nu labai graziai atrodai
verta buvo rizikuoti
QUOTE(Dudute @ 2011 09 22, 09:12)
eina sau, kokia nesamone... Grynai kaip man, ciklas trumpas plius dar nereguliarus.. As tai keliau keliom dienom... 
O pas ka tau op dareis primink? tikiuos ir man leis blogiausiu atveju perklet porai dienu
Muse labai graziai atrodai
QUOTE(Mamyte_Ausryte @ 2011 09 22, 18:55)
O pas ka tau op dareis primink? tikiuos ir man leis blogiausiu atveju perklet porai dienu
Nors kai pas B buvau tai sake, kad tikslia data pasakyciau, nes jis nenori savo knygutej braukyt
Na taip tikiuos, kad viskas vyks pagal plana ir nieko nereiks perkelinet
nepergyvenk, pabraukys. Jis tik tavo tikslaus apsisprendimo norejo, o mmm neprognozuojama, taip kad nesinervink
QUOTE(Mamyte_Ausryte @ 2011 09 22, 18:55)
O pas ka tau op dareis primink?
Aš dar nesidariau... Darysiu labai greitai pas K.M. O dėl tos užrašų knygelės tai tu tikrai nepergyvenk, o jei tau koks virusas tarkim ir tu sergi? Pabraukys jis tą knygelę, tikrai nesuk galvos
Mamyte Aušryte, o ką darysi su savo lėliukais ką tau sakė dėl kilnojimo, nes dukrytei 11mėn tai ant rankų dar reikia laikyti
ar kam nors buvo neigiamų narkozės poveikių?
Sveikos
visos kalbate apie albuma, kur galim paziureti, jusu grazius pilvukus, o kur jis yra
ar ten ne visi gali patekti
Labai domina rezultatai, nes ir pati planuoju kada veliau dailintis pilvuka, nes po 3 cezariu nelabai koks
noriu numesti kokius 10 kg ir tada jau dar grazintis
visos kalbate apie albuma, kur galim paziureti, jusu grazius pilvukus, o kur jis yra
Labai domina rezultatai, nes ir pati planuoju kada veliau dailintis pilvuka, nes po 3 cezariu nelabai koks
Muse tikrai labai grazei atrodai
krikstynu nuotraukeles grazios
Muse, vaizdelis fantastiškas
Jei ne paslaptis, kiek cm buvo ir kiek dabar per juosmenį? Beje, sapnavau tave
Na man kas antrą naktį sapnuojas.... Nes mėgstu viską imt karto ir daryt, o negaliu
QUOTE(Alvyda @ 2011 09 23, 06:37)
Na man kas antrą naktį sapnuojas.... Nes mėgstu viską imt karto ir daryt, o negaliu 
ta pati situacija
QUOTE(Pinavija Nuostabioji @ 2011 09 23, 08:37)
ta pati situacija
: sapnavau, kad bėgu palei jūrą, o pilvo oda iki kelių tįsta kaip tešla
arba kad šeimos gydytojai aiškinu, kad raumenys išsiskyrę
:
Va su šeimos gydytoju, tai... Nu nenorėjau aš jam pasakot, ką ketinu daryt, žudo mane tos nuomonės ir teiginiai: "tinginio kelią renkiesi". Tai prašiau kraujo tyrimų ir sakiau, kad į Vilnių tyrimams dėl širdies važiuoju... Tai tik nusistebėjo, kokiam čia tyrimui gali reikti krešumo rodiklių
QUOTE(Pinavija Nuostabioji @ 2011 09 23, 08:37)
ta pati situacija
: sapnavau, kad bėgu palei jūrą, o pilvo oda iki kelių tįsta kaip tešla
arba kad šeimos gydytojai aiškinu, kad raumenys išsiskyrę
:
QUOTE(Dudute @ 2011 09 23, 08:52)
Va su šeimos gydytoju, tai... Nu nenorėjau aš jam pasakot, ką ketinu daryt, žudo mane tos nuomonės ir teiginiai: "tinginio kelią renkiesi". Tai prašiau kraujo tyrimų ir sakiau, kad į Vilnių tyrimams dėl širdies važiuoju... Tai tik nusistebėjo, kokiam čia tyrimui gali reikti krešumo rodiklių 
geras...
Vakar ziurejot per LNK M ir K darba? Pilva dare moteriskiai? Nu man asmeniskai