Sveikos, noriu pasiteirauti ar būtinas soc. draudimo pažymėjimas važiuojant gimdyt ar užtenka tik asmens dokumento?

QUOTE(Sunny Day @ 2012 03 21, 18:21)
Sveikos, noriu pasiteirauti ar būtinas soc. draudimo pažymėjimas važiuojant gimdyt ar užtenka tik asmens dokumento? 

Per paskaitėles VGN minėjo, kad reikia ir SODROS pažymėjimo.
Tikrai buvau paemusi Sodros pazymejima, bet ar ji ziurejo nepamenu, bet paduoti padaviau, nes per kursus uzstrigo, kad reikia.
QUOTE(*jolantab* @ 2012 03 21, 17:25)
Per paskaitėles VGN minėjo, kad reikia ir SODROS pažymėjimo.

QUOTE(vilku motinėlė @ 2012 03 21, 17:43)
Tikrai buvau paemusi Sodros pazymejima, bet ar ji ziurejo nepamenu, bet paduoti padaviau, nes per kursus uzstrigo, kad reikia.

Tinka tikrai dabar prisiminiau.. mano irgi ten kita pavarde ir sakau ar nieko? Sako mums asmens kodas svarbu tas pats..
QUOTE(vilku motinėlė @ 2012 03 21, 22:12)
Tinka tikrai dabar prisiminiau.. mano irgi ten kita pavarde ir sakau ar nieko? Sako mums asmens kodas svarbu tas pats..
Ačiū labai

TEn svarbu sodros numeris, nesvarbu pavarde, mano irgi senas...Jau man greitai, galesiu po visk pasidalinti patirtim
Susikroviau dvi tases, teisingiau viena tokia normalia tase, kita visai nemenka, neisivaizdavau kaip kukliau reiktu, jau vien tie pampersai kiek uzima...

QUOTE(Sunny Day @ 2012 03 21, 17:21)

Geriausia turėt viską

Gal atsakytų kuri nors, kuriai teko gimdyti VGN pastaraisiais mėnesiais laikinose gimdyklose, kurios įrengtos remonto metu - ar gimdyklose yra wc/dušas (įtariu, kad ne), ar toli reikia eiti?
turbūt kvailas klausimas
ar VGN per visą gimdymą būna prijungtas aparačiukas, kuris fiksuoja vaiko širdelės tonus? nes Antakalnio Klinikose visą laiką buvo prijungta, įdomu kaip ten?

QUOTE(Kaira @ 2012 03 26, 19:52)
turbūt kvailas klausimas
ar VGN per visą gimdymą būna prijungtas aparačiukas, kuris fiksuoja vaiko širdelės tonus? nes Antakalnio Klinikose visą laiką buvo prijungta, įdomu kaip ten? 

Man prijungtas budavo ne visa laika

Galbut stumiant buvo visa laika

QUOTE(-chile- @ 2012 03 26, 19:57)
Klinikose buvo prijungta visą laiką, kiek buvau gimdykloje. Pirmus du vaikus gimdžiau VGN, bet jau pakankamai senai, tada pamenu tik kartais paklausydavo tonų. Tai išeina, kad nuo to laiko niekas nepakito?