Na ką gi-laikas keliauti toliau, nors kelionė jau į pabaigą..
Nusimazgojam druskas viešbučio duše ir einam ieškoti ką čia vakarienei suraičius

Ėgi žiūrim -veikia tas viešbutyje užrekomenduotasis žuvies restoranas. Žmonių nemažai, sėdam prie lauko staliuko, jamam alaus po stiklinę

Ateina padavėja ir kažką ispaniškai mums pasakyt bando, tas kažkas aiškiai ne "du alaus" tai nesuprantam, tempiasi mane į restorano vidų-ten prie baro po stiklu visokių gėrybių prikrauta devynios galybės - žuvys, krevetės ir panašiai, sako rinkis free tapa

Ooo galvoju čia tai lygis, net rinktis galima, ale aš motera biškį susinepatoginu, nes nelabai žinau pusės tų jūros bjaurybių kas anos tokios ir su kuo valgomos tai paprašau tetos barmenės, kad išrinktų už mane. Grįžtu prie alaus ir laukiam kuo čia mumi nustebins.
Gaunam krevečių ir kažkokių kriauklių

Tas kriaukles tai jau užmačiau, kad daug kas tam restorane valgo, tai jau maniau bus gerumo neišpasakyto..

Nu ką galiu pasakyt-bjauresnių jūros bjaurybių turbūt dar neteko ragaut

Arba mes jų nemokėjom valgyt, velnias žino.. Užtat krevetės dieviško skonio

Toliau sekė dar alaus ir dar tapos-tik ką ant grilio kepta žuvis, kažkoks mini steikiukas ar panašiai, kažkoks kotletukas ir daugiau jau nepamenu, bet viskas (išskyrus tas šlykštakriaukles) buvo nu jau labai, labai skanu ir šviežia-viską ne šildydavo o kepdavo tik užsisakius

Gaila nenufotkinau viso maisto anei paties baro. Žodžiu šitą viečikę tai jau labai labai rekomenduoju aplankyt-ten visą restorano asortimentą galima išragaut alų begurkšnojant
Vadinasi tas restoranas (nu nelabai jis man į restoraną panašus šiaip, bet tiek jau to) EL Pulguilla. Įmetu foto iš interneto, kad jei ieškosit lengviau rast būtų.
Papildyta:Po tokių tapas jau ir vakarieniaut nebereikia, sutaupėm mat. Taaaip Ispanijoj maukt alų kabakuose labai apsimoka, nes nemokamai pavalgai, o ir šiaip, žinia, alus gerti sveika

Beje, tam restorane alus atrodo 1,40 artai 1,20 euro kainuoja.
Dar nueinam iki Europos balkono ir nešam prikimštus pilvus į lovą.
