Įkraunama...
Įkraunama...

Riebalų nusiurbimas, pilvo plastika Nr.9., tęsiam

QUOTE(Alvyda @ 2011 09 23, 21:58)
dėkui  4u.gif na žinok man po antro CP praktiškai neskaudėjo... Bent jau labai nedaug - laksčiau kaip su propeleriu kitą dieną  ax.gif

o čia tuos raumenis siūna, kai prasiskiria nėštumo metu? Bandžiau pagal jūsų aprašytą būdą pasižiūrėt, kaip pas mane... Dar mačiau, kaip tikrina per TV - nu nelenda man tie pirštai niekur per lašinių sluoksnį.  g.gif Arba darau kažką ne taip  g.gif Dar tokia mintis kirba, kad gal man užtektų tik dalinės plastikos? Galit gal žvilgtelt į mano pilvūzo foto?

mano nuomone pilna plastika ir as neabejoju kad rezultatas bus super, nes neturi striju. kad tau prasiskyre raumenys matosi, nes pilvas isejes i prieki 4u.gif
QUOTE(trupinelis @ 2011 09 23, 21:59)
nu turiu kuo greičiau pervesti u-statą ir paskaičius čia iš viso suabejojau, nors mama jau parašė pareiškimą atostogoms ir tt, jokio kilnojimo neturėsiu lygiai pusantros sav, paskiu bus vyras, bet vistiek turės iki darbo nulėkt, o dar po trijų vsio-liksiu viena su vaikais, bet jau po trijų sav tai tikrai manau kad galėsiu kelt, nu 9kg tikrai nėra daug. kad ir nelyginant op, bet kaip sako ir po cp jokių būdu negalima kilnot ir tt, bet vaikiuką keliam jau kelios val po op, tai čia manau daktarai taip sako, kad save apsidraustų, kas būtų jeigu būtų (čia aš taip save bandau ramint ir įtikint, kad susitvarkysiu)

vaikas jau beveik metinukas, tai jei kas antr grindu pagyvensi su vaiku 4u.gif Uzpakali plausi servetelem, miegosit kartu lovoj, kad is lovytes nereiktu kelt ir t.t. Tikrai ka nors sugalvosi, o vaikui dar smagiau bus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(**Leila** @ 2011 09 23, 22:13)
mano nuomone pilna plastika ir as neabejoju kad rezultatas bus super, nes neturi striju. kad tau prasiskyre raumenys matosi, nes pilvas isejes i prieki 4u.gif

kad man tas pilvas išėjęs priekin buvo ir kai 48 kg svėriau dar prieš nėštumus. Ten grynas lašinys g.gif Na bet čia jaučiu nepadiskutuosi... Reik kad specas pažiūrėtų...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alvyda: 23 rugsėjo 2011 - 21:17
Trupineli, pas ka tu operuosies ir kiek kainuos (sorry, man skleroze)? blush2.gif
Ir ar buvai pas ta pazistama gydytoja Vilniuj?
Atsakyti
QUOTE(Alvyda @ 2011 09 23, 22:16)
kad man tas pilvas išėjęs priekin buvo ir kai 48 kg svėriau dar prieš nėštumus. Ten grynas lašinys  g.gif Na bet čia jaučiu nepadiskutuosi... Reik kad specas pažiūrėtų...

O kaip gali butilasinys sveriant 48 kg? Koks tavo ugis? Gal kazkada sveriai daugiau?
Atsakyti
buvau ir Vilniuj, ir pasiūlė geresnę kainą, bet apsistojau Kaune pas M. kažkaip kaip ir visos sako, nu superinė jo aura, toks mielas, geras pasirodė, kad nieko daugiau ir nenoriu rinktis. ir kažkaip Kaunas yra Kaunas, čia namai, tai kiek į tą Vilnių provažinėsi ir siūlus ir konsultuotis ir operuotis. kainuos 6000, na man dar apie dalinę kalba, sakė tik op metu kažkaip pažiūrės ar reik pilnos, nu žodžiu dar rašysiuosi vienai konsultacijai galutinai išsiaiškint, nes jei daryčiausi dalinę viskas būtų čiki, bet liktų bamba negraži. kaip man aiškina, tai sako kad pas mane per mažai odos tempt, tai randas gali būt aukščiau, nu krč, kuo giliau į mišką - tuo medžių daugiau,bet tikiuosi kad viskas bus daug geriau nei dabar yra 4u.gif
Leila ačiū už palaikymą mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo trupinelis: 23 rugsėjo 2011 - 21:33
QUOTE(**Leila** @ 2011 09 23, 21:32)
O kaip gali butilasinys sveriant 48 kg? Koks tavo ugis? Gal kazkada sveriai daugiau?

gali, mano pilvas atsikišęs nuo paauglystės 50 kg irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(Pinavija Nuostabioji @ 2011 09 23, 22:34)
gali, mano pilvas atsikišęs nuo paauglystės 50 kg irnesakyk.gif

tai kad atsikises gali buti as tikiu, bet lasinys?
Papildyta:
QUOTE(trupinelis @ 2011 09 23, 22:32)

Paziurejau tavo foto, tai ...as daryciau pilna. Ir kaip jau sakiau Dudutei, reikia jam aiskiai pasakytim ko nori, o svarbiausia ko nenori ir kelis kartus paklausti ar jis taip padarys. Kai pamatys, kad ismanai kazka, tai ir rezultatas bus kitas 4u.gif Del rando aukstumo, tai galima gincytis, nes gali pvz padaryti auksciau, o gali ir gaktos saskaita zemiau, kas manau atrodytu graziau. Jei darys tik daline, tai gali buti kad oda uskris ir pasidarys "ausys", o jei randa darys ilgesni, tokio dalyko nebus 4u.gif Zodziu panos, simta karta aiskinkit kokios bambos norit, o kokios ne. Kur norit kad randas butu, o kur ne ir paklauskit ar gerai jus suprato biggrin.gif O pats randas tikrai nebus toks siauras artimiausius metus kaip po op., jis siek tiek plates, paskui bus rausvas, melsvas ir pan...
Atsakyti
buvau ir Vilniuj, ir pasiūlė geresnę kainą, bet apsistojau Kaune pas M. kažkaip kaip ir visos sako, nu superinė jo aura, toks mielas, geras pasirodė, kad nieko daugiau ir nenoriu rinktis.

Skaitinejuos as, skaitinejuos ir manau, kad reiks aplankyt Kauna ir M smile.gif o paskui ir pinigus taupyt.. Taip norisi buti graziai pirmiausiai sau, o paskui ir visiems aplinkiniams.

ju psl neradau info, kad nemokamai pirmadieniais konsultuoja, ar vis dar taip yra?
Atsakyti
QUOTE(**Leila** @ 2011 09 23, 22:32)

Nu buvo lašinys po bamba, tik maženis, aišku. Tuomet 48 kg buvo mano didžiausias svoris. (ūgis 167cm). Aišku, paskui buvau priaugus nemažai - iki 70 kg, lašinys padidėjo, numečiau, kažkiek susitraukė. Po pirmo nėštumo išdidėjo, apsitraukė, po antro irgi jau susitraukė 12 cm. O va daugiau juda, bet laaaaabai lėtai. Dabar jau praktiškai neberaguoja į svorio mažėjimą schmoll.gif O kada lašinys, tai faktas ir jokio odos pertekliaus nėra...
Atsakyti
QUOTE(Alvyda @ 2011 09 23, 21:58)
Dar tokia mintis kirba, kad gal man užtektų tik dalinės plastikos? Galit gal žvilgtelt į mano pilvūzo foto?

Užtektų ir dalinės 4u.gif Bet kaip M aiškino yra kiekvienas būdas turi savų minusų ir savų pliusų: dalinė plastika randas trumpesnis taciau virs bambos esanti oda lieka kiek laisvesne ir pasitempia i apacia bamba. Atliekant pilna plastika lieka ilgesnis randas bei randas Jusu atveju turetu buti kiek auksciau kadangi nebus pakankamai odos sutempimui. Taigi yra du variantai. Abiem randas bus ir apie bamba. Čia pilkai parašiau M tekstą į mano klausimą smile.gif
Taigi, tau pačiai reikia apsispręst ko tu nori, pagal šiuos kriterijus: bamba, randas ir aišku kaina smile.gif

QUOTE(trupinelis @ 2011 09 23, 21:59)
nu turiu kuo greičiau pervesti u-statą ir paskaičius čia iš viso suabejojau, nors mama jau parašė pareiškimą atostogoms ir tt, jokio kilnojimo neturėsiu lygiai pusantros sav, paskiu bus vyras, bet vistiek turės iki darbo nulėkt, o dar po trijų vsio-liksiu viena su vaikais, bet jau po trijų sav tai tikrai manau kad galėsiu kelt, nu 9kg tikrai nėra daug. kad ir nelyginant op, bet kaip sako ir po cp jokių būdu negalima kilnot ir tt, bet vaikiuką keliam jau kelios val po op, tai čia manau daktarai taip sako, kad save apsidraustų, kas būtų jeigu būtų (čia aš taip save bandau ramint ir įtikint, kad susitvarkysiu)

Nu baik ką smile.gif Mano mažius irgi dar noro ant rankų būti turi. Aš jį pradėjau leisti į daržą, bet tikrai kuris nors iš trijų ir sirgs ir dėmesio ir priežiūros reikės smile.gif Jau po truputį pratinuos ir ieškau būdų, kaip suktis buity jo nekeliant. Pvz., užpakaliuką plaudavau pakėlus ant kriauklės, o dabar pasidėjau dušo kabinoj neslystantį kilimuką, jis ateina ir puikiai nusiprausiam. O šiaip ir vaikštantis vaikas nėra jau toks, kad jo kelt nereikėtų, nes būna nesileidžia rangiamas, tada imi ant rankų ir rengi... O man dar iš viso yra tikimybė, kad MB porai mėnesiu į komandiruotę išlėks praėjus porai savaičių po op ir manau išgyvensiu smile.gif

Dėl užstato, tai aš iki šiol nieko nepervedus... Eisiu pirmadienį dar paskutiniam pasitarimui, tai ir paliksiu. Administratorė sakė, kad tinka ir taip smile.gif

buvau ir Vilniuj, ir pasiūlė geresnę kainą, bet apsistojau Kaune pas M. kažkaip kaip ir visos sako, nu superinė jo aura, toks mielas, geras pasirodė, kad nieko daugiau ir nenoriu rinktis. ir kažkaip Kaunas yra Kaunas, čia namai, tai kiek į tą Vilnių provažinėsi ir siūlus ir konsultuotis ir operuotis. kainuos 6000, na man dar apie dalinę kalba, sakė tik op metu kažkaip pažiūrės ar reik pilnos, nu žodžiu dar rašysiuosi vienai konsultacijai galutinai išsiaiškint, nes jei daryčiausi dalinę viskas būtų čiki, bet liktų bamba negraži. kaip man aiškina, tai sako kad pas mane per mažai odos tempt, tai randas gali būt aukščiau, nu krč, kuo giliau į mišką - tuo medžių daugiau,bet tikiuosi kad viskas bus daug geriau nei dabar yra 4u.gif

Analogiškai M šneka ir man, visiškai rolleyes.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Alvyda @ 2011 09 24, 08:06)
Nu buvo lašinys po bamba, tik maženis, aišku. Tuomet 48 kg buvo mano didžiausias svoris. (ūgis 167cm). Aišku, paskui buvau priaugus nemažai - iki 70 kg, lašinys padidėjo, numečiau, kažkiek susitraukė. Po pirmo nėštumo išdidėjo, apsitraukė, po antro irgi jau susitraukė 12 cm. O va daugiau juda, bet laaaaabai lėtai. Dabar jau praktiškai neberaguoja į svorio mažėjimą  schmoll.gif O kada lašinys, tai faktas ir jokio odos pertekliaus nėra...

Tai nelabai suprantu: jeigu pertekliaus nėra, raumenys vietoj tai kuo tau plastika padės? Tada reikia tik nusiurbimo, bet nusiurbt gali tik 15% g.gif
Atsakyti
O as noriu neimanomo: nedidelio rando zemai ir grazios bambos lotuliukas.gif
Bet kaip jiem isaiskinti kokios bambos nori?
Atsakyti