QUOTE(Tauri @ 2011 09 29, 18:08)
Tauri, dėkui už nerealią nuorodą, manau, kad būtent ji mane įkvėpė šiandienos žygiams

Atsiprašau, kad tiek prirašysiu, bet to reikia, kad nušviesčiau savo beviltišką situaciją
Apturėjom daug vargelio su darželiu. Rugsėjo pradžioj atėjo mūsų eilė - vieną penktadienio popietę paskambino pati direktorė ir informavo, kad atsirado vieta darželyje A. Laimės buvo pilnos kelnės, bet kadangi penktadienio popietė, tai nedirbo nei gydytoja, nei savivaldybės kabinetas, iš kurio reikėjo pažymos. Visus šiuos dokumentus susitvarkiau pirmadienį ir laiminga kaip kapeika šturmavau darželį. Smūgis žemiau juostos buvo sekretorės žodžiai, kad vieta jau užimta. Sekretorę šiek tiek pažįstu, tai paguodė, kad vietos greitu laiku TIKRAI atsiras. O jos vis neatsirado ir neatsirado. Tada mano draugė ėmėsi žygių savo dukros darželyje B - pakalbėjo su direktore (kažkada su jos dukra šoko viename kolektyve - o tai, pasirodo, suminkštino direktorės širdį) apie sudėtingą mūsų padėtį. Rezultate direktorė pasakė draugei, kad ateičiau. Iš pat ryto su vazonine gėle prisistačiau į direktorės kabinetą. Pokalbis su ja tiesiog pribloškė, įspūdis buvo labai ne koks (netgi viena darbuotoja tiesiai šviesiai ją pavadino monstre). Na, o kokį įspūdį palikau jai, beliko tik spėlioti, nes pažadėjusi paskambinti, taip ir nepaskambino. Laikas ėjo, o apsilankymai kituose darželiuose vilties nesuteikė - būdavom tai 28, tai gerokai toliau už 30 ribos eilėje... Depresavau, nes tikėjausi susirasti darbą, nesėdėti namuose. Be to, dukrytė reikalauja daug dėmesio, tai aš tiesiog leidau dienas klausydama Telebimbam ir šokdama, skaitydama pasakas ir darydama kitokias nesąmones. O tai tikrai
rauna stogą 
Beje, manau, kad vaikas turi bendrauti ir matytis su kitais vaikais, ko šiuo atveju nebuvo

Jau ilgiau nei savaitę vizualizavau, kaip mano mergytė eina į darželį ir kartojau afirmacijas, kad šią savaitę jau eisim į darželį.
Vakar nusprendžiau tiesiog paskambinti darželio A direktorės pavaduotojai ir pasiteirauti, gal yra kokios nors vilties. Ji atsakė, kad su vietų "dalijimu" nesusijusi, bet labai nustebo, kai pasakiau, kad mūsų vietą taip greit užėmė (tai nebuvo pirmas žmogus, tuo nusistebėjęs - juk yra savotiška norma laukti savaitę, kol bus pristatyti dokumentai). Pavaduotoja patarė paskambinti pačiai direktorei. Kadangi buvo vakaras, skambutį atidėjau šiandienai. O šiandien dukrytė kaip tyčia klausinėjo, kada eisim į darželį. Buvo skaudu sakyt, kad dar neisim, nes teta neleidžia

O ji kaip apsėsta - darželis darželis. Tik staiga matau, kad skambina "valdiškas" numeris, atsiliepiu, o ten darželio B sekretorė. Klausia ar dar nesusitvarkėm dokumentų, kad nelankom

Sakau, gi direktorė nepaskambino, nors žadėjo. Galiausiai sutarėm, kad ateisim pirmadienį. Džiaugiausi, kad PAGALIAU, bet širdį draskė abejonės - šitas darželis būtų toliau nei darželis A, o dar ta direktorė
monstrė 
Niekaip neapleido mintis, kad nesąžiningai pasielgė pirmoji direktorė, užleisdama mūsų vietą kitiems. Šovė išganinga mintis paskambinti į švietimo skyrių ir pasiteirauti. Nuojauta neapgavo - vedėja turėjo skambinti ir teirautis ar mes neapsigalvojom. Nesąmone pavadino tai, kad laukiam jau beveik mėnesį. Liepė skambinti tai vedėjai ir daryti tvarką, net pati siūlėsi jai skambinti

Kai užsiminiau, kad eisim į darželį B, puolė atkalbinėt, nes direktorė nekokia, jai yra iškeltos net kelios bylos

O galiausiai pasiūlė darželį C, kuris yra dar arčiau namų, nei B

Skyriaus vedėjo buvo tokia užsidegusi, kad net pati pasisiūlė ten paskambinti. Aš, žinoma, sutikau

Tataigis, rezultato laukti ilgai neteko - su sekretore suderėjom, kad ateisim pirmadienį, nes mano princesė buvo ką tik užmigusi, o penktadienį jie dirba iki 15,45. Vis dėl to manoji princesė gana greitai atsikėlė ir pirmi žodžiai buvo
noju daželį 
Greitai puolėm rengtis, nes laikrodis rodė kelias minutes po 15. O dar su mūsų tempais kol nuėjom

Nors dar nebuvo nė pusės 4, bet sekretorės duris radom užrakintas

Dar įkišom nosį į kažkurią grupę pasiklausti, bet auklėtoja nieko nežinojo. Žodžiu, tipenom atgal ir jau gatve buvom nemažai nuėjusios, kai išgirdom, kad kažkas atsiveja. Atsisuku, o ten - sekretorė. Šakės, pakėlė nuotaiką nerealiai
Dar kartą atsiprašau, kad taip išsiplėčiau ir ne visom tai aktualu, bet čia buvo bene pirmoji mano vizualizacija (ir afirmacija kartu), kuri išsipildė

Tiesa, į mano numatytus laiko rėmus netilpo, bet juk nedaug
Taigi, svajokit ir vizualizuokit drąsiai - tai veikia