Sveikos, kaip gerai, kad radau sia tema

Kazkaip jau daug metu po gimdymo kompleksuoju ir visada atrode, kad tik as viena esu baisuokle, o visos kitos apdovanotos paauglisko grozio ir lygumo pilvukais. O ir operacijai galbut imanoma butu susitaupyt, galvojau, kad tokia operacija kainuoja virs 10 tukst.Baisu tik tas , kad vis tik kiekviena operacija yra rizika. kalbu ne apie rezultata, bet bendrai apie sveikata. Man niekada nedaryta nejautra, niekada del jokiu priezasciu nereikejo operuotis. O taip savanoriskai gultis po peiliu

Gal skamba juokingai, bet yra kazkokia baime "uzrustinti likima" siekiant grozio

Trumpiau sakant, bijau pakratyti kojas
O kalbant grynai apie rezultatus

Na, mano pilvas jau is tu baisesniu, "prijuoste" kaip ir dera tikrai seimininkei

Aisku baisu, aisku kompleksas kaip ir kitoms, jokiu pirciu, baseinu, i lova patamsiais sliauziu, kai vyras i vonia ateina ranksluosciu dengiuosi ir t.t Visoms tai zinoma. Bet lygiai taip pat baisu man, o gal net dar baisiau uz nukarusia oda- bamba. Turejau labai grazia, o dabar kazkokia susiraukslejus, uzkritus, kaip devyniasdesimtmetes senutes

Ir butent bamba man lygiai taip pat svarbi kaip ir nukarus oda. O beziurint internete foto po operaciju, pastebejau, kad daugumoje bambos baisios , kazkokios kaip blynai, arba duobes, kai kurios isvis akivaizdziai kreivos, arba pasislinkusios i sona

.
Dar sia vasara vakarelio pirtyje metu stebejausi vienos pazistamos ploksciu pilvu. Tik prisimenu pagalvojau, kad labai jau negrazi jos bamba, kazkokios keistos formos. Tada nedaejo man kodel, o paziurejus dabar nuotraukas suvedziau, kad butent taip atrodo bamba po plastikos.
Nezinau, noreciau paklausti jusu kaip daugiau maciusiu ir patyrusiu, ar imanoma vis tik isgauti normalia bamba, ne placia duobe, o graziai gilyn siaurejancia