Tik vakar grizau is VGN. Visko neskaiciau,bet pakako permesti akim,tai nustebau,kaip cia kai kurios mamos piktinasi,kad savo naktinius veztis reikia ar dar del kazko. Taigi,viska ten duoda,jei neturi,nebara tikrai,jei nepasiimi,bet tarkim man maloniau su savo naktiniais buvo,kuriu nesutepiau iskart po gimdymo, o persirengiau kitais tik sekancia diena,kai nusiprausiau po dusu,beje naktiniu pasiemiau net tris poras. Paluciu duoda i valias kiek tik paprasysi,as net pampiu nelabai dejau,naudojau tik palas,nes maziukai kaskart ties kiekvienu maitinimu tridalioja,tai pampius keisti reiktu kas kokia 1h,tai nutariau naudotis ligonines palom,kuriu man nese daug,kiek tik reikejo. Jei reikia paciai palu,tarkim ant lovos pasitiesti ,tai irgi duoda,tik pasakyti reikia. Ten be galo paslaugus ir geras personalas. Gulejau 4 dienas,tai pasikeite daug pamainu prie manes,visas ratas apejo,tai nei vieno gydytojo,akuserio,ginekologo,slauges,sesutes ar valytojos surugusios nemaciau,visi sypsosi ir kaskart vis klausineja ar viskas gerai,ar nieko nereikia,poto net atsibodo

. Be galo su vyru stebejomes,kodel visi tokie geri,juk mes nei ct niekam nedavem ir nesitarem su niekuo! Taigi,kai pamatai,kai aplink tave sokineja,va tada visiems tikrai norisi atsilyginti,bet personalo begale,tai neduosi kiekvienam

Zodziu man buvo viskas labai super,kaip namie. A,tiesa,tik palata emiau mokama uz 100lt,tai dave su mikrobange,saldytuvu,arbatinuku,tai be galo dziaugiausi ramybe,kad neturiu jokios kaimynes salia ir lankytoju svetimu. Vienas minusas,kuris truputi erzino,tai virs galvos greziojimai, o uz lango kitos statybos,tvarko aplink stadiona aplinka,tai ten irgi darbai konkretus

, bet uz tai vakarais futbola nemokamai ziuredavau pro langa
Zodziu mamos ne i kurorta vaziuojat,pabusit 2 dienas ir nenumirsit,kad teks su savim savo puoduka ar sakute atsivezti,nes cia kai kam labai sunku tuos daiktelius su savim pasiimti. Beje vaistai irgi nekainuoja,kai viena mama rase- nesamone. Man dare epidura,kurio paprasiau,niekas is manes nieko neprase.
Nu ir prirasiau,bet bent vaizda susidarysit kam reikes.
Papildyta:
QUOTE(Atidela @ 2011 10 04, 15:00)
as pirmagimę gimdžiau prieš 2 metus, tai reikėjo ir už vaistus susimokėti ir savo palutes, naktinius ir t.t. turėti. bet stalo įrankius ir puodelį berords davė.
man dabar iškilęs kitas klausimas. ar galės mano dvimetinukė mane pagimdžiusią aplankyti? mes niekad nebuvom išsiskyrę, ji niekad net nėra miegojus be manęs, tai labai nesinori vaikui tie streso padaryti, kad mama dingo.
Pries du metus ir as ten gimdziau pirmagimi,tuo metu buvo pati krize,todel jie visu prasydavo atpirkti pvz laselines , o kazkam gal net ir epidurus..
Visur buvo rasoma del lankymo ir ten priemime bus parasyta,jog vaikai iki 12 metu grieztai neileidziami,cia jau nesusitarsi su niekuom. O kam vaika erzinti,pamatys Jus atejes i palata,tai poto nebeiseis,nenores palikti mamos.. As su savuoju irgi niekad nesiskyriau nei vienai dienai, o dabar teko net 4 dienom nesimatyti,bet nenumire,buvo su vyru,seneliais,visi stengesi nekalbeti apie mane,kad jis net negalvotu,net tel nesnekedavau su vaiku ir istvere,bet buvo visko,momentais i kelnes slapindavosi lauke,arba nemiegodavo pietu ir pan,zodziu viduj vaikas stresavo..