Įkraunama...
Įkraunama...

Breketai 46 tema :)

Merginos nesiojancios damon breketukus, ar kuriai nors is jusu buvo atsidares breketukas, jei buvo kaip ji uzdaret?Man dabar apacioj vienas breketukas atsidare ir labai braizo lupa is vidaus, vis kabinasi, aisku uzsiklijuoju as ji silikonu, bet taip neturetu but. Man jau taip kelinta diena, bet as tik siandien pastebejau kad viela matosi ir susivokiau kame cia problema. Jie dureles tokias turi tai as jas bandziau uzdaryti bet niekaip nepavyksta, viela labai kieta ir stora, ortodonte irgi vargo kol uzdare.Nzn ka cia sugalvoti, reikes gal ortodontei skambintis pirmadieni gal ka patars, vizitas tik uz men. sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Bon_Bon. @ 2011 10 15, 17:24)
O, aistulia, kodėl teiraujiesi dėl operacijos? Juk Tau lyg ir nereikėjo  rolleyes.gif

Ne sau smile.gif „padėk draugui“ vadinasi biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(blaze @ 2011 10 15, 23:30)
Sakei eini 1dienį pas Budrienę, kelintą ji dirba gal žinai? man reikia pas ją nulėkti, tai jei vakare gal spėsiu po paskaitų kaip nors..

Čia tu sau ieškai? Dėl grybausko aš irgi girdėjau, kad jis geriausias LT.

Man pas jį siūlė dėl implantavimo konsultuotis, bet kadangi kaip ir nutariau protezuot, tai nesusidursiu.

Man ryt vizitas 9.15, tai ji ryte dirba vadinasi, tik negaliu pasakyti iki kelių wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aistuliaa: 16 spalio 2011 - 09:21

Man ryt vizitas 9.15, tai ji ryte dirba vadinasi, tik negaliu pasakyti iki kelių wink.gif
[/quote]

Man ir pagaliau ryt vizitas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sau_lu_te @ 2011 10 15, 19:25)
svarbu pradetas darbas... asmeniskai as net nepajutau kaip tie 8men praejo

Labuka, ne nepajusi kaip jau nusiimti reikes. As irgi net nepajutau, kad tiek laiko praejo, atrodo kad visai neseniai uzsidejau 4u.gif ax.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(gabrieliuxx @ 2011 10 16, 14:11)
Labuka, ne nepajusi kaip jau nusiimti reikes. As irgi net nepajutau, kad tiek laiko praejo, atrodo kad visai neseniai uzsidejau  4u.gif  ax.gif  blush2.gif

tikrai taip...
na dabar pasuksim galva dar del tu dvieju bedeliu su dantukais ir tada vel tiesus kelias smile.gif
Atsakyti
Gal kas turit atsiliepimu apie"Makrodenata" Klaipėdoje? Ryt važiujam į konsultacija.
Atsakyti
QUOTE(renachiuke @ 2011 10 15, 15:11)
Kokia gydytojo pavarde? Kartais ne M.Sarva?

Nea smile.gif, bet Sarva irgi gana konservatyvus, nedirba su kai kuriais ortodontiniais įtaisais smile.gif .

Gabiux, gal atsilenkė? smile.gif unsure.gif

Panikės, ar jums buvo nusidažę klijai aplink breketą? ax.gif įmanoma atvalyti? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(_playa_ @ 2011 10 15, 08:09)
Labas, o kiek laiko jau nesioji breketus?

liniuotėj mano laikas smile.gif jau greit metukai mirksiukas.gif

Lauksim žinių iš Emuko ir Aistulės 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo TacTic: 17 spalio 2011 - 08:25
QUOTE(BlackHyacitnhus @ 2011 10 17, 00:10)

Panikės, ar jums buvo nusidažę klijai aplink breketą? ax.gif  įmanoma atvalyti? blink.gif

Nea. Neteka apie tai i girdet. O kan tu valgei, ka nusidazi?
Atsakyti
QUOTE(TacTic @ 2011 10 17, 09:19)
Lauksim žinių iš Emuko ir Aistulės  4u.gif

Geros žinios tos, kad nereikėjo mokėti už vizitą laugh.gif bet ir užtruko jis man gal 2 min. Toliau uždarinėja tarpuką, vienas dantis kažkaip pasisuko, tai apraizgė jį ir tiek. Po 3 savaičių reikės pasirodyti wink.gif
Atsakyti
Gal kuri nesenai daretes panoramine ir sonine galvos efalograma ? Kokios kainos kaune ? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Flegma @ 2011 10 17, 09:52)
Nea. Neteka apie tai i girdet. O kan tu valgei, ka nusidazi?

biggrin.gif blush2.gif viską. Kavą, burokėlių sriubą, sultis, patiekalus su kariu ir t.t. ...
Bet jau nebevalgau, maniau, gumas pakeis ir viskas, o čia išryškėjo klijų spalva, kai gerai įsižiūri blink.gif unsure.gif
ax.gif pavaliau, gal šiek tiek atsivalė... Čia matosi ant 2 preikinių iš esmės.
Atsakyti