Įkraunama...
Įkraunama...

Breketai 46 tema :)

Labas, merginos.. 4u.gif

Kaip ir žadėjau, dalinuosi savo Hollywood'u.. Ne tobulas, bet nusprendžiau prie milimetrų nesikabinėti ir bendras vaizdas mane tenkina netgi labai.. smile.gif
Daugiau foto įdėjau į albumą.. O šitą keliu į forumą, gal kam nors padės apsispręsti, kas dvejoja dėtis breketus ar ne.. 4u.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(blondie* @ 2011 10 18, 14:15)
Labas, merginos..  4u.gif

user posted image

Na Blonie labai gražūs tavo dantukai wub.gif wub.gif Sveikinu sulaukus savojo HOLIVUDO drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ramintuska: 18 spalio 2011 - 13:21
Nu grazu, Blondie! 4u.gif
Atsakyti
Kaip gražu, Blondie bigsmile.gif wub.gif Nesimato tų milimetrų, svarbu bendras vaizdas wub.gif irnesakyk.gif
Atsakyti
Sveikos,

Nors ir nematau jusu sypseneliu, bet manau esat visos labai grazios po breketuku smile.gif dabar ir as nusprendziau igyvendinti ilgai brandinta svajone smile.gif buvau as siandien pas E.Bucinskiene, nunesiau nuotraukas, nueme diagnostini modeli, kita savaite sudarys gydymo plana. Pasirodo pas mane apacioj yra retinuoti du protiniai dantukai, tad sake nezinia kaip bus gydymoj eigoj ko gero teks juos operuoti.Turbut kazkam yra buvusi panasi situacija...
Suzinosiu daugiau kita savaite, pati noriu virsuje vidiniu breketuku, o apacioje paprastu metaliuku smile.gif
Atsakyti
Blonde grazu kaip 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(blondie* @ 2011 10 18, 14:15)

Nuostabus, ypac dantu forma thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
Blondie super 4u.gif blush2.gif 4u.gif
... o man šiandien pakeitė viršuj grandinėlę ir toliau mažinam tarpuką tarp 7 ir 5 danties (liko koks 1,5mm thumbup.gif ) smile.gif jei protinis išdygs šalia to 7 danties - ko gero jo nebreketuosim, nes jis pats per laiką bedygdamas gali atsistoti į reikiamą vietą. Tuomet gali laaabai sutrumpėti mano gydymo laikas ax.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Smilsee irgi nuėmė breketukus? unsure.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo TacTic: 18 spalio 2011 - 16:19
QUOTE(TacTic @ 2011 10 18, 18:08)
Smilsee irgi nuėmė breketukus?  unsure.gif  bigsmile.gif

Smilse jau senai be breketų, man atrodau nuo pavasario jau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Bon_Bon. @ 2011 10 18, 15:11)
Smilse jau senai be breketų, man atrodau nuo pavasario jau  mirksiukas.gif

aaa, nes tik dabar įkėlė nuotrauką, tai pamaniau, kad dabar ir nuėmė cool.gif
Atsakyti
merginos norejau paklausti , ar jums taip buvo man pries savaite uzdejo metalinius breketus , bet nesuprantu ar cia nuo ju man siaubingai lupos sausos , skilineja, gal nuo vejo, niekada tokiu problemu neturejau, jokie vazelinai nepadeda blink.gif
Atsakyti
Blondie,eik tu sau kaip grazu wub.gif bigsmile.gif as jau nebe taip bijau rytojaus biggrin.gif kai zinau kokie rezultatai...mergaites,o labai skauda kai sudeda?ar imanoma valgyt?ir dar,ko geriau nevalgyt bunant su breketukais?na kad nenuzidazytu,labai neprilystu i tarpukus ir pan? g.gif ax.gif
Atsakyti