Įkraunama...
Įkraunama...

Riebalų nusiurbimas, pilvo plastika Nr.9., tęsiam

nu labai graziai atrodai biggrin.gif verta buvo rizikuoti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Dudute @ 2011 09 22, 09:12)
eina sau, kokia nesamone... Grynai kaip man, ciklas trumpas plius dar nereguliarus.. As tai keliau keliom dienom... g.gif

O pas ka tau op dareis primink? tikiuos ir man leis blogiausiu atveju perklet porai dienu g.gif Nors kai pas B buvau tai sake, kad tikslia data pasakyciau, nes jis nenori savo knygutej braukyt doh.gif Na taip tikiuos, kad viskas vyks pagal plana ir nieko nereiks perkelinet rolleyes.gif

Muse labai graziai atrodai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mamyte_Ausryte @ 2011 09 22, 18:55)
O pas ka tau op dareis primink? tikiuos ir man leis blogiausiu atveju perklet porai dienu  g.gif  Nors kai pas B buvau tai sake, kad tikslia data pasakyciau, nes jis nenori savo knygutej braukyt  doh.gif  Na taip tikiuos, kad viskas vyks pagal plana ir nieko nereiks perkelinet  rolleyes.gif

Muse labai graziai atrodai  4u.gif

nepergyvenk, pabraukys. Jis tik tavo tikslaus apsisprendimo norejo, o mmm neprognozuojama, taip kad nesinervink 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mamyte_Ausryte @ 2011 09 22, 18:55)
O pas ka tau op dareis primink?

Aš dar nesidariau... Darysiu labai greitai pas K.M. O dėl tos užrašų knygelės tai tu tikrai nepergyvenk, o jei tau koks virusas tarkim ir tu sergi? Pabraukys jis tą knygelę, tikrai nesuk galvos smile.gif
Atsakyti
Mamyte Aušryte, o ką darysi su savo lėliukais ką tau sakė dėl kilnojimo, nes dukrytei 11mėn tai ant rankų dar reikia laikyti g.gif
Atsakyti
ar kam nors buvo neigiamų narkozės poveikių? unsure.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
visos kalbate apie albuma, kur galim paziureti, jusu grazius pilvukus, o kur jis yra blush2.gif ar ten ne visi gali patekti ax.gif

Labai domina rezultatai, nes ir pati planuoju kada veliau dailintis pilvuka, nes po 3 cezariu nelabai koks verysad.gif noriu numesti kokius 10 kg ir tada jau dar grazintis smile.gif
Atsakyti
Muse tikrai labai grazei atrodai thumbup.gif krikstynu nuotraukeles grazios thumbup.gif
Atsakyti
Muse, vaizdelis fantastiškas smile.gif Jei ne paslaptis, kiek cm buvo ir kiek dabar per juosmenį? Beje, sapnavau tave smile.gif Na man kas antrą naktį sapnuojas.... Nes mėgstu viską imt karto ir daryt, o negaliu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Alvyda @ 2011 09 23, 06:37)
Na man kas antrą naktį sapnuojas.... Nes mėgstu viską imt karto ir daryt, o negaliu smile.gif

ta pati situacija drinks_cheers.gif: sapnavau, kad bėgu palei jūrą, o pilvo oda iki kelių tįsta kaip tešla doh.gif arba kad šeimos gydytojai aiškinu, kad raumenys išsiskyrę umn.gif:
Atsakyti
QUOTE(Pinavija Nuostabioji @ 2011 09 23, 08:37)
ta pati situacija  drinks_cheers.gif: sapnavau, kad bėgu palei jūrą, o pilvo oda iki kelių tįsta kaip tešla  doh.gif arba kad šeimos gydytojai aiškinu, kad raumenys išsiskyrę umn.gif:

Va su šeimos gydytoju, tai... Nu nenorėjau aš jam pasakot, ką ketinu daryt, žudo mane tos nuomonės ir teiginiai: "tinginio kelią renkiesi". Tai prašiau kraujo tyrimų ir sakiau, kad į Vilnių tyrimams dėl širdies važiuoju... Tai tik nusistebėjo, kokiam čia tyrimui gali reikti krešumo rodiklių biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dudute: 23 rugsėjo 2011 - 07:52
QUOTE(Pinavija Nuostabioji @ 2011 09 23, 08:37)
ta pati situacija  drinks_cheers.gif: sapnavau, kad bėgu palei jūrą, o pilvo oda iki kelių tįsta kaip tešla  doh.gif arba kad šeimos gydytojai aiškinu, kad raumenys išsiskyrę umn.gif:

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

QUOTE(Dudute @ 2011 09 23, 08:52)
Va su šeimos gydytoju, tai... Nu nenorėjau aš jam pasakot, ką ketinu daryt, žudo mane tos nuomonės ir teiginiai: "tinginio kelią renkiesi". Tai prašiau kraujo tyrimų ir sakiau, kad į Vilnių tyrimams dėl širdies važiuoju... Tai tik nusistebėjo, kokiam čia tyrimui gali reikti krešumo rodiklių biggrin.gif

geras...

Vakar ziurejot per LNK M ir K darba? Pilva dare moteriskiai? Nu man asmeniskai schmoll.gif negraziai, labai labai negraziai verysad.gif Paziurekit kas zadat pas juos darytis, gal pades labiau apsispresti.
Atsakyti