Įkraunama...
Įkraunama...

Riebalų nusiurbimas, pilvo plastika Nr.9., tęsiam

QUOTE(RutaB @ 2011 09 29, 12:19)

O bambos forma turbut ne tik nuo gydytojo priklauso, bet ir nuo to, kokia ji buvo anksciau ir nuo to kaip susideformavo pilvas?

jei kalbant apie daline plastika, tai taip, priklauso kokia buvo bamba, bet jei pilna ir bamba pirmoji yra visiskai pasalinama, tai nauja padaryti ir graziai yra tik gydytojo ranku darbas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(RutaB @ 2011 09 29, 11:24)
Kol nepagimdysi antro, nesuzinosi, bet vistik gaila butu pinigu. Man nebaisus pooperacinis laikotarpis, nes turejau 2 cezarius. Palyginus lengvai pernesiau viska. Kaip ir rasiau tik finansai mane sulaiko nuo op. Gydytoja manau issirinksiu, net jei reiktu ir i Klaipeda vaziuoti smile.gif Per abu nestumus priaugau po 22 kg, buvo realiai tik pilvas didziausias, tad manau, kad jei tikrai noreciau 3 vaiko, dar truputi palaukciau su op, nes didele tikimybe, kad pilvas neatlaikytu smile.gif

O as buvau priaugus 35 kg., tai neveltui tas pilvas baisuoklis biggrin.gif Ir buvo cezaris ir jau kita diena ir vaika tampaiu ir jokiu ten skausmu nejauciau, bet kaip mergaites sako visiskai skirtingos tos operacijos... Man tai baisu po operacijos, kad susirietus vaikscioti reikes ir negalesiu vaiko kilnoti, net koseti bijociau, kad tik kad neprairtu tenais. O siaip jei tureciau pakankamai finansu, tai po pirmo vaikelio daryciausi operacija biggrin.gif
Is to ka maciau albumelyje, man Bagdonas graziai bambas daro ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jacke28: 29 rugsėjo 2011 - 12:02
QUOTE(Jacke28 @ 2011 09 29, 12:59)
O as buvau priaugus 35 kg., tai neveltui tas pilvas baisuoklis  biggrin.gif  Ir buvo cezaris ir jau kita diena ir vaika tampaiu ir jokiu ten skausmu nejauciau, bet kaip mergaites sako visiskai skirtingos tos operacijos... Man tai baisu po operacijos, kad susirietus vaikscioti reikes ir negalesiu vaiko kilnoti, net koseti bijociau, kad tik kad neprairtu tenais. O siaip jei tureciau pakankamai finansu, tai po pirmo vaikelio daryciausi operacija biggrin.gif
Is to ka maciau albumelyje, man Bagdonas graziai bambas daro  ax.gif

Bet mazai priaugus lygiai sekmingai gali buti baisuoklis. As priaugau 9 kg ir pries tai buvau normalaus svorio. Tiesiog kai pagimdziau, tai tas kas buvo istise, tai ir liko, turbut del milijono striju. Dar atsimenu kai blioviau pries veidrodi grizus is ligonines. verysad.gif
Atsakyti
Labas merginos, tik neseniai grįžau namo 4u.gif
Operacija praėjo sklandžiai, randas žemas, bamba kol kas graži smile.gif Nupjovė 900 g odos ir nusiurbė 600 g riebalų nuo šonų smile.gif
Klinika ir gydytoju esu labai patenkinta smile.gif Kai turėsiu laiko papasakosiu viską nuosekliai smile.gif Dabar su didele baime laukiu iš darželio vaikų... unsure.gif ypač mažiaus... unsure.gif
Atsakyti
Dudute, sveikinimai!
Nepergyvenk del vaiku, mano maze buvo 1,5 metu amziaus mazdaug -bet tada jau suprato, kad mamytei skauda, serga -nelipo net i lova pas mane pasedeti, kad neuzgautu. Ateidavo, salia pastovedavo, pakalbedavom, uz rankyciu pasilaikydavome.

Protingi tie musu vaikai.

Papasakok daugiau, kaip sekasi, kaip skausmai?
Atsakyti
QUOTE(Muse @ 2011 09 29, 16:26)
Dudute, sveikinimai!
Nepergyvenk del vaiku, mano maze buvo 1,5 metu amziaus mazdaug -bet tada jau suprato, kad mamytei skauda, serga -nelipo net i lova pas mane pasedeti, kad neuzgautu. Ateidavo, salia pastovedavo, pakalbedavom, uz rankyciu pasilaikydavome.

Protingi tie musu vaikai.

Papasakok daugiau, kaip sekasi, kaip skausmai?

ačiū. Jau dabar visai nesigailiu op. Apsimoviau džinsus, užsidėjau bliuskutę ir ji niekur "nepasikorė". Didžiausias diskomfortas yra tas, kas negaliu išsitiest- susirietus, subinę atkišus vaikštau. Šiaip neskauda palyginus nieko, tik spaudimas jaučiasi ir tempimas smile.gif
Atsakyti
Sveika pargrįžus, gražuole 4u.gif klausyk, o kaip judėjimo laisvė, ta prasme ar tik guli, ar kažkiek gali namie judėt, na elementariausi dalykai, bent jau valgyt kažką padaryt ir tt, ir būtinai papsakok kaip vaikai, kaip su jais susitvarkai mirksiukas.gif
svorio nepriaugai, ten kaip princese maitinama blush2.gif mirksiukas.gif lotuliukas.gif ?
drenus jau išėmė?
Atsakyti
QUOTE(trupinelis @ 2011 09 29, 16:23)

svorio nepriaugai, ten kaip princese maitinama blush2.gif  mirksiukas.gif  lotuliukas.gif ?

geras klausimas - o kada galima valgyt po op? unsure.gif po CP tik kitą dieną, ir tai labai dietiškai
Atsakyti
QUOTE(Dudute @ 2011 09 29, 15:36)
Operacija praėjo sklandžiai, randas žemas, bamba kol kas graži smile.gif Nupjovė 900 g odos ir nusiurbė 600 g riebalų nuo šonų smile.gif
Klinika ir gydytoju esu labai patenkinta smile.gif Kai turėsiu laiko papasakosiu viską nuosekliai smile.gif Dabar su didele baime laukiu iš darželio vaikų... unsure.gif  ypač mažiaus... unsure.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Lukiam foto wub.gif
Atsakyti
QUOTE(trupinelis @ 2011 09 29, 17:23)
Sveika pargrįžus, gražuole  4u.gif  klausyk, o kaip judėjimo laisvė, ta prasme ar tik guli, ar kažkiek gali namie judėt, na elementariausi dalykai, bent jau valgyt kažką padaryt ir tt, ir būtinai papsakok kaip vaikai, kaip su jais susitvarkai  mirksiukas.gif
svorio nepriaugai, ten kaip princese maitinama blush2.gif  mirksiukas.gif  lotuliukas.gif ?
drenus jau išėmė?

Judu, gulėti visai nesinori, nes jau atsigulėjau klinikoj smile.gif Valgyt laisvai galėčiau padaryt- pvz iš pakelio išvirti koldūnų biggrin.gif O svorio tai turiu -1,5 kg smile.gif

QUOTE(Pinavija Nuostabioji @ 2011 09 29, 17:28)
geras klausimas - o kada galima valgyt po op?  unsure.gif po CP tik kitą dieną, ir tai labai dietiškai

Vakare jau gavau varškyčių ir jogurtukų, rytojaus dieną pietūs normalūs smile.gif

QUOTE(**Leila** @ 2011 09 29, 18:12)
thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif Lukiam foto wub.gif

sekmadienį eisiu į dušą ir bus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dudute @ 2011 09 29, 15:36)
Klinika ir gydytoju esu labai patenkinta smile.gif Kai turėsiu laiko papasakosiu viską nuosekliai smile.gif Dabar su didele baime laukiu iš darželio vaikų... unsure.gif  ypač mažiaus... unsure.gif

dziaugiuosi uz tave ir uz tavo pilvuka 4u.gif
Dar 1 tobula moterimi Lietuvoje daugiau ax.gif
M tave operavo?
Atsakyti
Dudute, labai dziugu, kad operacija pavyko ir patenkinta rezultatu 4u.gif Lauksim nuotrauku ir aisku issamesnio pasakojimo 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jacke28: 29 rugsėjo 2011 - 19:49