Įkraunama...
Įkraunama...

Mažeikių darželiai

QUOTE(arabele @ 2008 02 23, 12:50)
kurioj vietoj jis yra????

Darzelis "Eglute" yra Gamyklos gatveje,kitoje gatves puseje pries naktini kluba "EROS"
Atsakyti
QUOTE(jurpili @ 2008 02 24, 13:57)
Darzelis "Eglute" yra Gamyklos gatveje,kitoje gatves puseje pries naktini kluba "EROS"

ten pat yra ir pradinė mokykla????
Atsakyti
QUOTE(arabele @ 2008 02 24, 18:23)
ten pat yra ir pradinė mokykla????

Ne,ten tik darzelis.Pradine mokykla yra toliau,salia parduotuves Grusta(anksciau buvo Minima)
Atsakyti
tada nelabai įsivaizduoju kur jis bet ten dirba mano mamos pažyatama tai sakė kad normalus tas darželis,o ką planuoji ten vesti savo pupa????
Atsakyti
sveikos mamytės...o kaip dėl Bitutės ir buratino?? Kokios nuomonės...nežinau kur mažę užrašyt doh.gif jie arčiausiai namų...
o ką manot apie gandrus (moksleivių namuose), kuri vedė leliukus?? ar naudinga ar įdomu??
Atsakyti
QUOTE(Rasiunia @ 2008 02 25, 15:00)
sveikos mamytės...o kaip dėl Bitutės ir buratino?? Kokios nuomonės...nežinau kur mažę užrašyt doh.gif  jie arčiausiai namų...
o ką manot apie gandrus (moksleivių namuose), kuri vedė leliukus?? ar naudinga ar įdomu??

sveika, į Bitute kiek žinau irgi yra eilės, o jums jau nemažai laiko, reikėjo kai tik gimė užraašyt, dėl buratino nieko nežinau ax.gif

Gandriukus lankom bigsmile.gif ir thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
bent jau maniškiui, na kartais muzikinis pusvalandis nepatinka manajam, bet nieko viskas ok cool.gif
Atsakyti
QUOTE(myma @ 2008 02 25, 15:03)
sveika, į Bitute kiek žinau irgi yra eilės, o jums jau nemažai laiko, reikėjo kai tik gimė užraašyt, dėl buratino nieko nežinau  ax.gif

Gandriukus lankom  bigsmile.gif  ir  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif 
bent jau maniškiui, na kartais muzikinis pusvalandis nepatinka manajam, bet nieko viskas ok  cool.gif

o nuo kokio amžiaus ten jau galima eit?
Atsakyti
QUOTE(Rasiunia @ 2008 02 25, 15:54)

Šiaip nuo 1 metukų mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasiunia @ 2008 02 25, 15:54)

mes pradėjom eiti mums buvo 11mėn ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Nemarioji @ 2008 02 25, 15:58)
Šiaip nuo 1 metukų  mirksiukas.gif

Papildyta:
QUOTE(myma @ 2008 02 25, 16:05)
mes pradėjom eiti mums buvo 11mėn  ax.gif

ačiū
aciuks.gif aciuks.gif
Atsakyti
Leidau vaiką pas gandrus su auklyte.Visai nieko ten,buvau ir aš.Jei vaikas nelanko daržo,tai pravartu užsirašyti.Vis vaikui pramoga,kūrybiniai ,muzikiniai veiklos užsiėmimai.Pabendrauja su bendraamžiais. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(N-e-r-i-n-g-a @ 2008 02 25, 20:30)
Leidau vaiką pas gandrus su auklyte.Visai nieko ten,buvau ir aš.Jei vaikas nelanko daržo,tai pravartu užsirašyti.Vis vaikui pramoga,kūrybiniai ,muzikiniai veiklos užsiėmimai.Pabendrauja su bendraamžiais. rolleyes.gif

drinks_cheers.gif
bet ne tik vaikui, jei mama veda tai ir pati prasiblaško pabendrauja su kitomis rolleyes.gif
Atsakyti