Įkraunama...
Įkraunama...

Breketai 46 tema :)

QUOTE(sau_lu_te @ 2011 10 19, 07:55)
Merginos kas kursit sekancia tema turiu prasyma... is anksto suziurekit sarasiuka, kad jau kitoje temoje jis butu, nes kelios temos esam be sarasiuko... :*

As vis ta zadedavau parasyt, bet uzmirsdavau.
QUOTE(Belle Du Jour @ 2011 10 19, 15:23)
na ka mergaites,as jau su virsum sudetu biggrin.gif apacios nedejo,o as galvojau ir tikejausi kad viska sudes verysad.gif jausma stai ka as zinau,norisi man juos nusiimti biggrin.gif tempimas toks jauciasi,spaudimas,valgyt noriu,nelabai galiu,neleido kasti,o ir skauda kai bandau biggrin.gif ryt gal ikelsiu foto,nes siandien truputi tingiu,pavargau kazkaip ax.gif

Kudie neleida valgyt?
QUOTE(Bon_Bon. @ 2011 10 19, 16:59)
Sveikinu 4u.gif Dažniausiai ir deda po vieną žandikaulį, pirmiausia viršuje, o po kelių mėnesių ir apačioje  smile.gif

Cia ma rods nuo daktariuka priklausa.
Atsakyti
Labas vakaras 4u.gif Turiu klausimėlį, gal kiek kvailoką ir nelabai į temą, bet tikrai nežinau blush2.gif doh.gif Man po 2 savaičių uždės beligatūrinius (Damon) breketus... O po mėnesio vyksiu darytis magnetinį rezonansą, pasiskaičiau ir yra rašoma: "Dėl stipraus magneto poveikio negalima tirti pacientų, kurių organizme yra metalo - <...>, dantų kabės" unsure.gif Tai sakykit, čia tie beligatūriniai skaitosi metalas ar ne? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(BlackHyacitnhus @ 2011 10 19, 17:21)
smile.gif  thumbup.gif  drinks_cheers.gif sveikinu su uždėjimu. Jėga.
Kurį stumtįi - viršų ar apačią? Kaip supratau - apačią?
Gal kokį ortodontinį įtaisą įdės be breketų, jei tai įmanoma  ax.gif

apačą ir viršuj minėjo, kad tu dantis reik kažkaip pastumti, bet dar nežino, kaip, tai spręs po modelių.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rawwwrrr @ 2011 10 19, 19:48)
Labas vakaras 4u.gif Turiu klausimėlį, gal kiek kvailoką ir nelabai į temą, bet tikrai nežinau blush2.gif  doh.gif Man po 2 savaičių uždės beligatūrinius (Damon) breketus... O po mėnesio vyksiu darytis magnetinį rezonansą, pasiskaičiau ir yra rašoma: "Dėl stipraus magneto poveikio negalima tirti pacientų, kurių organizme yra metalo - <...>, dantų kabės" unsure.gif Tai sakykit, čia tie beligatūriniai skaitosi metalas ar ne? blush2.gif

Zinoma, kad negalima..Nebent norit be dantu likt smile.gif
Net su vielutem priklijuotom negalima magnetinio rezonanso darytis, o cia tiek metalo burnoje...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kramtuskee: 19 spalio 2011 - 19:23
QUOTE(Flegma @ 2011 10 19, 16:57)
As vis ta zadedavau parasyt, bet uzmirsdavau.
Kudie neleida valgyt?

sake negalima nieko kieto,teisybe pasakius net negaleciau valgyt,nes toks tempimas jauciasi,negaliu net sukast unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Belle Du Jour @ 2011 10 19, 20:30)
sake negalima nieko kieto,teisybe pasakius net negaleciau valgyt,nes toks tempimas jauciasi,negaliu net sukast unsure.gif

As misliau, ka is vis kuri laika liepi nevalgyt. lotuliukas.gif

Siandie raugytu kopustu prasimaisiau, tai blyn kaip kokie rupkes prilandzioj... jau nervs pradeja jimt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Flegma: 19 spalio 2011 - 19:38
QUOTE(Flegma @ 2011 10 19, 20:37)
As misliau, ka is vis kuri laika liepi nevalgyt. lotuliukas.gif

Siandie raugytu kopustu prasimaisiau, tai blyn kaip kokie rupkes prilandzioj... jau nervs pradeja jimt.

as tai pastebejau, kad po paskutiniu vielu keitimo maistas daug labiau prilenda
Atsakyti
QUOTE(sau_lu_te @ 2011 10 19, 20:44)
as tai pastebejau, kad po paskutiniu vielu keitimo maistas daug labiau prilenda

Nu ma normaliai buva.... Ale si kart kitokiu kopuscioku isigijau, tai tokie ploniukai i ilgi. Uzsiner ant zaslu, ka juos kur!
Atsakyti
kazkaip dabar prisiminiau, kad jau lyg ortodonte sake, kad kita kart keis viela i paskutine, virsuje...

norejau dabar merginos jusu pasiklaust... jei tarkim issitraukiu dabar as ta danti virsuje, tai kiek mazdaug laiko uztruktu tarpuko uzdarymas? jauciu nebetilpciau i 2 metu gydyma...
Atsakyti
Aš vis paskaitinėju ir tingiu ką nors protingo parašyti biggrin.gif doh.gif Laukiu pirmadienio, vizitas nusimato, įdomu ką pasakys, nes vėl eisiu su savo nusiskundimais kas man nepatinka smile.gif
Dėl temos tai kas kurs aš sąrašiuką galiu atsiųsti, tik man susirašykit naujos, kurios susidėjot ir pakoreguosiu aš jį smile.gif kurti nlb spėsiu, sesija, tai prie kompo mažai prisėdo...Kuri norit imtis šito darbo? ax.gif
QUOTE(Hmzz @ 2011 10 19, 14:54)
Sveikos, skaitau skaitau, irgi echt, kad man jūsų bėdos smile.gif kas nepamenat, rašiau, kad atnešiojau breketus prieš 8 metelisu ir iki šiol nešiojau tik aparatą naktim, bet vis traškėjo sąnarys, taigi šiandien buvau pakartotiniam apsilankyme pas ortodonte ir gavau verdiktą: reiks į priekį truputį stumti žandikaulį - kolkas neaišku kaip, tad nuima atspaudus, daro sukandiminę kapą (kurią reisk nešioti visą parą  doh.gif ) ir tuomet išanalizavus, kodėl žandikaulis pavažiavo ir kaip jį atstumti - spręs, ką daryti toliau  g.gif bijau, priiskalbėt, bet bijau, kad netektų vėl nešioti breketų - dabar jau ne dėl dantukų tiesinimo, bet dėl žandikaulio problemų tvarkymo..  unsure.gif

Na deja, draugei irgi taip buvo, tai vėl dėjosi breketus, tik jau ne pilnai ant visų dantų kažkaip g.gif

QUOTE(Rawwwrrr @ 2011 10 19, 19:48)
Labas vakaras 4u.gif Turiu klausimėlį, gal kiek kvailoką ir nelabai į temą, bet tikrai nežinau blush2.gif  doh.gif Man po 2 savaičių uždės beligatūrinius (Damon) breketus... O po mėnesio vyksiu darytis magnetinį rezonansą, pasiskaičiau ir yra rašoma: "Dėl stipraus magneto poveikio negalima tirti pacientų, kurių organizme yra metalo - <...>, dantų kabės" unsure.gif Tai sakykit, čia tie beligatūriniai skaitosi metalas ar ne? blush2.gif

beligatūriniai irgi skaitosi dantų kabės, taip kad negalima vadinasi.
Atsakyti
QUOTE(Bon_Bon. @ 2011 10 18, 12:10)
Kaip smagu, greitai ir tave išvaduos  4u.gif  O plomba valgant iškrito ar ramybės būsenoj? g.gif
Kas per kaukės dantim? Pirmą kart girdžiu g.gif

Va cia yra aprasymas, sorriukas kad ne lietuviskai. wink.gif

http://www.mi-paste....estimonials.php

Pas mane ji braskinio skonio, visai skani blush2.gif
As kai buvau grizus i vizita paskutini karta tai buvau burnos higiena pasidaryt. Kazkaip truputi kitaip man ten ja padare ir ant galo uzdejo ta kauke (jeigu taip issireiskiau) ant dantu ir liepe palaikyt kelias minutes neryjant seiliu, nes sake seiles ja aktyvuoja.Pabaigus primine kaip svarbu gerai priziuret dantis nesiojant breketus, nes susilpneja dantu emalis ar kazkas tokio, kad dantenos daug jautresnes ir t.t. ir rekomendavo ta vadinama kauke naudot 2 kartus i savaite. Kadangi man visai patinka pabandyt kazka naujo as ir nusipirkau. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kramtuskee @ 2011 10 19, 20:22)
Zinoma, kad negalima..Nebent norit be dantu likt smile.gif
Net su vielutem priklijuotom negalima magnetinio rezonanso darytis, o cia tiek metalo burnoje...

dariausi su vielutėm, ir net su breketais, jei neklystu.. ir gyva vaikštau ir su dantimis smile.gif
Papildyta:
QUOTE(blaze @ 2011 10 19, 23:32)
Na deja, draugei irgi taip buvo, tai vėl dėjosi breketus, tik jau ne pilnai ant visų dantų kažkaip g.gif

blaze, O kas jai buvo? irgi problemos su žandikauliu? ohmy.gif ir iš naujo mokėjo už breketus? ohmy.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hmzz: 20 spalio 2011 - 07:12