Įkraunama...
Įkraunama...

Ispanija. Andalūzija

QUOTE(powerpuff @ 2011 10 05, 14:56)
Ha ha-specialiai tau įmečiau paskutinę foto, apetitui numalšinti  bigsmile.gif  Jo šiaip atsiprašau visų nepietavusių iš anksto.  ax.gif

Dekui biggrin.gif Bet zinai, ji mane tikrai labai sudomino bigsmile.gif Gal ir mesciau iskart i siuksliadeze, bet pabandyti tai vistiek labai idomu biggrin.gif
Skaniausiai indiska foto man atrodo thumbup.gif Ir juros gerybes su santechniniu raktu irgi labai skaniai ziurisi biggrin.gif
Atsakyti
Labai nuotaikingas reportazas thumbup.gif 4u.gif Smagu buvo vel pasivaiksčioti po jau aplankytas vietas... aciu smile.gif

Rondoj tai ir mes mes patingejom nusileisti i apacia, kad is ten nufotografuoti tarpekli. Gaila truputi, bet taip karsta tadien buvo... doh.gif

Beje, kas dar ruosiates keliauti i Andaluzija, labai rekomenduociau aplankyti Alpujarras kalnus (i rytus nuo Granados, jei gerai prisimenu). Mes buvome vienai nakciai apsistoje nuostabiame mažame viesbutuke ant kalno slaito prie Monachil miestelio, ir kita diena, pries pasukdami atgal i Malaga, prasukom lanka per Alpujarras ir juose issibarsciusius miestukus. Fantastiskai grazu ten... wub.gif
Atsakyti
o jau reportažai blink.gif rolleyes.gif ohmy.gif ph34r.gif essen.gif essen.gif essen.gif šakės
ir kraujinė man apetito nenumušė. kraujinių ir lietuvoj gi būna, skanių labai.
ir dar: pažiejau į baravykų ir voveraičių kainas ir supratau, kodėl svečiai užsieniečiai Rimi pardėj puolė glėbiais pirkti džiovintus baravykus ir voveraites, sakė ČIA TAIP PIGUUUU
nors man tie 25 lt už mažą krūvelę džiovintų grybų susirodė tikrai daug...
Atsakyti
Ačiū Jurzole, pagooglinau apie tuos kalnus, prasuksim būtinai, jei tik sugrįšim į Andalūziją.. O sugrįšim būtinai biggrin.gif

Aha Partizane, žinau kad ir pas mus kraujinių dešrų esama, bet man ir čia jos apetito nekelia visai, o jau ten ta raudona uogienė tai man išvis kaip šviežias kraujas atrodė doh.gif biggrin.gif Kas mėgsta kraujines tai gal ir patikę būtų, aš tai vat durna ir net hematogeno nebevalgau kai išgirdau, kad iš kraujo, o vat mėsą tai lapnoju puikiausiai bigsmile.gif
A dėl grybų kainų tai jo-mes iškart primetėm kaip čia gerai būtų prasisukt-prisitrombuoji rankinį bagažą 10 kg baravykų ir varai Venecijon, įšsiparduodi, kanaliukais paplaukioji, ledų suvalgai ir atgal namo grybaut biggrin.gif Ko ne biznio planas? laugh.gif
Atsakyti
Dieviskos maisto foto biggrin.gif aciu uz saunu reportaza!!!! wink.gif
Atsakyti
Straipsnis apie tą kelią kalnuose:
http://www.delfi.lt/...s.d?id=50535724
Atsakyti
powerpuff, turiu klausimą smile.gif

ar galima Andalūzijoje keliauti taip: nuskrist tarkim iki Malagos, ten apsistot kokiame nors viešbutyje pajūryje su HB, o iš jo važinėt po apylikes spindulio principu. pažiūrėjau, kad iki granados tarkim 1,5 val kelio, iki Sevilijos - 2 val. rodos įveikiama g.gif na ir tuo pačiu įkomponuotume ir poilsį prie jūros ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Partizanė @ 2011 11 03, 21:11)
powerpuff, turiu klausimą smile.gif

ar galima Andalūzijoje keliauti taip: nuskrist tarkim iki Malagos, ten apsistot kokiame nors viešbutyje pajūryje su HB, o iš jo važinėt po apylikes spindulio principu. pažiūrėjau, kad iki granados tarkim 1,5 val kelio, iki Sevilijos - 2 val. rodos įveikiama  g.gif na ir tuo pačiu įkomponuotume ir poilsį prie jūros  ax.gif

Mes paskutiniu metu visur jau imam praktikuoti toki keliavimo buda is vieno tasko. Labai patogu. Tik reikia susidelioti teisingai marsrutus. As dabar Katalonijoje buvau susimasciusi, ar nereikejo i dvi dalis skaidyti keliones ir labiau i pietus antra apsistojima organizuoti. Bet rezultate nepavyko net visko kas suplanuota aplankyti, o itariu, kad 200 km spindulio ir nekirtome ko gero blush2.gif
Kodel manai, kad Andaluzijoje tai nepasiteisintu? Tik nakvynes vieta as jau rinkciausi tada, kai issirinkciau kelis pagrindinius pageidaujamus objektus. Na, bet tu ir pati protinga mirksiukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
nakvynes vietą (pastovios) aš linkusi išrinkt pagal patinkančią vietovę. na Malaga kaip ir žinoma savo kurortais viešbučiais, o ir pats miestas turi kažkokį senamiestį, tai va kažkur šalia glaustis, kad patogus būtų privažiuot. ir paskui jau varyt - į Granadą, Seviliją.
tik kai važiuoji ir grįžti, prarandi tokį malonų dalyką, kaip pasivaikščiojimas kokiame nors mieste vakare / naktį, vakarienė kur fainoj viečikėj, paskui paslampinėjimas...

galima pabandyt skelt ir į dvi dalis g.gif trumpesnė kuriam nors didmiesty, ilgesnė - pajūry.
na tarkim 3 naktys ir 4 naktys g.gif

kol kas pigiausi bilietai yra į malagą, bet ryanairas neatidare vasaros skrydžių dar.
o viešbučiai ispanijoj kokia vilijančia kaina wub.gif daugybe su -65% -55% ir pan...
Atsakyti
QUOTE(Partizanė @ 2011 11 03, 22:11)
tik kai važiuoji ir grįžti, prarandi tokį malonų dalyką, kaip pasivaikščiojimas kokiame nors mieste vakare / naktį, vakarienė kur fainoj viečikėj, paskui paslampinėjimas...

Na, mes tokios bedos niekada neturejome, visada be problemos palekdavome, kur noredavome pavakaroti ar net panaktineti, kartais pries tai pakeliui dar kazka aplankome, kartais tiesiog vaziuodavome pavakarieniauti i kitus miestelius, kartais aplamai pasirinkimas, kad arba pamatai ta vieta nakti, arba nepamatai isvis, nes truksta laiko, o kartais (tikrai ne karta rolleyes.gif ) tiesiog grizdavome i patikusia vieta, kad tiesiog arba ten pavalgyti, pasedeti vakare, arba paziureti, kaip ta vieta atrodo nakti wub.gif . Aplamai, naktiniu pakeliavimu pas mus tikrai nemazai buta, net sakyciau gana daug. Net nesusimasciau apie tai, kol neparasei dabar, kad bunant vienoje vietoje del to iskyla kazkokios kliutys ar nepatogumai ax.gif .
Papildyta:
QUOTE(Partizanė @ 2011 11 03, 22:11)
nakvynes vietą (pastovios) aš linkusi išrinkt pagal patinkančią vietovę. ... kad patogus būtų privažiuot.

Va kai renkuosi, tai ziuriu, kad butu sie du kriterijai man smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2011 11 03, 20:50)
Na, mes tokios bedos niekada neturejome, visada be problemos palekdavome, kur noredavome pavakaroti ar net panaktineti

na taip, čia tuo atveju, jei nesi išsipirkęs HB. nes tada natūraliai norisi grįžti vakarienei į savo vietą, na gal tik kartą kokį kur kitur.

aš pati vistiek buvau linkusi vienoj vietoj apsistot, bet vyras vakar nubalsavo už kraustymąsi per tris vietas. na mažu ir pasikraustysim. planuojam lyg ir be vaikų, tai nebus sunku. su vaikais tikrai vienoj vietoj būčiau.
Atsakyti
QUOTE(Partizanė @ 2011 11 04, 12:00)
na taip, čia tuo atveju, jei nesi išsipirkęs HB. nes tada natūraliai norisi grįžti vakarienei į savo vietą, na gal tik kartą kokį kur kitur.

aš pati vistiek buvau linkusi vienoj vietoj apsistot, bet vyras vakar nubalsavo už kraustymąsi per tris vietas. na mažu ir pasikraustysim. planuojam lyg ir be vaikų, tai nebus sunku. su vaikais tikrai vienoj vietoj būčiau.

Del HB tai taip, nera prasmes ji imti, jei norisi vakarieniauti kitur, arba tada nukentes vakarojimai kavinese biggrin.gif . As galvojau, kad tau viena nakvynes vieta kazkuo trukdo, apie HB nepamasciau biggrin.gif Mums kraustytis neapsimokejo. Tai viena nakvyne kitur pasidariau daugiau del idomumo ir del to, kad sutaupyti truputi laiko. Siaip viskas priklauso nuo planu drinks_cheers.gif
Atsakyti