Įkraunama...
Įkraunama...

Riebalų nusiurbimas, pilvo plastika Nr.9., tęsiam

QUOTE(**Leila** @ 2011 09 27, 23:37)
O kaip man susisviete, kad jai op 30d?
na svarbiausia jau po visko thumbup.gif

iš pradžių ji buvo šią datą pasirinkus, bet dėl ciklo turėjo pasikeist. vakar skambinau dar vakare, tai sakė kad jaučiais tikrai gerai, nėra kad labai skaudėtų, tik labai veržia ten kur susiuvo raumenis,sako atrodo kad per mažas gorsetas uždėtas būtų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mamyte_Ausryte @ 2011 09 27, 20:05)
Manoji turetu but 17 diena  4u.gif  as tai ramiai naktim miegu, man kazkaip atrodo, kad dar tieeek daug laiko iki tos operacijos  biggrin.gif  Baveik tris metus laukiau jos tai kazkaip galvelei turbut neeina susitaikyt, kad jau tuoj tuoj  biggrin.gif

Truputeli ir pavydziu kad jau greitai:) nezinau ka kalbesiu ir ar miegosiu, kai bus paskirta data, bet ta svajone dabar auksciau visu, tik finansai dar tolina ja kokius metus i prieki.
Papildyta:
QUOTE(trupinelis @ 2011 09 28, 08:18)
iš pradžių ji buvo šią datą pasirinkus, bet dėl ciklo turėjo pasikeist. vakar skambinau dar vakare, tai sakė kad jaučiais tikrai gerai, nėra kad labai skaudėtų, tik labai veržia ten kur susiuvo raumenis,sako atrodo kad per mažas gorsetas uždėtas būtų 4u.gif

Primink, jai dare visa ar daline?
Atsakyti
pilna
Atsakyti
QUOTE(trupinelis @ 2011 09 28, 08:18)

Jeigu koreseto nenesiojo pries op, tai jaus spaudima nemaza, bet pripras. Oi kaip laukiu foto ir jos ispudziu smile.gif
Atsakyti
Oi laukiam laukiam, mes Dudutes laukiam biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos, kaip gerai, kad radau sia tema smile.gif Kazkaip jau daug metu po gimdymo kompleksuoju ir visada atrode, kad tik as viena esu baisuokle, o visos kitos apdovanotos paauglisko grozio ir lygumo pilvukais. O ir operacijai galbut imanoma butu susitaupyt, galvojau, kad tokia operacija kainuoja virs 10 tukst.Baisu tik tas , kad vis tik kiekviena operacija yra rizika. kalbu ne apie rezultata, bet bendrai apie sveikata. Man niekada nedaryta nejautra, niekada del jokiu priezasciu nereikejo operuotis. O taip savanoriskai gultis po peiliu fear.gif Gal skamba juokingai, bet yra kazkokia baime "uzrustinti likima" siekiant grozio doh.gif Trumpiau sakant, bijau pakratyti kojas fool.gif

O kalbant grynai apie rezultatus g.gif Na, mano pilvas jau is tu baisesniu, "prijuoste" kaip ir dera tikrai seimininkei doh.gif Aisku baisu, aisku kompleksas kaip ir kitoms, jokiu pirciu, baseinu, i lova patamsiais sliauziu, kai vyras i vonia ateina ranksluosciu dengiuosi ir t.t Visoms tai zinoma. Bet lygiai taip pat baisu man, o gal net dar baisiau uz nukarusia oda- bamba. Turejau labai grazia, o dabar kazkokia susiraukslejus, uzkritus, kaip devyniasdesimtmetes senutes cry.gif Ir butent bamba man lygiai taip pat svarbi kaip ir nukarus oda. O beziurint internete foto po operaciju, pastebejau, kad daugumoje bambos baisios , kazkokios kaip blynai, arba duobes, kai kurios isvis akivaizdziai kreivos, arba pasislinkusios i sona unsure.gif .
Dar sia vasara vakarelio pirtyje metu stebejausi vienos pazistamos ploksciu pilvu. Tik prisimenu pagalvojau, kad labai jau negrazi jos bamba, kazkokios keistos formos. Tada nedaejo man kodel, o paziurejus dabar nuotraukas suvedziau, kad butent taip atrodo bamba po plastikos.
Nezinau, noreciau paklausti jusu kaip daugiau maciusiu ir patyrusiu, ar imanoma vis tik isgauti normalia bamba, ne placia duobe, o graziai gilyn siaurejancia g.gif
Atsakyti
QUOTE(pasikeitusi @ 2011 09 29, 11:58)
1. Gal skamba juokingai, bet yra kazkokia baime "uzrustinti likima" siekiant grozio doh.gif

2. Nezinau, noreciau paklausti jusu kaip daugiau maciusiu ir patyrusiu, ar imanoma vis tik isgauti normalia bamba, ne placia duobe, o graziai gilyn siaurejancia g.gif

Sveika,

1. drinks_cheers.gif ta pati ir as galvoju...O jei prireiks kada tikrai del sveikatos dideles op., tai as save prakeiksiu uz savo tustybe. Bet vienas protingas zmogus mane nuramino, kad psichologine sveikata lygiai taip pat svarbi, kaip ir fizine 4u.gif Taip kad pirmyn 4u.gif

2. Imanoma padaryti grazia bamba, bet tikrai toli grazu ne visi daktarai ta sugeba 4u.gif
Atsakyti
RutaB, man gydytojas sake, kad gali ir po operacijos pastoti ir vienom paskui nereikia daryti korekcijos, kitom reikia, kitom is naujo riek daryti operacija. Jis man sake, jei pvz po pirmo vaiko baisus pilvas tampa, o antro vaiko norisi tik po kokiu 10 metu, tai negi visus 10 metu vaiksciosi baisiu pilvu? smile.gif Tai galvoju oda tamposi ir po plastikos, bet manau tik pinigeliu gaila ir aisku vel gultis po peiliu ir tas po operacinis laikotarpis...
Atsakyti
Kiekviena operacija kelia baime, nes nezinai kaip bus - ar atsibusi, bet tiesa sakant nesu girdejus, kad kas nebutu atsibudes. Pritariu Leilai, kad psichologine sveikata labai svarbu, nes buti noreti buti graziai ne nuodeme. Sutvarkius savo trukumus gyvenimas daug grazesnis pasirodo.
Jei tiek daug keistu bambu aplinkui, vadinasi tam ryztasi labai daug moteru smile.gif As kazkaip nepastebejau tokiu, na gal nesu tokia pastabi.
O bambos forma turbut ne tik nuo gydytojo priklauso, bet ir nuo to, kokia ji buvo anksciau ir nuo to kaip susideformavo pilvas?
Atsakyti
pasikeitusi, lygiai ir mano galvoje tokios mintys sukasi: geda rosytis su tokiu pilvu ir bambos grazios norisi....
Atsakyti
QUOTE(trupinelis @ 2011 09 28, 07:18)

Ir man tai buvo su gorsetu,buvau su M dydziu tai prasiau kad i didesni pakeistu,sakau gal cia per maza uzdejot,ale ne viskas taip i turi buti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jacke28 @ 2011 09 29, 12:18)
RutaB, man gydytojas sake, kad gali ir po operacijos pastoti ir vienom paskui nereikia daryti korekcijos, kitom reikia, kitom is naujo riek daryti operacija. Jis man sake, jei pvz po pirmo vaiko baisus pilvas tampa, o antro vaiko norisi tik po kokiu 10 metu, tai negi visus 10 metu vaiksciosi baisiu pilvu? smile.gif Tai galvoju oda tamposi ir po plastikos, bet manau tik pinigeliu gaila ir aisku vel gultis po peiliu ir tas po operacinis laikotarpis...

Kol nepagimdysi antro, nesuzinosi, bet vistik gaila butu pinigu. Man nebaisus pooperacinis laikotarpis, nes turejau 2 cezarius. Palyginus lengvai pernesiau viska. Kaip ir rasiau tik finansai mane sulaiko nuo op. Gydytoja manau issirinksiu, net jei reiktu ir i Klaipeda vaziuoti smile.gif Per abu nestumus priaugau po 22 kg, buvo realiai tik pilvas didziausias, tad manau, kad jei tikrai noreciau 3 vaiko, dar truputi palaukciau su op, nes didele tikimybe, kad pilvas neatlaikytu smile.gif
Atsakyti