QUOTE(Partizanė @ 2011 09 26, 21:55)
ulialia kaip man patiko šis reportažas

laukiu tęsinio
labai noriu ten, labai. hm, einu ryanair tikrinti

atėjo laikas turėti vėl bilietus į priekį...
Smagu, kad patiko, jei gerų kainų rasit ir man sakykit

Nieko prieš atgal sugrįžt
Ką gi, važiuojam į Guadix. Apie tą Guadix info radau visai atsitiktinai - kaip jau minėjau, norėjau išbraukti iš kelionės maršruto Kordobą arba Granadą ir googlinau kuris čia iš jų geriau ir radau, kad netoli nuo Granados yra toks miestelis, kur žmonės urvuose gyvena

Ir pabudo musyse urviniai žmonės, ir nusprendėm su MB, kad būtiniausiai mums reikia tuose urvuose nors naktelę panakvoti

Na po teisybei nėra ten tokie jau visai urvai, o tik į kalno šlaitus įkasti namai, bet labai gerai saugo vasarą nuo karščio - viduje visada apie +20C.
Atvažiuojam į savo urvų kompleksą. Vadinasi Cuevas del Tio Tobas, užsisakėm per booking.com, mokėjom atrodo 68 eurus už naktį, bet ne už kokį varganą "double room", bet už "cave for 2"

Jau šitą tai visaip kaip rekomenduoju, nu man jis tobulas ir ne kitaip

Beje, yra ten ir pigesnis variantas, bet ne urvas, o apartment vadinasi, tai ten ne urve o šiaip tam komplekse kambariukas tai neapsigaukit jei užsakinėsit.
Va kaip maždaug viskas atrodo nuo "stogo"

O čia iš apačios

Atvažiuojam per pačią siestą, karštis nežmoniškas, visas kompleksas kaip išmiręs-nesimato nei vieno žmogaus, receptionas užrakintas. Vaikštom ir randam tik katiną-snaudžia sau įsitaisęs ant lauko kavinės kėdės ir šypsosi į ūsą

Skambinam numeriu, paliktu ant receptiono durų ir neužilgo atvažiuoja mergina. Duoda mum raktus nuo urvo, aprodo kas kur kaip, dar paklausiam iki kelių čia reikia išsinešdint-iki 10 ar 12, tai sako oi būkit nors ir iki vakaro
Taigi - tadadadam - mūsų urvas

svetainė sujungta su virtuvėle, yra ir židinys

virtuvėlė

Miegamasis