Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinių suknelių salonai Kaune

QUOTE(GPM @ 2005 05 10, 15:08)
turiu problema.
suknele labai atvira, ir noriu prie jos svarkelio vakarui ( na tokio, kur uzsimauna praktiskai tik rankoves, o jis pats l. trumpas - baigiasi ties krutine... ir su staciais kalnieriais). kur rasti? ar man isnuomotu koks kitas salonas  vien tik svarkeli? ka manote? ir gal kur matete?

na man tai švarkelį tokį siuva Birutės salone, kadangi tenai nuomuojuosi suknutę.

Man tai sakė, kad bateliai nesimato tik tada jeigu palenkta nuo žemės 1cm, na o 6 ar 8cm tai tikrai labai daug. mano suknutė tai lygiai su žeme
Atsakyti
QUOTE(Panicka @ 2005 05 11, 10:03)
As išsinuomojau vestuvinių paslaugų centre Rotušės aikštėje (Rotušės a. 6). Šiaip man ten labai daug gražių suknelių yra.  thumbup.gif  Ir labai didelis pliusas tas, kad ten jei išsinuomoji vestuvinę suknelę, tai antrai dienai man pasakė, kad bet kuri suknelė nuomotis kainuoja tik 100Lt. Man tas pasiūlymas labai patiko.  thumbup.gif

Aš ir ten buvau ir viena buvo labai kritusi į akį ar į dūšią( kaip čia pasakyt?).Man ten ir labai patiko. O kurią tu suknelę pasirinkai? Ir kiek mokėsi? Ta kur aš būčiau išsirinkus tai būtų... nepamenu ar 1300 ar 1500lt.
Atsakyti
QUOTE(plato @ 2005 05 11, 11:17)
Aš ir ten buvau ir viena buvo labai kritusi į akį ar į dūšią( kaip čia pasakyt?).Man ten ir labai patiko. O kurią tu suknelę pasirinkai? Ir kiek mokėsi? Ta kur aš būčiau išsirinkus tai būtų... nepamenu ar 1300 ar 1500lt.

Aš už savo mokėsiu 1000Lt. Kainavo 1200Lt, bet kai pasakiau kad ir antrai dienai tikrai norėsiu ir kad kelios pamergės turbūt nuomosis ir dar kai užsiminiau kad ir jaunasis dvejoja ar pirkti ar nuomotis verta, tai ir nusiderėjau iki 1000Lt.
Dabar negaliu pasakoti kokia suknelė, nes jaunikis šalia sėdi... biggrin.gif Nenoriu, kad žinotų, kokia mano suknelė bus... biggrin.gif
Atsakyti
Aisqqqq. biggrin.gif viskas.aš ir nenorėčiau kad sužinotų.O tu eisi į meeetą mūsų?
Atsakyti
QUOTE(plato @ 2005 05 11, 11:35)
Aisqqqq. biggrin.gif viskas.aš ir nenorėčiau kad sužinotų.O tu eisi į meeetą mūsų?

Dar nežinau, nes dabar ne Kaune esu... Šiaip labai norėčiau... smile.gif Būtų įdomu paplepėti tema "Tarp mūsų, mergaičių"... biggrin.gif
Atsakyti
Merginos, o kokie įspūdžiai iš MJ salono? Ar verta ten užsukti? g.gif
Aš ieškau minimaliai pūstos, orginalios suknelės ir nebūtinai baltos...
Atsakyti
na va, galiu ir ash papasakot savo ispudzius ish vakarykshchio apsilankymo MJ salone. Aptarnavo tikrai puikiai! Ir sukneles neshe viena po kitos, aishku, priesh tai paklause, kokios mazdaug noreciau ir kiek pinigeliu ketinu tam skirti. Na sukneles tikrai visos grazios, tik gal minusiukas, kad visos labai panasuas stiliaus, praktishkai visos plikais pechiais, ta prasme per pazastis kur eina suknutes:)) Jokiu variantu su kokiom nors rankovytem ar pan.
Siaip viena tikrai nusiziurejau, laaaabai patiko 4u.gif bet kadangi, tai pirmas mano aplankytas salonas, dar reiks pasiziureti, ka kitur siulo.
Atsakyti
Maza, mano nuomonė tai nepakito MJ salono atžvilgiu. Man tai labai jie įtiko savo supratimu, stiliumi, požiūriu. Susidūriau turbūt pirmam salone kur žiūrėjo kokybės o ne KIEKYBĖS kaip kituose.Bet čia mano nuomonė.Be to aš seniai buvau, tai manau jie dabar turėtų turėti naujų suknelių. Manau tau verta nueiti.
Atsakyti
QUOTE(estella @ 2005 05 12, 10:30)
na va, galiu ir ash papasakot savo ispudzius ish vakarykshchio apsilankymo MJ salone. Aptarnavo tikrai puikiai! Ir sukneles neshe viena po kitos, aishku, priesh tai paklause, kokios mazdaug noreciau ir kiek pinigeliu ketinu tam skirti. Na sukneles tikrai visos grazios, tik gal minusiukas, kad visos labai panasuas stiliaus, praktishkai visos plikais pechiais, ta prasme per pazastis kur eina suknutes:)) Jokiu variantu su kokiom nors rankovytem ar pan.
Siaip viena tikrai nusiziurejau, laaaabai patiko 4u.gif bet kadangi, tai pirmas mano aplankytas salonas, dar reiks pasiziureti, ka kitur siulo.

O kokių firmų ten suknelės gal atsimeni?
Atsakyti
QUOTE(maza:) @ 2005 05 12, 15:30)
O kokių firmų ten suknelės gal atsimeni?

kad kazkaip net neklausiau, nelabai man svarbu firma:)
Atsakyti
papasakosiu as jums merginos viena nutikima kaip tuose salonuose yra. Pries menesi buvau as "Prie boksto" salone. Pirmas klausimas ko manes paklause - kiek planuoju isleisti pinigu. Pasakiau, kad 800 lt. Rode man kelias ten sukneles, bet nieko neissirinkau. Vakar suzinojau, kad viena pazystama ta pacia diena isteka ir issinuomojo suknele "Prie boksto" pagal nupasakojima tai viena is tu, kur man rode uz "800 lt", bet ji nuejus sake kad ketina isleisti iki 1500 lt. isleisti, tai jai ta pacia suknele uz 1200 lt. isnuomavo. taigi, bukite budrios.
Atsakyti
dar apie MJ salona. Kai nuejau as ten sukneliu pasiziurei, atnese man gal 5 ar 6, pasimatavau, is ju buvo keletas variantu kurie patiko, bet ne taip labai, norejosi dar kazko....bet tos moteriskes sako... tai mes tau daugiau nematom reikalo nesti sukneliu, pasigalvok, kai kita karta atvaziuosi, parodysim gal daugiau. toks vaizdas, kad jos kazkur skubejo ir kuo greiciau manim norejo atsikratyti, leke, nors zmoniu tikrai nelauke, o jei ir buvo susitarusios su kita nuotaka, galejo pasakyti kad ateiciau veliau ar kita diena. sitiek pinigu tai suknelei isleidziu, taigi noreciau kad tikrai aplink mane sokinetu, o ne atmestinai ziuretu. beje, ta pacia diena kitame salone ("Limarija") man skyre tiek laiko, kiek jo man reikejo, nese sukneles viena po kitos, kol issirinkau. paskui dar 2 kartus pas juos ejau vis abejojau kol issirinkau ir nei karto nemaciau susiraukusiu siu salono darbuotoju veido.
Atsakyti