Įkraunama...
Įkraunama...

Vilniaus gimdymo namai - VGN

man kaip tik maistas patiko, gaudavau ivairu ir pakankamai nebloga, gal is tikruju nelabai subalansuota zindanciai, bet tikrai buna ir blogiau.

o del vaikucio apiplovimu, kaip kazkas minejo kieviena vakara ateina akusere ir apiplauna leliuka ir bambyte isvalo, tad tikrai nereikia jokiu nereikalingu daiktu, o del spirituko, tai ta pacia diena kai apziuri naujagimi daktaryte israso spirito recepteli.

o del palatu jau taip yra - jos laimes dalykas, jei daug gimdyviu - negausit atskiros, o jei mazai - visada prasom smile.gif

mano atsiliepimai apie vgn ir vgn kc kuo geriausi, abu cia gimdziau vaikucius(tik pirmasis gimdymas buvo labai prastas del gyd, bet visa kita puiku), cia ir taip lankausi profilaktiskai.

Atsakyti
QUOTE(@leja @ 2012 02 22, 14:20)
nezinau, normalus tas maistas. Aisku keptu kulseliu ir pan negausit, bet manau specialiai duodamas labai lengvas maistas kad nekietint viduriu ir neerzint leliuku pilvuku. Savaite laiko gulejau bet ryziu, kaip cia kazkas minejo, dave tik vieninteli karta plova.

Buvo ir kulšelių ax.gif. Ant gimdymo stalo valgiau biggrin.gif. Buvau nusiteikusi, kad jau negausiu tą dieną valgyt apskritai, tai net perklausiau atnešusios moters, ar nieko nesumaišėsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(@leja @ 2012 02 22, 15:20)
nezinau, normalus tas maistas. Aisku keptu kulseliu ir pan negausit, bet manau specialiai duodamas labai lengvas maistas kad nekietint viduriu ir neerzint leliuku pilvuku. Savaite laiko gulejau bet ryziu, kaip cia kazkas minejo, dave tik vieninteli karta plova.

tiesa del ryziu:ax:

ir vos ne kiekviena diena perlines kruopos doh.gif kuriu nemegstu, bet jos lygtais laktacija skatina

tad vyras mito ligonines maistu, nes jam kaip ir tiko, o as naminiu, kuri nese uosviai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(@leja @ 2012 02 22, 14:20)

O mes tai labai nusistebėjom, kai mums ketvirtą dieną atnešė po keptą kulšelę biggrin.gif galvojom - gal negerai mažiukam, bet jei atnešė - tai ir suvalgėm. Kulšelės beje buvo su ryžiais biggrin.gif

Mums daugiausiai ne ryžių bet dribsnių buvo, tai man labai tiko - ir dabar dar beveik kas rytą dribsnius valgau thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JuratelaZ: 23 vasario 2012 - 09:25
o as per savaite nei vienos kulseles negavau verysad.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos,

Noriu paklausti del VGN konsultaciju centro, jei kazkuri lanketes. Ar ten galima nuo pat pradziu lankytis? T.y. testas teigiamas ir iskart ten pradejot lankytis?

As pasidarius testa apsilankiau pas ginekologe privaciai, nestumo dar nemate, liepe ateiti po 2 sav., bet as nematau prasmes pas ja eiti ir nemazai moketi, jei vis tiek noreciau, kad prieziura butu VGN.

Kaip manote?
Atsakyti
QUOTE(Hasuury @ 2012 03 06, 22:32)
Sveikos,

Noriu paklausti del VGN konsultaciju centro, jei kazkuri lanketes. Ar ten galima nuo pat pradziu lankytis? T.y. testas teigiamas ir iskart ten pradejot lankytis?

As pasidarius testa apsilankiau pas ginekologe privaciai, nestumo dar nemate, liepe ateiti po 2 sav., bet as nematau prasmes pas ja eiti ir nemazai moketi, jei vis tiek noreciau, kad prieziura butu VGN.

Kaip manote?

taip, galima nuo pat pradžių lankytis.Aš su abiem nėštumais niekur kitur ir nebuvau.lengvo laukimo nestuke.gif
Atsakyti
Rasau dar is VGN palatos. Visos mamytes bulit ramios- personalas profesionalus ir puikus zmogiskaja prasme. Visi nuosirdziai pasirenge padeti kiekviename zingsnyje ir tai daro be jokii susitarimu ar apmokejimu. Padeka tik jusu reikalas:)
Pasiimti tikrai pakanka dantu sepetelio, slepeciu ir suku, visa kita nemokamai bus suteikta
Beje situacija per pora metu cia labai pagerejo.
Atsakyti
Bet gi vienkatrtiniu iklotu ir pampiu neduoda? LAbai jau skirtingai cia rasoma...Nu va, o as susidejau dvi tases, viena nezmonisko dydzio, jau vien kiek tie moteriski 'pampersai' ir palutes uzima, ir vaiko pampersai, tikrai sau neprisidejau kazin ko, vienus rubelius, ranksluosti, vaikui rubelius...KAip Jus ten i viena tasiuka telpat neisivaizduoju g.gif

QUOTE(Hasuury @ 2012 03 06, 23:32)
Sveikos,

As lankausi nuo pradziu si trecia nestuma, nezinau kaip del daktaru, ar paskiria, ar kaip, tuomet gal ir pigiai gaunasi, nes as ejau paskui savo daktara, pa s kuri anksciau lankiaus privaciai, isiprasiau...
Atsakyti
Sveikos, gimdžiau vasario mėnesį. Tai tuo metu remontavo gimdyklas, įsivaizduoju, kad bus tikrai malonios smile.gif Tik aš jau nespėjau sulaukti. Tik problema ta, kad kai gulėjom tris dienas, tai teko klausytis kalimo ir gręžimo, bet tai laikina.
Šiaip gimdymas mano praėjo labai greitai ir labai sklandžiai.
Kas man patiko:
duoda atsigerti vandens (sakė kitur pvz. Antakalnyje neleidžia vandens gerti gimdymo metu). Šiaip galvojau, kad tai nėra tiek svarbu, bet tai tikrai žiauriai svarbu, nes atrodo, kad išdžiūsi smile.gif
MOkamą palatą gavom be problemų. Buvo laisvų, tai ir nuvežė (kažkas rašė,kad negavo ar turėjo ale iš anksto tartis. Tai nieko panašaus nevyksta. Iš anksto nerezervuoja, nes realiai tu pati tiksliai ir nežinai kada gimdysi. Nebent cezarį susiplanavusi esi)
Po gimdymo leidžia atsigauti dvi valandas gimdykloj, pamaitinti kūdikį.
Personalas tikrai paslaugus, pamokina kaip maitinti, kaip prausti kūdikį ir pan.

Nežinau kaip kituose gimdymo namuose, bet turbūt ir antrą kartą čia gimdyčiau.
Atsakyti
QUOTE(Strazdaniukė @ 2012 03 09, 15:09)
As lankausi nuo pradziu si trecia nestuma, nezinau kaip del daktaru, ar paskiria, ar kaip, tuomet gal ir pigiai gaunasi, nes as ejau paskui savo daktara, pa s kuri anksciau lankiaus privaciai, isiprasiau...

Aciu uz informacija. O kai paprasai konkretaus gydytojo, kad priziuretu, tada paprastai papildomai atsilyginama?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hasuury: 09 kovo 2012 - 21:36
QUOTE(Hasuury @ 2012 03 09, 22:35)
Aciu uz informacija. O kai paprasai konkretaus gydytojo, kad priziuretu, tada paprastai papildomai atsilyginama?

MAn regis ivairiai g.gif Viena pazistama lankesi pas konkrecia gyd kons c karts nuo karto, tai tik jai mokedavo, bet kai nuolat lankaisi, net nezinau, juk visi ten gydytojai suanus g.gif I kasa moku visada 42 berods litus kekviena syki, bet mano gyd siaip nesciu nepriziuri jau, tai naturalu, kad jam kaip ir nepriklauso mane globoti, istraukiu ji is savu darbu, taigi cia as jau savo nuoziura...BEt jei paskiria gydytoja, tai man regis mokama tie 42 litai ir viskas g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Strazdaniukė: 10 kovo 2012 - 17:18