Įkraunama...
Įkraunama...

Riebalų nusiurbimas, pilvo plastika Nr.9., tęsiam

Dudute, kiekvienas atvejis yra skirtingas, tai nesigasdink!

Atsakyti
QUOTE(Jacke28 @ 2011 09 23, 11:49)
o as galvoju, kad pvz dantis susitvarkyti gal neturi finansiniu galimybiu... Pvz kaip minejo mazas miestelis, pas stilista ir neturi galimybes nueiti. As galvoju, kad daug ka labai lemia finansai: draubuzius, makiaza ir pan. Pvz galima moketi makiaza ir paciai grazu pasidaryti, bet jei neturi tam priemoniu ir kokias labai nekokybiskas ir nelabai kaip tu atrodysi manau...

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif Va mano draugei tik virsu dantu darys - 8000 Lt doh.gif doh.gif doh.gif sake apie apacia net nesvajoja.
Atsakyti
Mane tai ir labai nervina, kad visom tuos plaukus nuzarina, o man taip grazu ilgi lotuliukas.gif
Mane ir toks pilvas netekintu blush2.gif O del papuliu, tai nzn ka ten jau labai pakeite...
Atsakyti
dėl ansvorio - nesutinku visvien. Na turėjo jinai jo ir nemažai... O dėl galutinio rezultato - man super. Ir figūrą pataisė, nauja šukuosena tai laaaabai jai tinka... Norėčiau ir aš, kad man kas parinktų trumpesnį kirpimą....
Atsakyti
QUOTE(Alvyda @ 2011 09 23, 13:10)
dėl ansvorio - nesutinku visvien. Na turėjo jinai jo ir nemažai... O dėl galutinio rezultato - man super. Ir figūrą pataisė, nauja šukuosena tai laaaabai jai tinka... Norėčiau ir aš, kad man kas parinktų trumpesnį kirpimą....

Tu visu chirurgu svajoniu paciente thumbup.gif O apie grozi ir skoni nesigincyjama, man negrazu, tau grazu ir super.
kalbant del ansvorio, tai operuoja su ansvoriu ir vistieg zymiai graziau gaunasi, nei siai pacientei, bet velgi, tai tik mano nuomone.
Atsakyti
Kas dėl pilvų, tai man albumėlyje tobulas yra tik raimutos pilvas... Prie visų kitų tikrai rasčiau prie ko prikibt... Pas vieną randas, pas kitą bamba, pas trečia kažkaip bangos lieka... Nu nzn... Tikiuosi, kad atskirą bikini turėsiu galimybių dar gyvenime užsidėt...
Reikia įsijunt ir pažiūrėt laidą, o tai nemačius negaliu pakomentuot, kaip gi man tas pilvas atrodo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(**Leila** @ 2011 09 23, 13:41)
Tu visu chirurgu svajoniu paciente thumbup.gif 

matyt lotuliukas.gif nes man svarbiausia, kad bamba būtų graži (pas kažkurią kur Kaikaris operavo - tokia, kokios norėčiau, kad gili būtų) ir kad nebeatrodyčiau kaip nėščia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dudute @ 2011 09 23, 13:42)
Kas dėl pilvų, tai man albumėlyje tobulas yra tik raimutos pilvas... Prie visų kitų tikrai rasčiau prie ko prikibt... Pas vieną randas, pas kitą bamba, pas trečia kažkaip bangos lieka... Nu nzn... Tikiuosi, kad atskirą bikini turėsiu galimybių dar gyvenime užsidėt...
Reikia įsijunt ir pažiūrėt laidą, o tai nemačius negaliu pakomentuot, kaip gi man tas pilvas atrodo smile.gif

Tai ir sakau, kad idealu nera, nes nuo organizmo irgi daug kas priklauso. man svarbiausia grazios gilios bambos ir tai kas yra matoma. Jeigu pas moteri yra labai gilios strijos ir ju daug ir per jas eina randas, tai labai retai jis buna lygus ir su tuo reikia susitaikyti.
QUOTE(Alvyda @ 2011 09 23, 13:44)
matyt  lotuliukas.gif nes man svarbiausia, kad bamba būtų graži (pas kažkurią kur Kaikaris operavo - tokia, kokios norėčiau, kad gili būtų) ir kad nebeatrodyčiau kaip nėščia  biggrin.gif

drinks_cheers.gif Man irgi tai svarbiausia - kad bamba butu grazi 4u.gif Bet grozio suvokimas skiriasi, nes laidos herojes butent bamba man labai negrazi, o tau grazi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(**Leila** @ 2011 09 23, 13:50)
drinks_cheers.gif Man irgi tai svarbiausia - kad bamba butu grazi 4u.gif Bet grozio suvokimas skiriasi, nes laidos herojes butent bamba man labai negrazi, o tau grazi 4u.gif

na matai. Čia jau kaip pažiūrėsi... Kur padėsi atskaitos tašką. Jei mano pilvas būtų toks, kaip laidos herojės, rezultatu būčiau super patenkinta, nes vaizdas n kartų gražesnis. Net ne bambą vertinu, o vaizdą prieš ir po... Esamuoju momentu mano pilvas yra kiek ne toks (gali pažiūrėt albume), tai man svarbu kiti dalykai ax.gif Iš to, ką pamačiau albumėlyje, rinkčiausi tokį rezultatą kaip pas Idani
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alvyda: 23 rugsėjo 2011 - 12:56
Aš tai labai norėčiau, kad ta mergaitė, kuri darėsi neseniai korekciją ir kurios nickas albume nutrintas pasirodytų dabar 4u.gif

Alvyda, Idani rezultatas labai geras. Man irgi patinka bigsmile.gif
Atsakyti
Labas likimo drauges smile.gif
jungiuosiu ir as i jusu buri ax.gif
paskaitinejau sita tema ir net palengvejo, kad ne man vienai yra tokiu problemu blush2.gif
noriu keistis, noriu tvarkyti savo pilvuka doh.gif nes visai nebelinksma darosi....kaip ir dauguma jau raset, i depresija varo tai, kad nebegali kaip zmogus apsirengti, geda nusirengti, pirtis su draugais, plezus is vis pamirsk, apie pasitikejima savimi, lovos reikalus net kalbeti nebenoriu, nu zodziu nieko naujo nebepasakysiu verysad.gif tiesiog paskutinis ivykis, kai pardavejos paprasiau pasimatuoti suknele, o ji man pareiske, kad ta suknele man netiks, nes as gi nestuke.gif ir pradejo siulyti platesnius variantus, mane pribaige galutinai cray.gif cray.gif cray.gif

Turejau du cezarius, nes vaikiukai buvo dideli, taigi pasekmes aiskios..... prasiskyre pilvo raumenys, bambos isvarza, nudribusi oda verysad.gif

Dar nebuvau pas joki gydytoja konsultacijai, nes nezinau pas kuri eiti... nezinau nuo ko pradeti...aisku pinigeliai irgi labai svarbu, noreciau iki 6000 Lt itilpti ax.gif

Operacija planuociau ziema, visgi reikia laiko su tuo susitaikyti ir pasiruosti moraliskai smile.gif

Dar noreciau ir savo pilvuko grazuoliuko lotuliukas.gif nuotraukytes ikelti i jusu albumeli ir kitu pamatyti, ypac kurios jau po operacijos smile.gif tik kam tas fotkes siusti reikia?
Atsakyti
QUOTE(**Leila** @ 2011 09 23, 11:51)

O kalbant apie laidos heroja, tai tikrai veidas pasikeite nerealiai, tik as nesupratau, ar jai blogai suleido heliurona ar ka, kad burna kreiva pasidare? nes nuo kabiu taip nebuna...Ir dar kalbant apie sias laidas, tai man jau darosi pikta, kad visas dazo tamsiai ir nukerpa plaukus, ant vieno kurpalio visas mauna ir daznai buna, kad po tokiu sukuosenu jos atrodo vyresnes nei is tiesu.

Jos burna kreiva nuo pat pradziu buvo, vos tik ja pradejo rodyt pamaniau gal ka su burna darys rolleyes.gif
Plaukai jai visai tinka mano nuomone, makiazas tik per ryskus man pasirode, nu bet cia ala sventinis biggrin.gif
Bamba tikrai negrazi, bet bendras vaizdas tai daug kartu geresnis nei buvo iki tol, o dar kai nemokamai dare tai isvis super, nors aisku sau tai ir bambos grazios noreciau biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
O apie prisiziurejima kalbu tai ne apie dantis, o apie tai, kad tinkama sukuosena ar kirpeja net mazame miestelyje per 40 metu tikrai imanoma rasti, imanoma ir plaukus kaukem kad ir naminem palepint ir oda kokiais kavos tirsciais patrint karta i savaite ir begiot rytais jei negali i sporto kluba nueit. Aj net nzn, tiesiog bent jau as save tikrai prisiziuriu nors ir finansu neturiu dideliu tai tikiuos niekad taip nenubobet blush2.gif Daug moteru cia pas mus kai tampa mamomis visiskai pamirsta save, atiduota save tik seimai, vyrui, vaikuciams, reik juk ir paciom save mylet ir pasilepnt wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Baltapūkė @ 2011 09 23, 14:13)

Dar nebuvau pas joki gydytoja konsultacijai, nes nezinau pas kuri eiti... nezinau nuo ko pradeti...aisku pinigeliai irgi labai svarbu, noreciau iki 6000 Lt itilpti ax.gif

Kainos tai zinok kyla vis, va praeita rudeni op buvo galim pas B uz 4500-5000 pasidaryt, pries pusmeti jau 5000-5500 kaniavo (nes kazkaip ta pvm padidino tokiom op) dabar jau 5500-6000 kainuoja doh.gif cia kaina mazesne jei neturi virsvorio didesne jei turi 4u.gif
Atsakyti