Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinių suknelių salonai Kaune

QUOTE(violeta74 @ 2006 08 23, 07:07)
Sveikos merginukės, būsimos nuotakos...
Paskaičiau jūsų atsiliepimus, ir nutariau isiterpti ...
Salonas A&R tikrai yra pats moderniausias, suknelės neprilygsta nei vienam kitam solono asortimentui...
Savininkė yra labai nuoširdi, pasako kada kas matosi (pvz. nereikalingas riebaliukas, ar dar smile.gif)) moteriški išsikišimai), ka galima padaryti...it t.t.
Akseksuarus pritaiko...
V.ž. tai tas salonas, kur siekia, kad jaunavedžiai išeitu savimi patenkinti, ir santuokos rūmuose būtu gražiausi-įspūdingiausi...
Na čia yra mano, ir dar 3 jaunavedžių, 6 pamergių, ir draugių atsiliepimai...
Tikrai galėčiau jums rekomenduoti... smile.gif

nu jau prasau atsiprasau, bet jei man nuomoj kazkokia ten pradetu sakyti kur pas mane nereikalingas riebaliukas, greitai ja uzciaupciau. Manau toki darba dirbantys zmones turetu moketi taktiskai parinkti modeli, pvz kiek ash nuomojausi, ar vestuvine ar progine sukneles pati gerai zinojau kas man tinka, o jei prasydavau to kas man tikrai netiks, budavo pasakoma, kad tas modelis ne man, be ne todel, kad pas mane per plati subine ar lasiniai ant pilvo doh.gif pati gerai zinau kokius turiu trukumus ir pliusus ir visai man nereikia kad kazkas man tai sakytu...
o del A&R ash irgi nusivyliau, po nuomas ieskoti sukneles draugu vestuves vaziavau paprastai apsirengusi, nesidaziusi ir t.t. todel labai aiskai galejau pamatyti kaip ir kodel mane priima. A&R mane nuzvelge nuo galvos iki koju ir pirmas pasakymas buvo ''pas mus sukneliu nuoma prasideda nuo 200'' tai vos ne ka tu vargsele ubagele cia pas mus nuomosies. sakau man tai nera problema, tai tada ji man ''na bet kaip ant jusu tai gal ir brangiau'' ot tada tai isvis ufonaute pasijauciau.....
dar buvau Di, ten nepatiko sukneles ir laaaabai ilgai laukiau, nes vis pazystamos uzsukdavo kurioms atsiimti suknes reikejo...
o sunkele issinuomavau MJ, gan didelis pasirinkimas ir maloniai aptarnavo... nors ir sake, kad sunkeliu nuoma brangoka, bet ne su tokia veido israiska, kad ash atseit neisgalesiu.
vat tokia mano patirtis rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Indrushka: 26 rugpjūčio 2006 - 01:18
QUOTE(Indrushka @ 2006 08 26, 02:04)
nu jau prasau atsiprasau, bet jei man nuomoj kazkokia ten pradetu sakyti kur pas mane nereikalingas riebaliukas, greitai ja uzciaupciau. Manau toki darba dirbantys zmones turetu moketi taktiskai parinkti modeli, pvz kiek ash nuomojausi, ar vestuvine ar progine sukneles pati gerai zinojau kas man tinka, o jei prasydavau to kas man tikrai netiks, budavo pasakoma, kad tas modelis ne man, be ne todel, kad pas mane per plati subine ar lasiniai ant pilvo  doh.gif pati gerai zinau kokius turiu trukumus ir pliusus ir visai man nereikia kad kazkas man tai sakytu...
o del A&R ash irgi nusivyliau, po nuomas ieskoti sukneles draugu vestuves vaziavau paprastai apsirengusi, nesidaziusi ir t.t. todel labai aiskai galejau pamatyti kaip ir kodel mane priima. A&R mane nuzvelge nuo galvos iki koju ir pirmas pasakymas buvo ''pas mus sukneliu nuoma prasideda nuo 200'' tai vos ne ka tu vargsele ubagele cia pas mus nuomosies. sakau man tai nera problema, tai tada ji man ''na bet kaip ant jusu tai gal ir brangiau'' ot tada tai isvis ufonaute pasijauciau.....
dar buvau Di, ten nepatiko sukneles ir laaaabai ilgai laukiau, nes vis pazystamos uzsukdavo kurioms atsiimti suknes reikejo...
o sunkele issinuomavau MJ, gan didelis pasirinkimas ir maloniai aptarnavo... nors ir sake, kad sunkeliu nuoma brangoka, bet ne su tokia veido israiska, kad ash atseit neisgalesiu.
vat tokia mano patirtis  rolleyes.gif

Mes siandien kruva salona dar apvaziavom, nes pamergem suknyciu nebuvo ten kur as savaja nuomavausi, tai MJ salone kaip ir ana karta labai patiko man jo savininke labai maloni ir taktiska moteris.Suradom salone pas Ingrida...labai maloni ir ne apsimestinai..skoningos sukneles tvarkingas salonas.
Edene irgi miela mergaiciuke dirba!
Atsakyti
QUOTE(dendule @ 2006 08 26, 14:28)
Mes siandien kruva salona dar apvaziavom, nes pamergem suknyciu nebuvo ten kur as savaja nuomavausi, tai MJ salone kaip ir ana karta labai patiko man jo savininke labai maloni ir taktiska moteris.Suradom salone pas Ingrida...labai maloni ir ne apsimestinai..skoningos sukneles tvarkingas salonas.

SU ingridos salonu atsargiai, paziurek www.skundai.lt neperseniausias skundas ant ingridos yra.
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2006 08 26, 15:30)
SU ingridos salonu atsargiai, paziurek www.skundai.lt neperseniausias skundas ant ingridos yra.

Paskaiciau...baisokai...na dar galvojau gal blogai kad ten savo vestuvines neissinuomavau...ale manau nesuklydau kitur..(tfu tfu tfu:) per kairi peti)
Aciu uz info:)
Atsakyti
be A&R salono buvau ir MJ salone, ir Prie boksto. ten pasiule tik po viena vest. suknele (prasiau kad ne butu is pigiausiu). O A&R salone teko rinktis is 6 man patikusiu (neskaitant kitu). tad nereikia taip jau grieztai sakyti kad siame salone asortimentas siauras, o vestuviniu tik viena kita simpatiska. keista bet ten sukneliu nepalyginsi su kitais salonais (jei nori issiskirti). pilna Rotuse panasiu jaunuju, o originalia pamatysi tik viena dvi per visa savaitgali (ta uztikrinu, nes gyvenu galima sakyti pacioje rotuse a.) nesupykit, nieko nekritikuoju
Atsakyti
QUOTE(saldute @ 2006 08 26, 22:51)
be A&R salono buvau ir MJ salone, ir Prie boksto. ten pasiule tik po viena vest. suknele (prasiau kad ne butu is pigiausiu). O A&R salone teko rinktis is 6 man patikusiu (neskaitant kitu). tad nereikia taip jau grieztai sakyti kad siame salone asortimentas siauras, o vestuviniu tik viena kita simpatiska. keista bet ten sukneliu nepalyginsi su kitais salonais (jei nori issiskirti). pilna Rotuse panasiu jaunuju, o originalia pamatysi tik viena dvi per visa savaitgali (ta uztikrinu, nes gyvenu galima sakyti pacioje rotuse a.) nesupykit, nieko nekritikuoju

Na nemanau kad MJ salone ar Prie boksto yra po viena suknyte, galbut kriterijai tavo kazkokie buvo kitokie ne vien kaina, nes ji kartais nelemia visko.
Kazko kitokia ir nestandartinio turbut ieskai...o A&R salone manau tikrai ta rasi..
Siaip kitokios sukneles nei visur ir nuotaku namuose, tik kad ten daugiau sampanines ir pieno spalvos...
Atsakyti
taip, tikrai ieskojau suknutes, kuria uzsidejus sakytum "Taip, sita". ir radau ja A&R salone. prie boktsto esu nuomavusi proginius rubeloius, viskas buvo gerai. bet tikrai kai uzejau del vest., paklause kokios noriu ar pigesnes, ar brangesnes.pasakiau kad is brangesniu paziureti noriu, tai parode tik dvi, ir pasake kad viskas ka turi . kazkaip tikejausi daugiau pamatyti g.gif . ten buvo taip pat grazios, bet ne nebuvo "tos vieninteles". tai tik tiek. musu daug o ir salonu nemazai, manau kiekviena rasim ta, su kuria busim pacios graziausios rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(dendule @ 2006 08 26, 15:28)

MJ man irgi patinka, o pas Ingrida, tiesa sakant, niekad nebuvau. Kokios ten sukneles pamergiu, ar graziu ir idomiu yra? O kokios pamergiu sukneliu kainos? Uz kiek tu savo pamergiu sukneles emei?
Atsakyti
QUOTE(saldute @ 2006 08 27, 09:24)
taip, tikrai ieskojau suknutes, kuria uzsidejus sakytum "Taip, sita". ir radau ja A&R salone. prie boktsto esu nuomavusi proginius rubeloius, viskas buvo gerai. bet tikrai kai uzejau del vest., paklause kokios noriu ar pigesnes, ar brangesnes.pasakiau kad is brangesniu paziureti noriu, tai parode tik dvi, ir pasake kad viskas ka turi  . kazkaip tikejausi daugiau pamatyti g.gif . ten buvo taip pat grazios, bet ne nebuvo "tos vieninteles". tai tik tiek. musu daug o ir salonu nemazai, manau kiekviena rasim ta, su kuria busim pacios graziausios rolleyes.gif

Butent rasim ir papuosim suknytes;)

Papildyta:
QUOTE(gerute7 @ 2006 08 27, 23:11)
MJ man irgi patinka, o pas Ingrida, tiesa sakant, niekad nebuvau. Kokios ten sukneles pamergiu, ar graziu ir idomiu yra? O kokios pamergiu sukneliu kainos? Uz kiek tu savo pamergiu sukneles emei?

Na idomiu lyg ir buvo, mes kai ieskojom trumpu tai radom:), mano pamergei vienai nepatiko barbiskos. Siaip ikisus aki i vestuvines nieko pasirode yra..tik va skundai.lt yra ...bet gi visur pasitaiko.
Atsakyti
QUOTE(gerute7 @ 2006 08 25, 19:22)
Nesutinku, kai as ieskojau sau sukneles buvau i AR uzsukusi, bet man ten nepatiko pirmiausia aptarnavimas: jau pradejau ziuret ir matuotis sukneles, kaip atejo kazkokia fifa,  pasake, kad nenori laukti, nes greit isvaziuoja. Ja prieeme be eiles, kadangi ji buvo apsikabinusi visokiais auksais, uzdejo ant jos suknele, kuri jau buvo atideta man matuotis, visas demesys tik jai, sokinejo tik aplink ja,o as taip ir likau visu pamirsta stoveti uzsidejusi suknele . Pasijutau SLYKSCIAI... kaip koks nepageidaujamas asmuo. Nieko nesakydama persirengiau ir net neatsisveikinus isejau, nes labai uzpykau ant tos "labai malonios" savininkes. Niekam nepatariu ten eit, jei nenorit likti PAZEMINTOS. Del sukneliu asortimento: Labai mazai sukneliu, t.y. asortimentas labai siauras. Vestuviniu gal ir yra viena kita simpatiska, o proginiu visai nemaciau idomiu, tik kainos "IDOMIOS". Kituose salonuose galima rasti idomesniu sukneliu uz labiau priimtina kaina. Tikrai neverta permoketi vien uz tai, kad jie pasidare grazu remonta...
O Zeigoj man kaip tik patiko aptarnavimas, gal tik sukneles man kazkokias vis nhe mano skonio nese ir nese, tai nieko taip ir neisirinkau ten
MJ salone sukneles nieko, ten emiau anksciau 2 kartus, kai ejau pamerge, bet vestuvine savo issirinkau is "Edene" salono, kur ir idomios sukneles ir kainos priimtinos. Be to aptarnavimas COOL!!! Buvau maloniai sutikta, aptarnauta ir islydeta smile.gif

nu nebuvai nei auksias apsikarscius nei gucci ar prada apsirengus, bet aptarnavo labai maloniai, ir jei reikdavo palaukt nors ateidavau paskirtu laiku, nieko blogo nemaciau, bet aptarnautos budavom visada gerai ir mandagiai!

QUOTE(saldute @ 2006 08 26, 20:51)

as kiek buvau salonuose kaip ieskojau sau suknes, visu pirma isgirsti, kokia kaina ir kada reik? nu ner slykscaiu kaip tai paklausia..ypac nepatiko Zeigoj, kaip pakjlause kokia kaina, pasaikiau kad nesvarbu..tai tada ir su tokia pasaipa sako ir 4000lt tiks? sakau jei sukne verta tai tiks ir uz tiek..ir kas labai nepatiko zeigoj, kad nese suknes savo nuoziura ir nors sakiau kad as noriu suknes is dvieju daliu, kokias pirmas 5 nese istisas, ir as jai sakiau kad noriu tokiu undineles formos arba su prailgintu liemeniu..vis tiek nese pustas...na gaiso ne tik mano bet ir savo laika!
MJ - moteriske labai jau visazine pasirode. tipo liepa vartyt katalogus nes beveik visas turi, ir kazkaip as pataikiau ant tu kur neturi, tai pasiiasikinimas buvo - mes tokiu necvezam, nes tokios nepraktiskos ir .t.t.
Pas Birute is vis be zado likau - uzejom, tai net per daug kalbet nenorejo - tipo ai dar anksti, ai cia bus naujesniu..nors as sakiau kad as negrysiu iki vestuviu..matyt tingejo rodyt!
Nieko blogo negaliu pasakyti apie buvusia Zeiga 2, na kur prie mollo. Labai graziai aptarnavo, mandagiai, tik kad man jau buvo istrigus ta sukne is A&R salono...

Man atrodo kiek zmoniu tiek nuomoniu apie salonus ir visa kita...aisku priklauso kas kaip save pastato ir kokio aptarnavim o nori..man atrodo yra normalu kaip patariama protingai kad koks nors riebaliukas islenda ar kad gal kazkas kitas tinka labiau nei kazkas...
be to A&R salonas bendavo 5 menesius su manim emailu del suknes siuvinejimo, del pamergiu sukniu ir visu kitu reikalu, taip kad nieko blogo negaliu pasakyti apie juos, tik dar karta PAMINET GERU ZODZIU!
Atsakyti
QUOTE(gerute7 @ 2006 08 25, 20:01)
Man irgi atrodo kad 1750 zveriska kaina, nors ir nauja suknele, kitur pigiau...

Kaip už naują suknutę, tai tikrai nėra brangu. Negirdėjau nei viename salone, kad nauja suknelė pigiai kainuotų. Gal kitam gali atrodyti, kad suknelei skirti tiek pinigų yra daug. Bet tai nieko bendra neturi su konkrečios suknelės kaina.
Tai liečia ne tik vestuvinę suknelę, bet ir bet kokį kitą pirkinį. Brangu -nebrangu yra sąlyginis dalykas. Renkantis suknelę, kaip ir bet ką kitą gyvenime -kiekvienam pagal skonį ir galimybes.
Atsakyti
kuo naujesnis salonas, tuo labiau kreipia demesi i klienta, o labiau klientura bei reklama dideja, tuo jie labiau "pindeja" smile.gif
Atsakyti