Pati auginsiu dukryte iki dvieju metu ,o paskui i darzeli.Klausiu apie "Eglute" vien del to,kadangi tas darzelis yra prie pat mano namo.Tai man butu labai patogu.
Leidau vaiką pas gandrus su auklyte.Visai nieko ten,buvau ir aš.Jei vaikas nelanko daržo,tai pravartu užsirašyti.Vis vaikui pramoga,kūrybiniai ,muzikiniai veiklos užsiėmimai.Pabendrauja su bendraamžiais.
nėr už ką
va kai tik šiandien buvom, sakė pradės jau pavasarį ar gale fromuot naują grupę, nes rudenį tiek prisirenka, kad visi netelpa, tai galėsit iš anksto užsirašyti
nėr už ką
va kai tik šiandien buvom, sakė pradės jau pavasarį ar gale fromuot naują grupę, nes rudenį tiek prisirenka, kad visi netelpa, tai galėsit iš anksto užsirašyti
O argi ne visuos darzeliuos yra sporto sales? O tai kur delfine vaikai sportuoja? Linely irgi yra baseinas - na, bent jau duris maciau su tokiu uzrasu, bet kad kas jas butu atidares neteko matyt nors mano vaiko grupe buvo grynai salia to baseino. As irgi , tiesa sakant bijociau savo vistele leist i baseina - juk tokiems pypliams reikia vos ne po atskira priziuretoja kiekvienam
Pati auginsiu dukryte iki dvieju metu ,o paskui i darzeli.Klausiu apie "Eglute" vien del to,kadangi tas darzelis yra prie pat mano namo.Tai man butu labai patogu.
mes Eglutėj nuo pradžių ir mum
Šiemet turėtų jau langus pasikeisti
O šiaip, kad tau ramiau būtų siūlyčiau nueiti ir pačiai apsižiūrėti ir nedelsk, nes su darželiais kiek žinau sunkoka...
sveikos mamytės...o kaip dėl Bitutės ir buratino?? Kokios nuomonės...nežinau kur mažę užrašyt jie arčiausiai namų...
o ką manot apie gandrus (moksleivių namuose), kuri vedė leliukus?? ar naudinga ar įdomu??
mes Eglutėj nuo pradžių ir mum
Šiemet turėtų jau langus pasikeisti
O šiaip, kad tau ramiau būtų siūlyčiau nueiti ir pačiai apsižiūrėti ir nedelsk, nes su darželiais kiek žinau sunkoka...