Įkraunama...
Įkraunama...

Vilniaus gimdymo namai - VGN

Sveiki,

Sena tema cia http://www.supermama...howtopic=709880

Tikiuosi neprazioplinau ir tikrai nera atidaryta nauja VGN temele ir jau kuri laika,tad atidarau. Mamytes galite toliau dalintis reikiama info apie VGN kam labai jos reikia.
As taipogi zadu gimdyti ten siomis dienomis,tai labai pergyvenu,kad tik gauciau mokama palata,nes nesitariau. Tikiuosi bumas nestukiu baigesi (cia apie tas kurios skubejo iki Liepos men),tai ligoninej bus siek tiek laisviau wub.gif
Kas gimdete neseniai kaip su mokamom palatom,ar buvo problema jas gauti? Aciu uz atsakyma 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo avilinka: 23 rugsėjo 2011 - 14:54
Pagimdziau pirmadieni. Nieko sau papildomai nepirkau, tik pasiemiau butiniausius daiktus. Visko ten uzteko ir laseliniu ir kateteriu ir paluciu i lova, naktinius paprasiau valdiskus dave. Ir maistas koks buvo toks ir liko skanus. Nezinau kodel kitos skundziasi blush2.gif Yra triuskasmas nuo remontu, bet istisai nekala ir negrezia, tai gyvent galima. O su mokamom palatom problemos. Kai gimdziau nebuvo laisvu. Bet akusere pasistenge ir gavo man vienviete nemokama netoli posto ir duso su tualetu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(janone @ 2011 09 23, 16:18)
Pagimdziau pirmadieni. Nieko sau papildomai nepirkau, tik pasiemiau butiniausius daiktus. Visko ten uzteko ir laseliniu ir kateteriu ir paluciu i lova, naktinius paprasiau valdiskus dave. Ir maistas koks buvo toks ir liko skanus. Nezinau kodel kitos skundziasi  blush2.gif  Yra triuskasmas nuo remontu, bet istisai nekala ir negrezia, tai gyvent galima. O su mokamom palatom problemos. Kai gimdziau nebuvo laisvu. Bet akusere pasistenge ir gavo man vienviete nemokama netoli posto ir duso su tualetu smile.gif

Man viena mama sake,kuri neseniai ten gimde,tai kai gimdykloj prase mokamos palatos,tai jai tepasake,jog reikejo tartis is anksto (suprask duoti pinigeliu ar susitarti del gimdymo) ir tada butu gavusi,na ir pagulde ja triviete palata,kadangi ji niekam nieko nedave..
As kuomet pirma gimdziau,tai irgi su niekuom nesitariau ir niekam nieko nemokejau,taciau apie mokama palata kazkaip net nesusimasciau,taciau nebuvo tragedija ir dvivieteje paguleti,tik teko paklausyti knarkiancios baisiai mamytes,bet siaip kenteti buvo galima. Dabar taipogi su niekuom nesitariau ir moketi nenoreciau,taciau vat ar palata mokama gausiu,tai klausimas smile.gif
Atsakyti
Man tai viskas dzin, kad tik ciuzinys nebutu toks kaip praejusius du kart... doh.gif Laiku cia ta Maximos akcija su Dormeo prasidejo, as jau pasiryzus, kaip sakant del viso pikto, anciuzini nusipirkt, ir jei nepavyktu gaut palatos su normaliu ciuziniu, sakiau savo atsiveziu smile.gif
O del palatu, kad viena, ar ne viena, tai net nzn. Pirma kart turejau nemazu komplikaciju, gimdziau pati, is lovos islipau gal penkta para tik. Tad be pagalbos niekaip, todel dave nemokama dviviete palata, leido vyrui nemokamai pasilikt. Antra kart, dare cezari, dvi paras teko gulet dvivietej su kaimyne, veliau perkele i dviviete nemokama, kurioj liko vyras. Minusas gulint su kaimyne buvo tik tas, kad palata buvo mazyte, ta puse po remonto kaip tik buvo apsiltinta, todel buvo ziauriai karsta. O dar kai vyrai sueidavo, tai keisdavomes pamainom smile.gif O iaip kaimyne mano buvo nereali, man ji labai padejo, turjo jau patirties del CP, tad sulaukiau nemazai patarimu, padrasinimu ir pan. thumbup.gif
Atsakyti
www.vgn.lt - bendra informacija.

Jei daug gimdyvių, visos mokamos palatos būna užimtos ir tai nepriklauso, ar esi pasirinkusi mediką. Ne palatos komforte esmė ir prioritetas.
Svarbiausia, kad medikai būtų patys geriausi profesionalai ir gimdymas sklandus, o ne komplikuotas.

Atsakyti
O man siandien viena mama sake,jog VGN'e jau kaip ir visos palatos suremontuotos ir tokiu kaip trivieciu nebera,vien tik dvivietes ir neva lovos jau pakeistos,nebera tu kietuju. Nezinau kiek tame tiesos,bet sake uztikrintai smile.gif
Atsakyti
As buvau kursuose VGN Rugsejo 22 diena ir butent ta diena mokamu laisvu palatu nebuvo. Kaip minejo gydytoja, jie patys suinteresuoti kad jos visada butu uzimtos. Jei atvaziuosi gimdyti iki pietu, dar gali kokia ir atsilaisvinti, nes israsymai is ligonines tik iki pietu vyksta. jei nera laisvu, manau ir susitarimas nepades...
Kiek pravedziojo po palatas ir gimdyklas, tai gimdyklu visokiu dar yra - ir suremontuotu ir senu, bet palatos tai visos treciam aukste atrodo naujos thumbup.gif , tik kad tos nemokamos dvigules yra per mazos. Neisivaizduoju kaip ten galeciau dar su kazkuo guleti schmoll.gif . Kaip pavyzdziui pamatinti lialiuka jei pas palatos kaimynka kokie lankytojai ateina? Nes ten tarp lovu tik koks pusantro metro tarpelis ir palatoj tik 2 lovos, 2 spinteles ir 2 lopsiukai. Na dar spinta yra. Bet pats kambariukas tai tikrai per mazas 2 vaikams ir mamytems verysad.gif . Net kvepuoti turbut po nakties nebutu kuo blink.gif
Papildyta:
Daugiau papasakoti galesiu kai pati ten pagulesiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Chanchita: 27 rugsėjo 2011 - 18:49
Del dvivieciu palatu,tai tikrai,mazas kambariukas,man pasiseke,gulejau si karta viena,o su vyresne dukra,tai irgi dvivietej gulejau,bet su kaimyne,tai tikrai pamaitinti vaika neimanoma,kai ateina pas kaimyne sveciai,as tai saviems pasakiau,kad neeitu nieks,tai tik mama su teciu buvo viena karta ir vyras pora kartu,nes savaite gulejau.Kai dabar gimdziau,tai normalus ciuzinys buvo,kai su didziaja gulejau,tai siaubas,galvojau jau stovedama mieguosiu,nes siaubingai sonus skaudejo.
Atsakyti
Sveiki noriu pasiteirauti tu kurios jau gimdet VGN jei jus turit pasirinkusios gyditoja pas kure norit gimyti tai reikia moketi 645lt uz pasirenkta gyd?
Atsakyti
QUOTE(Chanchita @ 2011 09 27, 19:47)
As buvau kursuose VGN Rugsejo 22 diena ir butent ta diena mokamu laisvu palatu nebuvo. Kaip minejo gydytoja, jie patys suinteresuoti kad jos visada butu uzimtos. Jei atvaziuosi gimdyti iki pietu, dar gali kokia ir atsilaisvinti, nes israsymai is ligonines tik iki pietu vyksta. jei nera laisvu, manau ir susitarimas nepades...
Kiek pravedziojo po palatas ir gimdyklas, tai gimdyklu visokiu dar yra - ir suremontuotu ir senu, bet palatos tai visos treciam aukste atrodo naujos  thumbup.gif , tik kad tos nemokamos dvigules yra per mazos. Neisivaizduoju kaip ten galeciau dar su kazkuo guleti  schmoll.gif . Kaip pavyzdziui pamatinti lialiuka jei pas palatos kaimynka kokie lankytojai ateina? Nes ten tarp lovu tik koks pusantro metro tarpelis ir palatoj tik 2 lovos, 2 spinteles ir 2 lopsiukai. Na dar spinta yra. Bet pats kambariukas tai tikrai per mazas 2 vaikams ir mamytems  verysad.gif . Net kvepuoti turbut po nakties nebutu kuo  blink.gif
Papildyta:
Daugiau papasakoti galesiu kai pati ten pagulesiu.

Del keliu dienu ligonineje nera ko taip pergyventi mirksiukas.gif Gulejau VGN dvivieteje nemokamoje palatoje ir tikrai nieko baisaus. Man asmeniskai, tai dar geriau buvo - ir paplepejom, ir i dusa ar WC gali ramiau nueit, nes kaimyne vaikuti gali paziureti. O del maitinimo kai kas nors ateina - tai patikek - niekas net demesio nekreipia. manau pora trejeta dienu gali daiktai ir taseje pabuti, tikrai nera butinybes krauti i spintas - svarbiausia kad sekmingai gimdymas praeitu ir vaikutis butu superinis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(zivkute @ 2011 09 28, 22:27)
Del keliu dienu ligonineje nera ko taip pergyventi mirksiukas.gif Gulejau VGN dvivieteje nemokamoje palatoje ir tikrai nieko baisaus. Man asmeniskai, tai dar geriau buvo - ir paplepejom, ir i dusa ar WC gali ramiau nueit, nes kaimyne vaikuti gali paziureti. O del maitinimo kai kas nors ateina - tai patikek - niekas net demesio nekreipia. manau pora trejeta dienu gali daiktai ir taseje pabuti, tikrai nera butinybes krauti i spintas - svarbiausia kad sekmingai gimdymas praeitu ir vaikutis butu superinis thumbup.gif

Gerai,jei kaimyne nebloga pasitaike smile.gif Bjauriausia yra lankytojai doh.gif As su pirmu visiems artimiesiems pasakiau,kad niekas neitu,taip buvo geriau ir man ir "mano kaimynei", taciau jos vyras mirkdavo kasdien ir po visa diena,kuris net nesusiprotedavo iseiti is palatos,jei pvz noredavau persirengti.. Galima atkenteti,bet kam,jei gali ramiai paimti palata su dusu ir tuliku ir ramiai sau dziaugtis/ilsetis su vaikeliu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(avilinka @ 2011 09 23, 16:23)
Man viena mama sake,kuri neseniai ten gimde,tai kai gimdykloj prase mokamos palatos,tai jai tepasake,jog reikejo tartis is anksto (suprask duoti pinigeliu ar susitarti del gimdymo) ir tada butu gavusi,na ir pagulde ja triviete palata,kadangi ji niekam nieko nedave..

blink.gif nu geras,kai aš gimdžiau(prieš metus),tai man net pasiūlė mokamą palatą,patys. o iš ankasto susitarti,tai nu... kaip tu ten susitarsi,nebent planinė operacija. buvo pažįstamų, norinčių susitarti,bet kai numatytas natūralus gimdymas,tai ir pasakė-o kip jūs įsivaizduojat tą susitarimą.
Atsakyti