Įkraunama...
Įkraunama...

Riebalų nusiurbimas, pilvo plastika Nr.9., tęsiam

QUOTE(trupinelis @ 2011 09 26, 12:07)
sveikos, žiūrinėju nuotraukas pilvukų nuo ryto, nu ir yra tokių darbų, kad eina sau, su pilvu negerai, bet ir op jokio komforto nejausčiau doh.gif nu nžn kaip pats M rodė nuotraukas savo darbų, atrodo viskas tikrai gražu, tvarkinga,o čia operuotų meragičių pilvukai aps jį bent jau man tikrai turi trūkumų blush2.gif o klausykit pas ką op darėsi solimar ir pas ją pilna ar dalinė, nu toks gražus randas 4u.gif kaip išlaukst tą mėnesį, nes jau dabar užmigt negaliu, o kas bus kai liks kelios dienos doh.gif  doh.gif  doh.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif nesimiega jai matai 4u.gif O kaip man jaustis, ka? biggrin.gif
Solimar darėsi pas Papečkį dalinę plastiką, kiek aš žinau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dudute @ 2011 09 26, 13:41)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  nesimiega jai matai 4u.gif  O kaip man jaustis, ka?  biggrin.gif
Solimar darėsi pas Papečkį dalinę plastiką, kiek aš žinau smile.gif

Tu rytoj pamiegosi lotuliukas.gif o atsibusi jau graži mirksiukas.gif tai taip ir pagalvojau kad pas ją dalinė plastika 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(trupinelis @ 2011 09 26, 12:07)
sveikos, žiūrinėju nuotraukas pilvukų nuo ryto, nu ir yra tokių darbų, kad eina sau, su pilvu negerai, bet ir op jokio komforto nejausčiau doh.gif nu nžn kaip pats M rodė nuotraukas savo darbų, atrodo viskas tikrai gražu, tvarkinga,o čia operuotų meragičių pilvukai aps jį bent jau man tikrai turi trūkumų blush2.gif o klausykit pas ką op darėsi solimar ir pas ją pilna ar dalinė, nu toks gražus randas 4u.gif kaip išlaukst tą mėnesį, nes jau dabar užmigt negaliu, o kas bus kai liks kelios dienos doh.gif  doh.gif  doh.gif

Solimar daresi daline plastika 4u.gif

Matai, nuotraukos yra nuotraukos, galima fotosopu padirbet, o cia matai kaip viskas yra istikro.
Labai gerai, kad turim Raimutos foto, galime matyti, koks realus vaizdas po 2m. thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos,

Na, nezinau... Man regis neteisinga, kad jus lyginates i kazka is albumo. Juk kiekvienos pats kuno sudejimas, ugis, pradinis svoris ir kiti duomenys skirtingi. Tai gal tiesiog neimanoma padaryti tokiu stebuklu, kaip kai kurios isivaizduojate. Cia gi operacija, ne burtu lazdele...
Atsakyti
pritariu Musei 100% thumbup.gif bet vistiek, gi taip norisi patikėt kad kartais stebuklai vyksta blush2.gif mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(trupinelis @ 2011 09 26, 15:26)
pritariu Musei 100% thumbup.gif bet vistiek, gi taip norisi patikėt kad kartais stebuklai vyksta blush2.gif  mirksiukas.gif  4u.gif

Tai stebuklai ir vyksta -pirmiausia, galvoje 4u.gif
Atsakyti
Katrix, kaip sekasi rinktis gydytoja?
Atsakyti
Parduodu labai pigiai, tik už 125 Lt Modifast dviejų savaičių svorio mažinimo programos 7 dėžes, iš jų tik 2 pakeliai sunaudoti (nes besikūdindama pastojau) smile.gif

Kaunas
Atsakyti
QUOTE(Jacke28 @ 2011 09 26, 21:50)
Katrix, kaip sekasi rinktis gydytoja?

Zinok, su rysiu pas mane dideles problemos, siandien turetu issispresti, tai rytoj bandysiu susisiekti 4u.gif
Kol kas labai neskubu ir del to, nes neapsisprendziu kaip planuoti op data. Zodziu, pinigu kaip ir turiu, bet turiu galimybe iki pavasario dar labai gerai uzsidirbti, tai vis plesausi, ar spjauti i tuos pinigus ir neatidelioti op, is kitos puses labai geri pinigai, tai gal ir verta palaukti g.gif Zodziu, kai nezinau ka atsakyti gydytojui del datos, gal biski be rysio konsultuotis g.gif Nes jei eisiu, tai logiska butu is kart ir planuoti, ar ne?
Atsakyti
QUOTE(Katrix @ 2011 09 27, 07:22)
Zinok, su rysiu pas mane dideles problemos, siandien turetu issispresti, tai rytoj bandysiu susisiekti 4u.gif
Kol kas labai neskubu ir del to, nes neapsisprendziu kaip planuoti op data. Zodziu, pinigu kaip ir turiu, bet turiu galimybe iki pavasario dar labai gerai uzsidirbti, tai vis plesausi, ar spjauti i tuos pinigus ir neatidelioti op, is kitos puses labai geri pinigai, tai gal ir verta palaukti  g.gif Zodziu, kai nezinau ka atsakyti gydytojui del datos, gal biski be rysio konsultuotis  g.gif Nes jei eisiu, tai logiska butu is kart ir planuoti, ar ne?

Nebutinai planuotis, bet aisku nueisi ir manau dar labiau uzsimanysi smile.gif As kai ejau pas Papecki - tai pasake, dar palauk - atsigauk ir ateik smile.gif Galima tiesiog pasikonsultuoti, gal tiesiog persigalvosi... O del pinigu, tai as pirma tuos pinigus uzsidirbciau ir tada daryciausi blush2.gif O pas koki galvoji eiti gydytoja?
Atsakyti
QUOTE(Jacke28 @ 2011 09 27, 10:44)
Nebutinai planuotis, bet aisku nueisi ir manau dar labiau uzsimanysi smile.gif As kai ejau pas Papecki - tai pasake, dar palauk - atsigauk ir ateik smile.gif Galima tiesiog pasikonsultuoti, gal tiesiog persigalvosi... O del pinigu, tai as pirma tuos pinigus uzsidirbciau ir tada daryciausi  blush2.gif  O pas koki galvoji eiti gydytoja?

Tai butent, kad jau degs man tada biggrin.gif
Tai ir as linkstu palaukti, nes kaip retai buna pasiseke su darbu ax.gif Galvoju, jeigu gyvenau 7 metus su tokiu pilvu, dar kelis menesius tikrai istempsiu 4u.gif
Planuoju uzsirasyti pas Papecki ir Maslauska, gal dar Bagdonui issiusiu nuotrauka. Is tiesu idomu isgirsti specu nuomone apie mano pilva 4u.gif
O tu planuoji op, ar vis delto noretum pries tai vaikiuka pagimdyti?
Atsakyti
QUOTE(Katrix @ 2011 09 27, 09:57)
Tai butent, kad jau degs man tada  biggrin.gif
Tai ir as linkstu palaukti, nes kaip retai buna pasiseke su darbu  ax.gif Galvoju, jeigu gyvenau 7 metus su tokiu pilvu, dar kelis menesius tikrai istempsiu  4u.gif
Planuoju uzsirasyti pas Papecki ir Maslauska, gal dar Bagdonui issiusiu nuotrauka. Is tiesu idomu isgirsti specu nuomone apie mano pilva  4u.gif
O tu planuoji op, ar vis delto noretum pries tai vaikiuka pagimdyti?

drinks_cheers.gif As ir manau, kad jei pasitaike galimybe - tai pasinaudot ja reikia, nes op galima ir veliau pasidaryti mirksiukas.gif
As tai nzn jau galvoju palaukti ir kita leliu "meistravoti", kad tik greiciau galeciau op pasidaryti.Bet vel vasara geda prie juros bus vaziuoti ir galvoju kaip nevaziuoti, nes negaliu man tas pilvas kazkokia katastrofa, kompleksuoju ziauriai del jo verysad.gif
Atsakyti