Na modelis tikrai 2007, tik pirktas gal 8 ar 9 m.

ne
internete pasiziurejau toks kaip mano 2009m ir viena mamyte dabar skelbiu parduoda paklausiau idomumo delei sake taip sis 2009

Na 2009 m. modeliai keitesi nemazai. Stogas visai kitoks nei jusu, ratai kitokie, ciuzinukai isimami kitokie. 2009 m. isejo slalomai siu spalvu: utopia, bohemia, amazon ir meteorite.
Sie dvieju spalvu vartomais stogais ejo 2007 m. 2008 m. is esmes tapo nebe tokie ryskus, vienspalviai daugiau ir kitokiais ratu diskais.

Stai visi 2007 m. modeliukai vienoj vietoj.

Cia 2008 m. modeliai.
Na o sitie jau 2009 m.

Na tikiuosi kam nors bus naudinga si info ir pades neapsirikti renkantis naudotus vezimus
Sie dvieju spalvu vartomais stogais ejo 2007 m. 2008 m. is esmes tapo nebe tokie ryskus, vienspalviai daugiau ir kitokiais ratu diskais.

Cia 2008 m. modeliai.
Na o sitie jau 2009 m.

Na tikiuosi kam nors bus naudinga si info ir pades neapsirikti renkantis naudotus vezimus

ratu diskai mano kitokie nei sie,stori viduriai,na dar nete radau,kad raso 2008.Na ir mano spalva zymiai ryskesne sakyciau labai net ryski
Tai zodziu
ai koks skirtumas dokumentai svarbu yra su metais o aplamai man svarbu vezimo bukle
Ir,kad man jis labai patinka

QUOTE(laurelia @ 2011 10 01, 19:39)
ai koks skirtumas dokumentai svarbu yra su metais o aplamai man svarbu vezimo bukle
Ir,kad man jis labai patinka 

As ir sakau, esme vezimo bukleje. Metai neesminis rodiklis, kai gali rinktis ziuredamas gyvai vezima. O zinojimas modeliu padeda bent siek tiek orientuotis kiek galejo buti vezimas panaudotas kai renkiesi ebay ar siaip perki aklai.
QUOTE(gitulia @ 2011 10 01, 19:40)
As ir sakau, esme vezimo bukleje. Metai neesminis rodiklis, kai gali rinktis ziuredamas gyvai vezima. O zinojimas modeliu padeda bent siek tiek orientuotis kiek galejo buti vezimas panaudotas kai renkiesi ebay ar siaip perki aklai.
Na zinok Gitulia niekada nepirkciau vezimuko nemacius

Papildyta:
QUOTE(gitulia @ 2011 10 01, 19:16)
Na 2009 m. modeliai keitesi nemazai. Stogas visai kitoks nei jusu, ratai kitokie, ciuzinukai isimami kitokie. 2009 m. isejo slalomai siu spalvu: utopia, bohemia, amazon ir meteorite.
[ž
[ž

oho aisku mamytems labai naudinga bus

visko klauskit gitules ir aisku bus viskas

O as pirkau bent tris slalomus nemacius ebay, viena quinny zapp pirkau is Vilniaus irgi nemacius ir tfu tfu tfu visi daug maz atitiko aprasymus ir nuotraukas. Na gal lietuviai siek tiek situacija pagrazino. Ir pati esu pardavus kelis vezimus nemaciom. Viena slaloma i kita LT miesta, maclarenas net i maskva isvaziavo, bugaboo daug maz irgi aklai i kauna isvaziavo, peg perego si i bvilniu irgi tik pagal nuotraukas, ir ne vieno nusivylusio pirkejo nebuvo, du net padekojo gave vezimukus, su PP SI pirkeja iki siol internetu pabendraujam
Bet zinoma tai loterija, tokius pirkinius reikia vertint labai atsargiai ir visada lieka tikimybe likti apgautam.

Bet zinoma tai loterija, tokius pirkinius reikia vertint labai atsargiai ir visada lieka tikimybe likti apgautam.
na cia daug maz loterija gaunas
pas sazininga pirkeja jei papuoli viskas
o jei ne? Ai is vis priklauso ir nuo zmogaus,parduodi vezima ir buna i vezima neziuri svarbu dokumentai,cekiai , kur pirkta ir t.t
Ratai pagal tavo atsiustas foto 2009m,kaip tas juodas remas su raudonu-juodu virsumi,tik mano virsus geltonas-juodas

QUOTE(gitulia @ 2011 10 01, 19:07)
Ratai pagal tavo atsiustas foto 2009m,kaip tas juodas remas su raudonu-juodu virsumi,tik mano virsus geltonas-juodas

2008-2009 m. remai ir ratai vienodi. O pas tave tik ratai juodi ar ir visas remas juodas?
visas remas juodas
toks pats kaip foto kur idejai 2009m,raudonas-juodas su juodu remu
na idomu man vistiek kaip cia tiksliai yra

2008 m. irgi yra raudonas su juodais ant juodo remo. Kazkas kazka sukombinavo ar perkant ar parduodant, ar pirkejui koks remo brokas kada papuoles buvo r rema keite pagal garantija
nu zodziu neatspesi
Bet tau nuo to tik i gera, skaityk remas ne senesnis kaip 08 m. papuole

Jega
na taip kazkas kazkaip
o man tik
as pagal tavo foto ziurejau,nes juodas cia parodytas tik 2009m uztat ir pradejau abejot kas kaip 
Mokeciau cia foto ikelt parodyciau savo

Mokeciau cia foto ikelt parodyciau savo