Įkraunama...
Įkraunama...

Vilniaus gimdymo namai - VGN

Nėstukes,
o kodėl Jums atrodo, kad būtent liepą bus pats gimdymų pikas? ax.gif
Dėl mokamos palatos, dažniausiai tai laimės dalykas. Norėsite jos/turėsite melejona, bet kaip tik tądien jų nebus-negausite.
Ir atvirkščiai, būna, paskaitau, gaudavo mokamą palatą gimdyvė, kuri nemokėjo niekam nei cento.
Tad ne į visus klausimus Jums bus atsakyta 100%, nes niekas nežino kaip bus JUMS 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -chile-: 18 balandžio 2012 - 13:42
QUOTE(-chile- @ 2012 04 18, 15:39)
Nėstukes,
o kodėl Jums atrodo, kad būtent liepą bus pats gimdymų pikas?  ax.gif
Dėl mokamos palatos, dažniausiai tai laimės dalykas. Norėsite jos/turėsite melejona, bet kaip tik tądien jų nebus-negausite.
Ir atvirkščiai, būna, paskaitau, gaudavo mokamą palatą gimdyvė, kuri nemokėjo niekam nei cento.
Tad ne į visus klausimus Jums bus atsakyta 100%, nes niekas nežino kaip bus JUMS  4u.gif

pilnai sutinku, kad mokama palata laimės reikalas. jei tuo metu nebus užimtos, tai gausi, o jei bus užimta, tai kiek besiūlysi pinigų, nieko nepakeisi. bet kiek supratau, kad ir tos nemokamos nėra jau tokios tragiškos, tik kad tenka dalintis palata su kaimyne ir tualetas bei dušai yra atskirai. na bet ne į kurortą ruošiamės-jei viskas gerai, tai porą dienelių galima ramiai ištverti bet kokį diskomfortą. svarbiausia, kad vaikeliui viskas būtų gerai...
Atsakyti
QUOTE(meow @ 2012 04 18, 14:49)
pilnai sutinku, kad mokama palata laimės reikalas. jei tuo metu nebus užimtos, tai gausi, o jei bus užimta, tai kiek besiūlysi pinigų, nieko nepakeisi. bet kiek supratau, kad ir tos nemokamos nėra jau tokios tragiškos, tik kad tenka dalintis palata su kaimyne ir tualetas bei dušai yra atskirai. na bet ne į kurortą ruošiamės-jei viskas gerai, tai porą dienelių galima ramiai ištverti bet kokį diskomfortą. svarbiausia, kad vaikeliui viskas būtų gerai...

Pirmakartems, kokia buvau ir as, siulyciau neimti mokamos palatos.As gavau vienviete nemokama.Turejau problemu su zindymu, akuseres nieko nepadejo kol paskutine diena neikisome i kisene pinigelio.Visas dienas galvojau kaip butu buve gerai jei palatoje nebuciau viena, ypac jei guleciau su mama turincia ne pirma leliuka ir galincia kazka patarti, nes mano turimos zinios kazkur isgaravo...stresas...o tartis ar nesitart...as uztikrintai sakiau jog niekam nemokesiu ir nesitarsiu, bet...antra karta gimdyciau tik susitarusi is anksto...TAI TIK MANO ASMENINE PATIRTIS, KURIOS AS NIEKAM NEPERSU mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(meow @ 2012 04 18, 14:09)
man irgi liepą reikės gimdyti, bet kažkaip mokamos palatos nelabai ir tikiuosi. kažkodėl man atrodo, kad gali būti pats gimdyvių pikas... o tu tariesi su kuo nors? nes aš kažkaip vis mąstau važiuoti su niekuo nesitarus, tik vat irgi pirmas gimdymas, tai ir baisoka taip rizikuoti... dar daug apmąstymų laukia...  doh.gif

Man taip pat atrodo, kad bus pats pikas ir negausiu aš mokamos palatos, tai niekas negalės pasilikti...Na gal pasiseks su kaimyne smile.gif
Aš bandysiu tartis su gyd. Širšinaitiene, nes pas ją visą neštumą lankausi Pašilaičių centre smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Manjake @ 2012 04 19, 09:20)
Man taip pat atrodo, kad bus pats pikas ir negausiu aš mokamos palatos, tai niekas negalės pasilikti...Na gal pasiseks su kaimyne smile.gif
Aš bandysiu tartis su gyd. Širšinaitiene, nes pas ją visą neštumą lankausi Pašilaičių centre smile.gif

mastau.gif
KODEL? Liepa daugiausia gimdyviu? Ar tik taip jauciate? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(-chile- @ 2012 04 19, 10:32)
mastau.gif
KODEL? Liepa daugiausia gimdyviu? Ar tik taip jauciate?  rolleyes.gif

Aš tik taip galvoju, tikrai nežinau kaip yra iš tiesų, todėl ir klausiau kokia situacija liepą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Manjake @ 2012 04 19, 11:02)
Aš tik taip galvoju, tikrai nežinau kaip yra iš tiesų, todėl ir klausiau kokia situacija liepą smile.gif

Tiesą sakant tokių dalykų tikrai nenumatysi. Mes gimdėme lapkričio pabaigoje ir tuomet buvo pikas, nes gimdyvių buvo beprotiškai daug, tačiau visgi palatą pavyko mokamą gauti smile.gif Laimės dalykas. Ir tiek, kad mūsų gydytoja l.dėl mūsų pasistengė.
Atsakyti
QUOTE(Manjake @ 2012 04 19, 11:02)

I tokius atsakymus "kaip bus" juk niekas negali atsakyti. Tik Dievulis zino ax.gif
Atsakyti
Kas pastaruoju metu gimdėt VGN, ar neparsivežėt kokių nors parazitų??? blink.gif
Palatoje man kelis kartus kažkas įkando, bet galvojau, gal uodai ar kas (nors tokiu metų laiku?) ir mačiau ropojančius "vabaliukus" (sąlyginai taip vadinu, nes nežinau, kas ten, galvojau, kokios nors erkutės). Grįžus namo užpuolė niežulys, pamačiau per mane ropojantį tokį patį vabaliuką kaip VGN. Siaubas, nežinau, kas tai gali būti.
Viską, ką iš ten parsivežėm, be abejo, išskalbiau, net nenaudotus daiktus. Šiandien vėl iš naujo viską perskalbinėju, taip pat ir patalynę pakeičiau ir t.t. Ne utėlės, pasitikrinom, bet vis tiek baisu tokių dovanėlių parsivežti (ir dar iš mokamos palatos...).
Atsakyti
QUOTE(kismet @ 2012 04 21, 15:52)
Kas pastaruoju metu gimdėt VGN, ar neparsivežėt kokių nors parazitų???  blink.gif
Palatoje man kelis kartus kažkas įkando, bet galvojau, gal uodai ar kas (nors tokiu metų laiku?) ir mačiau ropojančius "vabaliukus" (sąlyginai taip vadinu, nes nežinau, kas ten, galvojau, kokios nors erkutės). Grįžus namo užpuolė niežulys, pamačiau per mane ropojantį tokį patį vabaliuką kaip VGN.

Gal blakės? g.gif
Atsakyti
SveikutesĄ

GAliu pasidalinti svieziais gimdymo VGN ispudziais! Turim nuostabia dukryte, gime per mano gimtadieni 04.17, ir buna stebuklu!!! Esam be galo patenkinti kad si karta gimdeme VGN (abu pirmus gimdziau BAltijos Amerikos klinikoje), buvome maloniai nustebinti, kaip viskas puiku, svaru, grazu, nauja, koks nuosirdus, malonus personalas! Gimdziau pas savo gydytoja R.Ziobaka, na, jis neeiline asmenybe, nuostabus daktaras ir zmogus, per maz abus bet kokiu geru zodziu; akusere pasitaike Bozena - labai dalykiska ir konkreti, man patiko; labai labai dziaugiausi moterim anesteziologe, tokio siltumo moteris, kad lengviau gimdyt atrode, ir labai svelniai epidura padare (anuos du kartus tai labai nekokie atsiminimai del epiduro pacios proceduros)...Gimdyma s labai lengvas mano buvo, 3h, jau gimdykloje kai apziurejo buvo 6 cm, jau gerokai skaudejo, po to padare epidura, tai sviesiai ir be pasimetimo sulaukeme per valandziuke dukrytes, kuri gime per pora saremiuku. Nebuvo jokiu plysimu ir kitu nemaloniu dalyku, labai padejo daktaras ir akusere, kad kvepuociau kaip reikalinga. Del gimdymo bumo, tai cia matyt nuolat tas bumas, nes palata as gavau vienviete uz 100 lt (MB nenakvojo, nes vakarais ir naktim rupinosi kitais mazais dviem vaikais), bet be WC ir duso, jie buvo labai netoli, taciau tvarkingi ir nuolat nuolat valomi, net siuksliu dezes nuolat tuscios; bet palatoj buvo kriaukle, mikrobange, saldytuvas, virdulys). Cia buvo diskusiju del maisto, tai man pasirode viskas ten skanu ir gerai, 'valgyklinis' maistukas toks preskokas (pvz varskes apkepas, kotletukas su makaronais, avizine kose, sumustinukas, obuolys ir pan.), ko nereikia gi galima nevalgyti (pvz kalafioru), tik man kaip apzorai reikejo daugiau visko, tai MB sio to atveze abiems uzkasti. Pirma diena labai labai maloni sesute pasitaike naujagimiu, antra tokia vidutiniska, bet tai itariu jei man butu rupeje klausti kokios pagalbos su vaikuciu ar apie ji, ar del maitinimo, buciau gavusi ta pagalba, bet su treciu kaip ir viskas aisku...Patiko ir naujagimiu daktaras V.Chijenas. Norejau is anksto uzdeti minusa, kad procedurom vaikuti isnesa, bet negalejau, nes viska dare prie manes, o ir paskutines proceduras - akys-ausys-genetinis kraujas paprasiau eiti kartu su leliuku (man tai svarbu, kad vaikutis butu salia nuolat), labai maloniai sutiko, tai kaip supratau, mamos pacios nesisiulo, bet jei labai nori, mielai leidzia, daugiau mamu nemaciau, tik sesutes su kruva kudikeliu. PAziurejau kaaaaip daliai naujagimiu skyrius atrodo thumbup.gif Ko nesitikejau, kad taip viskas nauja ir grazu, isisvaizdavau kazkoki pokarini vaizda, kaip kad teko neseniai su apendicitu guleti paskutinem savaitem RK ligoninej, tai buvom labai labai maloniai nustebinti, na, ir gimdyklom ateis eile, tada bus is viso grazu...DAr labai labai patiko, kad gimus leliukui nebuvo JOKIOS skubos, galiu dabar palyginti su privaciais gimdymo namais, ten gana greitai leliuka eme matuoti-sverti-rengti, o cia gulejom kiek norejom, akuseryte leido kiek norim, sake, gi svoris nepasikeis ir ugis thumbup.gif Zodziu, naujagimiui palankus stausas tikrai pelnytai. TAi dar siandien negaliu atsidziaugt, kad taip viskas gerai ir sauniai praejo. Linkiu labai dideles sekmes, lengvu gimdymu ir graziu ispudziu 4u.gif Ir vis del to dziaugiuosi, kad gimdziau pas savo daktara, kad galejau kai jau 'uzspaude' bet kuriuo paros metu skambint, ramiau nusiteikus vaziuoti, zinodama, kad paprasius paskubes man epidura padaryti, kad jaukiau matyti veida zmogaus, kuris jau mano du mazylius prieme i si pasauli, nei pirma karta matyta daktara blush2.gif , akivaizdu, kad butu neblogai ir nesitarus, bet man taip buvo 100 kartu ramiau paciai...
Atsakyti
Aš savo du vaikelius gimdžiau VGN. Po pirmo gimdymo įspūdžiai buvo kuo geriausi, o antrą prisimenu su siaubu. Nesitariau, gydytojas papuolė šiurkštus kaip imtynininkas doh.gif (nepamenu pavardės). Prasidėjus stangoms vyras apibėgo visą aukštą - nesugebėjo rasti gydytojo, tik kažkokį studentą, kuris stangų nuo sąrėmių nelabai skyrė (visas personalas buvo subėgęs pas kitą gimdyvę, kuriai kažkokios komplikacijos). Palatoj po gimdymo gulėjom dviese. Mano kaimynę išvežė su dukryte į Santariškes, likau viena. Tada paaiškėjo kad palatose daro reviziją ir man teks persikraustyti kitur. Iškėlė į neremontuotą palatą su tokio kietumo lova, kad pasitiesiau čiužinuką iš naujagimio lopšelio (mažiukas gulėjo su manim).
Labai tikiuosi kad visi šitie įvykiai tebuvo atsitiktinumų sutapimas. Šiaip niekuo daugiau skųstis negalėčiau g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zaja: 23 balandžio 2012 - 20:34