Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinių suknelių salonai Kaune

QUOTE(zuikelee @ 2006 12 23, 16:51)
o kazi kaip salonas DI? g.gif

Suskreteliu suskretelis.. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(gerute7 @ 2006 12 23, 17:26)

ane? g.gif
Atsakyti
Is savo patirties galiu pasakyt apie Kauno salonus stai ka:

1. Centre salonuose viskas nepagristai brangu - tos pacios sukneles kaip kituose saluone, bet kainos uzkeltos keliais simtais Lt,

2.Tas pats liecia ir A&R salona akluju sankryzoj - kainos nepagristai uzkeltos, tik sukneles gal nesikartoja,

3. Stambiausi salonu susikaupimo taskai, kur as ir patarciau pirmiausiai vaziuot, tai:
3.1. Barsausko gatveje,
3.2. Akluju sankryzoje

Papildyta:
Siaip visoms linkiu graziu svenciu ir pamirst kol kas visus vestuviu rupescius!
Atsakyti
QUOTE(zuikelee @ 2006 12 23, 23:42)

Zinok ir as galeciau tam pritarti..nelabai man ten patiko ir aptarnavimas kai uzeini toks nepasitenkinimo veidas....
Uzejom mes antra karta sestadieni paziuret pamergem sukneliu tai kaip i kvailes ziurejo kad mes sestadieni ieskom(kitaip nesigavo viena pamerge is vln o ir siaip visi dirbam nedirba jie taip ilgai). Pradejo rodyti visokias atgyvenas ir su pasityciojimu ziureti...brrr

Zeiga...nezinau viena mergaiciuke pasirode maloni labai...o seimininkes akyse gali pamatyti tik pinigu skaitiklius kurie sukasi..jeigu pasirodysi turtingesnis tai is karto graziai bendraus ir sakys kokie kiti salonai blogi.

As kaip ir anksciau rasiau galiu laba gerai pasakyti apie salona Prie boksto, aptarnavimas labai geras!
Atsakyti
QUOTE(gerute7 @ 2006 12 23, 17:26)

As kaip tik susidariau gera nuomone g.gif
s.m. birzeli tuokesi drauge as vyr pamerge buvau tai visur lydejau..
vietoj padaze, sukuosena dare ex Laukiniam arkly isikurusiam salone.. prie sukneles padare tokias kokias norejo petneseles ir pasiuvinejimus ant ju kaip ant suknels..
Atsakyti
Na va, nepaisant to, kad Barsausko gatvej jau sumoketas avansas, jau sia savaite vestuves, o kai per primatavima pamaciau save su ta "isrinktaja"suknele, tai vos neapsiverkiau...suknele pasirodo per ta laika bususi palenkta, dabar atleista, ir matosi siules-tipo nieko tokio, is arti niekas neziures. ir uz dali priedu atskirai reikia moketi- uz apsiausteli net 80 litu, nors pries tai sake, kad visi priedai nemokamai. Tai va, nuvaziavau i tos savo issvajotosios sukneles, kur A&R mciau, bala nemate tos kainos...bet va, kita panele matavosi, tai man liepe eiti pasivaikscioti- "kaip jus nesuprantate, mes nuotakai sukneles matuojam". na gerai, bet po pusvalandzio vis dar matavo-tai nuejau i salona Di kitoj sankryzos pusej. Is karto pasakiau- noriu nepustos be blizguciu sukneles- ir ka gi- kai pradejo man tas sukneles nesti-tai issimatavusi daugybe pamaciau is ta savaja..
patarimas busimoms nuotakoms- neskubekite rinktis, kad nebutu taip, kaip man..
Atsakyti
QUOTE(ravesa @ 2007 01 09, 15:12)
Na va, nepaisant to, kad Barsausko gatvej jau sumoketas avansas, jau sia savaite vestuves, o kai per primatavima pamaciau save su ta "isrinktaja"suknele, tai vos neapsiverkiau...suknele pasirodo per ta laika bususi palenkta, dabar atleista, ir matosi siules-tipo nieko tokio, is arti niekas neziures. ir uz dali priedu atskirai reikia moketi- uz apsiausteli net 80 litu, nors pries tai sake, kad visi priedai nemokamai. Tai va, nuvaziavau i tos savo issvajotosios sukneles, kur A&R mciau, bala nemate tos kainos...bet va, kita panele matavosi, tai man liepe eiti pasivaikscioti- "kaip jus nesuprantate, mes nuotakai sukneles matuojam". na gerai, bet po pusvalandzio vis dar matavo-tai nuejau i salona Di kitoj sankryzos pusej. Is karto pasakiau- noriu nepustos be blizguciu sukneles- ir ka gi- kai pradejo man tas sukneles nesti-tai issimatavusi daugybe pamaciau is ta savaja..

O koks cia salonas? Parasyk, kad zinotume kur nereikia eit
Papildyta:
QUOTE(ravesa @ 2007 01 09, 15:12)

O avansa nors grazino? g.gif
Atsakyti
Aisku, kad avanso negrazino, na bet salonas tai "pas Ingrida'. Bet cia tik mano asmenine nuomone, gal kitoms ir visai nieko.
Atsakyti

i 
Parašų tvarkymosi akcija SuperMamoje!

Dalyvio parašas – vieta trumpam, neužimančiam daug vietos asmeniniam devizui, šūkiui, mėgiamai citatai; mažai, padoriai, estetiškai nuotraukai/paveiksliukui (maksimalus nuotraukos aukštis - 120 taškų/pikselių); arba 1-2 skaitliukams/liniuotėms, kurie padeda skaičiuoti laiką iki svarbaus jūsų gyvenime įvykio ir pan.
Parašai nėra skirti išvardinti visiems jūsų vaikučių vystymosi pasiekimams - tam turime dienoraščius forume, bendraamžių temas; neperkraukite parašo nuotraukomis – tam turime galerijas, „Štai mes kokie“ temas. Didžiulis perkrautas parašas apsunkina ir prailgina puslapio vartymo laiką forumo dalyviams, kurie turi lėtesnį interneto ryšį (tokie puslapiai kraunasi ypač ilgai).
Draudžiama asmeniniame paraše patalpinti bet kokio pobūdžio skelbimą. Tam skirtas atskiras skyrelis forume - "Skelbimų lenta".

Stenkitės pasirinkti trumpą subtilų įdomų skoningą parašą! Būkit malonios, pas ką netvarka, susitvarkykit! Parašai, neatitinkantys šių reikalavimų, trinami be perspėjimo.
Atsakyti
QUOTE(gerute7 @ 2006 12 24, 16:53)
Is savo patirties galiu pasakyt apie Kauno salonus stai ka:

1. Centre salonuose viskas nepagristai brangu - tos pacios sukneles kaip kituose saluone, bet kainos uzkeltos keliais simtais Lt,

2.Tas pats liecia ir A&R salona akluju sankryzoj - kainos nepagristai uzkeltos, tik sukneles gal nesikartoja,

3. Stambiausi salonu susikaupimo taskai, kur as ir patarciau pirmiausiai vaziuot, tai:
  3.1. Barsausko gatveje,
  3.2. Akluju sankryzoje

Papildyta:
Siaip visoms linkiu graziu svenciu ir pamirst kol kas visus vestuviu rupescius!

drinks_cheers.gif beveik su viskuo 4u.gif . Senamiestyje seni skarmalai po 200 lt, o kokybe baisi doh.gif. Tik A&R salone labai graziai susitariau dal kainyciu, nes kituose salonuose akluju sankryzoje ir sukneles ne tokios grazios ir kainos daug didesnes. Buvau jau vilti beprarandanti, kol neuzejau i A&R 4u.gif . Na tai mano toks pirminis ispudis, labai tikiuosi, kad ir nenuvils biggrin.gif
Zeigoj du kartus esu nuomavusi ir kiekviena karta buvo nepatogumu ir siaip ten nelabai maloniai elgiasi, po tu kartu ten kojos nekeliau ir nekelsiu schmoll.gif
Atsakyti
Ar galetumet pakomentuoti kaip jusu manymu sitos sukneles aciu
Papildyta:
blush2.gif
Papildyta:
kaip iskart idet keles nuotraukas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RaimondaAd: 15 sausio 2007 - 23:39
QUOTE(RaimondaAd @ 2007 01 16, 00:34)
Ar galetumet pakomentuoti kaip jusu manymu sitos sukneles aciu
Papildyta:
blush2.gif