QUOTE(Alvyda @ 2011 09 23, 13:54)
na matai. Čia jau kaip pažiūrėsi... Kur padėsi atskaitos tašką. Jei mano pilvas būtų toks, kaip laidos herojės, rezultatu būčiau super patenkinta, nes vaizdas n kartų gražesnis. Net ne bambą vertinu, o vaizdą prieš ir po... Esamuoju momentu mano pilvas yra kiek ne toks (gali pažiūrėt albume), tai man svarbu kiti dalykai
Iš to, ką pamačiau albumėlyje, rinkčiausi tokį rezultatą kaip pas Idani
Kad ir koks pilvas butu, as noreciau, kad pasistengtu, tikrai nesitenkinciau tuo, kad dabar geriau nei buvo. Arba viskas arba nieko - cia mano atskaitos taskas.
QUOTE(Dudute @ 2011 09 23, 14:11)
Aš tai labai norėčiau, kad ta mergaitė, kuri darėsi neseniai korekciją ir kurios nickas albume nutrintas pasirodytų dabar
Ji negali ikelt foto, fotki jai nekelia jau savaite
Tai va, zvelgiant i Idani, pacios matot, kad yra imanoma! Tai kodel nedaro?
QUOTE(Mamyte_Ausryte @ 2011 09 23, 14:59)
1. Jos burna kreiva
2. Plaukai jai visai tinka mano nuomone, makiazas tik per ryskus man pasirode, nu bet cia ala sventinis
3. Bamba tikrai negrazi, bet bendras vaizdas tai daug kartu geresnis nei buvo iki tol, o dar kai nemokamai dare tai isvis super, nors aisku sau tai ir bambos grazios noreciau
4. O apie prisiziurejima
5. Kainos tai zinok kyla vis, va praeita rudeni op buvo galim pas B uz 4500-5000 pasidaryt, pries pusmeti jau 5000-5500 kaniavo (nes kazkaip ta pvm padidino tokiom op) dabar jau 5500-6000 kainuoja

cia kaina mazesne jei neturi virsvorio didesne jei turi
1. Nepastebejau...
2. Tinka tinka jai ta sukuosena, labai grazu, bet faktas tas kad jie visas kerpa trumpai ir dazo tamsiai. Ir retai kuriai tinka.
3. Toks vaizdas mano kompleksu nepanaikintu, tai todel ir nedaryciau op.
4.

kad reikia, bet zinai, jeigu paanalizuotume atskiru moteru gyvenimo buda, finansus ir pan. tai tikrai ne visos sau gali leisti ir turi energijos, ypatingai tos kurios dirba sunku itempta protini darba.