Įkraunama...
Įkraunama...

Breketai 46 tema :)

Ačiū už atsakymus 4u.gif Va, šiandien pasiskambinau, kad tiksliai žinočiau - tai sakė, kad nieko čia tokio smile.gif Nesuprantu, kam tada internete tokie dalykai rašomi? g.gif
Atsakyti
merginos o burnos higiena visur daro tom kas nesioja breketus?
Atsakyti
QUOTE(Hmzz @ 2011 10 20, 08:12)
dariausi su vielutėm, ir net su breketais, jei neklystu.. ir gyva vaikštau ir su dantimis smile.gif
Papildyta:

Magnetinio rezonanso tikrai negalejote darytis nei su breketais nei su vielutem. Gal daretes kompiuterini tomografa ?

Papildyta:
QUOTE(Rawwwrrr @ 2011 10 20, 08:52)
Ačiū už atsakymus 4u.gif Va, šiandien pasiskambinau, kad tiksliai žinočiau - tai sakė, kad nieko čia tokio smile.gif Nesuprantu, kam tada internete tokie dalykai rašomi? g.gif

Kaip keista, mane ispejo ortodonte, kad negalesiu pasidaryti kompiuterinio tomografo su metalais burnoje o ir kai reikejo atsisake daryti, nes sake liksiu be dantu, taip kaip didelis magnetinis laukas ir pan....
Na bet tikrai keista, teta turi implantus kojoje(varztus) tai irgi nedare su jeis MRT

Va radau straipsnyje, gal dabar tikrai viskas pasikeite:
Dėl stipraus magneto poveikio negalima tirti pacientų, kurių organizme yra metalo - klipsai ant kraujagyslių, širdies stimuliatoriai, dantų kabės, sąnarių protezai ir pan. Tai ypač galioja anksčiau atliktoms procedūroms, nes pastaruoju metu naudojami metalai yra atsparūs magneto veikimui.
Taip iseina, kad su nauji breketai atsparus pagnetiniam laukui smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kramtuskee: 20 spalio 2011 - 10:03
QUOTE(gabiux25 @ 2011 10 19, 23:07)
Pas mane ji braskinio skonio, visai skani  blush2.gif

Kur įsigijote šią dantų kaukę? Ačiū už ats.
Atsakyti
QUOTE(kramtuskee @ 2011 10 20, 10:54)
Magnetinio rezonanso tikrai negalejote darytis nei su breketais nei su vielutem. Gal daretes kompiuterini tomografa ?

Papildyta:

Kaip keista, mane ispejo ortodonte, kad negalesiu pasidaryti kompiuterinio tomografo su metalais burnoje o ir kai reikejo atsisake daryti, nes sake liksiu be dantu, taip kaip didelis magnetinis laukas ir pan....
Na bet tikrai keista, teta turi implantus kojoje(varztus) tai irgi nedare su jeis MRT

dariau MRT ir netgi 2 kartus - tiesa ne galvos MRT - o stuburo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Hmzz @ 2011 10 20, 11:03)
dariau MRT ir netgi 2 kartus  - tiesa ne galvos MRT - o stuburo smile.gif

Na gal tikrai kazkas pasikeite, nes as pries 5m. norejau ir neeido, o db su vielutem ir neleido daryt biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kramtuskee @ 2011 10 20, 11:56)
Na gal tikrai kazkas pasikeite, nes as pries 5m. norejau ir neeido, o db su vielutem ir neleido daryt biggrin.gif biggrin.gif

matai, manęs nieks neklausė, ar turiu - tai nesigyriau, nes nežinojau, kad ir su vielutėm negalima g.gif o kodėl negalima su vielutėm? kas atsitinka?
Atsakyti
QUOTE(Hmzz @ 2011 10 20, 08:12)
dariausi su vielutėm, ir net su breketais, jei neklystu.. ir gyva vaikštau ir su dantimis smile.gif
Papildyta:
blaze, O kas jai buvo? irgi problemos su žandikauliu?  ohmy.gif ir iš naujo mokėjo už breketus? ohmy.gif doh.gif

Tiksliai nznau, bet supratau, kad lyg su sukandimu kažkas pradėjo darytis, tai moka moka, pas kitą gydytoją eina dbr. Beje šiandien dar vieną seną padruškę sutikau, ji prieš gerus 7-8 metus nešioju breketus, tai oj dantys išsivaikščioję, vienas ant kito lipa...
Atsakyti
Bet juk breketai yra medicininio plieno, tai juk irgi metalas... smile.gif nebent nedaroma galvai, nors, gal prietaisai patobulėjo. Aš iš viso negirdėjau, kad negalima dėl metalo darytis.

Kur tą kaukę įsigyti braškių skonio? ax.gif

Pasidalinsiu atradimu, buvom parduotuvėj, ieškojome akcijos skysčiui (nebuvo), bet nusipirkom pastą, vadinasi ECODENTA, Biok laboratorijos, su 7 žoleliu ekstraktu, net 93 procentai natūralios kilmės produktų bigsmile.gif . Pabandžiau, labai labai patiko. Efektas - thumbup.gif . ir kaina 8 litai, 100 ml, atrodo. Ten yra 3 rūšių pastos, tai ėmėm daugiafunkcinę, nors yra balinamoji ir jautriems dantukams. Galvojau bus lėvoka, o čia - atradimas biggrin.gif. Labai rekomenduoju, toks malonus jausmas išsivalius, slidu burnoj biggrin.gif. Ir palaidom lietuvišką produkciją tuo pačiu.
Atsakyti
QUOTE(blaze @ 2011 10 20, 12:26)
Tiksliai nznau, bet supratau, kad lyg su sukandimu kažkas pradėjo darytis, tai moka moka, pas kitą gydytoją eina dbr. Beje šiandien dar vieną seną padruškę sutikau, ji prieš gerus 7-8 metus nešioju breketus, tai oj dantys išsivaikščioję, vienas ant kito lipa...

eikit sau! ohmy.gif pas mane irgi 8 metai praėję ohmy.gif nors man tas traškėjimas dar nuo breketų nešiojimo tęsiasi...
Atsakyti
o as siandien neapsakomam skausme...skauda nuo breketu o dar siandien ryt buvau dantenu pagilinimui ar kaip ten jis vadinasi,pjove siuvo,tai vienu zodziu...jau nebenoriu nei breketu nieko,net vaistai nepadeda...
ar norejua paklausti,o po kiekvieno vielute skeitimo taip labai skauda ra cia tik pirma kart kai uzdeda?ne snet dantu sukast nelabai galiu...
Atsakyti
QUOTE(Belle Du Jour @ 2011 10 20, 14:44)
o as siandien neapsakomam skausme...skauda nuo breketu o dar siandien ryt buvau dantenu pagilinimui ar kaip ten jis vadinasi,pjove siuvo,tai vienu zodziu...jau nebenoriu nei breketu nieko,net vaistai nepadeda...
ar norejua paklausti,o po kiekvieno vielute skeitimo taip labai skauda ra cia tik pirma kart kai uzdeda?ne snet dantu sukast nelabai galiu...

Kokiu vaistų gėrei? Man visokios silpnos tabletytės irgi nepadėjo, nimesilio nusipirk, jis tikrai nuima skausmą, jei jau nebegali kentėt 4u.gif Tikrai taip neskaudės po vielos keitimo, čia tik po uždėjimo keletą dienų smarkiai skauda smile.gif
Atsakyti