Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinių suknelių salonai Kaune

QUOTE(katyteee @ 2006 08 29, 15:45)
MJ - moteriske labai jau visazine pasirode. tipo liepa vartyt katalogus nes beveik visas turi, ir kazkaip as pataikiau ant tu kur neturi, tai pasiiasikinimas buvo - mes tokiu necvezam, nes tokios nepraktiskos ir .t.t.

Nu buvau prieš kokį mėnesį ten, tai tikrai taip nesakė ar nedavė suprasti, kad turi visas iš katalogų, kuriuos man irgi davė vartyt (aš proginės ieškojau). Iškart pasakė, kad turi tas, prie kurių geltoni lapeliai priklijuoti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(laurala @ 2006 08 31, 16:46)
Nu buvau prieš kokį mėnesį ten, tai tikrai taip nesakė ar nedavė suprasti, kad turi visas iš katalogų, kuriuos man irgi davė vartyt (aš proginės ieškojau). Iškart pasakė, kad turi tas, prie kurių geltoni lapeliai priklijuoti  mirksiukas.gif

aha, man ir taip sakė biggrin.gif o kai vestuvinę suknutę rinkausi, tai kaip tik sakė, jog visų, kokios yra kataloge neturi, bet jei noriu gali pristatyti per tris mėnesius, aš taip ir užsisakiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(katanelis @ 2006 08 31, 18:02)
aha, man ir taip sakė  biggrin.gif o kai vestuvinę suknutę rinkausi, tai kaip tik sakė, jog visų, kokios yra kataloge neturi, bet jei noriu gali pristatyti per tris mėnesius, aš taip ir užsisakiau  biggrin.gif

Aga man irgi taip sake kad kur geltoni lapeliai...
Atsakyti
Na ka mergytes, praejo mano svente ir galiu pasakyti tik pacius geriausius zodzius apie salona "Prie boksto", tiesiog labai maloniai graziai aptarnavo jokiu problemu nebuvo suknyte buvo svari grazi tvarkinga tiesiog nepasakytum kad ne nauja. Sitam salonui thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(laurala @ 2006 08 31, 14:46)
Nu buvau prieš kokį mėnesį ten, tai tikrai taip nesakė ar nedavė suprasti, kad turi visas iš katalogų, kuriuos man irgi davė vartyt (aš proginės ieškojau). Iškart pasakė, kad turi tas, prie kurių geltoni lapeliai priklijuoti  mirksiukas.gif

na o man visai kitaip buvo..

siaip labai daug salonu yra Kaune kur darbuotojai mano kad jie zino kas nuotakai patinka ir ko jai reik...deja tai toli grazu ne tiesa..patarti galimka, bet neuzgosti kliento nuomones savo nuomone...

Atsakyti
QUOTE(katyteee @ 2006 10 30, 16:41)
na o man visai kitaip buvo..

siaip labai daug salonu yra Kaune kur darbuotojai mano kad jie zino kas nuotakai patinka ir ko jai reik...deja tai toli grazu ne tiesa..patarti galimka, bet neuzgosti kliento nuomones savo nuomone...

Tikra tiesa
Atsakyti
QUOTE(maziulele @ 2006 12 13, 22:16)
moderatore ryt ja istrins  mirksiukas.gif

Maziulele o tu kur suknyte nuomosisi kaune ar Klaipedoje?
Atsakyti
QUOTE(welkom1 @ 2006 12 15, 17:22)
Maziulele o tu kur suknyte nuomosisi kaune ar Klaipedoje?

klaipedoje, nes po vestuviu iskart leksim meducio, tai neturesiu laiko ja dar vezti i kauna lotuliukas.gif
Atsakyti
salone M&R lange pamaciau suknele, prie kurios ne tik akys, bet ir sirdis prilipo. Nuvaziavusi pasimatavau- viskas nuostabu, tik kaina deja- 1200 litu, ko deja, negaliu sau leisti. Prieme labai malniai, aprode visas kitas sukneles, ir nei vienos nemalonios replikos. Po to nuvaziavau i salona barsausko gatvej,ta, kur tarp Molo ir devetu rubu parduotuves. Tai parode kataloga, klausiu, ar ta suknele turite. Tai man atsako "sita zinok brangi". O as juk nesakiau, uz kokia kaina noriu. sakau, noreciau ilgomis rankovemis arba bent 3/4. tai sako "su rankovem teka tik 2 karta tekancios. Rinkis atlasine- atlasas lika atlasu". O as kaip tik sakiau, kad atlasines nenoriu. Atnese matuotis viena, apsirengiu- o ten truputi zemiau keliu toks pasisiauses audinys. klausiu- "O kas cia" "Matyt, stalo apacia neobliuota buvo". O kaina 700 litu tokios sukneles numos.....
Atsakyti
QUOTE(ravesa @ 2006 12 20, 16:09)
salone M&R lange pamaciau suknele, prie kurios ne tik akys, bet ir sirdis prilipo. Nuvaziavusi pasimatavau- viskas nuostabu, tik kaina deja- 1200 litu, ko deja, negaliu sau leisti. Prieme labai malniai, aprode visas kitas sukneles, ir nei vienos nemalonios replikos. Po to nuvaziavau i salona barsausko gatvej,ta, kur tarp Molo ir devetu rubu parduotuves. Tai parode kataloga, klausiu, ar ta suknele turite. Tai man atsako "sita zinok brangi". O as juk nesakiau, uz kokia kaina noriu. sakau, noreciau ilgomis rankovemis arba bent 3/4. tai sako "su rankovem teka tik 2 karta tekancios. Rinkis atlasine- atlasas lika atlasu". O as kaip tik sakiau, kad atlasines nenoriu. Atnese matuotis viena, apsirengiu- o ten truputi zemiau keliu toks pasisiauses audinys. klausiu- "O kas cia" "Matyt, stalo apacia neobliuota buvo". O kaina 700 litu tokios sukneles numos.....

žinau šį saloną, savininkės mama yra Žeigos direktorė. Nekokių nuomonių apie šį saloną girdėjusi, lygiai taip pat ir apie Žeigą, nes ir pati nusivyliau, mano draugė irgi liko nepatenkinta schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(ravesa @ 2006 12 20, 17:09)

O kur tas M&R salonas? Cia koks naujas atsidare?
Atsakyti
o kazi kaip salonas DI? g.gif
Atsakyti