Įkraunama...
Įkraunama...

Jane vežimėliai

Na modelis tikrai 2007, tik pirktas gal 8 ar 9 m. wink.gif
Atsakyti
ne schmoll.gif internete pasiziurejau toks kaip mano 2009m ir viena mamyte dabar skelbiu parduoda paklausiau idomumo delei sake taip sis 2009 ax.gif
Atsakyti
Na 2009 m. modeliai keitesi nemazai. Stogas visai kitoks nei jusu, ratai kitokie, ciuzinukai isimami kitokie. 2009 m. isejo slalomai siu spalvu: utopia, bohemia, amazon ir meteorite.
Sie dvieju spalvu vartomais stogais ejo 2007 m. 2008 m. is esmes tapo nebe tokie ryskus, vienspalviai daugiau ir kitokiais ratu diskais.

user posted image

Stai visi 2007 m. modeliukai vienoj vietoj.

user posted image
Cia 2008 m. modeliai.

Na o sitie jau 2009 m.
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

Na tikiuosi kam nors bus naudinga si info ir pades neapsirikti renkantis naudotus vezimus ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gitulia: 01 spalio 2011 - 19:39
ratu diskai mano kitokie nei sie,stori viduriai,na dar nete radau,kad raso 2008.Na ir mano spalva zymiai ryskesne sakyciau labai net ryski g.gif Tai zodziu doh.gif ai koks skirtumas dokumentai svarbu yra su metais o aplamai man svarbu vezimo bukle bigsmile.gif Ir,kad man jis labai patinka ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laurelia: 01 spalio 2011 - 19:40
QUOTE(laurelia @ 2011 10 01, 19:39)
ai koks skirtumas dokumentai svarbu yra su metais o aplamai man svarbu vezimo bukle bigsmile.gif Ir,kad man jis labai patinka ax.gif

As ir sakau, esme vezimo bukleje. Metai neesminis rodiklis, kai gali rinktis ziuredamas gyvai vezima. O zinojimas modeliu padeda bent siek tiek orientuotis kiek galejo buti vezimas panaudotas kai renkiesi ebay ar siaip perki aklai.
Atsakyti
QUOTE(gitulia @ 2011 10 01, 19:40)
As ir sakau, esme vezimo bukleje. Metai neesminis rodiklis, kai gali rinktis ziuredamas gyvai vezima. O zinojimas modeliu padeda bent siek tiek orientuotis kiek galejo buti vezimas panaudotas kai renkiesi ebay ar siaip perki aklai.

Na zinok Gitulia niekada nepirkciau vezimuko nemacius doh.gif kiek visokiu buve nutikimu blink.gif viena pervede pinigus ,berods siauliuose pardavinejo ir jai turejo atsiust deja negavo,nes ne viena mama pervedus pinigus buvo ,aisku nezinau kaip baigesi,bet nervu doh.gif O jei gausi suluzusi,suplysusi ar dar velniai koki g.gif nu ne bijociau as schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(gitulia @ 2011 10 01, 19:16)
Na 2009 m. modeliai keitesi nemazai. Stogas visai kitoks nei jusu, ratai kitokie, ciuzinukai isimami kitokie. 2009 m. isejo slalomai siu spalvu: utopia, bohemia, amazon ir meteorite.
Sie dvieju spalvu vartomais stogais ejo 2007 m. 2008 m. is esmes tapo nebe tokie ryskus, vienspalviai daugiau ir kitokiais ratu diskais.

Stai visi 2007 m. modeliukai vienoj vietoj.

Na tikiuosi  kam nors bus naudinga si info ir pades neapsirikti renkantis naudotus vezimus  ax.gif

oho aisku mamytems labai naudinga bus thumbup.gif
visko klauskit gitules ir aisku bus viskas thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo muminukas: 05 spalio 2011 - 17:05
O as pirkau bent tris slalomus nemacius ebay, viena quinny zapp pirkau is Vilniaus irgi nemacius ir tfu tfu tfu visi daug maz atitiko aprasymus ir nuotraukas. Na gal lietuviai siek tiek situacija pagrazino. Ir pati esu pardavus kelis vezimus nemaciom. Viena slaloma i kita LT miesta, maclarenas net i maskva isvaziavo, bugaboo daug maz irgi aklai i kauna isvaziavo, peg perego si i bvilniu irgi tik pagal nuotraukas, ir ne vieno nusivylusio pirkejo nebuvo, du net padekojo gave vezimukus, su PP SI pirkeja iki siol internetu pabendraujam smile.gif
Bet zinoma tai loterija, tokius pirkinius reikia vertint labai atsargiai ir visada lieka tikimybe likti apgautam.
Atsakyti
na cia daug maz loterija gaunas smile.gif pas sazininga pirkeja jei papuoli viskas thumbup.gif o jei ne? Ai is vis priklauso ir nuo zmogaus,parduodi vezima ir buna i vezima neziuri svarbu dokumentai,cekiai , kur pirkta ir t.t

QUOTE(gitulia @ 2011 10 01, 19:07)
Na modelis tikrai 2007, tik pirktas gal 8 ar 9 m. wink.gif

Ratai pagal tavo atsiustas foto 2009m,kaip tas juodas remas su raudonu-juodu virsumi,tik mano virsus geltonas-juodas bigsmile.gif
Atsakyti
2008-2009 m. remai ir ratai vienodi. O pas tave tik ratai juodi ar ir visas remas juodas?
Atsakyti
visas remas juodas 4u.gif toks pats kaip foto kur idejai 2009m,raudonas-juodas su juodu remu ax.gif na idomu man vistiek kaip cia tiksliai yra g.gif
Atsakyti
2008 m. irgi yra raudonas su juodais ant juodo remo. Kazkas kazka sukombinavo ar perkant ar parduodant, ar pirkejui koks remo brokas kada papuoles buvo r rema keite pagal garantija g.gif nu zodziu neatspesi smile.gif Bet tau nuo to tik i gera, skaityk remas ne senesnis kaip 08 m. papuole smile.gif
Atsakyti
Jega thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif na taip kazkas kazkaip g.gif o man tik thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif as pagal tavo foto ziurejau,nes juodas cia parodytas tik 2009m uztat ir pradejau abejot kas kaip g.gif
Mokeciau cia foto ikelt parodyciau savo tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laurelia: 02 spalio 2011 - 10:59