Įkraunama...
Įkraunama...

Ispanija. Andalūzija

Na matau problema kaip jau ir išsisprendė biggrin.gif Aš tai asmeniškai rinkčiausi vis tik keliauti per kelias vietas, bet aišku įmanomas variantas ir iš vienos vietos visur važinėt, bet tada vistiek kažkiek laiko gaištasi sugrįžimam ir kaip pati sakei-negali normaliai pasimėgaut naktiniu gyvenimu. Na kad ir kokio alaus ar vyno pagurkšnot-vairuot tai reikės paskui.. O man tai pats smagumas kelionių ir yra tie vakariniai pasisėdėjimai ax.gif
Kažkaip keista, kad į Malagą bilietai pigiausi, nes mum kaip tik brangiausi buvo, ir viešbučiai Malagoj patys brangiausi kiek žiūrėjom tai ir neapsistojom ten. O kokias vietas išsirinkot aplankyt? Gal Caminito del rey vyrui užrodei? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(powerpuff @ 2011 11 05, 10:22)
Na matau problema kaip jau ir išsisprendė  biggrin.gif  Aš tai asmeniškai rinkčiausi vis tik keliauti per kelias vietas, bet aišku įmanomas variantas ir iš vienos vietos visur važinėt, bet tada vistiek kažkiek laiko gaištasi sugrįžimam ir kaip pati sakei-negali normaliai pasimėgaut naktiniu gyvenimu.

Vat ir as tos pacios nuomones drinks_cheers.gif Man gaila to laiko, kuri sugaisti pirmyn-atgal vazinedamas. Aisku, pamatai kazka pakeliui, jei nori, bet vis tiek man geriau keliauti is vietos i vieta, kazkaip atrodo, kad taip daugiau pamatom, su maziau keliones nuovargio. O naktinio vazinejimo MB labai nemegsta - as kadangi nevairuoju, tai nesiginciju. Minusas, kai keliauji is vietos i vieta - daiktu rankiojimas kaskart, kai vel i kita viesbuti keliesi, bet jau taip pripratau prie to, kad jokiu problemu nebesukelia. Varianta, kai apsistojam vienoj vietoj, mes renkames tik tada, kai buna poilsine kelione ir kai nesam tikri, ar noresim kazkur vazineti. Jei norim kuo daugiau pamatyti, tada ne. Va kai keliavom po Andaluzija, tai vos ne kasnakt nakvojom vis kitam mieste, ir man labai tiko toks keliones budas.

Bet tai tik irodo, kokie mes visi skirtingi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurzole @ 2011 11 07, 11:24)

Tai priklauso nuo marsruto. Tarkime buvome Juodkalnijoje ir ten viskas taip arti, kad tiesiog neapsimoka keisti nakvynes vietos, jei tarkime apsigyveni per viduriuka pakrantes. Na gal Durmitoras toks reikalas, kad ten jau reiktu pervaziuoti is pakrantes. Tas pats ir Katalonijoje dabar. Visai nebuvo reikalo keltis is vienos vietos i kita. Juolab, kad marsrutus rinkomes taip, kad vaziuoti ratu. o grizimas nuo paskutinio objekto trukdavo apie valanda. Tai pagalvoji, kiek laiko uztruktum susikraudamas issikraudamas daiktus, tai tikrai nevertejo persikraustyti. O stai Turkijoje marsrutas sudeliotas pas mane taip, kad nerealu vaziuoti is vienos vietos, todel savaime aisku, kad nakvynes turetu buti vis kitur, juolab, kad ir atstumai tokie, kad tai ne tik laiko gaisatis, bet ir pinigine prasme visai neapsimoka. As ne uz kazkuri viena varianta, as uz patoguma ir laiko taupyma, kiekvienu atveju pasirenku optimaliausia sprendima be jokiu isankstiniu nusistatymu.
Atsakyti
taip Cobre, teisi.
aš žiūriu Andalūzijoj nėra didelių atstumų, galima būtų irgi iš vieno taško važinėt. tačiau ten noriu aplankyti ir keletą didmiesčių, o jų visas žavesys yra vakare, štai todėl ir reikės nakvot skirtingose vietose.
bet su parkingu irgi bėdos, labai neįdomus ir užknisantis galvos skausmas
Atsakyti
QUOTE(Partizanė @ 2011 11 08, 12:15)
taip Cobre, teisi.
aš žiūriu Andalūzijoj nėra didelių atstumų, galima būtų irgi iš vieno taško važinėt. tačiau ten noriu aplankyti ir keletą didmiesčių, o jų visas žavesys yra vakare, štai todėl ir reikės nakvot skirtingose vietose.

Na tie dideli atstumai tai yra labai reliatyvus dalykas - vienam pvz dvieju valandu kelione (i viena puse) bus niekinis atstumas, o kitam jau bus gaila tiek laiko sugaisti vazinejant pirmyn-atgal. Mums pvz atstumai Andaluzijoje pasirode per dideli, jei apsistoti vienoj vietoj, todel keliavom ratu. Zodziu, kitu patarimais sunku vadovautis tokiais atvejais - nebent zinai, kad tie kiti taip pat masto, kaip ir tu rolleyes.gif

Su parkavimusi tai taip, reikia is anksto susiziureti, kad paskui nebutu to galvos skausmo, jau atvykus. Mes irgi taip darem, arba is anksto uzsisakem viesbutyje parkavimasi, arba (jei atsiliepimai kitu sveciu nekokie buvo) pasiieskojom, kur kitur butu galima masina pastatyti. Vat nmokamas parkavimasis tai tikrai problema, bet mes net nebandem tokio varianto, laiko ir nervu gaila buvo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Partizanė @ 2011 11 08, 13:15)
taip Cobre, teisi.

Nu čia tie atstumai tai kaip pasiseks.. va Portugalijoj 300 km važiavom beveik 9 valandas doh.gif Jei renkiesi nemokamą kelią gali ir tokių siurprizų nutikt. Į Malagą iš Rondos irgi max 40-50 km/h greičiu važiavom serpantinais naktį, tai gerai, kad nereikėjo skubėt. O dėl parkavimo nemokamo tai jei ką žinau gatves Kordoboj ir Granadoj tai galėčiau ant žemėlapio užrodyt jei ką, jei prireiks rašyk mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurzole @ 2011 11 08, 14:01)
i) Na tie dideli atstumai tai yra labai reliatyvus dalykas - vienam pvz dvieju valandu kelione (i viena puse) bus niekinis atstumas, o kitam jau bus gaila tiek laiko sugaisti vazinejant pirmyn-atgal. Mums pvz atstumai Andaluzijoje pasirode per dideli, jei apsistoti vienoj vietoj, todel keliavom ratu. Zodziu, kitu patarimais sunku vadovautis tokiais atvejais - nebent zinai, kad tie kiti taip pat masto, kaip ir tu  rolleyes.gif

ii) Su parkavimusi tai taip, reikia is anksto susiziureti, kad paskui nebutu to galvos skausmo, jau atvykus. Mes irgi taip darem, arba is anksto uzsisakem viesbutyje parkavimasi, arba (jei atsiliepimai kitu sveciu nekokie buvo) pasiieskojom, kur kitur butu galima masina pastatyti. Vat nmokamas parkavimasis tai tikrai problema, bet mes net nebandem tokio varianto, laiko ir nervu gaila buvo  smile.gif

i) galima ratu važiuot, tada ne pro ten pat gaunasi, ir kaip ir nėra laiko gaišimas. na bent jau Katalonijoj nesunkiai tai gavosi, turiu omeny važiavimas ratu. bet, kaip ir sakiau, šeimynoj nubalsuota už vietų keitimą. tačiau pakavimas, išsiregistravimas, parkingo paieška, registracija naujam viešbuty užims manau panašiai, kaip ir koks grįžimas.
bet geroji pusė ta, kad gali keitaliot viešbučius ir pažint įvairias vietas, tarkim kai kuriuos kartus apsistot privačiam mažiukam viešbuty, o kai kuriuos - dideliam sa baiseinais, palei jūrą ir etc. tas ir žavu.

ii) o kur jūsų reportažas? biggrin.gif

QUOTE(powerpuff @ 2011 11 08, 14:20)
O dėl parkavimo nemokamo tai jei ką žinau gatves Kordoboj ir Granadoj tai galėčiau ant žemėlapio užrodyt jei ką, jei prireiks rašyk  mirksiukas.gif

būtinai wink.gif dėkui smile.gif
Atsakyti
Tikrai smagiai pakeliavau thumbup.gif drinks_cheers.gif

Ačiū už puikų fotoreportažą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vidiga @ 2011 12 18, 14:21)
Tikrai smagiai pakeliavau  thumbup.gif  drinks_cheers.gif

Ačiū už puikų fotoreportažą  4u.gif

Smagu, kad skaitot ir, kad patiko 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(powerpuff @ 2011 12 18, 14:38)
Smagu, kad skaitot ir, kad patiko  4u.gif

Ką aš be Jūsų, visų rašančių, daryčiau (ypač šaltais žiemos vakarais) mirksiukas.gif

Tiesą sakant šį malonumą atradau beveik prieš metus, net prisiregistravau, kad Aidlukai padėkočiau ax.gif nuo to laiko man į kelionių fotoreportažus įlysti, tai kaip torto gabalą suvalgyti... lotuliukas.gif
Atsakyti
Na kreipiuosi dabar aš patarimų į visus skaitytojus. Kadangi su MB neatsilaikėm ir vėl nusipirkom bilietus ten pat tai noriu paklaust tų kas buvo ar šiaip žino , gal dar ką patartumėt nematyto-nelankyto Andalūzijoj pamatyt? ax.gif Kokių gražių miestelių, gerų barų kur alus nemokamas biggrin.gif , renginių ar dar kažko. Žodžiu laukiu visokių patarimų bigsmile.gif
Atsakyti
Mijas - berods antradieniais 12 val., miestelio centrineje aiksteje vyksta nemokamas flamenko sou. Galima pasitikslinti miestelio tinklapyje.
Grazus ir jaukus Marbelos senamiestis.
Galite aplankyti Gibraltara.
Atsakyti