Įkraunama...
Įkraunama...

Ispanija. Andalūzija

Taigi. Keliaujam toliau. Susipakuojam į mašiniuką ir traukiam link Rondos. Šios dienos planas dar nėra visai aiškus, pakeliui link Rondos planuojam pamatyt Caminito del Rey kelią kalnuose, pasitrint Rondoj o toliau neaišku - paskutinę naktį nusprendžiam viešbučio neimt, nes skrydis iš Malagos labai ankstyvas tai turim planų dar nuo Rondos iki Gibraltaro pavažiuot naktį bezdžionių pažiūrėt, arba į Tarifą banginių..žodžiu planai grandioziniai, bet nelabai kas iš jų išėjo. Bet apie tai vėliau. Viešbutyje išvažiuojant parekomenduoja užsukti į Frigiliana miestelį, nes gražus sako. Na ką-mums jis pakeliui tai sukam.
user posted image
Sustojam papėdėj to miestelio, saulė kepina negailestingai, į centrą reiktų kopt laiptais ir nemažai tai nutariam, kad bala nematė.. Važiuojam link Caminito nors nelabai aišku kaip jį rast. Pakeliui sustojam prie kažkokio miestelio, nes man prireikia eukalipto lapų pasiskint biggrin.gif Miestelio vaizdai
user posted image
Karštis nesvietiškas, mano indėniškas įdegis labai jau skausmingas, jokie kremai negelbsti, ant saulės beveik negaliu ištvert doh.gif Prisiraunu tų lapų ir vaziuojam toliau. Mmmm kondicionierius mašinoj gerai wub.gif Beje, jei nuomositės mašiną NIEKADA JOKIU BŪDU nesugalvokit imt be kondicionieriaus-pražūsit tikrai schmoll.gif Sustojam tam miestelyje prie kažkokios kavinės. MB geria kavą, aš tinto di verano biggrin.gif Vietiniai diedukai susirinkę pliekia domino, vieni žaidžia kiti stebi ir patarinėja. Idiliškas vaizdelis. Aš traukiu ledukus iš savo tinto di verano ir trinuosi nusvilusias kojas. Važiuojam toliau. Užmatau citrinų plantacijas. Stojam, fotografuojam ir nusiskinam kelias blush2.gif
user posted image

user posted image
Papildyta:
Pasak GPS'o Caminito jau turi būt kažkur netoli. Dairomės.
user posted image
Beje, apie tą Caminito. Tai toks takelis aukštai kalnuose, jį pastatė darbininkai ir naudojo kalnakasyboj. Dabar apleistas ir apgriuvęs, bet labai traukia ekstremalus visokius, kurie ten savo drąsą bando ir vaikšto tais takeliais. Ne vienas jau yra nugarmėjęs, bet taip tik dar įdomiau turbūt, nes norinčių pasivaikščiot vis atsiranda biggrin.gif Šiaip jau uždrausta ten vaikščiot, bet aišku ne kliūtis ekstremalam. Va čia pažiūrėkit kaip tuo taku eina bigsmile.gif

Vaizdai jau kažkur lyg matyti bigsmile.gif Tadaaaam -suradom thumbup.gif bigsmile.gif Kažkaip nesitikėjom rast. Gaila tik, kad arti privažiuot neįmanoma. Na ką-lipam lauk iš mašinos, žiūrim, fotografuojam bigsmile.gif
user posted image

user posted image
Va čia tarp uolų matosi tas kelias.
user posted image

user posted image

user posted image
Papildyta:
MB dar lyg audė mintį, kad reiktų pabandyt tuo taku praeit ar bent truputį užlipt.. Gal ir gerai, kad neaišku kaip ten arčiau papult - būtumėm nugarmėję dar į kokį tarpeklį doh.gif biggrin.gif Nors man jau vidurius suka vien žiūrint youtubėj tuos vaizdelius ir kaži ar mane ten kas su šautuvu užvarytų.. schmoll.gif Na bet kiek girdėjau, žadama suremontuot tą Caminito ir tada jau bus galima legaliai ir saugiai pasivaikščiot, tai gal tada ir išmėginsiu biggrin.gif
user posted image
Pasigrožim, padūsaujam, nepamatom nei vieno turisto į prarają begarmančio ( o aš tikėjausi) ir važiuojam toliau. Vaizdai aplink fantastiški - pušelės, skardžiai, ežerai wub.gif Ten kaip mačiau ženklus kažkoks nacionalinis parkas ir galima su kemperiais atvažiuot.
Vaizdai pakeliui
user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti

Koks idomus reportazas smile.gif ,skaitau su malonumu.Mes Ispanijoj busim Gruodzio 5 diena,tik gaila ne Andaluzijoj.
Atsakyti
QUOTE(Tora 5 @ 2011 10 01, 16:03)
Koks idomus reportazas smile.gif ,skaitau su malonumu.Mes Ispanijoj busim Gruodzio 5 diena,tik gaila ne Andaluzijoj.

Ačiū 4u.gif Och pavydžiu jum.. noriu ir aš į Ispaniją cry.gif O kur tiksliau keliausit? Parvežkit fotoreportažą bigsmile.gif
Taigi, privažiuojam Rondą. Patyrę parkavimo vargus statom mašiną vos įvažiavę į miestą ir pėdinam pėsčiom. Kaip vėliau pamatėm, galėjom ir pavažiuot-buvo tų vietų mašinai statyt doh.gif Bet miestelis nedidukas, galima ir pasivaikščiot mirksiukas.gif
Prieinam kumpių parduotuvę wub.gif Och norėčiau aš tokių "tapetų" pas save ant sienos laugh.gif
user posted image
pats Rondos miestelis žymus tuo, kad stovi ant labai stataus skardžio, ir jį skiria į dvi dalis toks tarpeklis didelis. Tai va to tarpeklio žiūrėt mes ir važiavom.
Einam link jo, pakeliui nuo skardžio fotografuojam.
user posted image
Prieinam tą tarpeklį
user posted image

user posted image
Atsakyti
jėtus kaip susuko nuo filmuko. nerodžiau vyrui nė už ką, nes tikrai užsimanytų.
laukiu toliau thumbup.gif
Atsakyti
Na tarpeklis tarpekliu, o pilvai jau gurgia-laikas vakarienei biggrin.gif Einam ieškot ką čia suvalgyt.. kažkaip šitie ieškojimai mum visada labai užtrunka - tai per brangu, tai per pigu, tai turistų per daug, tai dar koks biesas doh.gif Šis kartas ne išimtis - klaidžiojam ir ieškom ką suvalgyt.
Vaizdai beklaidžiojant
user posted image

user posted image

Niekaip nerandam, galiausiai prisėdam belekur, išgeriam alaus, free tapų negaunam dry.gif Šūdz ta Ronda, eina po perkūnais su savo tarpekliu jei free tapų nėr lotuliukas.gif Pagaliau keliaujam toliau ir randam kažkokiam užkampy visai nieko tašką - užsisakom kažkokių mėsos kukulių, MB troškintų su bulvėm, aš bulvių kukulių su mėsa viduj smile.gif
Va mano kukuliai
user posted image
Skanūs buvo ir mano, ir MB kukuliai, tik mažokai tokiam žvėriui kaip aš dry.gif Užsisakom dar tos vietos firminio patiekalo - keptų bulbikių su padažais, galima rinktis su dviem trim ir t.t. Pasirenkam su trim - nugi skanu bigsmile.gif
user posted image
Prikemšam pilvus galutinai ir nutariam, kad nebespėsim jau mes nuvažiuot anei į Gibraltarą, nei Į Tarifą..teks banginiam ir bezdžionėm palaukt mūsų iki kito karto verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo powerpuff: 01 spalio 2011 - 17:01
Einam atgal prie tarpeklio, jau tamsu, užknisa, kad nepamatysim banginių anei bezdžionių, kad kelionė jau baigiasi ir dar labai užknisa, kad niekaip neišeina nufotkint to tarpeklio "kaip internete" laugh.gif
Bandom taip
user posted image

user posted image
ir dar šitaip va ir va kaip
user posted image

user posted image
ir vis tiek nesigauna normaliai..Ir dar be štatyvo fotkint naktį su muiline tai nu patys žinot.. doh.gif doh.gif A tam, kad nufotkint "kaip internete" reiktų kabarotis žemyn tuo tarpekliu šimtą metų tokiu ilgu ilgu taku. Biškį paeinam tuo taku ir spjaunam - kojos ne valdiškos, nėr čia ko tongue.gif Įdedu iš interneto vat užtat dabar normaliai kaip turi būt tas tarpeklis biggrin.gif
user posted image

Papildyta:
Keliaujam link mašinos, laukia kelionė į Malagą ir namo verysad.gif
user posted image
Atsakyti
Mašinoj numiegam valandžiukę ir važiuojam į Malagą. Nemokamais keliais aišku, kaip visada laugh.gif Gaunam ir gerą dozę nemokamo adrenalino. Visas kelias per kalnus serpantinais siaurais, naktį...jei man būtų reikėję vairuot tai turbūt jau po kelių kilometrų būčiau šokus iš mašinos ir nubėgus kalnais lotuliukas.gif MB šaunuolis atlaikė tą kelionę, gerai kad tik vieną fūrą tam kely sutikom, ir tokioj vietoj kur kaip sykis buvo kelio paplatinimas prasilenkimui, nes šiaip tai niekaip schmoll.gif Labai gerai, kad išvažiavom su dideliu laiko rezervu, nes kitaip pražuvę būtumėm, vidutinis greitis buvo koks 30km/h doh.gif Pagaliau pasiekiam Malagos oro uostą, pastatom garaže savo mašiniuką, suryjam tuno konservą ir viskas.. kelionė baigta verysad.gif verysad.gif
Šiaip jei kas panašiu maršrutu važiuotų, tai labai patarčiau aplankyti Setenil de Las Bodegas miestelį. Mes jį internete "atradom" jau po kelionės ir gailėjomės, kad nepamatėm doh.gif Jis netoli nuo Rondos ir tarp uolų įsispraudęs. Va kelios foto iš interneto, kad būt aiškiau apie ką kalba. wub.gif
user posted image

user posted image

user posted image

Na mes dar sugrįšim ir pamatysim šitą ir dar daug kitų miestelių wub.gif Labai tikiuosi.. Ačiū visiem, kas skaitėt drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(Partizanė @ 2011 10 01, 17:51)
jėtus kaip susuko nuo filmuko. nerodžiau vyrui nė už ką, nes tikrai užsimanytų.
laukiu toliau  thumbup.gif

lotuliukas.gif man irgi susuka kiekvieną kartą žiūrint. Parodyk vyrui, bus lengva įkalbėt Andalūziją aplankyt biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo powerpuff: 01 spalio 2011 - 17:40
Ačiū labai už reportažą, smagu buvo skaityti. 4u.gif
Paskutinėmis nuotraukomis Jūs mane "pribaigėt " bigsmile.gif
Mūsų šį mėnesį laukia tik labai trumpa pažintis su Ispanija, bet žinau-šių vaizdų ten mes ir nepamatysim, o dėl jų nežinau ką galėčiau paaukoti verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Astra777: 01 spalio 2011 - 18:13
QUOTE(Astra777 @ 2011 10 01, 19:02)
Mūsų  šį mėnesį laukia tik labai trumpa pažintis su Ispanija, bet žinau-šių vaizdų ten mes ir nepamatysim, o dėl jų nežinau ką galėčiau paaukoti verysad.gif

Ačiū 4u.gif Gaila tik, kad paskutinės nuotraukos tai ne mano biggrin.gif Tai linkiu ir jum pamatyt tuos vaizdus gyvai kada nors drinks_cheers.gif
Atsakyti
nu ačiū už reportažą, labai patiko, labai noriu. Andalūzija su vyru jau ir taip nutarta, kad bus lankytinas taškas (jam beje važinėtis po Kataloniją patiko turbūt labiausiai iš visų atostogų), taigi čia tik laiko klausimas. ir dėkui už patarimus, būtinai pasinaudosiu ir tuos taškus susižymėsiu.

ei, o kaip jūs bilietus radot taip pigiai? nu aš va tikrinu kaunas - skavska - sevilla, tai man rodo žmogui nuo 500 lt... matyt ant gerų akcijų užtaikėt g.gif
Papildyta:
QUOTE(Astra777 @ 2011 10 01, 18:02)
Mūsų  šį mėnesį laukia tik labai trumpa pažintis su Ispanija, bet žinau-šių vaizdų ten mes ir nepamatysim, o dėl jų nežinau ką galėčiau paaukoti verysad.gif

Ispanija labai nevienalytė, skirtinga, kiekvienam regione yra vertų pamatyti vaizdų, iš koto verčiančių wink.gif
Atsakyti
Linole. as tai darau labai paprastai - kai nezinau katen man atnesa ir ka su tuo reikalu viekti, tai pasiaukiu padaveja (yra pkaliuve ir savininku biggrin.gif ) ir prasau, kad ,am paaiskintu. Juk noramlu, as uzsieniete, o ten ju saliu valgiai. Dar nera buve, kad su mielu noru durnos moters kas nepaprotintu biggrin.gif Man nuo to nei silta, nei salta, nei vienas vietinis dar nuo to is nuostabos nenukrito, net atvirsksciai, atrodo, kad ne karta jau su tuo susidure, o mano skrandziui nuo to tik geriau bigsmile.gif

powerpuff, superinis reportazas, uz maisto nuotraukas atsikra padeka 4u.gif 4u.gif 4u.gif man atrodo geriau kazko nepamatyti, nei nesuvalgyti vietinio maisto wub.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Partizanė @ 2011 10 01, 22:06)
nu ačiū už reportažą, labai patiko, labai noriu. Andalūzija su vyru jau ir taip nutarta, kad bus lankytinas taškas (jam beje važinėtis po Kataloniją patiko turbūt labiausiai iš visų atostogų), taigi čia tik laiko klausimas. ir dėkui už patarimus, būtinai pasinaudosiu ir tuos taškus susižymėsiu.

ei, o kaip jūs bilietus radot taip pigiai? nu aš va tikrinu kaunas - skavska - sevilla, tai man rodo žmogui nuo 500 lt... matyt ant gerų akcijų užtaikėt  g.gif

Tai jau lauksiu reportažo iš Andalūzijos bigsmile.gif
O dėl to pigumo.. nu man tai čia kogero brangiausi mano pirkti bilietai buvo biggrin.gif Kažkaip pastoviai tikrint reikia ir galima rast padorių kainų. Aišku nebebūna už dyką ar už eurą, kaip kad anksčiau doh.gif Pažiūrėkit per Briuselį, nežinau kada jum reikia, bet užmečiau akį poros mėnesių bėgyje tai į 260 vienam galima tilpt mirksiukas.gif
QUOTE(Cobre @ 2011 10 02, 00:46)

powerpuff, superinis reportazas, uz maisto nuotraukas atsikra padeka  4u.gif  4u.gif  4u.gif  man atrodo geriau kazko nepamatyti, nei nesuvalgyti vietinio maisto  wub.gif  ax.gif

Ačiū ačiū blush2.gif Dėl maisto pritariu drinks_cheers.gif Kažkada mačiau lyg buvo atskira tema maisto iš kelionių nuotraukų, bet jau apmirus, reikia atgaivint sakau gal biggrin.gif
Atsakyti