Įkraunama...
Įkraunama...

Mažeikių darželiai

Sveikos,
jam kam idomu bus pasisakysisu apie "Delfina".. Mes lankom maziausiu grupe, na lankymu to nepavadinsi, kadangi pora dienu paeinam ir vel sergam, tikiuosi lankymo periodai ilges.. viena is priezasciau kodel tiap yra, tai kad tevai atveda sergancius vaikus, ir ne tik sloguojancius, bet ir rimciau sergancius, viena mergaite veme, o mama niekaip negalejo jos ateiti pasiimti, nes negelejo iseiti is darbo.. na visko buna..
kas dar nepatiko- tai maistas, tia kad vaikams pusryciams duoda kava su pienu, na gal ten tos kavos ir nedau, bet mano manymu dvimetiniams vaikams kava visai netinka.. p per kita syki - paragavau arbata kuria patieke per pusrycius ir vos nesupykino nuo saldumo.. apie pietu ir vakarienes maista negaliu nieko pasakyti..
Atsakyti
QUOTE(tusinuke @ 2008 03 13, 23:03)
Sveikos,
jam kam idomu bus pasisakysisu apie "Delfina".. Mes lankom maziausiu grupe, na lankymu to nepavadinsi, kadangi pora dienu paeinam ir vel sergam, tikiuosi lankymo periodai ilges.. viena is priezasciau kodel tiap yra, tai kad tevai atveda sergancius vaikus, ir ne tik sloguojancius, bet ir rimciau sergancius, viena mergaite veme, o mama niekaip negalejo jos ateiti pasiimti, nes negelejo iseiti is darbo.. na visko buna..
kas dar nepatiko- tai maistas, tia kad vaikams pusryciams duoda kava su pienu, na gal ten tos kavos ir nedau, bet mano manymu dvimetiniams vaikams kava visai netinka..  p per kita syki  - paragavau  arbata kuria patieke per pusrycius ir vos nesupykino nuo saldumo.. apie pietu ir vakarienes maista negaliu nieko pasakyti..

O prieš kiek maždaug laiko reikia užsirašyti į Delfiną? Norėčiau ten vesti,nežiūrint atsiliepimų,nes arti, per langus matosi...
Atsakyti
QUOTE(Vilmuxxxe @ 2008 03 14, 16:51)
O prieš kiek maždaug laiko reikia užsirašyti į Delfiną? Norėčiau ten vesti,nežiūrint atsiliepimų,nes arti, per langus matosi...

manau kuo anksčiau tuo geriau, nors aš rudenį savo merginą ten užrašiau tai sakė priims rugsėjį
Atsakyti
QUOTE(tusinuke @ 2008 03 13, 23:03)
Sveikos,
kas dar nepatiko- tai maistas, tia kad vaikams pusryciams duoda kava su pienu, na gal ten tos kavos ir nedau, bet mano manymu dvimetiniams vaikams kava visai netinka..  p per kita syki  - paragavau  arbata kuria patieke per pusrycius ir vos nesupykino nuo saldumo.. apie pietu ir vakarienes maista negaliu nieko pasakyti..

aš prašysiu auklėtojos jei kiti vaikai matys jog serga,kad skambintų man ir atsiimsiu savo mažaja...nu gerai mama negali, tai juk yra tėvas, seneliai, na kokie nors giminės kurie galėtų parvesti vaiką iš darželio... g.gif su sloga jei nėra temperatūros, tai dar pusę velnio, bet jei rimčiau doh.gif
Šakės jau esu nusiteikus tam doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Nemarioji @ 2008 03 15, 11:21)
aš prašysiu auklėtojos jei kiti vaikai matys jog serga,kad skambintų man ir atsiimsiu savo mažaja...nu gerai mama negali, tai juk yra tėvas, seneliai, na kokie nors giminės kurie galėtų parvesti vaiką iš darželio...  g.gif  su sloga jei nėra temperatūros, tai dar pusę velnio, bet jei rimčiau  doh.gif
Šakės jau esu nusiteikus tam  doh.gif

aš tai irgi sakiau nuteiksiu visus tam reikalui, ir telefona duosiu ne tik savo bet ir vyro bei kūmos nes kai aš dirbu man bešansu prisikambinti
Atsakyti
Nu va ,suradau rupima tema. Pirmiausia tai papasakokit placiau apie tuos ''gandrus''. Cia kaip burelis, kaip darzelis, kiek laiko ten vaikas isbuna, kaip suprantu, tai kartu su mama buna? Ten valgo, miega? Zodziu pirma karta isgirdau ir nelabai aisku man ,kas ir kaip ten vyksta. Aciu is anksto.
O vyresnioji mano is pradziu lanke Montesori grupe, dabar bijau sumaisyti, ar ten ''gintarelis'' ar ''berzelis'' prie maximos . Man nepatiko, todel nebejom. Vedziau dvieju su puse metu ir paejom gal menesi . Kai vaikas iejo i grupe, tai aukletoja net nepriejo, nepakalbino, neaprode kur kas yra. Zodziu man paciai plaukai pasisiause. Kaip tam vaikui jaustis ?!!! Aisku ir kelnytes prisisiojo ,nes nezinojo, kur tualetas doh.gif
Paskui pradejom lankyti ''pasaka''. Manau, kad visur yra trukumu. Juk savo vaikui nori geriausio, o kai grupej 20 vaiku, tai tikrai aukletoja nepajegi visu ant keliu pasisodinti.
Atsakyti
QUOTE(jurginelis @ 2008 03 15, 17:21)
Nu va ,suradau rupima tema. Pirmiausia tai papasakokit placiau apie tuos ''gandrus''. Cia kaip burelis, kaip darzelis, kiek laiko ten vaikas isbuna, kaip suprantu, tai kartu su mama buna? Ten valgo, miega? Zodziu pirma karta isgirdau ir nelabai aisku man ,kas ir kaip ten vyksta. Aciu is anksto.
O vyresnioji mano is pradziu lanke Montesori grupe, dabar bijau sumaisyti, ar ten ''gintarelis'' ar ''berzelis'' prie maximos . Man nepatiko, todel nebejom. Vedziau dvieju su puse metu ir paejom gal menesi . Kai vaikas iejo i grupe, tai aukletoja net nepriejo, nepakalbino, neaprode kur kas yra. Zodziu man paciai plaukai pasisiause. Kaip tam vaikui jaustis ?!!! Aisku ir kelnytes prisisiojo ,nes nezinojo, kur tualetas doh.gif
Paskui pradejom lankyti ''pasaka''. Manau, kad visur yra trukumu. Juk savo vaikui nori geriausio, o kai grupej 20 vaiku, tai tikrai aukletoja nepajegi visu ant keliu pasisodinti.

nu trumpai apie gandrus ten yra būrelis patiems mažiausiems užtrunka virš valandos visas užsiėmimas pada;lintas į dvi atkarpas piešimas lipdymas arba sportas ir kita dalis muzika. Einam du kartus per savaitę ten sportuojam piešiam judam darom įvairiausias užduotis pradžioj labiau mamos darė po to ir vaikai išmoko. dar yra muzika kur šokam klausomės muzikos muzikuojam. va jkažkiek paaiškinau jei kas konkrečiai neaišku klausk
Atsakyti
QUOTE(tusinuke @ 2008 03 14, 01:03)
Sveikos,

Cia jau labai negerai,kad vaikams duoda kava su pienu doh.gif .Mano drauges dukryte,jai dabar 4m,susigadino skranduka su ta kava su pienu.
Atsakyti
QUOTE(jurguciux @ 2008 03 16, 00:01)
Cia jau labai negerai,kad vaikams duoda kava su pienu doh.gif .Mano drauges dukryte,jai dabar 4m,susigadino skranduka su ta kava su pienu.

kažkaip sunku patikėti kad vaikams kava darželyje duoda blink.gif
Atsakyti
QUOTE(arabele @ 2008 03 16, 08:51)
kažkaip sunku patikėti kad vaikams kava darželyje duoda blink.gif

drinks_cheers.gif aš irgi negaliu patikėti, gal kakava? g.gif , o ne kava?
Atsakyti
Meniu rašo balta kava,t.y. tas pats,ką duodavo mums prieš 20-25m. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(N-e-r-i-n-g-a @ 2008 03 18, 14:19)
Meniu rašo balta kava,t.y. tas pats,ką duodavo mums prieš 20-25m. mirksiukas.gif

tai kad ten tos kavos nė kvapo nebuvo prieš tuos 20-25 metus lotuliukas.gif
Atsakyti