Merginos nesiojancios damon breketukus, ar kuriai nors is jusu buvo atsidares breketukas, jei buvo kaip ji uzdaret?Man dabar apacioj vienas breketukas atsidare ir labai braizo lupa is vidaus, vis kabinasi, aisku uzsiklijuoju as ji silikonu, bet taip neturetu but. Man jau taip kelinta diena, bet as tik siandien pastebejau kad viela matosi ir susivokiau kame cia problema. Jie dureles tokias turi tai as jas bandziau uzdaryti bet niekaip nepavyksta, viela labai kieta ir stora, ortodonte irgi vargo kol uzdare.Nzn ka cia sugalvoti, reikes gal ortodontei skambintis pirmadieni gal ka patars, vizitas tik uz men.

QUOTE(Bon_Bon. @ 2011 10 15, 17:24)
Ne sau

Papildyta:
QUOTE(blaze @ 2011 10 15, 23:30)
Sakei eini 1dienį pas Budrienę, kelintą ji dirba gal žinai? man reikia pas ją nulėkti, tai jei vakare gal spėsiu po paskaitų kaip nors..
Čia tu sau ieškai? Dėl grybausko aš irgi girdėjau, kad jis geriausias LT.
Čia tu sau ieškai? Dėl grybausko aš irgi girdėjau, kad jis geriausias LT.
Man pas jį siūlė dėl implantavimo konsultuotis, bet kadangi kaip ir nutariau protezuot, tai nesusidursiu.
Man ryt vizitas 9.15, tai ji ryte dirba vadinasi, tik negaliu pasakyti iki kelių

Man ryt vizitas 9.15, tai ji ryte dirba vadinasi, tik negaliu pasakyti iki kelių

[/quote]
Man ir pagaliau ryt vizitas

QUOTE(sau_lu_te @ 2011 10 15, 19:25)
svarbu pradetas darbas... asmeniskai as net nepajutau kaip tie 8men praejo
Labuka, ne nepajusi kaip jau nusiimti reikes. As irgi net nepajutau, kad tiek laiko praejo, atrodo kad visai neseniai uzsidejau

QUOTE(gabrieliuxx @ 2011 10 16, 14:11)
Labuka, ne nepajusi kaip jau nusiimti reikes. As irgi net nepajutau, kad tiek laiko praejo, atrodo kad visai neseniai uzsidejau

tikrai taip...
na dabar pasuksim galva dar del tu dvieju bedeliu su dantukais ir tada vel tiesus kelias

Gal kas turit atsiliepimu apie"Makrodenata" Klaipėdoje? Ryt važiujam į konsultacija.
QUOTE(renachiuke @ 2011 10 15, 15:11)
Kokia gydytojo pavarde? Kartais ne M.Sarva?
Nea

Gabiux, gal atsilenkė?

Panikės, ar jums buvo nusidažę klijai aplink breketą?

QUOTE(_playa_ @ 2011 10 15, 08:09)
Labas, o kiek laiko jau nesioji breketus?
liniuotėj mano laikas

Lauksim žinių iš Emuko ir Aistulės

QUOTE(BlackHyacitnhus @ 2011 10 17, 00:10)
Nea. Neteka apie tai i girdet. O kan tu valgei, ka nusidazi?
QUOTE(TacTic @ 2011 10 17, 09:19)
Geros žinios tos, kad nereikėjo mokėti už vizitą

Gal kuri nesenai daretes panoramine ir sonine galvos efalograma ? Kokios kainos kaune ?

QUOTE(Flegma @ 2011 10 17, 09:52)
Nea. Neteka apie tai i girdet. O kan tu valgei, ka nusidazi?

Bet jau nebevalgau, maniau, gumas pakeis ir viskas, o čia išryškėjo klijų spalva, kai gerai įsižiūri