu, kad ir tau padare ispudi
Keista girdeti gandus apie trecia "Silva Rerum" dali. Kaip tik neseniai su drauge pakalbejom apie ta knyga ir nutarem, kad testi ten tikrai nera ko. Jei tikrai isleis, bus idomu paziureti, ka ji ten ismaste. O jau isleistos abi dalys man patiko, persudymo nepajutau.
Atsakyti
Atsiprasau uz OT, ir uz necenzura, nu bet negalejau nepasidalinti... biggrin.gif

Выходит Маяковский из кабака, окруженный стайкой девиц. Девицы начинают его охаживать:
- Владимир! А это правда, что Вы можете сочинить стихотворение прямо с ходу, на месте?
- Конечно! - говорит подвыпивший поэт революции, - Давайте тему!
- Ну, вот видите, в канаве - пьяница валяется.
Маяковский, гордо выпрямившись, громогласно начинает:
- Лежит
Безжизненное
Тело
На нашем
Жизненном
Пути.

Голос из канавы:
- Ну, a тебе какое дело?
Идешь с блядями, и иди.

Маяковский:
- Пойдемте, девушки, это Есенин.

Atsiprasau nesuprantanciu rusiskai, bet nesugebesiu tinkamai isversti, galiu tik trumpai - Jeseninas eilemis iveike Majakovski, net ir is griovio biggrin.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif
Atsakyti
Jurzole, Tu čia žiauriai. blink.gif doh.gif lotuliukas.gif

Mano fotikas - nieko ypatingo: Canon eos 1000D http://www.efoto.lt/naujienos/canon_eos_1000d , kainos ir kokybės balansas. hihihi.gif Geresniam nėra kol kas lėšų. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(klopedija @ 2011 12 06, 23:11)
Jurzole, Tu čia žiauriai.  blink.gif  doh.gif  lotuliukas.gif
Mano fotikas - nieko ypatingo: Canon eos 1000D http://www.efoto.lt/naujienos/canon_eos_1000d ,  kainos ir kokybės balansas. hihihi.gif  Geresniam nėra kol kas lėšų.  blush2.gif

Tai cia gi ne as, cia Majakovskis su Jeseninu biggrin.gif

O, neblogas zaisliukas... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurzole @ 2011 12 06, 23:20)
Tai cia gi ne as, cia Majakovskis su Jeseninu  biggrin.gif
O, neblogas zaisliukas...  mirksiukas.gif
Jie ten pavarydavo... doh.gif
Iš Vailio: Susirenka kompanija ir nusiminę konstatuoja: "tiek šnapso (!) neįveiksim".
Jeseninas nuramina: "nieko, tarp šnapso gersim konjaką, jis sausina ir troškina." lotuliukas.gif
Aš kol kas patenkinta. biggrin.gif
Atsakyti
Helianta,sveikinu sveikinu 4u.gif wub.gif Ramiu naktu biggrin.gif

QUOTE(klopedija @ 2011 12 06, 23:26)

Iš Vailio: Susirenka kompanija ir nusiminę konstatuoja: "tiek šnapso (!) neįveiksim".
Jeseninas nuramina: "nieko, tarp šnapso gersim konjaką, jis sausina ir troškina."  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti