Įkraunama...
Įkraunama...

Mažeikių darželiai

QUOTE(jurgita112 @ 2008 12 22, 15:14)
Kiek zinau kiekvienoj grupej buna po seimininke, kuri ir daro valgyti nu daugiausia kokiems 25 vaikams ir naudoja tokio dydzio katila g.gif nelabai norisi tiketi schmoll.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Taigi tos šeimininkės valgyt negamina lotuliukas.gif
Tam yra darželyje virtuvė.
O šeimininkutės tik parsineša maistą grupei, į lėkštes sudėlioja, supjausto ka reikia, paskui indus išplauna ax.gif
Atsakyti
QUOTE(domante4 @ 2008 12 22, 09:12)
neprisidejau ax.gif tik savy bambu blush2.gif bet jei butu paprase,buciau prisijungus ax.gif tik gera informatoriu turiu mirksiukas.gif
bigsmile.gif o ho!! delfine,(bent jau musu grupeje)tik obuoliai,morkos arba sulciu stikline g.gif ka padarysi,bent jau tiek isstenejo ax.gif
pritariu drinks_cheers.gif

o obuoliai ir morkos man atrodo daug geriau nei miau gėrimas

QUOTE(jurgita112 @ 2008 12 22, 15:14)
blink.gif oho su tokios talpos katilu, cia matyt visa darzeli maitina. Pas mus 10vaiku grupei jis butu ganetinai per didelis lotuliukas.gif thumbup.gif
Kiek zinau kiekvienoj grupej buna po seimininke, kuri ir daro valgyti nu daugiausia kokiems 25 vaikams ir naudoja tokio dydzio katila g.gif nelabai norisi tiketi schmoll.gif

O kas del delfino pavakariu, tai dziaugiuosi kad pagaliau atsirado pavakariai thumbup.gif
bet savo vaiko jau tikrai po tokiu bajeriu ten nepradeciau vesti. Gal darzelis ir geras, bet kazkoks korumpuotas, tai katilo neturi, tai sugedes, tai pavakariams pinigu neuztenka.  blush2.gif

nu sujuokinai kad kiekviena grupė atskirai valgyt daro lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgita112 @ 2008 12 22, 16:14)
blink.gif oho su tokios talpos katilu, cia matyt visa darzeli maitina. Pas mus 10vaiku grupei jis butu ganetinai per didelis lotuliukas.gif thumbup.gif
O kas del delfino pavakariu, tai dziaugiuosi kad pagaliau atsirado pavakariai thumbup.gif
bet savo vaiko jau tikrai po tokiu bajeriu ten nepradeciau vesti. Gal darzelis ir geras, bet kazkoks korumpuotas, tai katilo neturi, tai sugedes, tai pavakariams pinigu neuztenka.  blush2.gif

doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif

Nu ka norit ta sakykit, man Delfinas vis viena pats paciausias thumbup.gif O vakar kokia Kaledu svente vaikuciams buvo faina thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Irmoškė @ 2008 12 22, 20:26)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Taigi tos šeimininkės valgyt negamina  lotuliukas.gif
O šeimininkutės tik parsineša maistą grupei, į lėkštes sudėlioja, supjausto ka reikia, paskui indus išplauna  ax.gif

drinks_cheers.gif

QUOTE(Sandrozka @ 2008 12 23, 08:10)

Nu ka norit ta sakykit, man Delfinas vis viena pats paciausias  thumbup.gif O vakar kokia Kaledu svente vaikuciams buvo faina  thumbup.gif

drinks_cheers.gif

darželiuose yra virtuvė ir virėjos, kurios tą maistą duoda, verda mūsų vaikučiams 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Irmoškė @ 2008 12 22, 21:26)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Taigi tos šeimininkės valgyt negamina  lotuliukas.gif
O šeimininkutės tik parsineša maistą grupei, į lėkštes sudėlioja, supjausto ka reikia, paskui indus išplauna  ax.gif

blush2.gif nu va o as nezinojau, tada sorry blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Sandrozka @ 2008 12 23, 08:10)
doh.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif

Nu ka norit ta sakykit, man Delfinas vis viena pats paciausias  thumbup.gif O vakar kokia Kaledu svente vaikuciams buvo faina  thumbup.gif

nu ir man jis labai patinka thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Sandrozka @ 2008 12 23, 09:10)
doh.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif

drinks_cheers.gif Ir mums mirksiukas.gif , gaila, kad paskutiniai metai, bet mažiukas auga, tai žinoma, kad keliausim į Delfiną wub.gif

Kalėdų šventė buvo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Nemarioji @ 2008 12 22, 10:18)
na mes lankom delfina ir ir vynuogių ir jogurto gauna, ir dribsniu, pati viena karta vynuoges liepe parsinesti namo....  thumbup.gif

is visu pasisakymu susidaro isvada,kad grupes maisteli gauna skirtinga mirksiukas.gif

QUOTE(Sandrozka @ 2008 12 22, 11:53)
Pima karta girdziu apie vynuoges, dribsnius  g.gif Nu keista, kad vieniems duoda vieno, kitiems kito.... idomiai idomiai Reikia gal ir man eiti pasiskusti, tada musu grupei irgi ivairesnio maisto duos smile.gif
O del tu kosiu tai zinokit ir aukletojos sake, kad kai vienu tarpu pradejo duoti kasdiena tas koses, tai buvo dienu kad nei vienas nevalge  schmoll.gif Atsibodo maziukams tos koses, net ir tiems kurie jas megsta

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif

[quote=arabele,2008 12 22, 22:29]
o obuoliai ir morkos man atrodo daug geriau nei miau gėrimas
nematau nieko blogo miau gerime g.gif patys perkam ax.gif nors morkos gerai,bet vaikuciaia nelabai jas valgo schmoll.gif ir daug ismeta verysad.gif svarbu,kad butu pavakariai ir viskas,nors kazka i burnyte isides mirksiukas.gif
Atsakyti
Mes irgi ruošiamės į Delfiną 4u.gif Gal kas lankote boružėlių arba saulučių grupę - kokie atsiliepimai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alexa: 06 sausio 2009 - 12:24
Mamytes, galit pasakyti, kokiu dokumentu reiktu nestis registruojant vaika i darzeli? smile.gif nesat gal koki saldainiuka? aciu uz info smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Alexa @ 2009 01 06, 12:24)
Mes irgi ruošiamės į Delfiną 4u.gif Gal kas lankote boružėlių arba saulučių grupę - kokie atsiliepimai?

o nuo kada eisite? nuo šio rugsėjo?

QUOTE(Dingusi_siela @ 2009 01 15, 23:01)
Mamytes, galit pasakyti, kokiu dokumentu reiktu nestis registruojant vaika i darzeli? smile.gif nesat gal koki saldainiuka? aciu uz info smile.gif

nereikia jokių dokumentų g.gif jau pati nebeatsimenu,bet atrodo nieko nesinešiau g.gif na o saldainiukai čia jau kaip išmanai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dingusi_siela @ 2009 01 15, 23:01)

Nerekia nieko data vardą pavardę užsirašo ir viskas, o saldainiukų aš tai nenešiau. Nemoku tokių dalykų daryt nu neišein man įduot blush2.gif
Atsakyti