Įkraunama...
Įkraunama...

Vilniaus gimdymo namai - VGN

Sveikos, noriu pasiteirauti ar būtinas soc. draudimo pažymėjimas važiuojant gimdyt ar užtenka tik asmens dokumento? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunny Day @ 2012 03 21, 18:21)
Sveikos, noriu pasiteirauti ar būtinas soc. draudimo pažymėjimas važiuojant gimdyt ar užtenka tik asmens dokumento? 4u.gif

Per paskaitėles VGN minėjo, kad reikia ir SODROS pažymėjimo.
Atsakyti
Tikrai buvau paemusi Sodros pazymejima, bet ar ji ziurejo nepamenu, bet paduoti padaviau, nes per kursus uzstrigo, kad reikia.
Atsakyti
QUOTE(*jolantab* @ 2012 03 21, 17:25)
Per paskaitėles VGN minėjo, kad reikia ir SODROS pažymėjimo.

4u.gif

QUOTE(vilku motinėlė @ 2012 03 21, 17:43)
Tikrai buvau paemusi Sodros pazymejima, bet ar ji ziurejo nepamenu, bet paduoti padaviau, nes per kursus uzstrigo, kad reikia.

4u.gif O jei manasis su mergautine pavarde kažin tiktų ar reikia naują darytis? g.gif
Atsakyti
Tinka tikrai dabar prisiminiau.. mano irgi ten kita pavarde ir sakau ar nieko? Sako mums asmens kodas svarbu tas pats..
Atsakyti
QUOTE(vilku motinėlė @ 2012 03 21, 22:12)
Tinka tikrai dabar prisiminiau.. mano irgi ten kita pavarde ir sakau ar nieko? Sako mums asmens kodas svarbu tas pats..

Ačiū labai 4u.gif
Atsakyti
TEn svarbu sodros numeris, nesvarbu pavarde, mano irgi senas...Jau man greitai, galesiu po visk pasidalinti patirtim 4u.gif Susikroviau dvi tases, teisingiau viena tokia normalia tase, kita visai nemenka, neisivaizdavau kaip kukliau reiktu, jau vien tie pampersai kiek uzima...
Atsakyti
QUOTE(Sunny Day @ 2012 03 21, 17:21)

Geriausia turėt viską smile.gif, kad nebūtų problemų, arba pasiskambynt ir manua suteiks informacijos, aš tai turėjau, bet nežinau ar reikėjo, ne viską padaviau ir tiek smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vitakosta: 26 kovo 2012 - 11:02
Gal atsakytų kuri nors, kuriai teko gimdyti VGN pastaraisiais mėnesiais laikinose gimdyklose, kurios įrengtos remonto metu - ar gimdyklose yra wc/dušas (įtariu, kad ne), ar toli reikia eiti?
Atsakyti
turbūt kvailas klausimas ax.gif ar VGN per visą gimdymą būna prijungtas aparačiukas, kuris fiksuoja vaiko širdelės tonus? nes Antakalnio Klinikose visą laiką buvo prijungta, įdomu kaip ten? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaira @ 2012 03 26, 19:52)
turbūt kvailas klausimas  ax.gif ar VGN per visą gimdymą būna prijungtas aparačiukas, kuris fiksuoja vaiko širdelės tonus? nes Antakalnio Klinikose visą laiką buvo prijungta, įdomu kaip ten?  g.gif

Man prijungtas budavo ne visa laika mirksiukas.gif
Galbut stumiant buvo visa laika g.gif
Atsakyti
QUOTE(-chile- @ 2012 03 26, 19:57)
Man prijungtas budavo ne visa laika  mirksiukas.gif
Galbut stumiant buvo visa laika  g.gif

Klinikose buvo prijungta visą laiką, kiek buvau gimdykloje. Pirmus du vaikus gimdžiau VGN, bet jau pakankamai senai, tada pamenu tik kartais paklausydavo tonų. Tai išeina, kad nuo to laiko niekas nepakito? g.gif
Atsakyti