Nu sitas tai 2007 m. modelis. Matyt pirktas veliau buvo arba kazkas labai mazai naudojo, pasiseke, kad geros bukles

QUOTE(srauni_upe @ 2011 10 01, 11:07)
As nesistebiu, kad jie padrozti, nes daugumoj 2007m modeliai, tai realiai jau pora vaiku juose gali buti uzauginta. As savo nomada, kai isskalbiau, tai, ziuriu, kad visai nieko jis. Man sokas buvo del to, kad rase jog 4men naudotas, o gavau murzina ir daugiau padeveta, bet dabar ziuriu, kad geriau nieko ner, o manasis tikrai ner toks prastas. Lopsis is vis, kaip naujas, tik, kad man jo nereik.
Vien del to kirba mintis parduot visa komplekta ir pirkt vien sportinuka, bet ner is ko rinktis.
laurelia, tai pas tave ne 2009m modelis, jei stogas toks.

tiesiog turbūt kas perka naujus, tai pasilieka antram vaikui. Juk ne tokie jau lengvo laikai
QUOTE(srauni_upe @ 2011 10 01, 11:51)
tiesiog turbūt kas perka naujus, tai pasilieka antram vaikui. Juk ne tokie jau lengvo laikai
Arba pasilieka arba perka deveta ir paskui ala, kaip vieno vaiko naudota vel parduoda.

Mane tai kainos erzina, uz seno modelio 2 dalis po 1200lt nori. Tai as geriau nauja sportinuka uz 1200lt nusipirkciau is vaikucio ir deveta lopsiuka uz 200lt(gerai paieskojus net nauja uz koius 250lt gali rast), kurie dazniausiai buna, kaip nauji, nes lopsiukas naudojamas trumpiau, o ir gi leliukas jame guli, kuris nei vaiksto, nei valgo tame lopsiuke. Tai suma sumarum uz 1400lt gauciau nauja vezima, nei uz kokius 1200lt gerai panaudota

O man dar kazkodel vis knieti bugaboo isbandyt, bet cia vel beda, nes tokio cameleon'o vien sportinuko negausi.
Is vis, kai pagalvoji, kad taip daznai noris vezima keist, tai galetu but vezimeliu nuoma

Aš lopšinį vežimą pirkau dėvėtą, viskas naudota buvo pusę metų. Tai stovis kaip naujo buvo. Bet netikiu kad dabar nepigiai išeitų parduot. Nors jis iki šiollabai geras ir ryškus. Na bet modelio meta sako savo 
O dabar nematau tokių variantų kad būtų veno vaiko pardudoamas kokių vienų - dviejų metų senumo modelis.

O dabar nematau tokių variantų kad būtų veno vaiko pardudoamas kokių vienų - dviejų metų senumo modelis.
QUOTE(Požiūris @ 2011 10 01, 10:35)
As nesistebiu, kad jie padrozti, nes daugumoj 2007m modeliai, tai realiai jau pora vaiku juose gali buti uzauginta. As savo nomada, kai isskalbiau, tai, ziuriu, kad visai nieko jis. Man sokas buvo del to, kad rase jog 4men naudotas, o gavau murzina ir daugiau padeveta, bet dabar ziuriu, kad geriau nieko ner, o manasis tikrai ner toks prastas. Lopsis is vis, kaip naujas, tik, kad man jo nereik.
Vien del to kirba mintis parduot visa komplekta ir pirkt vien sportinuka, bet ner is ko rinktis.
Nieko nebesuprantu.

as ir pati tiksliai nezinau tik matau ,kad kaip naujas tai tikrai nesenu metu ,nes jei 2007 kiek maciau tai nubluke visi:( nes augina po 2 vaikus o 2007m labai blunka paieskojau tai ne vieno neradau puikios bukles( super man patinka musu karieta

Jei senesnių metų, tai nebūtinai kelių vaikų naudotas. Aš pati pirkau Jane Nomad 2009 metų modelį parduotuvėje pačioje 2010 metų pabaigoje, o naudoti pradėjau 2011-tais. Nauji Jane modeliai man nepatiko. Tai dabar kaip ir gaunasi, kad mano vežimuke jau vienas lelius galėjo užaugti
, o aš jį dar tik aštuonis mėnesius naudoju.

QUOTE(Požiūris @ 2011 10 01, 11:23)
O man dar kazkodel vis knieti bugaboo isbandyt, bet cia vel beda, nes tokio cameleon'o vien sportinuko negausi.
Is vis, kai pagalvoji, kad taip daznai noris vezima keist, tai galetu but vezimeliu nuoma

As kai norejau pabandyt, tai pirkau bugaboo su visu lopsiu, nera atskirai ju, o ir neapsimoka pirkt jei butu (pvz babymarket parduoda atskirai, kazkokia nesamone jie ten isgalvojo

QUOTE(silva@3 @ 2011 10 01, 12:50)
Jei senesnių metų, tai nebūtinai kelių vaikų naudotas. Aš pati pirkau Jane Nomad 2009 metų modelį parduotuvėje pačioje 2010 metų pabaigoje, o naudoti pradėjau 2011-tais. Nauji Jane modeliai man nepatiko. Tai dabar kaip ir gaunasi, kad mano vežimuke jau vienas lelius galėjo užaugti

nepergyvenk,matysis viskas is vezimuko bukles

mano pusbrolis irgi balandi pirko 2008jane slalom,mokejo 1500
QUOTE(silva@3 @ 2011 10 01, 13:50)

Tai as 2009m modelio nelaikau senu, nes nomad ir slalom 2009m paskutiniai modeliai ir ejo, veliau jau tie naujieji ir kitais pavadinimais. O 2007m vezimas gasdina ne tik savo nusidevejimu, bet lievais tabdziais ir pan. O ir stogas gi skirias, slalome pats iklotas kitoks 2009m atsirado, tad daug niuansu, del ko mano manymu 2007m deveto ir 2009m deveto kainos turetu skirtis.

POziuri, ziurek o laurelia gavo gera 2007 m. ir dziaugiasi
Siaip is tikro visa esme vezimo bukleje. Jei pries pirkdamas gali apziuret, tai galima ir 07 m. paimt, bet jei perki aklai, tai visad tikiesi, kad pirkdamas 2009 gausi geresni nei pirkdamas senesniu modeliu.
O ziema naudojant nelabai skirtumas yra tuose niuansuose, nes ventiliacojos tinkliuku nereikia, iklotai irgi neaktualu, nes idedi i vezima voka ir isimi tik pavasariui atejus, o voka isplaut tai tas pats kas ir iklota. Ant vasaros tas vezimas jau bus ir nusibodes, todel su dziaugsmu persoktumet ir i koki lengva sketuka
slaloma supakave ir padeje kitai ziemai

O ziema naudojant nelabai skirtumas yra tuose niuansuose, nes ventiliacojos tinkliuku nereikia, iklotai irgi neaktualu, nes idedi i vezima voka ir isimi tik pavasariui atejus, o voka isplaut tai tas pats kas ir iklota. Ant vasaros tas vezimas jau bus ir nusibodes, todel su dziaugsmu persoktumet ir i koki lengva sketuka

QUOTE(Požiūris @ 2011 10 01, 15:51)
Tai as 2009m modelio nelaikau senu, nes nomad ir slalom 2009m paskutiniai modeliai ir ejo, veliau jau tie naujieji ir kitais pavadinimais. O 2007m vezimas gasdina ne tik savo nusidevejimu, bet lievais tabdziais ir pan. O ir stogas gi skirias, slalome pats iklotas kitoks 2009m atsirado, tad daug niuansu, del ko mano manymu 2007m deveto ir 2009m deveto kainos turetu skirtis. 

Na jau tie nauji

Tad apie naujuosius gerokai pagalvot reikia pries perkant spalvytes grazios ,bet daugiau nieko jame gero

Mano vezimukas 2009m klausiau drauges,yra dokumentai pas ja kuriuose parasyta,kad tai 2009 modeliukas,vat panos