Įkraunama...
Įkraunama...

Jane vežimėliai

Jei atridziau paziuresi, prie 2008 m. yra toks vezimas. Remai analogiski kaip ir 2009 m. Dar gali paieskoti apvertus vezima ant remo paprastai buna lipdukas su pagaminimo data, bent jau ant mano vezimo tikrai yra

user posted image

Zodziu tau pasiseke, nes ant situ remu jau turi buti patobulinti truputi stabdziai, nes 2007 m. jie buvo linke gerai nesilaikyti virsutinej padety ir pasileide pradedavo trasketi vaziuojant smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gitulia: 02 spalio 2011 - 11:38
sveikutės žnovės, ar čia tikrai 2009 modelis?
user posted image
Atsakyti
QUOTE(srauni_upe @ 2011 10 03, 09:33)
user posted image

o taip thumbup.gif nes pas mane viens prie vieno stovi wub.gif
Atsakyti
QUOTE(srauni_upe @ 2011 10 03, 08:33)
user posted image

Taip 2009 m. pamirsau as ta spalva prie 2009 ikelt, amazon spalva vadinas. doh.gif
Atsakyti
Merginos, kazkada kazkuri raset apie tuos keduciu saugumo patikrinimus, berods ADAC ar kaip ten vadinasi blush2.gif g.gif

Gal galetumet nuoroda imesti kur jus radot? nes as niekaip nerandu doh.gif

ir taip noretusi daugiau suzinot apie Carrera vazimukus blush2.gif
mes va toki turim user posted image
user posted image

dar neisbandytas, nes bandytojas negime biggrin.gif bet vis tiek butu idomu labai kaip naudojasi, kokios problemos ir pan suzinoti, bt matyt niekad tokio neturi, nes visos cia apie nomad ar slalom snekat ax.gif
Atsakyti
Išploviau ir "padžioviau" savo Nomaduką, belieka laukti antro naudotojo biggrin.gif
Atsakyti
Beje, gal turit atsiliepimu apie REBEL JANE automobiline 0-13 kg kedute? g.gif
Atsakyti
QUOTE(marimacho @ 2011 10 03, 10:16)
ir taip noretusi daugiau suzinot apie Carrera vazimukus  blush2.gif
dar neisbandytas, nes bandytojas negime  biggrin.gif  bet vis tiek butu idomu labai kaip naudojasi, kokios problemos ir pan suzinoti, bt matyt niekad tokio neturi, nes visos cia apie nomad ar slalom snekat  ax.gif

Sitas vezimelis, priskiriamas prie sketuku. O juos kaiplopsinius vezimus daug reciau mamos perka. Del problemu - matau esmine, jei ziema bus normali su geru sniego kiekiu ir apledejusiais keliukais, nepravaziuosit, o jei pravaziuosit labai dardesit, nes truks amortizacijos. O vasarai gal ir nieko variantas.
Bet is anksto apie oro salygas sprest sunku smile.gif todel galvos nesukit. Jei bus blogai su pravazumu, galesit dasipirkti koki slalomo sportinuka naudota i kompanija, ant jo tiks jusu jau turimas lopsys, autokedute ta pati dedasi. O vasarai pasiliksit sketuka, kitai ziemai vel slaloma issitrauksit wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gitulia: 03 spalio 2011 - 13:06
na, mes ji pirkom. nes man reiks ji tampyt i 4 auksta doh.gif o pripuciami ratai priduoda svorio doh.gif niu, tikiuosi pirmiems metams bus gerai, o paskui ziuresim. g.gif
o del tos kedutes rebel jane? gal kas turit kokie atsiliepimai, nes galvojau ja nusipirkti g.gif kaip suprantu ji ant mano vezimo remo tvirtintusi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(laurelia @ 2011 10 01, 22:24)
na cia daug maz loterija gaunas smile.gif pas sazininga pirkeja jei papuoli viskas thumbup.gif  o jei ne? Ai is vis priklauso ir nuo zmogaus,parduodi vezima ir buna i vezima neziuri svarbu dokumentai,cekiai , kur pirkta ir t.t

Aisku svarbu cekiai ir garantinai, jei skelbime jie minimi ir dar galiojantys. Juk realiai tai irodymas ar vezimas tikrai naudotas pvz 3men, kaip rasoma skelbime, o uz vezima su galiojancia garantija paprastai juk ir norima daugiau lt.
As savo XLR pardaviau tik 3men naudojus, turejau tai irodancius cekius. Taip pat pasiuliau ir deze parvezti, jei jos reikia(deze pas senelius turim isvez, nes bute ner kur laikyt). Juk jei zmogus perka apynauji daikta, tai ir nori ji toki gaut su visais irodymais, o ne pasakom mirksiukas.gif
QUOTE(gitulia @ 2011 10 02, 12:37)
Jei atridziau paziuresi, prie 2008 m. yra toks vezimas. Remai analogiski kaip ir 2009 m. Dar gali paieskoti apvertus vezima ant remo paprastai buna lipdukas su pagaminimo data, bent jau ant mano vezimo tikrai yra

user posted image

Zodziu tau pasiseke, nes ant situ remu jau turi buti patobulinti truputi stabdziai, nes 2007 m. jie buvo linke gerai nesilaikyti virsutinej padety ir pasileide pradedavo trasketi vaziuojant smile.gif

Va butent del sios priezasties, kad ir gerai islaikyto 2007m modelio as nenoreciau. Kas cia zino, kada man naudojant tas stabdis atsilaisvins(jei iki tol dar neatsilaisvino) ir prades uzkritinet.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Požiūris: 03 spalio 2011 - 13:14
QUOTE(marimacho @ 2011 10 03, 13:10)
na, mes ji pirkom. nes man reiks ji tampyt i 4 auksta  doh.gif  o

Tai, kad carrera tikrai nera lengvas kaip sketukas. Aprasyme jo svoris 9.2 kg, tai nera lengvesnis uz pvz nomada, o nomado ratai didesni ir minkstesni. Tik tiek, kad carrera kompaktiskesne sulankstyta, tai gal ir nest patogiau g.gif Zodziu kaip pasirinkot taip yra, isbandysit realiai ir galesit parasyt atsiliepima visoms mamoms geras pasirinkimas ar ne, kaip ziema vaziuojasi ir tada jau tiksliai zinosim mirksiukas.gif

QUOTE(Požiūris @ 2011 10 03, 13:11)
Va butent del sios priezasties, kad ir gerai islaikyto 2007m modelio as nenoreciau. Kas cia zino, kada man naudojant tas stabdis atsilaisvins(jei iki tol dar neatsilaisvino) ir prades uzkritinet.

Taip, tas dardantis stabdis tikrai nervina. Turejau pirmaji slaloma su sia beda, tai vaikstai vis paspardydamas ta stabdi kad pakiltu ir neerzintu dardejimas biggrin.gif Tik jau veliau dasilo, kad galejau isimti tuos plastmasinius dantukus is ratu, aisku stabdziu nebuciau turejus, bet niekas ir nebutu tarskejes doh.gif
Atsakyti
QUOTE(gitulia @ 2011 10 03, 14:16)
Tai, kad carrera tikrai nera lengvas kaip sketukas. Aprasyme jo svoris 9.2 kg, tai nera lengvesnis uz pvz nomada, o nomado ratai didesni ir minkstesni. Tik tiek, kad carrera kompaktiskesne sulankstyta, tai gal ir nest patogiau  g.gif  Zodziu kaip pasirinkot taip yra, isbandysit realiai ir galesit parasyt atsiliepima visoms mamoms geras pasirinkimas ar ne, kaip ziema vaziuojasi ir tada jau tiksliai zinosim  mirksiukas.gif
Taip, tas dardantis stabdis tikrai nervina. Turejau pirmaji slaloma su sia beda, tai vaikstai vis paspardydamas ta stabdi kad pakiltu ir neerzintu dardejimas  biggrin.gif  Tik jau veliau dasilo, kad galejau isimti tuos plastmasinius dantukus is ratu, aisku stabdziu nebuciau turejus, bet niekas ir nebutu tarskejes  doh.gif

O man pazistama sake, kad pas ja nomado stabdis ne tik darda, bet pvz lipant ant bodriuro jis uzkrenta ir ne is vietos, kol stabdzio neatkelsi. Tai pvz einant per pereje kokia nesamone, kai pusiau gatvej, pusiau ant bordiuro dar gaisti turi su tuo stabdziu doh.gif
O be stabdzio vezimo neisivaizduoju, tikrai daug kur reikalingas mums jis.
O tas langelis gale yra ir 2009m modelyje, ane?
mane jis biski nervina. Kai vaikas miega ir pvz saule is priekios viecia, apsuki vezima, tai pro ta langeli tiesiai i veida sviecia. Maniskis net miegantis labai reaguoja, pradeda muistytis ir kartais isibudina, tai sakyciau, toks nepatogumas gaunas.
Atsakyti