Įkraunama...
Įkraunama...

Vilniaus gimdymo namai - VGN

QUOTE(Ramunita @ 2011 09 29, 16:15)
blink.gif nu geras,kai aš gimdžiau(prieš metus),tai man net pasiūlė mokamą palatą,patys. o iš ankasto susitarti,tai nu... kaip tu ten susitarsi,nebent planinė operacija. buvo pažįstamų, norinčių susitarti,bet kai numatytas natūralus gimdymas,tai ir pasakė-o kip jūs įsivaizduojat tą susitarimą.

Matyt mama turejo omeny "susitarima",kai besilaukianti susitaria su gydytoju del gimdymo,kuomet gyd atvaziuoja,kai gimdyvei prasideda gimdymas. Oi,kokiu tik ciudu nera smile.gif
Mamos turiu klausimeli,man jau pora dienu po termino eina,tad dave del visa ko siuntima i VGN,tai ryt vaziuosiu pasirodyti,greiciausiai tonus matuos vaikucio,ar si konsultacija bus mokama ar ne? Su siuntimu kaip ir neturetu ar ne? Ir kur tureciau eiti, i priemima kur gimdyti jau atvaziuoja mamytes? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Dangira83 @ 2011 09 29, 08:34)
Gerai,jei kaimyne nebloga pasitaike  smile.gif  Bjauriausia yra lankytojai  doh.gif  As su pirmu visiems artimiesiems pasakiau,kad niekas neitu,taip buvo geriau ir man ir "mano kaimynei", taciau jos vyras mirkdavo kasdien ir po visa diena,kuris net nesusiprotedavo iseiti is palatos,jei pvz noredavau persirengti.. Galima atkenteti,bet kam,jei gali ramiai paimti palata su dusu ir tuliku ir ramiai sau dziaugtis/ilsetis su vaikeliu  smile.gif

o dieve, tokiu atveju aš neištverčiaur pasakyčiau ką manau. Ten nei širmos nieko nėra.
Atsakyti
QUOTE(Vajuza @ 2011 09 29, 16:55)
Matyt mama turejo omeny "susitarima",kai besilaukianti susitaria su gydytoju del gimdymo,kuomet gyd atvaziuoja,kai gimdyvei prasideda gimdymas. Oi,kokiu tik ciudu nera  smile.gif
Mamos turiu klausimeli,man jau pora dienu po termino eina,tad dave del visa ko siuntima i VGN,tai ryt vaziuosiu pasirodyti,greiciausiai tonus matuos vaikucio,ar si konsultacija bus mokama ar ne? Su siuntimu kaip ir neturetu ar ne?  Ir kur tureciau eiti, i priemima kur gimdyti jau atvaziuoja mamytes?  blush2.gif

Nemokama.
taip,kur gimdyti.
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2011 09 29, 20:58)
Nemokama.
taip,kur gimdyti.

Aciu Jolanciuk 4u.gif Einu ruostis ir vaziuoju ..
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif

Ne uz kalnu gimdymas, planuoju gimdyti VGN. Tai kaip ten su tais rubais gimdymui g.gif Pries 7m. kai gimdziau, tai naktinius dave, jokiu palu nereikejo savo tureti. Ir dabar as nesiruosiu gimdyti su savo naktiniais. Man atrodo, kad reikia pasakyti jog neturi ir duos valdiskus. Palas ir turi duoti, kaip ir vaistus kuriu prireiks. Labai jau jie isgudrejo, pataupyti ant gimdyviu, o is tikro tai gauna uz kiekviena gimdyma normalu krepseli.
Atsakyti
QUOTE(jutata @ 2011 10 02, 10:21)
Sveikutes  4u.gif 

Ne uz kalnu gimdymas, planuoju gimdyti VGN. Tai kaip ten su tais rubais gimdymui  g.gif  Pries 7m. kai gimdziau, tai naktinius dave, jokiu palu nereikejo savo tureti. Ir dabar as nesiruosiu gimdyti su savo naktiniais. Man atrodo, kad reikia pasakyti jog neturi ir duos valdiskus. Palas ir turi duoti, kaip ir vaistus kuriu prireiks. Labai jau jie isgudrejo, pataupyti ant gimdyviu, o is tikro tai gauna uz kiekviena gimdyma normalu krepseli.

tai viska ir duoda smile.gif ir naktinius,ir palutes.
Atsakyti
Neisizeiskit, bet kai kurios mamos ten vaziuoja kaip i sanatorija.Man is vis juokingai skamba, pvz negrazios sienos biggrin.gif Man asmeniskai ne iki tu sienu buvo,svarbiausia, kad viskas sklandziai praeitu, vaikeliu pasirupintu. Jei ta rusy darytu,tai ir rusy gimdyciau.
Atsakyti
Aš irgi ruošiuosi ten gimdyt, bet tikrai nesąmonė,kad net savo palas gimdymui reik turėt,neaišku dabar,kaip yra iš tikrųjų,vienos rašo vienaip,kitos kitaip,tai aš nusipirkau dėl visa ko,bet ir taip tašė jau pilna,o ir kainuoja viskas schmoll.gif naktinių savų irgi gaila,nes tada dviejų gali ir neužtekti,jei vieni gimdymui,kiti į palatą,tai palatoj irgi gali sutepti,tada dar reik įsidėti kažką persirengti,maikių ir treningų kokių,o dar savo indai... mano mama tai negali patikėt,kad tiek visko savo reik vežtis. Mums iki namų tolokai,tai nesinori vyro siuntinėt tai to,tai ano. Na žodžiu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Paulina25 @ 2011 10 03, 08:56)
Aš irgi ruošiuosi ten gimdyt, bet tikrai nesąmonė,kad net savo palas gimdymui reik turėt,neaišku dabar,kaip yra iš tikrųjų,vienos rašo vienaip,kitos kitaip,tai aš nusipirkau dėl visa ko,bet ir taip tašė jau pilna,o ir kainuoja viskas  schmoll.gif naktinių savų irgi gaila,nes tada dviejų gali ir neužtekti,jei vieni gimdymui,kiti į palatą,tai palatoj irgi gali sutepti,tada dar reik įsidėti kažką persirengti,maikių ir treningų kokių,o dar  savo indai... mano mama tai negali patikėt,kad tiek visko savo reik vežtis. Mums iki namų tolokai,tai nesinori vyro siuntinėt tai to,tai ano. Na žodžiu  unsure.gif

palų sau gali ir neturėt, bet jei nusipirksi sau vienkartines tena ar pan, tau tikrai bus patogiau.
Aš naktinų per gimdymą neištepiau, todėl kitus persirengau tik po dušo. Buvo ne iki treningų, nes plyšus biški buvau. O savo indai tai kiek pamenu tik puodelis ir įrankiai. Į tą puodelį pripila šlykščiai saldžios juodos arbatos, tai je miegos įsipylus vandens,o pabudus gurkštelsi tos arbatos tai nenustebk biggrin.gif

Į visas ligonines reik daug ką savo vežtis, šiaip jau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo srauni_upe: 03 spalio 2011 - 09:08
VGN gimdžiau prieš tris savaites. Su niekuo nesitariau, niekam nieko nemokėjom, nieko atpirkinėt nereikėjo. Išvykstant dėžę saldainių ir šampano palikom. Į gimdyklą atėjau persirengus savais naktinukais, bet greitai net neprašius atnešė valdiškus ir perrengė. Palučių užteko visur, tiek gimdykloj, tiek palatoj. Nuskausminamuosius siūlė kelis kartus (su visais galimais variantais supažindino), pasirinkau leidžiamus į veną. Tik atėjus į gimdyklą paklausėm dėl mokamos palatos, tai vyrą nusiuntė į 3 aukštą tartis. Iš pradžių mokamų laisvų nebuvo. Patekau į trivietę palatą. Kitą dieną atsilaisvino mokama be dušo ir WC, į kurią ir persikrausčiau (kainavo 100 Lt), nes personalas žinojo, kad klausėm ir norėjom tai pirmiausia ir siūlė.
Pravertė žvakutės nuo skausmo, nes kirpo. Reikėjo savo puodelio ir įrankių. Maistas mane pilnai tenkino, jo pritrūko tik vakarienės metu, nes lengvą vakarienę (košė, pieniška sriuba) duoda apie 17-18 h.
Gydytojai ir personalas draugiški, profesionalūs.
Atsakyti
pries pora menesiuku VGN gimdziau. Su niekuo nesitarem, niekam "neatsidekojom". Is esmes viskas buvo gerai - personalas atliko savo darba, negaliu sakyti, kad buvau suzaveta, jie tiesiog prieme gimdyma, ir tiek. Bet tik pastebejau viena dalyka, su kuriuo niekada nebuvau susidurusi... kaip skiriasi prieziura po gimdymo, kai vienos "atsidekoja", o kitos - ne. Nors cia turbut ne tik VGN, cia visu medicinos istaigu problema... O siaip gimdyti veziausi ir savo naktinukus, ir patiesaliukus (abenos). Naktinuku nesusitepiau, nes turejau vienkartines medziagines kelnaites, i kurias dejausi iklotus, taciau norejau gimdyti su savais naktiniais, nes man su jais tiesiog jaukiau, nei su ligonines... na ir ko reikejo, tai tualetinio popieriaus, puodelio ir irankiu. Siaip dar apie ka nebuvau pagalvojusi, tai apie buteliuka - priespienio pas mane buvo labai mazai, todel personalas maziuka primaitino, ten jei reikia, duoda misinelio, buteliuka irgi duoda, taciau velgi, su savu paprasciausiai maloniau... o siaip kai gimdysiu antra karta, velgi rinkciausi VGN smile.gif ne kurortas, kaip ir nepriklauso ligoninems buti, bet kaip ligonine tikrai nebloga smile.gif
Atsakyti
as pirmagimę gimdžiau prieš 2 metus, tai reikėjo ir už vaistus susimokėti ir savo palutes, naktinius ir t.t. turėti. bet stalo įrankius ir puodelį berords davė.

man dabar iškilęs kitas klausimas. ar galės mano dvimetinukė mane pagimdžiusią aplankyti? mes niekad nebuvom išsiskyrę, ji niekad net nėra miegojus be manęs, tai labai nesinori vaikui tie streso padaryti, kad mama dingo. unsure.gif
Atsakyti