Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinių suknelių salonai Kaune

QUOTE(Ugneo @ 2005 04 24, 20:27)
O as jau issirinkau savo suknele taip pat. Truputeli paklaidziojau po kelias nuomas, bet issirinkau "Okeanideje". Aptarnavimas visai neblogas. Nuoma bus 650Lt. Beje, patariu deretis. Bent 50Lt nuleidzia. O jeigu ieskote ko nors pigaus bet grazaus, tai siulau uzeiti i senamiestyje esanti "Linos" salona. Ten man siule nauja (taip man bent jau pasirode) suknele uz 450Lt. Nors kaina ir gera, bet nelipo man ta suknele...  sad.gif  Beje, man tik vienas neaiskumas - kai issinuomoji suknele ar ja dar kam nors nuomoja iki to laiko kai as ja pasiimsiu?? O manasis jau ryt vaziuos po darbo savo vestuvini kostiuma atsiimti is siuvyklos. Beje, jei kam reikia galiu rekomenduoti ta siuvykla nes manajam labai puikiai pasiuvo (250Lt).  smile.gif

Be abejo, nuomoja. Ir neverta naiviai tikėti. Juk jei nenuomotų, tai ir atiduotų iš karto. Bet ne, ateikite paskutinę savaitę... schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Egloshke @ 2005 05 07, 11:51)
Be abejo, nuomoja. Ir neverta naiviai tikėti. Juk jei nenuomotų, tai ir atiduotų iš karto. Bet ne, ateikite paskutinę savaitę... schmoll.gif

Aš nelabai sutinku su tavimi, kad jei neatiduoda tau prieš kokius tris mėnesius neštis namo suknutės, dar nereiškia, kad ją turi išnuomoti būtinai prieš tave. O jei ta suknutė patiktų nuotakai, kuri teka po tavęs, ir jei jas atiduotų neštis namo prieš pusę metų, tai ta vėliau tekanti nuotaka nei pamatyti nei pasimatuoti jos negalėtų. Negi nuomos salonas sakytų- nu žinot, ši suknutė jau atiduota, va ją galit nuvažiuoti pasimatuoti šiuo adresu- ir duotų tavo adresą?
Aš pavyzdžiui užstato palikimo dieną derėjausi, kad man nebūtinai turi būti naujair nusiderėjau žemesnę kainą.
Atsakyti
QUOTE(burundukas @ 2005 05 07, 23:05)
O jei ta suknutė patiktų nuotakai, kuri teka po tavęs, ir jei jas atiduotų neštis namo prieš pusę metų, tai ta vėliau tekanti nuotaka nei pamatyti nei pasimatuoti jos negalėtų. Negi nuomos salonas sakytų- nu žinot, ši suknutė jau atiduota, va ją galit nuvažiuoti pasimatuoti šiuo adresu- ir duotų tavo adresą?

Aš irgi taip pat manau... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(burundukas @ 2005 05 07, 21:05)
Aš nelabai sutinku su tavimi, kad jei neatiduoda tau prieš kokius tris mėnesius neštis namo suknutės, dar nereiškia, kad ją turi išnuomoti būtinai prieš tave. O jei ta suknutė patiktų nuotakai, kuri teka po tavęs, ir jei jas atiduotų neštis namo prieš pusę metų, tai ta vėliau tekanti nuotaka nei pamatyti nei pasimatuoti jos negalėtų. Negi nuomos salonas sakytų- nu žinot, ši suknutė jau atiduota, va ją galit nuvažiuoti pasimatuoti šiuo adresu- ir duotų tavo adresą?
Aš pavyzdžiui užstato palikimo dieną derėjausi, kad man nebūtinai turi būti naujair nusiderėjau žemesnę kainą.

O as manau kad nei viena mes nesuzimnosim, buvo ta suknele isnuomuota ar ne. Bent jau as tikrai nesu mazas naivus vaikas ir netikiu kad mano suknele puse metu laikys...
Atsakyti
QUOTE(Astulenka @ 2005 05 08, 14:00)
O as manau kad nei viena mes nesuzimnosim, buvo ta suknele isnuomuota ar ne. Bent jau as tikrai nesu mazas naivus vaikas ir netikiu kad mano suknele puse metu laikys...

Tai žinoma, kad net nesužinosim, nes juk tas sukneles paskui taip paruošia, kad net neįtarsi, kiek aplamai kartų jos buvo nuomotos smile.gif. Jau jeigu kas nori visiškai naujos suknelės, tai, manau, tada turi siūtis... ax.gif
Atsakyti
Sveikutes,

Ash jau penktadieni rezervavausi suknele Valančiaus gatvėje "Prie bokšto" nuomos salone. Salonas SUPER, aptarnavimas SUPER smile.gif
Labai gerai parenka sukneles.Aš nežinojau nei kokios noriu ir kas man tinka. Tai žinokit pati pirma suknelė,kurią davė matuotis tiko labiausiai, tai kitas tik šiaip matavausi, įsitikti, kad pirmoji buvo pati geriausia ir gražiausia man.
Prie suknelės dar duos rankinuką, auskariukus ir kaklo papuošaliuką.
Sėkmės ieškant savosios vienintelės ir nepakartojamos suknelės.
Atsakyti
Vakar apvaziavau puse salonu Kaune ir suprtau tik tiek, kad ne viename nera garantijos, kad jos neisnomuos.
MJ salone man atnese tokia nudriskusias suknias, kad netekau zado doh.gif Klausiu kiek kartu buvo nomutos, sako viena doh.gif Jei viena tada turejo nuotakos tas suknes nuspirkti, anes jos ugadintos visiskai - SUSKAICIAVAU PO KELIOLIKA SIULŲ PATEMPIMŲ ANT SIJONŲ - manau tai labai daug.

o kituose aiskai pasako, akd jei bus norinciu tai omuos, nu tik poera savaiciu iki vestuviu mano sukne jau nebenomuos. blink.gif Sutvarkyti tures.

O klausiu, jei bus nusiurusi ar kaip? atsako, akd pasirasoma sutartis, ir as galiu reikalauti tokio stovio suknios, kuris buvo uzsisakant. O jei saku ji bus nuplysusi, o kita is kur gausit. atsako, kad jei bus pazeista sukne, tai nuotaka ja sugadnusi mokes pinigus - pilna jos kaina. O man tada parves kita tokią pat.

Man siandien iskilo klausimas - o kaip suspes jei bus likę tos dvi savaites? unsure.gif

Ir dar sako, kad sukne nuo zemes palenks 6 cm ar tai nebus perdaug - paskui is toliau batai matysis? Patrakite
Atsakyti
O man labai patiko LAUROJ. thumbup.gif
Labai fainos moterytes, tikrai labai maloniai aptarnauja. Šiaip jau nemėgstu tų primatavimų, bet ten visai nieko biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti
Na o man atwirksčiai, labai nepatiko Lauroj. jau kaip aprengė tai ne tik aš bet ir mano draugė išsigando. Pati išsirinkau Žeogoj, nors ir girdėjau kad ten ne wisom patinka, bet aptarnawomas tai thumbup.gif thumbup.gif ir nuo witrinos suknelę nuėmė (beje ją ir pasirinkau), ko kituose salonuose nebuwo. ir ta moteriškė tikrai maloni buwo ir dar kainą 100 Lt numušė biggrin.gif suknelę turėjau už 900 imti, bet atidawė už 800.
Atsakyti
Ir as Zeigoj isrinkoj.Man ispradziu irgi pasirode kazkokios nemalonios moteriskes,o kai pradejau matuotis,tai viskas buvo thumbup.gif . Jos nese ir nese sukneles,kad man pasirinkimas butu is ivairiu styliu,kad suprasciau ko noriu. Nes kitur tik klause ko noreciau,o as nezinojau.
Atsakyti
a as rytoj einu i MJ. Bet po pakustinio neigiamo pasisakymo apie si salona, pradejau abejoti, ar verta g.gif KOl kas dar nebuvau nei vienam salone, bet apie MJ teko tiek daug geru atsiliepimu girdet, kad ir nusprendziau pradet nuo jo...
Kadangi dar nei karto nebuvau tokiam prisimatavime, sakykit, kaip jus ten darot su bateliais, plaukais? Jeigu as dar vestuviniu netriu, o kasdieniai-rudi, tai ka, basom reiks stoveti?smile.gif
Atsakyti
Tai kad kur buvau,visur yra bateliai,taip kad nors koja ikisti,ant kablu buti. O MJ as irgi buvau,ar jos ne nuotaikoj buvo ar kas ten,bet kaip aptarnavo nepatiko,kol kita sukne atnese tai vos nesulau.po keliu matavimu,pamaciau kad jie neturi to ko mazdaug isivaizduoju ir isejau.O pilna apranga jau taikisi,kai sukne pasirinksi
Atsakyti