Įkraunama...
Įkraunama...

Riebalų nusiurbimas, pilvo plastika Nr.9., tęsiam

yra internete kur nors? nerandu LNK puslapy unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Pinavija Nuostabioji @ 2011 09 23, 09:57)
yra internete kur nors? nerandu LNK puslapy  unsure.gif

kazkaip zebra.lt galima paziuret g.gif Pereita karta mergina buvo nuoroda ikelus.
Atsakyti
čia
Atsakyti
QUOTE(**Leila** @ 2011 09 23, 09:41)
Vakar ziurejot per LNK M ir K darba? Pilva dare moteriskiai? Nu man asmeniskai  schmoll.gif negraziai, labai labai negraziai verysad.gif Paziurekit kas zadat pas juos darytis, gal pades labiau apsispresti.

Eik sau, tu manęs negasdink unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Pinavija Nuostabioji @ 2011 09 23, 10:14)

Bet dar nėra įkeltos vakarykštės laidos...
Atsakyti
Alvyda, as nematuoju cm. Rubai sumazejo mazdaug nuo 42040 iki 38-36 per juosmeni. Gaila, krutine ir uzpakalis nemazeja, tai neina i dar maziau itilpt.

Aciu visoms.

Leila, labai tu kategoriska, vien tik vienas gydytojas tau idealus... Taigi ne tik nuo gydytojo viskas priklauso, bet ir nuo pacientes atsako. Nemaciau tos laidos, bet gal ten padare viskas kas buvo imanoma?? Bet kokiu atveju pas bet kuri gydytoja yra rizika.

Kazkas klause del narkozes, man buvo komplikacijos, tokios pat kaip ir po I cezario. Nors jie man aiskino, akd cia mano nugara kalta, abu kartus. Man ziauriai skaudejo ir buvo "surakintas" visas stuburas, nelabai galejau pajudeti pirma para, bet koks judesys kele veriancius skausmus stubure, ypac kakle.
Atsakyti
QUOTE(Dudute @ 2011 09 23, 10:17)
Eik sau, tu manęs negasdink unsure.gif
Papildyta:
Bet dar nėra įkeltos vakarykštės laidos...

Negasdinu, tik kol nesi ant stalo dar gali apsispresti. Gal tau patiks ir viskas bus gerai 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Muse @ 2011 09 23, 10:54)

Leila, labai tu kategoriska, vien tik vienas gydytojas tau idealus... Taigi ne tik nuo gydytojo viskas priklauso, bet ir nuo pacientes atsako. Nemaciau tos laidos, bet gal ten padare viskas kas buvo imanoma?? Bet kokiu atveju pas bet kuri gydytoja yra rizika.

Muse, as visiskai nekategoriska, tik pasakiau, kad maciau laida ir man nepatiko, kad galima buvo padaryti zymiai zymiai geriau. Nezinau kas priklauso nuo paciento atsako, koks jis turi buti, kad butu grazu, bet cia manau jau ju darbo rezultatas. O idealiu nera, bet siai dienai mes galim rinktis. 4u.gif O ar jie viska padare nzn, bet esu macius baisesniu pilvu ir juos padare daug, net nepalyginamai graziau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo **Leila**: 23 rugsėjo 2011 - 10:07
As ir vakar ziurejau ir man nepatiko pilvas, bet galvoju, gal jos atveju kitaip neimanoma buvo padaryt g.gif
Atsakyti
QUOTE(Jacke28 @ 2011 09 23, 11:09)
As ir vakar ziurejau ir man nepatiko pilvas, bet galvoju, gal jos atveju kitaip neimanoma buvo padaryt  g.gif

Jos atveju buvo imanoma, ji neturejo virssvorio!!! Tik oda...Bet aisku, jai atpirks tai, kad nemokamai, nes kitu atveju, tai as nzn...
Atsakyti
QUOTE(**Leila** @ 2011 09 23, 11:12)
Jos atveju buvo imanoma, ji neturejo virssvorio!!! Tik oda...Bet aisku, jai atpirks tai, kad nemokamai, nes kitu atveju, tai as nzn...

nu jau, neurėjo g.gif kai jau finalas buvo tai neturėjo, o kai operavo tai dar ir kaip lašinio buvo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(trupinelis @ 2011 09 22, 21:46)
Mamyte Aušryte, o ką darysi su savo lėliukais ką tau sakė dėl kilnojimo, nes dukrytei 11mėn tai ant rankų dar reikia laikyti g.gif

Vyras atostogu pasieme trim savaitaitem, o ir siaip ji nelabai rankinuke pas mane, tai manau ta menesi pratempsim mirksiukas.gif

Aciu mergaites uz palaikyma friends.gif

O vakar ir as lnk ziurejau, tai man visai normaliai tas pilvas tik bamba tokia keista lyg 'i apacia nubegus', na bet vistiek milijona kartu geresnis vaizdas negu iki op. O ir siaip motersike tikrai labai graziai padare, veideli, plaukus, rubu stiliu pakeite ir figura aisku pagrazejo, o dar uz metu gales sypsena grazia dziaugtis tai isvis super bigsmile.gif Man tai tik ziurint tokias laidas gaila, kasd moterys taip saves nemyli, kad "prieina" iki tokio vaizdo, cia as ne apie operuotinus dalykus, o apie tai kaip galima buvo atrodyt paprasciausiai prisiziurint save rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Mamyte_Ausryte @ 2011 09 23, 10:43)
....Man tai tik ziurint tokias laidas gaila, kasd moterys taip saves nemyli, kad "prieina" iki tokio vaizdo, cia as ne apie operuotinus dalykus, o apie tai kaip galima buvo atrodyt paprasciausiai prisiziurint save  rolleyes.gif

o as galvoju, kad pvz dantis susitvarkyti gal neturi finansiniu galimybiu... Pvz kaip minejo mazas miestelis, pas stilista ir neturi galimybes nueiti. As galvoju, kad daug ka labai lemia finansai: draubuzius, makiaza ir pan. Pvz galima moketi makiaza ir paciai grazu pasidaryti, bet jei neturi tam priemoniu ir kokias labai nekokybiskas ir nelabai kaip tu atrodysi manau...

Mano vaikas tai labai prie manes prisisrises ir pagrinde ant ranku, tai reiskia dar negreit operacija galesiu daryti verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jacke28: 23 rugsėjo 2011 - 10:51
QUOTE(Alvyda @ 2011 09 23, 11:23)
nu jau, neurėjo  g.gif kai jau finalas buvo tai neturėjo, o kai operavo tai dar ir kaip lašinio buvo  ax.gif

Ten oda buvo, gali paziuret mano foto kaip atrodo pilvas su virssvoriu
QUOTE(Mamyte_Ausryte @ 2011 09 23, 11:43)
Vyras atostogu pasieme trim savaitaitem, o ir siaip ji nelabai rankinuke pas mane, tai manau ta menesi pratempsim  mirksiukas.gif

Aciu mergaites uz palaikyma friends.gif

O vakar ir as lnk ziurejau, tai man visai normaliai tas pilvas tik bamba tokia keista lyg 'i apacia nubegus', na bet vistiek milijona kartu geresnis vaizdas negu iki op. O ir siaip motersike tikrai labai graziai padare, veideli, plaukus, rubu stiliu pakeite ir figura aisku pagrazejo, o dar uz metu gales sypsena grazia dziaugtis tai isvis super  bigsmile.gif  Man tai tik ziurint tokias laidas gaila, kasd moterys taip saves nemyli, kad "prieina" iki tokio vaizdo, cia as ne apie operuotinus dalykus, o apie tai kaip galima buvo atrodyt paprasciausiai prisiziurint save  rolleyes.gif

Kiekvienam savo, as labai reikli, todel man toks vaizdas netiktu. Apskritai ryztis tokiai op man asmeniskai yra didziulis gyvenime issukis, kuri reikia labai gerai apgalvoti, todel noreciau, kad tai kas yra matoma su bikini, butu grazu.

O kalbant apie laidos heroja, tai tikrai veidas pasikeite nerealiai, tik as nesupratau, ar jai blogai suleido heliurona ar ka, kad burna kreiva pasidare? nes nuo kabiu taip nebuna...Ir dar kalbant apie sias laidas, tai man jau darosi pikta, kad visas dazo tamsiai ir nukerpa plaukus, ant vieno kurpalio visas mauna ir daznai buna, kad po tokiu sukuosenu jos atrodo vyresnes nei is tiesu.
Atsakyti