Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinių suknelių salonai Kaune

mes likome patenkinti salonu "Limarija", Kaune ožeškienės gatvėje. Labai patiko aptarnavimas, likome maloniai nustebinti įteikta dovanėle, o suknelė dar ir šiandien akyse stovi. Jei kam įdomu, su visais aksesurais ir kitais priedais kainavo ji 800Lt.
Iš aplankytų salonu dar patiko Taikos prospekto ir Studentų sankryžoje esantis salonas. Tačiau Limarijoje radau ta vienintele. Sėkmės visoms beieškančioms!
Atsakyti
Aš irgi apie Limariją tik teigiamus atsiliepimus galiu pasakyti. Mano suknelė buvo pati gražiausia iš kada nors matytų (man pačiai ir mano draugams ir svečiams biggrin.gif). Iki šiol akyse stovi, kaip aš su ja tą dieną vaikščiojau ir aplamai kaip jaučiausi ax.gif
Atsakyti
Man labiausiai patiko salonas MJ Kaune,tikrai negaliu pasakyti nieko blogo. Apšokinėjo kaip tik galima, labai malonios moterys dirba ir suknelių pasirinkimas nemažas. Man suknelė, papuošalai, naujas nuometas iki žemės kainavo 900Lt.Suknelę dėjausi pirmoji,tai ir nukirpo ir pasiaurino kiek reikėjo, žodžiu tikrai nepadarė tik taip kad kuo greičiau atstumti. Likau labai patenkinta,nes prieš vestuves mažiausiai dėl suknelės norėjosi sau gadinti nuotaiką.
Atsakyti
QUOTE(kutosiukas @ 2005 11 16, 11:56)
Man labiausiai patiko salonas MJ Kaune,tikrai negaliu pasakyti nieko blogo. Apšokinėjo kaip tik galima, labai malonios moterys dirba ir suknelių pasirinkimas nemažas. Man suknelė, papuošalai, naujas nuometas iki žemės kainavo 900Lt.Suknelę dėjausi pirmoji,tai ir nukirpo ir pasiaurino kiek reikėjo, žodžiu tikrai nepadarė tik taip kad kuo greičiau atstumti. Likau labai patenkinta,nes prieš vestuves mažiausiai dėl suknelės norėjosi sau gadinti nuotaiką.

Aš irgi ten nuomavausi blush2.gif Ir likau patenkinta thumbup.gif
Atsakyti

Cia paskaitinejau truputeli ir neradau visai jokiu atsiliepimu,tiek geru tiek blogu apie salona ,,Dienos Stilius,, jis yra Savanoriu pr. nors dar nesenai atsidares,na tiksliau persikeles is Ozeskienis gatves.

Siame salone toks didelis pasirinkimas sukneliu ir netik vestuviniu.
Atsakyti
Ar tikrai tas "Dienos stilius" iš Ožeškienės gatvės? g.gif Kiek žinau, tai Ožeškienės gatvėje buvo tik viena "Limarija", kuri niekur nepersikėlė, o rugpjūčio vidury dar kažkoks naujas salonas, vietoj buvusios juvelyrinės parduotuvės atsidarė, bet kad ir jie niekur nepersikėlė g.gif ax.gif
Atsakyti

Ups,tikrai supainiojau gatves,jis persikele is Sv.Gertrudos g.kiek zinau ten buvo gana nedidukas salonas,o dabar ganaaaa didelis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Katulia @ 2005 11 26, 18:50)
Cia paskaitinejau truputeli ir neradau visai jokiu atsiliepimu,tiek geru tiek blogu apie salona ,,Dienos Stilius,, jis yra Savanoriu pr. nors dar nesenai atsidares,na tiksliau persikeles is Ozeskienis gatves.

Siame salone toks didelis pasirinkimas sukneliu ir netik vestuviniu.

na as ten dar nebuvau, bet tikrai ten eisiu, vien jau internete paziurejus ju puslapi, radau daug sukniu kurios man visai patiko!
na o kiek teko bendrauti emailu, man jie labai malonus pasirode!
parasysiu daugiau apie juos sausio menesi mirksiukas.gif
Atsakyti
o kiek nuomu kaune teko aplankyti, beeieskant?ar sukneles paskui nesikartoja nuomose.as tik sausi pradesiu ieskoti sukneles vasario menesiui.tai bijau kad nespesiu visu apziureti g.gif
gal zinote kokiu interneto adresu geresniu nuomu?as ne lietuvoje tai nieko daugiau kito nelieka tik kolkas internetu zvalgytis. schmoll.gif
ir gal zinote ar nuomuose yra pasirinkimas kailiniu ar siaip ko susilti salta vestuviu diena? tongue.gif
Atsakyti
kiek ziurejau nete, tai neradau tokios, kokios noriu...visos panasios labai...reikes pasistengti ieskant savosios smile.gif
Atsakyti
QUOTE(eveliute2 @ 2005 11 29, 19:58)
o kiek nuomu kaune teko aplankyti, beeieskant?ar sukneles paskui nesikartoja nuomose.as tik sausi pradesiu ieskoti sukneles vasario menesiui.tai bijau kad nespesiu visu apziureti g.gif
gal zinote kokiu interneto adresu geresniu nuomu?as ne lietuvoje tai nieko daugiau kito nelieka tik kolkas internetu zvalgytis. schmoll.gif
ir gal zinote ar nuomuose yra pasirinkimas kailiniu ar siaip ko susilti salta vestuviu diena? tongue.gif

Kai kuriose nuomose kartojasi tos pacios sukneles... Bet siaip tai as manau, kad svarbiausia daugmaz zinoti, kokio stiliaus nori, nes kitaip tai itariu, kad pasimesi... doh.gif Nors as tai matavausi kelias ir ne savo stiliau, kad paziuret, ar tikrai nenoriu...
O kuo susilti salta diena tai pasirinkimas vienoks ar kitoks yra. As is pradziu galvojau, kad noresiu kailinuku, bet kai apsirengiau,tai kaip sniego karaliene jauciausi. Kadangi suknele su svarkeliu buvo, tai mane pakankamai silde gulbiu puku skraiste. rolleyes.gif

QUOTE(tinaa @ 2005 11 30, 12:55)
kiek ziurejau nete, tai neradau tokios, kokios noriu...visos panasios labai...reikes pasistengti ieskant savosios smile.gif

Uzteks laiko, manau. Visu ir taip neissimatuosi. drinks_cheers.gif Jei isivaizduoji, ko nori, tai pamatysi, kad tu sukneliu ne tiek jau ir daug... ax.gif
Atsakyti
iskeliu tema smile.gif
Atsakyti