Taigi. Keliaujam toliau. Susipakuojam į mašiniuką ir traukiam link Rondos. Šios dienos planas dar nėra visai aiškus, pakeliui link Rondos planuojam pamatyt Caminito del Rey kelią kalnuose, pasitrint Rondoj o toliau neaišku - paskutinę naktį nusprendžiam viešbučio neimt, nes skrydis iš Malagos labai ankstyvas tai turim planų dar nuo Rondos iki Gibraltaro pavažiuot naktį bezdžionių pažiūrėt, arba į Tarifą banginių..žodžiu planai grandioziniai, bet nelabai kas iš jų išėjo. Bet apie tai vėliau. Viešbutyje išvažiuojant parekomenduoja užsukti į Frigiliana miestelį, nes gražus sako. Na ką-mums jis pakeliui tai sukam.

Sustojam papėdėj to miestelio, saulė kepina negailestingai, į centrą reiktų kopt laiptais ir nemažai tai nutariam, kad bala nematė.. Važiuojam link Caminito nors nelabai aišku kaip jį rast. Pakeliui sustojam prie kažkokio miestelio, nes man prireikia eukalipto lapų pasiskint

Miestelio vaizdai

Karštis nesvietiškas, mano indėniškas įdegis labai jau skausmingas, jokie kremai negelbsti, ant saulės beveik negaliu ištvert

Prisiraunu tų lapų ir vaziuojam toliau. Mmmm kondicionierius mašinoj gerai

Beje, jei nuomositės mašiną NIEKADA JOKIU BŪDU nesugalvokit imt be kondicionieriaus-pražūsit tikrai

Sustojam tam miestelyje prie kažkokios kavinės. MB geria kavą, aš tinto di verano

Vietiniai diedukai susirinkę pliekia domino, vieni žaidžia kiti stebi ir patarinėja. Idiliškas vaizdelis. Aš traukiu ledukus iš savo tinto di verano ir trinuosi nusvilusias kojas. Važiuojam toliau. Užmatau citrinų plantacijas. Stojam, fotografuojam ir nusiskinam kelias

Papildyta:Pasak GPS'o Caminito jau turi būt kažkur netoli. Dairomės.

Beje, apie tą Caminito. Tai toks takelis aukštai kalnuose, jį pastatė darbininkai ir naudojo kalnakasyboj. Dabar apleistas ir apgriuvęs, bet labai traukia ekstremalus visokius, kurie ten savo drąsą bando ir vaikšto tais takeliais. Ne vienas jau yra nugarmėjęs, bet taip tik dar įdomiau turbūt, nes norinčių pasivaikščiot vis atsiranda

Šiaip jau uždrausta ten vaikščiot, bet aišku ne kliūtis ekstremalam.
Va čia pažiūrėkit kaip tuo taku eina
Vaizdai jau kažkur lyg matyti

Tadaaaam -suradom

Kažkaip nesitikėjom rast. Gaila tik, kad arti privažiuot neįmanoma. Na ką-lipam lauk iš mašinos, žiūrim, fotografuojam

Va čia tarp uolų matosi tas kelias.

Papildyta:MB dar lyg audė mintį, kad reiktų pabandyt tuo taku praeit ar bent truputį užlipt.. Gal ir gerai, kad neaišku kaip ten arčiau papult - būtumėm nugarmėję dar į kokį tarpeklį

Nors man jau vidurius suka vien žiūrint youtubėj tuos vaizdelius ir kaži ar mane ten kas su šautuvu užvarytų..

Na bet kiek girdėjau, žadama suremontuot tą Caminito ir tada jau bus galima legaliai ir saugiai pasivaikščiot, tai gal tada ir išmėginsiu

Pasigrožim, padūsaujam, nepamatom nei vieno turisto į prarają begarmančio ( o aš tikėjausi) ir važiuojam toliau. Vaizdai aplink fantastiški - pušelės, skardžiai, ežerai

Ten kaip mačiau ženklus kažkoks nacionalinis parkas ir galima su kemperiais atvažiuot.
Vaizdai pakeliui