Įkraunama...
Įkraunama...

Mažeikių darželiai

QUOTE(arabele @ 2008 02 25, 11:06)
tada nelabai įsivaizduoju kur jis bet ten dirba mano mamos pažyatama tai sakė kad normalus tas darželis,o ką planuoji ten vesti savo pupa????

Pati auginsiu dukryte iki dvieju metu thumbup.gif ,o paskui i darzeli.Klausiu apie "Eglute" vien del to,kadangi tas darzelis yra prie pat mano namo.Tai man butu labai patogu. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(N-e-r-i-n-g-a @ 2008 02 25, 20:30)
Leidau vaiką pas gandrus su auklyte.Visai nieko ten,buvau ir aš.Jei vaikas nelanko daržo,tai pravartu užsirašyti.Vis vaikui pramoga,kūrybiniai ,muzikiniai veiklos užsiėmimai.Pabendrauja su bendraamžiais. rolleyes.gif

Papildyta:
QUOTE(myma @ 2008 02 25, 20:32)
drinks_cheers.gif
bet ne tik vaikui, jei mama veda tai ir pati prasiblaško pabendrauja su kitomis  rolleyes.gif

dar kartą ačiū, bandysim rugsėji ten kaip tai patekti. O kaip ten užsirašyti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasiunia @ 2008 02 26, 14:44)
dar kartą ačiū, bandysim rugsėji ten kaip tai patekti. O kaip ten užsirašyti g.gif

nėr už ką biggrin.gif
va kai tik šiandien buvom, sakė pradės jau pavasarį ar gale fromuot naują grupę, nes rudenį tiek prisirenka, kad visi netelpa, tai galėsit iš anksto užsirašyti bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(myma @ 2008 02 26, 14:45)
nėr už ką  biggrin.gif
va kai tik šiandien buvom, sakė pradės jau pavasarį ar gale fromuot naują grupę, nes rudenį tiek prisirenka, kad visi netelpa, tai galėsit iš anksto užsirašyti  bigsmile.gif

blink.gif blink.gif tai kaip čia dabar nepraleist g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasiunia @ 2008 02 26, 14:59)
blink.gif  blink.gif  tai kaip čia dabar nepraleist g.gif

tai kai rašys jau galim čia reklama paleist bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Brasa @ 2008 02 04, 16:07)
O argi ne visuos darzeliuos yra sporto sales? O tai kur delfine vaikai sportuoja? Linely irgi yra baseinas - na, bent jau duris maciau su tokiu uzrasu, bet kad kas jas butu atidares neteko matyt biggrin.gif nors mano vaiko grupe buvo grynai salia to baseino. As irgi , tiesa sakant bijociau savo vistele leist i baseina - juk tokiems pypliams reikia vos ne po atskira priziuretoja kiekvienam blink.gif

O kartais ne i peledziuku grupe einat dabar "Linelyje"?
Atsakyti
QUOTE(jurpili @ 2008 02 26, 13:40)
Pati auginsiu dukryte iki dvieju metu thumbup.gif ,o paskui i darzeli.Klausiu apie "Eglute" vien del to,kadangi tas darzelis yra prie pat mano namo.Tai man butu labai patogu. lotuliukas.gif

mes Eglutėj nuo pradžių ir mum thumbup.gif
Šiemet turėtų jau langus pasikeisti ax.gif
O šiaip, kad tau ramiau būtų siūlyčiau nueiti ir pačiai apsižiūrėti 4u.gif ir nedelsk, nes su darželiais kiek žinau sunkoka...
Atsakyti
QUOTE(Rasiunia @ 2008 02 25, 15:00)
sveikos mamytės...o kaip dėl Bitutės ir buratino?? Kokios nuomonės...nežinau kur mažę užrašyt doh.gif  jie arčiausiai namų...
o ką manot apie gandrus (moksleivių namuose), kuri vedė leliukus?? ar naudinga ar įdomu??

mes irgi lankom gandriukus tai mums super ir aš prasiblasškau ir mano mergina išsikrauna thumbup.gif
Atsakyti
darželis "Pasaka" sakyčiau be jokių trūkumų visais atžvilgiais .. thumbup.gif Dirba net iki 18,30val. blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Teodora_31 @ 2008 02 26, 23:45)
mes Eglutėj nuo pradžių ir mum  thumbup.gif 
Šiemet turėtų jau langus pasikeisti  ax.gif
O šiaip, kad tau ramiau būtų siūlyčiau nueiti ir pačiai apsižiūrėti  4u.gif  ir nedelsk, nes su darželiais kiek žinau sunkoka...

Taip ir reikes padaryti.As irgi girdejau,kad su darzeliais sunku blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Mirka @ 2008 02 28, 12:40)
darželis "Pasaka" sakyčiau be jokių trūkumų visais atžvilgiais ..  thumbup.gif  Dirba net iki 18,30val.  blink.gif

taip jau ir be trūkūmų lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(myma @ 2008 02 26, 15:07)
tai kai rašys jau galim čia reklama paleist  bigsmile.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti