Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriamoji vizualizacija

puiki istorija 4u.gif aš laikausi tos nuomonės, kad nereikėtų prisirišti prie laiko, t.y. konkrečiai nusibrėžti laiko, nes tai kaip ir Visatos varymas į kampą biggrin.gif o jei ji nespės į mūsų laiko ribas, tuomet galimas nusivylimas, o tai jau dar labiau atitolins nuo tikslo.
Atsakyti
QUOTE(skm @ 2011 09 30, 20:55)
puiki istorija  4u.gif aš laikausi tos nuomonės, kad nereikėtų prisirišti prie laiko, t.y. konkrečiai nusibrėžti laiko, nes tai kaip ir Visatos varymas į kampą  biggrin.gif o jei ji nespės į mūsų laiko ribas, tuomet galimas nusivylimas, o tai jau dar labiau atitolins nuo tikslo.

Gal ir taip, bet čia kažkurios pasiūlymas buvo pabandyti nusistačius tam tikrą laiko tarpą. Aš ir pabandžiau mirksiukas.gif
O dėl nusivylimo tai pritariu, bet jis mane aplanko tada, kai (kažkuri iš KV irgi minėjo šį atvejį) aš žūt būt užsimanau. Jei nebus, tai jau viskas, baisiau būt negali doh.gif Vat tas mirtinas norėjimas ir veda į neviltį.
Atsakyti
QUOTE(simoselis @ 2011 09 30, 21:30)
Atsiprašau, kad tiek prirašysiu, bet to reikia, kad nušviesčiau savo beviltišką situaciją blush2.gif
Apturėjom daug vargelio su darželiu.

Skaiciau ir nesupratau, prie ko cia vizualizacija? juk viskas susitvarke butent tada, kai nustojot svajoti ir emetes veiksmo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sardinukė: 30 rugsėjo 2011 - 23:37
QUOTE(Sardinukė @ 2011 09 30, 23:36)
Skaiciau ir nesupratau, prie ko cia vizualizacija?

Prie to, kad visą tą laiką vizualizavau mirksiukas.gif Ir vakarykščios dienos įvykiai - tiesiog iš stebuklų serijos. Dėl veiksmų nesiėmimo tai jūs klystate, nes informacijos rinkimas apie darželius ir lankymasis juose jau buvo tapęs kasdienybe. O ir pirmojo darželio sekretorei nedaviau ramybės klausinėdama "Na, gal jau?". Mintis paskambinti švietimo skyriaus vedėjai kilo spontaniškai, nes mano svajonė kaip ir išsipildė, tik aš nebuvau patenkinta (iš serijos "svajok atsargiai"). Matomai, turėjo praeiti tam tikras laikas, kaip sakoma - viskam savas laikas. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sardinukė @ 2011 09 30, 23:36)
Skaiciau ir nesupratau, prie ko cia vizualizacija? juk viskas susitvarke butent tada, kai nustojot  svajoti ir emetes veiksmo.

Kartais gali kiek tik nori strakalioti lakstyti skambineti ir imtis kitu veiksmu, bet vistiek visur atsimusi kaip i siena. Vizualizacija nera vien tik svajones ant foteliuko. Tam ir vizualizuojam, kad isjudintume reikiamas aplinkybes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(simoselis @ 2011 10 01, 08:30)
Prie to, kad visą tą laiką vizualizavau  mirksiukas.gif Ir vakarykščios dienos įvykiai - tiesiog iš stebuklų serijos. Dėl veiksmų nesiėmimo tai jūs klystate, nes informacijos rinkimas apie darželius ir lankymasis juose jau buvo tapęs kasdienybe. O ir pirmojo darželio sekretorei nedaviau ramybės klausinėdama "Na, gal jau?". Mintis paskambinti švietimo skyriaus vedėjai kilo spontaniškai, nes mano svajonė kaip ir išsipildė, tik aš nebuvau patenkinta (iš serijos "svajok atsargiai"). Matomai, turėjo praeiti tam tikras laikas, kaip sakoma - viskam savas laikas.  smile.gif

Jeigu butumet neuzsiciklinusi ties vizualizacija, o ramiai apgalvojusi visa situacija, gal mintis paskambinti i svietimo skyriu senai jus butu aplankiusi.
Atsakyti
QUOTE(Sardinukė @ 2011 10 01, 10:53)
Jeigu butumet neuzsiciklinusi ties vizualizacija, o ramiai apgalvojusi visa situacija, gal mintis paskambinti i svietimo skyriu senai jus butu aplankiusi.

mirksiukas.gif
Atsakyti
Neužsiciklinau vizualizacija, gal labiau patarimu "palaukit". Nesu buldozeris ir teisybės dažniausiai neieškau (tačiau ne visada), esu linkusi išeičių diplomatiškai ieškoti kitais keliais. Jei uždarė duris - lįsk per langą.
Ta mintis gal ir būtų anksčiau kilusi, bet gal tada būčiau sulaukusi visai kitokio atsakymo, gal išvis nebūčiau priskambinusi. Bet jau čia veliamės į mistikas, ko aš nelabai mėgstu rolleyes.gif Viskam savas laikas wub.gif
P.S. Puikiai suprantu jūsų nuostabą, kad užteko vieno skambučio, bet "dirbau" kiekvieną dieną - klausinėjau pažįstamų, aplankydavau kasdien vis po naują darželį. Ir kasdien girdėdavau tą patį - "palaukit". Na, aš ir laukiau ax.gif Manau, jei būčiau puolusi į paniką ir metusi paieškas - nieko panašaus nebūtų įvykę. Apie vizualizacijos ir "veikimo" santykį buvo ir anksčiau diskutuota. Manau, kad suderinus šiuos dalykus, viskas eitų kaip sviestu patepta mirksiukas.gif Tiesiog nesu šio dalyko teoretikė ir apskritai - esu dar tik naujokė, todėl ypatingai kažko komentuoti negalėčiau rolleyes.gif
Atsakyti
Nesvarbu kas prie ko, svarbiausia, kad galutinis rezultatas dziugina thumbup.gif su kuo ir sveikinu mirksiukas.gif
Atsakyti
[quote=Azija,2011 10 01, 11:40]
Nesvarbu kas prie ko, svarbiausia, kad galutinis rezultatas dziugina thumbup.gif su kuo ir sveikinu mirksiukas.gif
[/quote

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(simoselis @ 2011 10 01, 12:14)
Apie vizualizacijos ir "veikimo" santykį buvo ir anksčiau diskutuota. Manau, kad suderinus šiuos dalykus, viskas eitų kaip sviestu patepta 

Nesureiksminkit taip vizualizacijos mirksiukas.gif.Tai paprasciausios svajones tik pervadintos kitaip.Pervadinimas kitaip padejo daugeliui knygu autoriu susikrauti turtus, bet proceso esmes nepakeite.Svajone ir liko svajone,vieni jas igyvendina kiti ne...
Atsakyti
QUOTE(Sardinukė @ 2011 10 01, 16:18)
Nesureiksminkit taip vizualizacijos mirksiukas.gif.Tai paprasciausios svajones tik pervadintos kitaip.Pervadinimas kitaip padejo daugeliui knygu autoriu susikrauti turtus, bet proceso esmes nepakeite.Svajone ir liko svajone,vieni jas igyvendina kiti ne...

Man atrodo, kad jus pasiklydot ieskodama kur pasisakyti. Cia merginos tiki savo minciu galia. Mes issiaiskiname savo norus ir svajojame samoningai, o ne betka. Musu tikslas, kad butent nebutume tie kiti neigyvendine svajoniu apie kuriuos jus kalbat. Kam tas skepticizmas sviesioj ir dziaugsmingoj temoj ?
Atsakyti