Įkraunama...
Įkraunama...

Riebalų nusiurbimas, pilvo plastika Nr.9., tęsiam

QUOTE(Baltapūkė @ 2011 09 23, 14:13)
Labas likimo drauges smile.gif

Sveika prisijungusi. Į 6000 tilpti tikrai įmanoma 4u.gif Pasiskaitinėk senesnes temas, iki žiemos dar laiko yra, kad bendrą vaizdą susidarytum smile.gif

QUOTE(Mamyte_Ausryte @ 2011 09 23, 14:59)
Daug moteru cia pas mus kai tampa mamomis visiskai pamirsta save, atiduota save tik seimai, vyrui, vaikuciams, reik juk ir paciom save mylet ir pasilepnt  wub.gif

visiškai sutinku.. Svarbu turėti noro. Tikrai nereikia turėti viso pilno visažisto rinkinio, pakanka tuso, poros spalvų šešėlių, blizgesio, netingėti plaukus pasitvarkyti unsure.gif

Pažiūrėjau laidą... Nu pilvas vertas kokių 7 balų iš 10 mano akimis.. gal dar laiko nepakankamai praėjo... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Alvyda @ 2011 09 23, 13:54)
na matai. Čia jau kaip pažiūrėsi... Kur padėsi atskaitos tašką. Jei mano pilvas būtų toks, kaip laidos herojės, rezultatu būčiau super patenkinta, nes vaizdas n kartų gražesnis. Net ne bambą vertinu, o vaizdą prieš ir po... Esamuoju momentu mano pilvas yra kiek ne toks (gali pažiūrėt albume), tai man svarbu kiti dalykai  ax.gif Iš to, ką pamačiau albumėlyje, rinkčiausi tokį rezultatą kaip pas Idani

Kad ir koks pilvas butu, as noreciau, kad pasistengtu, tikrai nesitenkinciau tuo, kad dabar geriau nei buvo. Arba viskas arba nieko - cia mano atskaitos taskas.

QUOTE(Dudute @ 2011 09 23, 14:11)
Aš tai labai norėčiau, kad ta mergaitė, kuri darėsi neseniai korekciją ir kurios nickas albume nutrintas pasirodytų dabar  4u.gif

Ji negali ikelt foto, fotki jai nekelia jau savaite 4u.gif

Tai va, zvelgiant i Idani, pacios matot, kad yra imanoma! Tai kodel nedaro? g.gif

QUOTE(Mamyte_Ausryte @ 2011 09 23, 14:59)
1. Jos burna kreiva
2. Plaukai jai visai tinka mano nuomone, makiazas tik per ryskus man pasirode, nu bet cia ala sventinis  biggrin.gif
3. Bamba tikrai negrazi, bet bendras vaizdas tai daug kartu geresnis nei buvo iki tol, o dar kai nemokamai dare tai isvis super, nors aisku sau tai ir bambos grazios noreciau  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif
4. O apie prisiziurejima

5. Kainos tai zinok kyla vis, va praeita rudeni op buvo galim pas B uz 4500-5000 pasidaryt, pries pusmeti jau 5000-5500 kaniavo (nes kazkaip ta pvm padidino tokiom op) dabar jau 5500-6000 kainuoja  doh.gif  cia kaina mazesne jei neturi virsvorio didesne jei turi  4u.gif

1. Nepastebejau...
2. Tinka tinka jai ta sukuosena, labai grazu, bet faktas tas kad jie visas kerpa trumpai ir dazo tamsiai. Ir retai kuriai tinka.
3. Toks vaizdas mano kompleksu nepanaikintu, tai todel ir nedaryciau op.
4. drinks_cheers.gif kad reikia, bet zinai, jeigu paanalizuotume atskiru moteru gyvenimo buda, finansus ir pan. tai tikrai ne visos sau gali leisti ir turi energijos, ypatingai tos kurios dirba sunku itempta protini darba.
Atsakyti
O gal galite pasakyti man kiek konsultacija kainuoja pvz. pas Bagdona? Ir ar dideles eiles ten yra? galite ir i az mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Baltapūkė @ 2011 09 23, 14:13)
Labas likimo drauges smile.gif

Sveikute 4u.gif
QUOTE(Dudute @ 2011 09 23, 15:12)

Pažiūrėjau laidą... Nu pilvas vertas kokių 7 balų iš 10 mano akimis.. gal dar laiko nepakankamai praėjo... g.gif

Vaizdas nepasikeis, bent jau bambos tai tikrai. Juk galit albume paanalizuot merginu foto, pamatysit kad nesikeicia.
Papildyta:
QUOTE(Baltapūkė @ 2011 09 23, 15:24)
O gal galite pasakyti man kiek konsultacija kainuoja pvz. pas Bagdona? Ir ar dideles eiles ten yra? galite ir i az mirksiukas.gif

Nekainuoja 4u.gif Parasyk jam laiska, susitark del vizito ir viskas 4u.gif
Atsakyti
Ir dar, labai prasau prijunkite mane prie albumelio 4u.gif
Turiu savo ir savo nuotraukytes ax.gif
Atsakyti
QUOTE(**Leila** @ 2011 09 23, 15:22)
Ji negali ikelt foto, fotki jai nekelia jau savaite 4u.gif

Tai slapuke mergaite, kuriai nesikelia fotkės į fotki, gal atsiųstum man į paštą- aš įkelčiau... Įdomu, kaip ta korekcija.. g.gif Atsiliepk prašau man į AŽ rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(**Leila** @ 2011 09 23, 13:27)

Nekainuoja 4u.gif Parasyk jam laiska, susitark del vizito ir viskas 4u.gif

Cia tai geras bigsmile.gif reikia tik laiko dabar surasti iki Klaipedos nulekt
Atsakyti
QUOTE(**Leila** @ 2011 09 23, 15:22)
  drinks_cheers.gif kad reikia, bet zinai, jeigu paanalizuotume atskiru moteru gyvenimo buda, finansus ir pan. tai tikrai ne visos sau gali leisti ir turi energijos, ypatingai tos kurios dirba sunku itempta protini darba.

Nu as gal ziauri situo klausimu, nes man atrodo, kad tikrai gali visos, juk nereik kremais teptis uz kelis simtus... O tos moterys kurios dirba itempta darba daznai atrodo geriau uz kitas, tubut ir darbe ir gyvenime sieka maximumo rolleyes.gif Man atrodo, kad tingisi tiesiog, juk daug maloniau kina ziurnt traskucius krimst, negu kojas masazuotis biggrin.gif Cia reik ir pastangu ir ryzto idet juk. Nors aisku yra ir kita grupe moteru kurios nesupranta kam cia grazintis, juk vyra ir vaiku jau turi, svetimu viliot nesiruosia, o tokio dalyko "del saves" isvis nesupranta, nu bet tikiuos tokios tada ir neeina verkdamos ka daryt kad taip nekaip atrodau g.gif
Cia jau tokie visai off topic komentarai mano gaunas biggrin.gif reik grizti prie pilvu pioneer.gif
Atsakyti
na pažiūrėjau ir aš tą laidą, pilvas katastrofa doh.gif nu tikrai labai negražus, bet man negražu kad rinkės krenta iš šonų, nu toks jausmas kad ten minimum dar 10kg reiktų nurėžt. o kai pamačiau kai pjauna tą odą........pradėjau jau visai triesti britvom, kaip sakoma
Atsakyti
QUOTE(Baltapūkė @ 2011 09 23, 15:36)
Cia tai geras bigsmile.gif reikia tik laiko dabar surasti iki Klaipedos nulekt

O is kur tu? nes jis ir mailu konsultuoja, foto tik nusiusk 4u.gif

QUOTE(Mamyte_Ausryte @ 2011 09 23, 15:39)
Nu as gal ziauri situo klausimu, nes man atrodo, kad tikrai gali visos, juk nereik kremais teptis uz kelis simtus... O tos moterys kurios dirba itempta darba daznai atrodo geriau uz kitas, tubut ir darbe ir gyvenime sieka maximumo rolleyes.gif  Man atrodo, kad tingisi tiesiog, juk daug maloniau kina ziurnt traskucius krimst, negu kojas masazuotis  biggrin.gif  Cia reik ir pastangu ir ryzto idet juk. Nors aisku yra ir kita grupe moteru kurios nesupranta kam cia grazintis, juk vyra ir vaiku jau turi, svetimu viliot nesiruosia, o tokio dalyko "del saves" isvis nesupranta, nu bet tikiuos tokios tada ir neeina verkdamos ka daryt kad taip nekaip atrodau  g.gif
Cia jau tokie visai off topic komentarai mano gaunas  biggrin.gif  reik grizti prie pilvu  pioneer.gif

Taip taip tu daug kur teisi, bet as esu is tu kurios dirba itempta protini darba, tai patikek, kaip nieko nesinori. Ir as aisku pripazystu, kad nesiteplioju kremais belenkokiais, ir nesu isprotejus del savo isvaizdos puoselejimo ir aisku man tai atsilieps.

QUOTE(trupinelis @ 2011 09 23, 16:07)
na pažiūrėjau ir aš tą laidą, pilvas katastrofa doh.gif nu tikrai labai negražus, bet man negražu kad rinkės krenta iš šonų, nu toks jausmas kad ten minimum dar 10kg reiktų nurėžt. o kai pamačiau kai pjauna tą odą........pradėjau jau visai triesti britvom, kaip sakoma

Taip, ten akivaizdziai matosi, jog likes odos perteklius didelis, del to ta bamba labai uzkritus.
Atsakyti
Ikele ta mergina po korekcijos foto 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(**Leila** @ 2011 09 23, 20:19)
Ikele ta mergina po korekcijos foto 4u.gif

pažiūrėjau jos foto.. Įdomu, po korekcijos irgi negalima 2 mėn sportuot, kilnot? Ar jau nėra tokių apribojimų? g.gif Gal kuri girdėjot? smile.gif
Atsakyti