QUOTE(violeta74 @ 2006 08 23, 07:07)
Sveikos merginukės, būsimos nuotakos...
Paskaičiau jūsų atsiliepimus, ir nutariau isiterpti ...
Salonas A&R tikrai yra pats moderniausias, suknelės neprilygsta nei vienam kitam solono asortimentui...
Savininkė yra labai nuoširdi, pasako kada kas matosi (pvz. nereikalingas riebaliukas, ar dar
)) moteriški išsikišimai), ka galima padaryti...it t.t.
Akseksuarus pritaiko...
V.ž. tai tas salonas, kur siekia, kad jaunavedžiai išeitu savimi patenkinti, ir santuokos rūmuose būtu gražiausi-įspūdingiausi...
Na čia yra mano, ir dar 3 jaunavedžių, 6 pamergių, ir draugių atsiliepimai...
Tikrai galėčiau jums rekomenduoti...
Paskaičiau jūsų atsiliepimus, ir nutariau isiterpti ...
Salonas A&R tikrai yra pats moderniausias, suknelės neprilygsta nei vienam kitam solono asortimentui...
Savininkė yra labai nuoširdi, pasako kada kas matosi (pvz. nereikalingas riebaliukas, ar dar

Akseksuarus pritaiko...
V.ž. tai tas salonas, kur siekia, kad jaunavedžiai išeitu savimi patenkinti, ir santuokos rūmuose būtu gražiausi-įspūdingiausi...
Na čia yra mano, ir dar 3 jaunavedžių, 6 pamergių, ir draugių atsiliepimai...
Tikrai galėčiau jums rekomenduoti...

nu jau prasau atsiprasau, bet jei man nuomoj kazkokia ten pradetu sakyti kur pas mane nereikalingas riebaliukas, greitai ja uzciaupciau. Manau toki darba dirbantys zmones turetu moketi taktiskai parinkti modeli, pvz kiek ash nuomojausi, ar vestuvine ar progine sukneles pati gerai zinojau kas man tinka, o jei prasydavau to kas man tikrai netiks, budavo pasakoma, kad tas modelis ne man, be ne todel, kad pas mane per plati subine ar lasiniai ant pilvo

o del A&R ash irgi nusivyliau, po nuomas ieskoti sukneles draugu vestuves vaziavau paprastai apsirengusi, nesidaziusi ir t.t. todel labai aiskai galejau pamatyti kaip ir kodel mane priima. A&R mane nuzvelge nuo galvos iki koju ir pirmas pasakymas buvo ''pas mus sukneliu nuoma prasideda nuo 200'' tai vos ne ka tu vargsele ubagele cia pas mus nuomosies. sakau man tai nera problema, tai tada ji man ''na bet kaip ant jusu tai gal ir brangiau'' ot tada tai isvis ufonaute pasijauciau.....
dar buvau Di, ten nepatiko sukneles ir laaaabai ilgai laukiau, nes vis pazystamos uzsukdavo kurioms atsiimti suknes reikejo...
o sunkele issinuomavau MJ, gan didelis pasirinkimas ir maloniai aptarnavo... nors ir sake, kad sunkeliu nuoma brangoka, bet ne su tokia veido israiska, kad ash atseit neisgalesiu.
vat tokia mano patirtis