QUOTE(Alvyda @ 2011 09 23, 21:58)
dėkui
na žinok man po antro CP praktiškai neskaudėjo... Bent jau labai nedaug - laksčiau kaip su propeleriu kitą dieną
o čia tuos raumenis siūna, kai prasiskiria nėštumo metu? Bandžiau pagal jūsų aprašytą būdą pasižiūrėt, kaip pas mane... Dar mačiau, kaip tikrina per TV - nu nelenda man tie pirštai niekur per lašinių sluoksnį.
Arba darau kažką ne taip
Dar tokia mintis kirba, kad gal man užtektų tik dalinės plastikos? Galit gal žvilgtelt į mano pilvūzo foto?

o čia tuos raumenis siūna, kai prasiskiria nėštumo metu? Bandžiau pagal jūsų aprašytą būdą pasižiūrėt, kaip pas mane... Dar mačiau, kaip tikrina per TV - nu nelenda man tie pirštai niekur per lašinių sluoksnį.

mano nuomone pilna plastika ir as neabejoju kad rezultatas bus super, nes neturi striju. kad tau prasiskyre raumenys matosi, nes pilvas isejes i prieki

QUOTE(trupinelis @ 2011 09 23, 21:59)
nu turiu kuo greičiau pervesti u-statą ir paskaičius čia iš viso suabejojau, nors mama jau parašė pareiškimą atostogoms ir tt, jokio kilnojimo neturėsiu lygiai pusantros sav, paskiu bus vyras, bet vistiek turės iki darbo nulėkt, o dar po trijų vsio-liksiu viena su vaikais, bet jau po trijų sav tai tikrai manau kad galėsiu kelt, nu 9kg tikrai nėra daug. kad ir nelyginant op, bet kaip sako ir po cp jokių būdu negalima kilnot ir tt, bet vaikiuką keliam jau kelios val po op, tai čia manau daktarai taip sako, kad save apsidraustų, kas būtų jeigu būtų (čia aš taip save bandau ramint ir įtikint, kad susitvarkysiu)
vaikas jau beveik metinukas, tai jei kas antr grindu pagyvensi su vaiku