Įkraunama...
Įkraunama...

Ispanija. Andalūzija

QUOTE(žuvyte23 @ 2012 05 25, 10:36)
Mijas - berods antradieniais 12 val., miestelio centrineje aiksteje vyksta nemokamas flamenko sou. Galima pasitikslinti miestelio tinklapyje.
  Grazus ir jaukus Marbelos senamiestis.
  Galite aplankyti Gibraltara.

Oo ačiū, tas Mijas ir šiaip fainas miestukas atrodo bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
Jei dar syki vyksit i Andaluzija,butinai nuvaziuokit i Gibraltara.Jei dar busit Cordoboj,uzsukit i Mezquita mirksiukas.gif Man keista,kad pagailejot pinigeliu :ax:juk -tai izymiausias Cordobos objektas... ten bunant apima tiesiog nerealus jausmas wub.gif Pasiziurekit flamenko pasirodyma kokioj knaipej.
Atsakyti
QUOTE(rasa32 @ 2012 05 26, 20:37)
Jei dar syki vyksit i Andaluzija,butinai nuvaziuokit i Gibraltara.Jei dar busit Cordoboj,uzsukit i Mezquita mirksiukas.gif Man keista,kad pagailejot pinigeliu :ax:juk -tai izymiausias Cordobos objektas... ten bunant apima tiesiog nerealus jausmas wub.gif Pasiziurekit flamenko pasirodyma kokioj knaipej.

Dėl Gibraltaro svarstom dabar. O kas ten dar be bezdžionių gero? Aš bezdžionių kažkaip nemėgstu, falšyvos jos tokios laugh.gif Galvoju gal geriau Tarifa ir banginiai g.gif Į Cordobą tikriausiai dar užsuksim, matyt ir į Mezquitą nueisim. Bet paskutinį kartą nėjau ne tiek dėl pinigų gailėjimo. Man kažkaip nesukelia TO jausmo anei jokie "must see" objektai, net nežinau kodėl g.gif Ir ta pati Alhambra-nu tikrai gražu ir verta aplankyt, bet vat kad kažkas toookio būtų.. Matyt visiem skirtingai. Man kelionėse labiausiai užveža tiesiog vaikštant kokiom užmirštom gatvelėm, arba sėdintt kokiam nudrengtam vietinių kabake, klausyt kaip diedukai aptarinėja dienos naujienas pliekdami domino ir panašūs dalykai biggrin.gif O flamenko tai jau būtinai šį kartą. Ačiū už patarimus drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo powerpuff: 27 gegužės 2012 - 09:03
QUOTE(powerpuff @ 2012 05 27, 10:02)
Dėl Gibraltaro svarstom dabar. O kas ten dar be bezdžionių gero?

Gibraltare labai nemažai objektų galima lankyti. Kaip tik patys jį šią vasarą lankysime, tai šiek tiek info pasirinkau. Tik va ar tie objektai patiks, čia jau kitas klausimas blush2.gif
Gibraltaras turi ir botanikos sodą, ir keletą gražių paplūdimių, ir stalagmitų urvus, ir bezdžiones, ir pilį/tvirtovę - vienu žodžiu man pasirodė daug objektų. O Gibraltare taip pat plukdo stebėti delfinų (kaina nuo 20EUR iki 35EUR asmeniui). Vis svarstau ar užsiimti šia pramoga ar ne - žiūrėsime vietoje ir kiek jau bus tam noro.
O čia neblogas puslapis su visais lankytinais objektais ir jų kainomis:
http://www.gibraltar...ar-tickets.aspx
Atsakyti
QUOTE(oddity @ 2012 05 27, 10:26)
O čia neblogas puslapis su visais lankytinais objektais ir jų kainomis:
http://www.gibraltar...ar-tickets.aspx

Ačiū, tikrai geras puslapis, pažiūrinėjau 4u.gif Bet čia delfinai, o Tarifoj tai banginiai bigsmile.gif Oi eilinį kartą visur norisi, o laiko mažai..nu ir kaip išsirinkt? doh.gif Kol kas tikrai nuspręsta aplankyt Setenil de Las Bodegas su tom uolom, Tabernas dykumą, dar tą smurfų miestelį, Cabo de Gata paplūdimius ir nacionalinį parką, dar į urvus pasilepint Guadix, o ką dar neaišku g.gif
Atsakyti
QUOTE(powerpuff @ 2012 05 27, 10:52)
Ačiū, tikrai geras puslapis, pažiūrinėjau 4u.gif  Bet čia delfinai, o Tarifoj tai banginiai bigsmile.gif  Oi eilinį kartą visur norisi, o laiko mažai..nu ir kaip išsirinkt? doh.gif  Kol kas tikrai nuspręsta aplankyt Setenil de Las Bodegas su tom uolom, Tabernas dykumą, dar tą smurfų miestelį, Cabo de Gata paplūdimius ir nacionalinį parką, dar į urvus pasilepint Guadix, o ką dar neaišku g.gif

Išsirinksite pagal savo norus. Labai gerai, kad žinote, kas patinka ir ko norite - tuomet ir nuspręsti, kur vykti, lengviau thumbup.gif
Nedaskaičiau doh.gif biggrin.gif Nu banginius ir aš norėčiau pamatyti - ne kasdieninis įvykis wub.gif
Smurfų miestelis irgi turėtų būti kažkas kitokio ir įdomaus thumbup.gif
O kiek dienų turėsite?
Atsakyti
Na atskrendam į Seviliją 12dienos vakare, o išskrendam 19 dieną iš Malagos anksti ryte, tai realiai 6 pilnos dienos. Siaubas kaip mažai doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(powerpuff @ 2012 05 27, 10:02)
Dėl Gibraltaro svarstom dabar. O kas ten dar be bezdžionių gero? Aš bezdžionių kažkaip nemėgstu, falšyvos jos tokios laugh.gif

Nuostabus vaizdai atsiveria uzsikelus i uolos virsune wub.gif wub.gif yra keleta foto mano senam fotoreportaze mirksiukas.gif vien del to verta vaziuoti.Ir pasivaikscioti nuo kalno zemyn visai smagu,pakeliui labai idomus karinis fortas.
Atsakyti
QUOTE(powerpuff @ 2012 05 27, 09:02)
Dėl Gibraltaro svarstom dabar. O kas ten dar be bezdžionių gero? Aš bezdžionių kažkaip nemėgstu, falšyvos jos tokios laugh.gif

Dar yra oro uostas, kurio pakilimo taka kerta kelias is Gibraltaro i Ispanija smile.gif Dar niekur kitur neteko taip - negali pereiti kelio, nes dega raudonas sviesoforas, mat tuo metu kyla arba leidziasi lektuvas, bet jei lektuvu tuo metu nera, tai eini sau ramiai, ir galvos nesuki, kad cia oro uostas rolleyes.gif biggrin.gif Ir siaip labai neiprasta vieta - gabalelis Anglijos, nors aplink Ispanija. Raudonos telefono budeles, angliska uiforma devintys policininkai, anglu kalba su ypatingu gibraltarisku akcentu... man butent tie visi "keistumai" labai patiko smile.gif Plius, kaip rasa32 minejo, vaizdai nuo uolos virsunes tikrai puikus.

Man dar labai patiko Alpujaras kalnai, netoli Granados. Mes buvom apsistoje Monachil miestelio pakrastyje (fantastiskame viesbutuke) ir vaiksciojom po aplinkinius kalnus, o kita diena ir pravaziavom siek tiek. Labai grazi gamta, grazus kaimeliai.

Senokai skaiciau jusu reportaza, nepamenu, ar jums teko pravaziuoti keliu per kalnus, tarp Zaharos ir Grazalemos (kelio nr. CA9104). Jei ne, labai rekomenduoju, vaizdai pakeliui pasakiski wub.gif
Atsakyti
Ačiū Jūržole bigsmile.gif Gal prisimenat kaip tas viešbutukas vadinasi prie Monachil? blush2.gif O ar važiavom tuo keliu reiks MB klaust gal jis žinos, nes mane kur veža ten važiuoju doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(powerpuff @ 2012 06 04, 14:00)
Ačiū Jūržole bigsmile.gif  Gal prisimenat kaip tas viešbutukas vadinasi prie Monachil?

Nepamenu, bet buvau uzsirasiusi smile.gif La Almunia del Valle. Tiesa, nepigus jis. Ir privaziavimas sudetingas - paskutiniai keli simtai metru labai siauru keliuku, prasilenkt nelabai yra kur. Bet visa kita - thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurzole @ 2012 06 04, 20:52)
Nepamenu, bet buvau uzsirasiusi  smile.gif La Almunia del Valle. Tiesa, nepigus jis. Ir privaziavimas sudetingas - paskutiniai keli simtai metru labai siauru keliuku, prasilenkt nelabai yra kur. Bet visa kita -  thumbup.gif

Pažiūrėjau-nu tikrai superinis, bet brangus jis mums verysad.gif Na nieko, užtat urvuose akciją pagavom-81 litas už naktį tai net dvi pajamėm bigsmile.gif Ačiū labai už patarimus, jau lyg ir sudėliojom kelionę, antradienį sparnus kelsim bigsmile.gif
Atsakyti