Aš vis paskaitinėju ir tingiu ką nors protingo parašyti

Laukiu pirmadienio, vizitas nusimato, įdomu ką pasakys, nes vėl eisiu su savo nusiskundimais kas man nepatinka

Dėl temos tai kas kurs aš sąrašiuką galiu atsiųsti, tik man susirašykit naujos, kurios susidėjot ir pakoreguosiu aš jį

kurti nlb spėsiu, sesija, tai prie kompo mažai prisėdo...Kuri norit imtis šito darbo?
QUOTE(Hmzz @ 2011 10 19, 14:54)
Sveikos, skaitau skaitau, irgi echt, kad man jūsų bėdos

kas nepamenat, rašiau, kad atnešiojau breketus prieš 8 metelisu ir iki šiol nešiojau tik aparatą naktim, bet vis traškėjo sąnarys, taigi šiandien buvau pakartotiniam apsilankyme pas ortodonte ir gavau verdiktą: reiks į priekį truputį stumti žandikaulį - kolkas neaišku kaip, tad nuima atspaudus, daro sukandiminę kapą (kurią reisk nešioti visą parą

) ir tuomet išanalizavus, kodėl žandikaulis pavažiavo ir kaip jį atstumti - spręs, ką daryti toliau

bijau, priiskalbėt, bet bijau, kad netektų vėl nešioti breketų - dabar jau ne dėl dantukų tiesinimo, bet dėl žandikaulio problemų tvarkymo..
Na deja, draugei irgi taip buvo, tai vėl dėjosi breketus, tik jau ne pilnai ant visų dantų kažkaip
QUOTE(Rawwwrrr @ 2011 10 19, 19:48)
Labas vakaras

Turiu klausimėlį, gal kiek kvailoką ir nelabai į temą, bet tikrai nežinau

Man po 2 savaičių uždės beligatūrinius (Damon) breketus... O po mėnesio vyksiu darytis magnetinį rezonansą, pasiskaičiau ir yra rašoma: "Dėl stipraus magneto poveikio negalima tirti pacientų, kurių organizme yra metalo - <...>,
dantų kabės"

Tai sakykit, čia tie beligatūriniai skaitosi metalas ar ne?
beligatūriniai irgi skaitosi dantų kabės, taip kad negalima vadinasi.