Įkraunama...
Įkraunama...

Breketai 46 tema :)

smile.gif atrodo taip Čia
Braukiant jaučiasi, kad klijai...
Eisiu prašyti,kad nuvalytų tiksliai aplink breketą unsure.gif . Kažin, kaip valo?
Atsakyti
Bon Bon bigsmile.gif Sveikinimai 4u.gif Grazu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(natale @ 2011 10 17, 18:58)
Bon Bon  bigsmile.gif  Sveikinimai  4u.gif  Grazu  thumbup.gif

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(BlackHyacitnhus @ 2011 10 16, 22:10)
Nea smile.gif, bet Sarva irgi gana konservatyvus, nedirba su kai kuriais ortodontiniais įtaisais smile.gif .

Gabiux, gal atsilenkė? smile.gif  unsure.gif

Panikės, ar jums buvo nusidažę klijai aplink breketą? ax.gif  įmanoma atvalyti? blink.gif

Nea,atsidare dureles. ax.gif Man pati ortodonte vieno negalejo uzdaryti (stora ir kieta viela + jautrus dantis, vargo ji ten vargo,as vos i kelnes nepridejau,bet visvien nepavyko uzdaryt),tai ji apraizge vielyte plius uzdejo grandinele tarpam uzdaryt ir nedrasko.
Atsakyti
Sveikos, buvau siandien pas ortodonta konsultacijai, tai sake reik butinai det, pasidarem nuotraukas ir antspaudus, Ir jau kita susitikima klejuos. Bet as nesuprantu to klejavimo, ka ten gale deda, man gale jokiu gumeliu nedejo.. Nesuprantu kaip juos deda. Makrodentoje sake uz klejavima susimoketi reikes 3400lt. uz nuotraukas ir antspauda 260lt. sake klejavimas neskausmingas. Bet cia tikriausiai uz virsaus ir apacios klejavima.. biggrin.gifD tai gal kas parodysit kaip tie breketai paciam gale atrodo? ;]
Atsakyti
Pas mane nieko gero, paverze virsu, paliko elastikus, sake einas viskas gerai, kita vizita gal jau kalbesim apie nuemima, tik va katik man iskrito plomba is danties prikinio kur tvarkiau, nafik, sumokejau 70lt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Stel&lade @ 2011 10 17, 22:03)
Sveikos, buvau siandien pas ortodonta konsultacijai, tai sake reik butinai det, pasidarem nuotraukas ir antspaudus, Ir jau kita susitikima klejuos. Bet as nesuprantu to klejavimo, ka ten gale deda, man gale jokiu gumeliu nedejo.. Nesuprantu kaip juos deda. Makrodentoje sake uz klejavima susimoketi reikes 3400lt. uz nuotraukas ir antspauda 260lt. sake klejavimas neskausmingas. Bet cia tikriausiai uz virsaus ir apacios klejavima.. biggrin.gifD tai gal kas parodysit kaip tie breketai paciam gale atrodo? ;]

Apie kokias tu gumeles?
Atsakyti
Panos, ar jus kuri naudojat fluoro kaukes dantim? Ar yra koks poveikis? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Stel&lade @ 2011 10 17, 22:03)

Na nedejo man jokiu gumyciu smile.gif paprastai suklijavo ir vsio smile.gif
Beje gal zinai nuotrauku kainas ?
Atsakyti
labas rytas,
Turbūt turėjei omeny separacines gumeles, kurias deda tarpams padaryti kad galėtu žiedą užmauti, bet paskutiniu metu niekam turbūt jau nededa (o gal aš klystu), nes ant paskutinių dantų klijuojasi tokie vamzdeliai į kuriuos įsistato lankas ir jį laiko.
va čia matosi tie vamzdeliai
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ramintuska: 18 spalio 2011 - 07:22
Nu va... jauciu, ka mana sekantis vizits uz ciela menesia bus( jei viskas gerai).
Dantai kazkaip netaip( bent jau mana nuomone) krut. blink.gif Reiks jauciu daktarikei siust foto, ka pazretu. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Emukas21 @ 2011 10 17, 23:57)
Pas mane nieko gero, paverze virsu, paliko elastikus, sake einas viskas gerai, kita vizita gal jau kalbesim apie nuemima, tik va katik man iskrito plomba is danties prikinio kur tvarkiau, nafik, sumokejau 70lt doh.gif

Kaip smagu, greitai ir tave išvaduos 4u.gif O plomba valgant iškrito ar ramybės būsenoj? g.gif

QUOTE(gabiux25 @ 2011 10 18, 01:59)
Panos, ar jus kuri naudojat fluoro kaukes dantim? Ar yra koks poveikis?  g.gif

Kas per kaukės dantim? Pirmą kart girdžiu g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bon_Bon.: 18 spalio 2011 - 13:11