pries pora menesiuku VGN gimdziau. Su niekuo nesitarem, niekam "neatsidekojom". Is esmes viskas buvo gerai - personalas atliko savo darba, negaliu sakyti, kad buvau suzaveta, jie tiesiog prieme gimdyma, ir tiek. Bet tik pastebejau viena dalyka, su kuriuo niekada nebuvau susidurusi... kaip skiriasi prieziura po gimdymo, kai vienos "atsidekoja", o kitos - ne. Nors cia turbut ne tik VGN, cia visu medicinos istaigu problema... O siaip gimdyti veziausi ir savo naktinukus, ir patiesaliukus (abenos). Naktinuku nesusitepiau, nes turejau vienkartines medziagines kelnaites, i kurias dejausi iklotus, taciau norejau gimdyti su savais naktiniais, nes man su jais tiesiog jaukiau, nei su ligonines... na ir ko reikejo, tai tualetinio popieriaus, puodelio ir irankiu. Siaip dar apie ka nebuvau pagalvojusi, tai apie buteliuka - priespienio pas mane buvo labai mazai, todel personalas maziuka primaitino, ten jei reikia, duoda misinelio, buteliuka irgi duoda, taciau velgi, su savu paprasciausiai maloniau... o siaip kai gimdysiu antra karta, velgi rinkciausi VGN

ne kurortas, kaip ir nepriklauso ligoninems buti, bet kaip ligonine tikrai nebloga