Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinių suknelių salonai Kaune

QUOTE(kate0 @ 2005 05 10, 11:17)

Ir dar sako, kad sukne nuo zemes palenks 6 cm ar tai nebus perdaug - paskui is toliau batai matysis? Patrakite

Košmaras doh.gif Kokie 6cm nuo žemės doh.gif Čia tas pats kaip jaunikiui kelnes 6cm trumpesnes parinkti ir sakyti, kad iš tolo batai geriau matysis doh.gif Kate0, jokiu būdu nesutik schmoll.gif Turbūt jos tą suknelę nori išnuomoti kokia žemesnio ūgio nuotakai, o paskui tau prakišti. Tegu suknelė velkasi žeme, tu busi graži, o kad išsiteps tai čia salono galvos skausmas thumbup.gif
Atsakyti
turiu problema.
suknele labai atvira, ir noriu prie jos svarkelio vakarui ( na tokio, kur uzsimauna praktiskai tik rankoves, o jis pats l. trumpas - baigiasi ties krutine... ir su staciais kalnieriais). kur rasti? ar man isnuomotu koks kitas salonas vien tik svarkeli? ka manote? ir gal kur matete?
Atsakyti
QUOTE(burundukas @ 2005 05 07, 22:05)
Aš nelabai sutinku su tavimi, kad jei neatiduoda tau prieš kokius tris mėnesius neštis namo suknutės, dar nereiškia, kad ją turi išnuomoti būtinai prieš tave. O jei ta suknutė patiktų nuotakai, kuri teka po tavęs, ir jei jas atiduotų neštis namo prieš pusę metų, tai ta vėliau tekanti nuotaka nei pamatyti nei pasimatuoti jos negalėtų. Negi nuomos salonas sakytų- nu žinot, ši suknutė jau atiduota, va ją galit nuvažiuoti pasimatuoti šiuo adresu- ir duotų tavo adresą?
Aš pavyzdžiui užstato palikimo dieną derėjausi, kad man nebūtinai turi būti naujair nusiderėjau žemesnę kainą.

Burunduk, aš tai sakau remdamasi savo patirtim sad.gif Išsirinkau suknutę, pasirašėm sutartėlę, o po to man prireikė į tą suknutę dar kartą žvilgterėti. Tiesiog rinkausi batelius, bet nebuvau tikra, ar batelių spalva sutaps su suknutės. Ir ką tu manai?.. Kai paskambinau į nuomos saloną, po mano prašymo dar kartą pasižiūrėti, sekė pauzė, po to pradėjo trinti, jog šeštadienį man niekaip nepavyks žvilterėti, kadangi begalė norinčių matuotis, nors aš pati matavausi šeštadienį jokių milžiniškų eilių nebuvo. Sutarėm, jog ateisiu antradienį. Kai nuėjau, man parodė suknutę, bet labai nenoriai. Berodant pasimatė numintas suknutės kraštas, tai išpūtė akis blink.gif , maždaug, kaip čia taip galėjo atsitikti. Taip, kad tikrai jas nuomoja, tik po to sutvarko ir jos atrodo, kaip naujos. Na, jei kas nors suplėšo, tai tada nežinau kaip jos sukasi g.gif Tokia ta realybė... schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Egloshke @ 2005 05 10, 14:14)
Burunduk, aš tai sakau remdamasi savo patirtim sad.gif  Išsirinkau suknutę, pasirašėm sutartėlę, o po to man prireikė į tą suknutę dar kartą žvilgterėti. Tiesiog rinkausi batelius, bet nebuvau tikra, ar batelių spalva sutaps su suknutės. Ir ką tu manai?.. Kai paskambinau į nuomos saloną, po mano prašymo dar kartą pasižiūrėti, sekė pauzė, po to pradėjo trinti, jog šeštadienį man niekaip nepavyks žvilterėti, kadangi begalė norinčių matuotis, nors aš pati matavausi šeštadienį jokių milžiniškų eilių nebuvo. Sutarėm, jog ateisiu antradienį. Kai nuėjau, man parodė suknutę, bet labai nenoriai. Berodant pasimatė numintas suknutės kraštas, tai išpūtė akis blink.gif , maždaug, kaip čia taip galėjo atsitikti. Taip, kad tikrai jas nuomoja, tik po to sutvarko ir jos atrodo, kaip naujos. Na, jei kas nors suplėšo, tai tada nežinau kaip jos sukasi g.gif Tokia ta realybė... schmoll.gif

Taip pritariu, kad jas labai gerai sutvarko ir atrodo kaip naujos. As salone "Prie boksto" jau rezervavausi sau suknele, tai sakiau, kad naujos nenoriu ir derejausi kaina, tai ji pati pripazino, kad nauja nuo jau devetos nelabai kuo skiriasi ir atrodo kaip nauja, baltut baltutele.
Atsakyti
QUOTE(Mis @ 2005 05 10, 16:02)
Taip pritariu, kad jas labai gerai sutvarko ir atrodo kaip naujos. As salone "Prie boksto" jau rezervavausi sau suknele, tai sakiau, kad naujos nenoriu ir derejausi kaina, tai ji pati pripazino, kad nauja nuo jau devetos nelabai kuo skiriasi ir atrodo kaip nauja, baltut baltutele.

As tai kai atejau i nuomos salona ir papasakojau ko mazdaug noriu, man pradejo nesti sukneles atitinkancias mano skoni ir kai jau galva pradejo suktis nuo visu graziu sukneliu blink.gif paprsiau kad nesakiau kad nebenestu daugiau nes tikrai issirinksiu is jau atnestu... biggrin.gif
Pirma apsivilkta suknele tiko labiausiai, ja ir issirinkau...
Savininke pasake kad tai visiskai nauja suknele ir pasake kad ju salonas taiko tokia taisykle, jog jei jaunoji labai nori ir papraso kad niekam nenuomotu pries jos vestuves, tai jie taip ir daro... smile.gif
Kai as pasakiau kad irgi noriu kad nenuomotu, tai ji net pasirase ant sutarties "Nauja!".
Hmmm... Net nezinau ar tai tik tuscias pazadas ar is tikruju taip bus...
Bet svarbiausia man kad suknele isliktu tokia pati grazi ir svari... smile.gif
Atsakyti
Panicka, o kokiam salone tu issinuomavai? Ir kiek kainuos jei ne paslaptis? blush2.gif Idomu, nes pati taip norejau padaryt.
Atsakyti
QUOTE(kate0 @ 2005 05 10, 12:17)
Vakar apvaziavau puse salonu Kaune ir suprtau tik tiek, kad ne viename nera garantijos, kad jos neisnomuos.
MJ salone man atnese tokia nudriskusias suknias, kad netekau zado  doh.gif Klausiu kiek kartu buvo nomutos, sako viena  doh.gif Jei viena tada turejo nuotakos tas suknes nuspirkti, anes jos ugadintos visiskai - SUSKAICIAVAU PO KELIOLIKA SIULŲ PATEMPIMŲ ANT SIJONŲ - manau tai labai daug.

o kituose aiskai pasako, akd jei bus norinciu tai omuos, nu tik poera savaiciu iki vestuviu mano sukne jau nebenomuos.  blink.gif Sutvarkyti tures.

O klausiu, jei bus nusiurusi ar kaip? atsako, akd pasirasoma sutartis, ir as galiu reikalauti tokio stovio suknios, kuris buvo uzsisakant. O jei saku ji bus nuplysusi, o kita is kur gausit. atsako, kad jei bus pazeista sukne, tai nuotaka ja sugadnusi mokes pinigus - pilna jos kaina. O man tada parves kita tokią pat.

Man siandien iskilo klausimas - o kaip suspes jei bus likę tos dvi savaites?  unsure.gif

Ir dar sako, kad sukne nuo zemes palenks 6 cm ar tai nebus perdaug - paskui is toliau batai matysis? Patrakite

aš klausiau irgi dėl to, kas bus jei sugadins prieš tai kas suknelę, o kai man reiks pasiimti tai ji siabingai atrodys. Tai mane užtikrino, kad jeigu sugadins ir neis pataisyti tai parsiųs naują. Tai dabar ir nesijaudinu, juk nuomos salonai tokį darbą dirba ir jį puikiai išmano ir manau, kad sutvarkys taip, kad nei nepastebėsi ar buvo kas iki tavęs apsivilkęs. Suknelė, kur aš užsisakiau, dar buvo nauja, bet žinau, kad viena panelė nuomosis liepą, tai jeigu tik ta panelė ir tesinuomuos iki manęs tai bus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(GPM @ 2005 05 10, 15:08)
turiu problema.
suknele labai atvira, ir noriu prie jos svarkelio vakarui ( na tokio, kur uzsimauna praktiskai tik rankoves, o jis pats l. trumpas - baigiasi ties krutine... ir su staciais kalnieriais). kur rasti? ar man isnuomotu koks kitas salonas  vien tik svarkeli? ka manote? ir gal kur matete?

mačiau tokių švarkelių nuomos salonuose, bet ar juos nuomuoja atskirai, nežinau. Manau geriausia tau bus pasiskambinti arba užeiti į kokį ir paklausti.
Atsakyti
QUOTE(estella @ 2005 05 10, 15:21)
a as rytoj einu i MJ. Bet po pakustinio neigiamo pasisakymo apie si salona, pradejau abejoti, ar verta g.gif KOl kas dar nebuvau nei vienam salone, bet apie MJ teko tiek daug geru atsiliepimu girdet, kad ir nusprendziau pradet nuo jo...
Kadangi dar nei karto nebuvau tokiam prisimatavime, sakykit, kaip jus ten darot su bateliais, plaukais? Jeigu as dar vestuviniu netriu, o kasdieniai-rudi, tai ka, basom reiks stoveti?smile.gif

Nu as irgi i ji navaziavau, nes dfaug kas labai gyre g.gif

QUOTE(Wajda @ 2005 05 10, 15:41)
Košmaras  doh.gif  Kokie 6cm nuo žemės  doh.gif Čia tas pats kaip jaunikiui kelnes 6cm trumpesnes parinkti ir sakyti, kad iš tolo batai geriau matysis  doh.gif Kate0, jokiu būdu nesutik  schmoll.gif Turbūt jos tą suknelę nori išnuomoti kokia žemesnio ūgio nuotakai, o paskui tau prakišti. Tegu suknelė velkasi žeme, tu busi graži, o kad išsiteps tai čia salono galvos skausmas  thumbup.gif

Tai va pasakysiu dar geriau Okeanideje ji bus 8 cm nuo zemes, bet garantavo, kad barteliai nesimatys. tikiu, nes kai sukne labai pusta apacioje tai nelabi matyti. nu tikiuosi bus gerai as taip manau blush2.gif

QUOTE(Agnelev @ 2005 05 10, 23:27)
aš klausiau irgi dėl to, kas bus jei sugadins prieš tai kas suknelę, o kai man reiks pasiimti tai ji siabingai atrodys. Tai mane užtikrino, kad jeigu sugadins ir neis pataisyti tai parsiųs naują. Tai dabar ir nesijaudinu, juk nuomos salonai tokį darbą dirba ir jį puikiai išmano ir manau, kad sutvarkys taip, kad nei nepastebėsi ar buvo kas iki tavęs apsivilkęs. Suknelė, kur aš užsisakiau, dar buvo nauja, bet žinau, kad viena panelė nuomosis liepą, tai jeigu tik ta panelė ir tesinuomuos iki manęs tai bus  thumbup.gif

Tai as isinuomavau siandien sukne, kuri jau uzsakyta rugpjuciui blink.gif
Atsakyti
Tai per primatavima tau parodys kiek palenks, jei tau netiks tai pasakysi. Tik as kiek girdejau tai palenkia pustas daugiau kad neprimintum ir nenukristum.
Atsakyti
QUOTE(Panicka @ 2005 05 10, 20:59)
As tai kai atejau i nuomos salona ir papasakojau ko mazdaug noriu, man pradejo nesti sukneles atitinkancias mano skoni ir kai jau galva pradejo suktis nuo visu graziu sukneliu  blink.gif  paprsiau kad nesakiau kad nebenestu daugiau nes tikrai issirinksiu is jau atnestu...  biggrin.gif
Pirma apsivilkta suknele tiko labiausiai, ja ir issirinkau...
Savininke pasake kad tai visiskai nauja suknele ir pasake kad ju salonas taiko tokia taisykle, jog jei jaunoji labai nori ir papraso kad niekam nenuomotu pries jos vestuves, tai jie taip ir daro...  smile.gif
Kai as pasakiau kad irgi noriu kad nenuomotu, tai ji net pasirase ant sutarties "Nauja!".
Hmmm... Net nezinau ar tai tik tuscias pazadas ar is tikruju taip bus...
Bet svarbiausia man kad suknele isliktu tokia pati grazi ir svari...  smile.gif

Be abejo, kad išliks, Panicka biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(plato @ 2005 05 10, 21:23)
Panicka, o kokiam salone tu issinuomavai? Ir kiek kainuos jei ne paslaptis? blush2.gif Idomu, nes pati taip norejau padaryt.

As išsinuomojau vestuvinių paslaugų centre Rotušės aikštėje (Rotušės a. 6). Šiaip man ten labai daug gražių suknelių yra. thumbup.gif Ir labai didelis pliusas tas, kad ten jei išsinuomoji vestuvinę suknelę, tai antrai dienai man pasakė, kad bet kuri suknelė nuomotis kainuoja tik 100Lt. Man tas pasiūlymas labai patiko. thumbup.gif
Atsakyti